Konu Seçenekleri
Eski 20-03-08, 14:31 Çevrimdışı   #1
Öğrenci
Genel Mesajlar: 4
Teşekkür etti: 0
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:143
ßû$Râ ? ara sıra gören oluyorßû$Râ ? ara sıra gören oluyor
ßû$râ ?

Mesaja teşekkür eden: (18 Kişi)
Язшμ§™ (20-03-08), ๓єђ๓єt (23-03-08), alaskalı_eren (01-10-08), artis (07-04-08), blacklife (26-09-08), GeSTaPo (20-03-08), HeLBoY (20-03-08), KandemiR (28-07-08), machine (07-04-08), Mes-uT (20-03-08), mJce (07-04-08), p0lly (20-03-08), sataska (17-04-08), wolf_57 (09-10-08), xxxTKxxx (22-04-08), [R]Redd!1 (27-07-08), _buse_ (27-09-08)
Eski 20-03-08, 14:37 Çevrimdışı   #2
Şair Üye
Düşünürler grubu

storm_fatih - ait Avatar
Genel Mesajlar: 11.854
Teşekkür etti: 1.971
RepForum Gücü: 213
Forum Puanı:85482
storm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Resimlerini Paylaştıgın Icın Teşekkür Ederim

I'm Not SuperMan, He Is MyBrother!

Eski 20-03-08, 14:42 Çevrimdışı   #3
Rektör
Düşünürler grubu

HeLL's AnGeL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.071
Teşekkür etti: 4.469
RepForum Gücü: 186
Forum Puanı:80376
HeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Resimler İçin Teşekkürler

..de Seni Tam Göremiyoruz

Yanarmış yürek böyle,
Islak bir yeşil sebebiyle.

Kaçarmış insan kendinden...
Nereye gittiğini bilmeden!

Ağlarmış gizlice,
Kurumuş toprağı ıslata ıslata...

Severmiş de sevilmezmiş!
Yalan da olsa gülermiş,

Sebebini bilmeden... (:
Eski 20-03-08, 14:52 Çevrimdışı   #4
Dekan
Sanatkârlar grubu

ufuk_08 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.956
Teşekkür etti: 4.200
RepForum Gücü: 71
Forum Puanı:26261
ufuk_08 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazufuk_08 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazufuk_08 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazufuk_08 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazufuk_08 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazufuk_08 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazufuk_08 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazufuk_08 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazufuk_08 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazufuk_08 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazufuk_08 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
daha 4 mesaj yazmı$ ve resim ekLiyo

"çalınmış şiirlerim gibisin
isyanlarım bitmedi hala... "

http://www.zamansiz.com/signaturepics/sigpic42477_3.gif
Mesaja teşekkür eden: (3 Kişi)
Galiyev (26-07-08), roza (11-04-08), ~Kardelen~ (10-10-08)
Eski 20-03-08, 16:04 Çevrimdışı   #5
Doçent
Düşünürler grubu

p0lly - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.444
Teşekkür etti: 2.533
RepForum Gücü: 87
Forum Puanı:36747
p0lly tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazp0lly tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazp0lly tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazp0lly tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazp0lly tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazp0lly tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazp0lly tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazp0lly tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazp0lly tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazp0lly tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazp0lly tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
fotos icin tesekurler,,
Ustelik yenisin sanirim hosgeldin(;...

Geceler, ISIGIMI gömmeyin KARANLIGA
Eski 20-03-08, 16:29 Çevrimdışı   #6
Dekan
Düşünürler grubu

HeLBoY - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.715
Teşekkür etti: 737
RepForum Gücü: 35
Forum Puanı:8069
HeLBoY buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHeLBoY buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHeLBoY buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHeLBoY buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHeLBoY buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHeLBoY buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHeLBoY buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHeLBoY buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHeLBoY buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHeLBoY buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHeLBoY buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda
teşekkürler foto için
Eski 20-03-08, 17:02 Çevrimdışı   #7
Rektör
Genç Kuvvet

Esrarengizz - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.447
Teşekkür etti: 1.469
RepForum Gücü: 74
Forum Puanı:22587
Esrarengizz tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazEsrarengizz tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazEsrarengizz tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazEsrarengizz tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazEsrarengizz tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazEsrarengizz tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazEsrarengizz tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazEsrarengizz tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazEsrarengizz tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazEsrarengizz tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazEsrarengizz tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
evet 4 mesaj -6 rep bunu nası başardın
Eski 20-03-08, 21:15 Çevrimdışı   #8
Doçent
Genç Kuvvet

GeSTaPo - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.338
Teşekkür etti: 1.181
RepForum Gücü: 21
Forum Puanı:4142
GeSTaPo Forumda Saygin ve popüler biriGeSTaPo Forumda Saygin ve popüler biriGeSTaPo Forumda Saygin ve popüler biriGeSTaPo Forumda Saygin ve popüler biriGeSTaPo Forumda Saygin ve popüler biriGeSTaPo Forumda Saygin ve popüler biriGeSTaPo Forumda Saygin ve popüler biriGeSTaPo Forumda Saygin ve popüler biriGeSTaPo Forumda Saygin ve popüler biriGeSTaPo Forumda Saygin ve popüler biriGeSTaPo Forumda Saygin ve popüler biri
teşekkür yenısın güzel cesaret
Mesaja teşekkür eden:
aksy (20-03-08)
Eski 20-03-08, 21:15 Çevrimdışı   #9
Asistan
Sanatkârlar grubu

aksy - ait Avatar
Genel Mesajlar: 492
Teşekkür etti: 683
RepForum Gücü: 30
Forum Puanı:12520
aksy Rep olayını aşmışaksy Rep olayını aşmışaksy Rep olayını aşmışaksy Rep olayını aşmışaksy Rep olayını aşmışaksy Rep olayını aşmışaksy Rep olayını aşmışaksy Rep olayını aşmışaksy Rep olayını aşmışaksy Rep olayını aşmışaksy Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
şeker (:
Eski 20-03-08, 21:22 Çevrimdışı   #10
Yard. Doçent

küçükP€ri - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.806
Teşekkür etti: 1.305
RepForum Gücü: 34
Forum Puanı:12619
küçükP€ri Rep olayını aşmışküçükP€ri Rep olayını aşmışküçükP€ri Rep olayını aşmışküçükP€ri Rep olayını aşmışküçükP€ri Rep olayını aşmışküçükP€ri Rep olayını aşmışküçükP€ri Rep olayını aşmışküçükP€ri Rep olayını aşmışküçükP€ri Rep olayını aşmışküçükP€ri Rep olayını aşmışküçükP€ri Rep olayını aşmış
saçların güzelmiş

eşkiya yüreğime çığ düştü
üşüyorum haa
aç ellerini...

GELDİM
MUTSUZLUĞUMLA
YÜREK SUSUZLUĞUMLA
Eski 20-03-08, 21:25 Çevrimdışı   #11
Rektör
Genç Kuvvet
Genel Mesajlar: 7.472
Teşekkür etti: 1.125
Forum Puanı:22213
Язшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
foto için teşekkürler

Ölüm olsa da bu sevdanın ucunda
BİZ HEP SENİNLEYİZ!

Hayat Tek Bir 'N'Den İbaret...

Karmaşık
Return Of The Remuş

Yaşasın Saf Ve Arı Türk Irkı!
Eski 20-03-08, 21:51 Çevrimdışı   #12
Rektör
Kemalistler

∂ĩяєŋ¢ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.189
Teşekkür etti: 3.924
RepForum Gücü: 107
Forum Puanı:37755
∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Alıntı:
HeLL's AnGeL´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Resimler İçin Teşekkürler

..de Seni Tam Göremiyoruz
yeniler öyle gözükmeyi sevmiyolar abi

düşünüyorum, tükürüyorum, arasırada olsa gülüyorum, ağlıyorum, hasta oluyorum, çaresiz kalıyorum, batıyorum, bazen çıkıyorum, çabalıyorum, yazıyorum, çiziyorum, okuyorum... öyleyse var olmayı hak ediyorum (:
Mesaja teşekkür eden:
p0lly (01-04-08)
Eski 20-03-08, 21:52 Çevrimdışı   #13
Rektör
Kemalistler

∂ĩяєŋ¢ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.189
Teşekkür etti: 3.924
RepForum Gücü: 107
Forum Puanı:37755
∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Alıntı:
tılsım´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
evet 4 mesaj -6 rep bunu nası başardın
smdi tlsmcm o arkds suan bnm yzmkta epy zrlandgm sklde yzı yzdgı icn - rep alms olblr xD

düşünüyorum, tükürüyorum, arasırada olsa gülüyorum, ağlıyorum, hasta oluyorum, çaresiz kalıyorum, batıyorum, bazen çıkıyorum, çabalıyorum, yazıyorum, çiziyorum, okuyorum... öyleyse var olmayı hak ediyorum (:
Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi)
roza (11-04-08), YaGMuR_CiNi (21-03-08)
Eski 21-03-08, 16:16 Çevrimdışı   #14
Rektör
Genç Kuvvet

Esrarengizz - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.447
Teşekkür etti: 1.469
Forum Puanı:22587
Esrarengizz tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazEsrarengizz tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazEsrarengizz tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazEsrarengizz tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazEsrarengizz tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazEsrarengizz tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazEsrarengizz tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazEsrarengizz tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazEsrarengizz tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazEsrarengizz tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazEsrarengizz tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Alıntı:
∂ĩяєŋ¢´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
smdi tlsmcm o arkds suan bnm yzmkta epy zrlandgm sklde yzı yzdgı icn - rep alms olblr xD
anladım
Eski 22-03-08, 22:32 Çevrimdışı   #15
Rektör
Düşünürler grubu

Virane - ait Avatar
Genel Mesajlar: 9.048
Teşekkür etti: 5.394
RepForum Gücü: 174
Forum Puanı:70294
Virane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Cesaretinden dolayi tebrikler kardesim.

Eksi rep puanini telafi ederiz.
Eski 23-03-08, 13:13 Çevrimdışı   #16
Asistan
Genç Kuvvet

๓єђ๓єt - ait Avatar
Genel Mesajlar: 279
Teşekkür etti: 150
RepForum Gücü: 4
Forum Puanı:164
๓єђ๓єt ara sıra gören oluyor๓єђ๓єt ara sıra gören oluyor
Ruhsal Durumum:
foto için teşekkürler

bu arada hoş geldin

beni çekemeyenler anten taksın
Eski 07-04-08, 15:52 Çevrimdışı   #17
Stajyer
Genel Mesajlar: 27
Teşekkür etti: 72
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:118
mJce ara sıra gören oluyormJce ara sıra gören oluyor
Cok Güzelsin Allah sahibine baışlasın

mJce
Eski 07-04-08, 17:51 Çevrimdışı   #18
Rektör
Huzur Pınarı

Yσкє∂!¢! - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.753
Teşekkür etti: 2.211
RepForum Gücü: 102
Forum Puanı:38822
Yσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Allahım Bari biras paylaşım yapın direk resim eklemek bilemiyorum
çok cesaretli oldugnuzmu gösteriyorsunuz.

nese tşkürler resimler içün...

Ö(lürsem)S(ebebi)S(ensin)

Kristallnacht
Sanmam Kurt Adam Angolosakson Rüyasi
Gidin Sorun Belki De Kendisi Akinci Dölü
TÜRK Oglu Türktür
Eski 07-04-08, 17:56 Çevrimdışı   #19
Profesör

♥karDanaDAmM♥ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.168
Teşekkür etti: 1.767
RepForum Gücü: 36
Forum Puanı:9309
♥karDanaDAmM♥ herkes hayran♥karDanaDAmM♥ herkes hayran♥karDanaDAmM♥ herkes hayran♥karDanaDAmM♥ herkes hayran♥karDanaDAmM♥ herkes hayran♥karDanaDAmM♥ herkes hayran♥karDanaDAmM♥ herkes hayran♥karDanaDAmM♥ herkes hayran♥karDanaDAmM♥ herkes hayran♥karDanaDAmM♥ herkes hayran♥karDanaDAmM♥ herkes hayran
paylasım ıcın tesekkurler

Ben,
Senin gül bahçende oyunlarıyla mutlu!
Ve affedilmeyi çok seven yaramaz bir çocuğum...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
{C'est la vie...}
Eski 07-04-08, 23:00 Çevrimdışı   #20
Doçent
Düşünürler grubu

artis - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.424
Teşekkür etti: 1.235
RepForum Gücü: 36
Forum Puanı:11795
artis Rep olayını aşmışartis Rep olayını aşmışartis Rep olayını aşmışartis Rep olayını aşmışartis Rep olayını aşmışartis Rep olayını aşmışartis Rep olayını aşmışartis Rep olayını aşmışartis Rep olayını aşmışartis Rep olayını aşmışartis Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
güzeL kız, Allah sahibine bağışlasın

-

Ağlama artık yüreğim giden gitti dönmez geri..
Zaten seven çeker sevdanın bedelini..

Kar$ıyaka

http://www.zamansiz.com/signaturepics/sigpic18057_7.gif

Konu Seçenekleri