| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi | Aman Alllah'ım o nasıl bir içecektir öyle o ne güzel birşeydir öyle içme de yanında yat ![]() Gerçekten kutlamak lazım zaten bi sprite delisi olan beni kendisine hayran bırakmıstır tam bitmesine yakın ağızda olusan o tarifsiz tat hımmmm "... yorgun, bitkin, habersiz çıkıp gel ansızın o sokak köşesinden biraz suçlu, biraz dağınık gel yeter ister bir ömür geçsin istersen dursun dünya istersen dönsün hızla farketmez son kez olsun gel yeter ..." Sahte! |
|
| | #2 |
| Öğretim üyesi Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 234
Forum Gücü: 14 Forum Puanı:4703 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
evet gerçekten güzel bir gazoz olmuş Bir insanın akıllı olmasına birşey dediğimiz yok. Yeter ki; aklını başkalarına kabul ettirmeye çalışmasın. Eflatun http://www.zamansiz.com/windowsa-oto...rin-t1727.html |
|
| | #3 |
| Rektör Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 1.125
Forum Gücü: 74 Forum Puanı:22213 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hiç içmedim bi yerde de rastlamadım blursam alıp içecğm ilk içicek BİZ HEP SENİNLEYİZ! Hayat Tek Bir 'N'Den İbaret... Karmaşık ![]() Return Of The Remuş Yaşasın Saf Ve Arı Türk Irkı! |
|
| | #4 |
| Şair Üye Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.971
Forum Gücü: 213 Forum Puanı:85482 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Güzel Tavsiye Ederim Satış Patlaması Stoklarda Kalmaması Bu Tadın Tuttugunun Belirtisidir =) Reklamıda Çok Güzel (= ![]() I'm Not SuperMan, He Is MyBrother! |
|
| | #5 |
| Profesör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.599
Forum Gücü: 81 Forum Puanı:32530 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ben de mi bi sorun var, normalinden pek bi fark göremedim ama güzel Bir gün Çok bunalırsan Denizin dibinde Yosunlara takılmış gibi soluksuz Sakın unutma gökyüzüne bakmayı Gökyüzü senindir Gökyüzü herkesindir ... |
|
| | #6 |
![]() ![]() Bölümünde uzman
Teşekkür etti: 4.167
Forum Gücü: 68 Forum Puanı:18371 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
normalinden biraz farklıdır o ama sen seçemezsin onu içmeyi 3g olmasını srite 3g seçer tadını vereceği insanı bende beğenmişimdir kendisini ![]() ama canım çekti ![]() iftardan sonra alıp içicem Aslanlar sahada tribünler ayakta 90 dakika taraftar arkanda Sarı kırmızıyla hiç bitmez bu sevda Şampiyon olunca coşalım çılgınca ![]() |
|
| | #7 |
| Doçent Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 712
Forum Gücü: 22 Forum Puanı:4005 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ağzının içinde garip bi tat bırakıyo ![]() Nabeeerrr=) |
|
| | #8 |
Teşekkür etti: 607
Forum Gücü: 11 Forum Puanı:3943 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ablamın överek aldıgı, begenmeyincede yigitlige bişi sürmemek adına zorla içtigi Gazoz =)) Şurup gibiydi. Sevmedim ben =) Herşey Bir Rüya Olsa Unutarak Uyansam... Belki... >>>Öss<<< |
|
| | #9 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 3.099
Forum Gücü: 28 Forum Puanı:8143 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | koca niğdede bi bulup içemediğim şey ![]() ![]() içince yapacağım yorumu Belki bir gün... |
|
| | #10 |
| Yard. Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 178
Forum Gücü: 12 Forum Puanı:1722 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Gercek süper ekşi sevenler için tavsiye ederim |
|
| | #11 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Teşekkür etti: 12.957
Forum Gücü: 500 Forum Puanı:136932 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | sirf gıcık olsun diye kardesime almadıgım bir içecek .. oda beni eve almadıya neyse derin.. ![]()
|
|
| | #12 |
Teşekkür etti: 234
Forum Gücü: 14 Forum Puanı:4703 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
basket oynadıktan sonra susuzluğumuzu dinlemek amacıyla sprite almaya gitmiştik ![]() bir de ne görelim mavi şişede bi sprite çıkmış hemen aldık ve bitirdik Bir insanın akıllı olmasına birşey dediğimiz yok. Yeter ki; aklını başkalarına kabul ettirmeye çalışmasın. Eflatun http://www.zamansiz.com/windowsa-oto...rin-t1727.html |
|
| | #13 |
| Öğretim üyesi ![]()
Teşekkür etti: 185
Forum Gücü: 8 Forum Puanı:880 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
evet hatırLıyom o günü ![]() yenmiştik biz yine ![]() HerŞey YoLuNdAysa....biŞiLer KeSinLikLe göZünüzDeN kAçmışTır!! ![]() |
|
| | #14 |
| Şair Üye Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.971
Forum Gücü: 213 Forum Puanı:85482 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Guarana, Ginseng We Glikoz Bulunan Içecek ![]() I'm Not SuperMan, He Is MyBrother! |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |