| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Doçent ![]() | adım SeLin nette öLe gezinirken ßuLdum ßurayı gezdim gördüm ßeğendüm ![]() neSee uzun Lafın kıSaSı tehLikenin farkındamısın ßeßeq ![]() iÇinDe Bir | KaÇak | VaRSa KüRTajLa aLDır ÇünKü MontajLa DüZeLMeyeN TeK $eY HaYaTTır ! |
|
| | #2 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 5.166
Forum Gücü: 249 Forum Puanı:92210 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Geri sayım başlasın mı o halde ![]() Güzel nick Hoşgeldin (: "... yorgun, bitkin, habersiz çıkıp gel ansızın o sokak köşesinden biraz suçlu, biraz dağınık gel yeter ister bir ömür geçsin istersen dursun dünya istersen dönsün hızla farketmez son kez olsun gel yeter ..." Sahte! |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Ladeyna (23-06-08) |
| | #3 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.882
Forum Gücü: 177 Forum Puanı:75184 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hosgeldin Selin, Iyi Eglenceler Gözlerimi Açsam da Sen Çıksan Karşıma.. ![]() Gel Beni Azat Et, Kayboldum Karanlıkta.. Gözlerimi Kapatsam.. Yüzünü Görür Müyüm? : )) |
|
| | #6 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 705
Forum Gücü: 21 Forum Puanı:6249 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sende hoşgeLDİn o zaman ![]() iÇinDe Bir | KaÇak | VaRSa KüRTajLa aLDır ÇünKü MontajLa DüZeLMeyeN TeK $eY HaYaTTır ! |
|
| | #7 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 15.379
Forum Gücü: 214 Forum Puanı:89927 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hosgeldin Selin , ilk repin benden ![]() Bebek . Herkes aynı şeyi düşünüyorsa, hiç kimse fazla birşey düşünmüyor demektir Konu YaGMuR_CiNi tarafından (23-06-08 Saat 02:50 ) de değiştirilmiştir.. |
|
| | #9 |
| Rektör Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 1.125
Forum Gücü: 74 Forum Puanı:22213 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hoşqeldin.... BİZ HEP SENİNLEYİZ! Hayat Tek Bir 'N'Den İbaret... Karmaşık ![]() Return Of The Remuş Yaşasın Saf Ve Arı Türk Irkı! |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Ladeyna (26-06-08) |
| | #14 |
| Haftanın Moderatörü ![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 4.127
Forum Gücü: 115 Forum Puanı:44539 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hoşgeldin bebek ... işte tam burada... işte o an da... ben anlıyorum seni neden sevdiğimi... (: |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Ladeyna (26-06-08) |
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |