| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Doçent ![]() | bayana yer verirmisin? __bayandan bayana değişir ******* --bayana yer verirmisin? -yazılarımda,şiirlerimde asla yer vermem,genelde hayvan temasını kullanırım fakat yatağımda daima yer vardır ![]() *********** -bayana yer verirmisin? -sen yoksan evet ![]() ************* bayana yer verirmisin_ -g.tün büyükmü demek istiyosun bana ![]() -pardon abi yanının boş olduğunu farketmedim ![]() -ha şöyle *************** bayana yer verirmisin? -bayanın ağzı yok mu? ![]() ************** bayana yer verirmisin? -verirse veririm ![]() **************** -bayana yer verirmisin? -hayır ![]() -bi biskrem versem? ![]() ********* -bayana yer verirmisin? -sana versem? -ay manyak ************ bayana yer verirmisin? -genel bir sorumu yoksa şuandan mı bahsediosun -o na göre cevap wereceğimde ![]() *********** ßende hep farketmişimdir nedenSe geneLde GüzeL ßayanLara yer weriLir ![]() ![]() iÇinDe Bir | KaÇak | VaRSa KüRTajLa aLDır ÇünKü MontajLa DüZeLMeyeN TeK $eY HaYaTTır ! |
|
| Mesaja teşekkür eden: | _osiris_ (18-08-08) |
| | #2 |
| Yard. Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 821
Forum Gücü: 28 Forum Puanı:10741 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bayana yer verirmisin? -hayır -bi biskrem versem? ''eğer 8 yaşındaysanız ve aşıksanız hayat çok güzel=)'' keşke hep 8 yaşında kalsak.. |
|
| | #3 |
| Dekan Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 832
Forum Gücü: 49 Forum Puanı:13163 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bayana yer verirmisin? -verirse veririm ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Büyük Dana Buluşması 64__ayna__64 ve charisma_06[/center] |
|
| | #4 |
| Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 1.281
Forum Gücü: 32 Forum Puanı:9664 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bayana yer verirmisin? __bayandan bayana değişir Bu benim işte Beni seviyomuş hemde kocaman "O Ben" |
|
| | #5 | |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 704
Forum Gücü: 21 Forum Puanı:6249 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
güzeL ßayanLara mı yer werion ![]() iÇinDe Bir | KaÇak | VaRSa KüRTajLa aLDır ÇünKü MontajLa DüZeLMeyeN TeK $eY HaYaTTır ! | |
|
| | #7 |
| Doçent ![]()
Forum Gücü: 21 Forum Puanı:6249 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | iSterSen werme ![]() iÇinDe Bir | KaÇak | VaRSa KüRTajLa aLDır ÇünKü MontajLa DüZeLMeyeN TeK $eY HaYaTTır ! |
|
| | #8 |
| Doçent ![]()
Forum Gücü: 21 Forum Puanı:6249 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yanLız konuyu yanLış yere açmışım şimdi farkettim ![]() iÇinDe Bir | KaÇak | VaRSa KüRTajLa aLDır ÇünKü MontajLa DüZeLMeyeN TeK $eY HaYaTTır ! |
|
| | #9 |
| Öğretim üyesi ![]()
Teşekkür etti: 59
Forum Gücü: 10 Forum Puanı:1474 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bayana yer verirmisin? -verirse veririm ![]() eheueh Sen Dizime Yattın..Ben Bir MASAL ANLATTIM...Ve Sen BÜYÜDÜN ![]() "Karın Ortasında Soğuktan Donmak Üzeresin, Uyumak Hoşuna Gidiyor Ama, ÖLDÜĞÜNÜN Farkında Değilsin" |
|
| | #10 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 264
Forum Gücü: 12 Forum Puanı:2578 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bende diyodum ki neden hiç ayakta kalmıyom demek güzellere yer veriyolarmış Kimbilir Belki Ben Sendeydim Benden Habersiz... Fırtınada Yolunu Şaşırmış Bir Kar Tanesi Gibi Hangi Dalın Başın Konacaktım Kimbilir... Bilmiyorum Bulabilirmiydim Belkide İmkansızdı... Ama Biliyorum BEN SANA GİDİYORUM... ![]() |
|
| | #11 | |
| Öğretim üyesi ![]()
Forum Gücü: 10 Forum Puanı:1474 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Sen Dizime Yattın..Ben Bir MASAL ANLATTIM...Ve Sen BÜYÜDÜN ![]() "Karın Ortasında Soğuktan Donmak Üzeresin, Uyumak Hoşuna Gidiyor Ama, ÖLDÜĞÜNÜN Farkında Değilsin" | |
|
| | #12 |
| Yard. Doçent ![]()
Forum Gücü: 12 Forum Puanı:2578 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Kimbilir Belki Ben Sendeydim Benden Habersiz... Fırtınada Yolunu Şaşırmış Bir Kar Tanesi Gibi Hangi Dalın Başın Konacaktım Kimbilir... Bilmiyorum Bulabilirmiydim Belkide İmkansızdı... Ama Biliyorum BEN SANA GİDİYORUM... ![]() |
|
| | #13 |
| Öğretim üyesi ![]()
Forum Gücü: 10 Forum Puanı:1474 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | aynı otobuse düştügün birimi var burda Sen Dizime Yattın..Ben Bir MASAL ANLATTIM...Ve Sen BÜYÜDÜN ![]() "Karın Ortasında Soğuktan Donmak Üzeresin, Uyumak Hoşuna Gidiyor Ama, ÖLDÜĞÜNÜN Farkında Değilsin" |
|
| | #14 |
| Dekan Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 2.437
Forum Gücü: 120 Forum Puanı:48465 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben sendeleyenlere verirdim ![]() Yoksa ,bayan erkek esit dimi Sen Hic Ay Isiginda Seytanla Raks Ettin Mi? Organize isler..... Bunlar.. |
|
| | #15 |
| Yard. Doçent ![]()
Forum Gücü: 12 Forum Puanı:2578 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | aynı sehirde oldugum yok sen otobüsden bahsediyon Kimbilir Belki Ben Sendeydim Benden Habersiz... Fırtınada Yolunu Şaşırmış Bir Kar Tanesi Gibi Hangi Dalın Başın Konacaktım Kimbilir... Bilmiyorum Bulabilirmiydim Belkide İmkansızdı... Ama Biliyorum BEN SANA GİDİYORUM... ![]() |
|
| | #16 |
| Öğretim üyesi ![]()
Forum Gücü: 10 Forum Puanı:1474 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | kime dedin o zaman şimdi sen ortaya söleyince birisinin alınması gerekio yani:p Sen Dizime Yattın..Ben Bir MASAL ANLATTIM...Ve Sen BÜYÜDÜN ![]() "Karın Ortasında Soğuktan Donmak Üzeresin, Uyumak Hoşuna Gidiyor Ama, ÖLDÜĞÜNÜN Farkında Değilsin" |
|
| | #17 |
| Yard. Doçent ![]()
Forum Gücü: 12 Forum Puanı:2578 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | sen alındın ya hemen Kimbilir Belki Ben Sendeydim Benden Habersiz... Fırtınada Yolunu Şaşırmış Bir Kar Tanesi Gibi Hangi Dalın Başın Konacaktım Kimbilir... Bilmiyorum Bulabilirmiydim Belkide İmkansızdı... Ama Biliyorum BEN SANA GİDİYORUM... ![]() |
|
| | #18 |
| Öğretim üyesi ![]()
Forum Gücü: 10 Forum Puanı:1474 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | valla ortada ben vardım direk bana denk geldide neyse tamam sen yandan geç Sen Dizime Yattın..Ben Bir MASAL ANLATTIM...Ve Sen BÜYÜDÜN ![]() "Karın Ortasında Soğuktan Donmak Üzeresin, Uyumak Hoşuna Gidiyor Ama, ÖLDÜĞÜNÜN Farkında Değilsin" |
|
| | #19 |
| Profesör Figüranlar ![]()
Teşekkür etti: 1.490
Forum Gücü: 52 Forum Puanı:19066 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Doğruyu bulmak zekâ ve bilgi meselesinden çok, kişilik ve ahlak sorunudur. Yalnız ben Yalnızlıklar komedisinin üçüncü perdesinde Figüran olmuşum geceye... |
|
| | #20 |
| Yard. Doçent ![]()
Forum Gücü: 12 Forum Puanı:2578 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ay lütfettiniz beyefendi!! Kimbilir Belki Ben Sendeydim Benden Habersiz... Fırtınada Yolunu Şaşırmış Bir Kar Tanesi Gibi Hangi Dalın Başın Konacaktım Kimbilir... Bilmiyorum Bulabilirmiydim Belkide İmkansızdı... Ama Biliyorum BEN SANA GİDİYORUM... ![]() |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |