Konu Seçenekleri
Eski 03-09-08, 14:45 Çevrimiçi   #1

Bölümünde deneyimli

Řσσκΐ₤ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.863
Teşekkür etti: 2.099
RepForum Gücü: 72
Forum Puanı:27955
Řσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
isaret Staj Sonrası Hakettiğim Tatil Resimlerim :)

45 İş Günü Zorunlu Yaz Stajından Sonra Bu Tatili Haketmiştim Sanırım..

30 Gün Boyunca Gidip Gördüğüm Yerlerde Fotoğraf Çekinmeye Çalıştım..

Buyrun

Eskişehir - Porsuk Kenarı

Eskişehir - Porsuk Köprü

Eskişehir - Porsuk Köprü 2

Tuz Gölü (Rüzgarlı Hava Saç Baş Dağıldı )

Tuz Gölü 2

Kızılırmakta Balık Tutma Hazırlıkları

Ahanda Yosun Yakaladım Hemide 2 Dene

Kızılırmağa Karşı

Kızılırmak Köprüsü

Kızılırmak Köprüsü 2

Kapadokya - Gün Batımı

Kapadokya - Gün Batımı 2

Çömlek Yapirem (Hayatımda İlk Kez )

Olay Budur !

Kısmetse Yarın Memlekete Dönüş (AnTaLYa)
Mesaja teşekkür eden: (28 Kişi)
$.<3.M.!.N (03-09-08), ஐBe@utYஐ (03-09-08), ℓєαяѕιση (04-09-08), ρяєηѕєѕ (03-09-08), ραѕα (04-09-08), ''nehiR'' (25-09-08), alaskalı_eren (16-09-08), Bυя¢U (03-09-08), BigBang (03-09-08), Bir Ben Eksiktim (03-09-08), CiiqOlatAa (19-09-08), DüşüM (03-09-08), eмıя (07-09-08), Galiyev (03-09-08), HANNİBAL (06-09-08), interlude (03-09-08), KandemiR (03-09-08), MiraLay (03-09-08), NuraYY (05-09-08), p0lly (03-09-08), poor_youth (06-09-08), Riyanka (03-09-08), Tweety (03-09-08), vivace (03-09-08), Yσкє∂!¢! (03-09-08), _buse_ (06-09-08), _Okyanus_ (03-09-08), ŞiYaR (03-09-08)
Eski 03-09-08, 14:47 Çevrimdışı   #2
Öğretim üyesi
Figüranlar

ஐBe@utYஐ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.196
Teşekkür etti: 981
RepForum Gücü: 25
Forum Puanı:9791
ஐBe@utYஐ herkes hayranஐBe@utYஐ herkes hayranஐBe@utYஐ herkes hayranஐBe@utYஐ herkes hayranஐBe@utYஐ herkes hayranஐBe@utYஐ herkes hayranஐBe@utYஐ herkes hayranஐBe@utYஐ herkes hayranஐBe@utYஐ herkes hayranஐBe@utYஐ herkes hayranஐBe@utYஐ herkes hayran
Ruhsal Durumum:
özlemiştim porsugu tskler gzl resimler

.

Çelişkilerdeyim!
Sana gelemiyorum senden gidemiyorum
Senle ben arasında bir yere sıkıştım
...

Mesaja teşekkür eden:
Řσσκΐ₤ (03-09-08)
Eski 03-09-08, 14:52 Çevrimdışı   #3
Öğretim üyesi
Düşünürler grubu

Riyanka - ait Avatar
Genel Mesajlar: 724
Teşekkür etti: 1.061
RepForum Gücü: 31
Forum Puanı:12419
Riyanka Rep olayını aşmışRiyanka Rep olayını aşmışRiyanka Rep olayını aşmışRiyanka Rep olayını aşmışRiyanka Rep olayını aşmışRiyanka Rep olayını aşmışRiyanka Rep olayını aşmışRiyanka Rep olayını aşmışRiyanka Rep olayını aşmışRiyanka Rep olayını aşmışRiyanka Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
Allah herkese bu kadar uzun ve güzel bir tatil nasip etsin.
Daha ne diyim? (:

Görmediğin yer kalmamış valla.

Kapadokya muhteşem.
Biran önce gidip görmek istiyorum.

Yosunlar da yeşil yeşil çok hoş duruyorlar.
Balık da tutabildin mi bari?

Çömlek de hayatımda gördüğüm en güzel çömlekti.
Ellerine sağlık canım.

Sen bu tatilde biraz kilo mu aldın bakıyım?

Resimleri paylaştığın için de teşekkürler !

Bir karar vermenin zamanı geldi.
Hızlı yaşamak mı;hızlı ölmek mi? !

Konu Riyanka tarafından (03-09-08 Saat 14:54 ) de değiştirilmiştir..
Mesaja teşekkür eden:
Řσσκΐ₤ (03-09-08)
Eski 03-09-08, 14:55 Çevrimdışı   #4
Grup Lideri
Antikapitalistler

ŞiYaR - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.797
Teşekkür etti: 12.641
RepForum Gücü: 141
Forum Puanı:57915
ŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Ohhh gez kardaşım gezzzz sen gezzzz bizde burda çalışağ :(

tatil istiyorum ben yaaaaaaaaa :(

Nedir bu başımdaki felaket
Kırk yıldır sefalette bu Ahmet
Kefenimi alın dikin bir zahmet
Gömün beni, gömün beni bir başıma.

Elimde değil, susamıyorum...

Ahmet Kaya
16 Kasım Ölüm Yıldönümü
Mesaja teşekkür eden:
Řσσκΐ₤ (03-09-08)
Eski 03-09-08, 14:56 Çevrimdışı   #5
Öğretim üyesi
Düşünürler grubu

Bυя¢U - ait Avatar
Genel Mesajlar: 563
Teşekkür etti: 607
RepForum Gücü: 11
Forum Puanı:3943
Bυя¢U Forumda Saygin ve popüler biriBυя¢U Forumda Saygin ve popüler biriBυя¢U Forumda Saygin ve popüler biriBυя¢U Forumda Saygin ve popüler biriBυя¢U Forumda Saygin ve popüler biriBυя¢U Forumda Saygin ve popüler biriBυя¢U Forumda Saygin ve popüler biriBυя¢U Forumda Saygin ve popüler biriBυя¢U Forumda Saygin ve popüler biriBυя¢U Forumda Saygin ve popüler biriBυя¢U Forumda Saygin ve popüler biri
Ruhsal Durumum:
Kapadokya..Mükemmel..
Tuz Gölü'nde benim de resimlerim var..
teşekkürler bizimle paylaştıgın için =))
Mesaja teşekkür eden:
Řσσκΐ₤ (03-09-08)
Eski 03-09-08, 14:56 Çevrimdışı   #6
Rektör
Düşünürler grubu

DR_GoKiSsS - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.047
Teşekkür etti: 3.173
RepForum Gücü: 214
Forum Puanı:92496
DR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
E-GüzeL Roki

Sagol...

GLoBaL Çingene GökiŞ
(:

http://www.zamansiz.com/signaturepics/sigpic22569_5.gif

Beni Çekemeyenler Anten Kullansın =)
Ne KomiNizM,Ne FaŞiZM,YaŞaSıN ErotizM
Mesaja teşekkür eden:
Řσσκΐ₤ (03-09-08)
Eski 03-09-08, 14:59 Çevrimdışı   #7
Profesör
Düşünürler grubu

Bir Ben Eksiktim - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.132
Teşekkür etti: 1.599
RepForum Gücü: 81
Forum Puanı:32530
Bir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
güzel güzel devamını bekleriz

Bir gün
Çok bunalırsan
Denizin dibinde
Yosunlara takılmış gibi soluksuz
Sakın unutma gökyüzüne bakmayı
Gökyüzü senindir
Gökyüzü herkesindir
...
Mesaja teşekkür eden:
Řσσκΐ₤ (03-09-08)
Eski 03-09-08, 15:00 Çevrimdışı   #8
Doçent
Huzur Pınarı

vivace - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.980
Teşekkür etti: 704
RepForum Gücü: 29
Forum Puanı:9463
vivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayran
Ruhsal Durumum:
porsuk çayı kenarında bende bir sürü foto çekindim (:

gezip gördüğün yerler mükemmel (:

çok hoş fotolar teşekkürler paylaştığın için(:

...

....Sıyrıldım rollerimden mutluyum çünkü artık YOKUM bugün...

....
Mesaja teşekkür eden:
Řσσκΐ₤ (03-09-08)
Eski 03-09-08, 15:03 Çevrimdışı   #9
Doçent
Düşünürler grubu

p0lly - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.444
Teşekkür etti: 2.533
RepForum Gücü: 87
Forum Puanı:36747
p0lly tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazp0lly tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazp0lly tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazp0lly tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazp0lly tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazp0lly tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazp0lly tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazp0lly tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazp0lly tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazp0lly tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazp0lly tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
staj sonrasi keyfi cikartmissin
Bakalim benim staj nsl gecicek

Hos resimler paylasimin icin tesekurler

Geceler, ISIGIMI gömmeyin KARANLIGA
Mesaja teşekkür eden:
Řσσκΐ₤ (03-09-08)
Eski 03-09-08, 15:07 Çevrimdışı   #10
Haftanın Moderatörü

Mod. denetleyicisi

interlude - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.209
Teşekkür etti: 4.127
RepForum Gücü: 115
Forum Puanı:44539
interlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Eskişehir - Porsuk Köprüsü (=
güzel yermiş ya
gidip görmem gerek (:

tatili haketmiştin sago'm (:
Bomba gibi hazırsın yeni yıla

Teşekkürler

...

işte tam burada...
işte o an da...
ben anlıyorum seni neden sevdiğimi... (:
Mesaja teşekkür eden:
Řσσκΐ₤ (03-09-08)
Eski 03-09-08, 15:12 Çevrimdışı   #11
Yard. Doçent
Düşünürler grubu

_ŞizofreN_ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.633
Teşekkür etti: 821
RepForum Gücü: 28
Forum Puanı:10741
_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
gzl resimler saol bende çömlek yapmıştım

''eğer 8 yaşındaysanız ve aşıksanız hayat çok güzel=)''

keşke hep 8 yaşında kalsak..
Mesaja teşekkür eden:
Řσσκΐ₤ (03-09-08)
Eski 03-09-08, 15:13 Çevrimiçi   #12
Doçent
Düşünürler grubu

DüşüM - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.303
Teşekkür etti: 1.180
RepForum Gücü: 30
Forum Puanı:10904
DüşüM Rep olayını aşmışDüşüM Rep olayını aşmışDüşüM Rep olayını aşmışDüşüM Rep olayını aşmışDüşüM Rep olayını aşmışDüşüM Rep olayını aşmışDüşüM Rep olayını aşmışDüşüM Rep olayını aşmışDüşüM Rep olayını aşmışDüşüM Rep olayını aşmışDüşüM Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
valla iyi gezmişsin
yosun tutmada ve çömlek yapmada çok başarılısın
çömlek diye başladığın şey yumurtalık olmuş

güzel fotoğraflar

Mesaja teşekkür eden:
Řσσκΐ₤ (03-09-08)
Eski 03-09-08, 15:41 Çevrimdışı   #13
Rektör

ρяєηѕєѕ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.971
Teşekkür etti: 3.121
RepForum Gücü: 94
Forum Puanı:33844
ρяєηѕєѕ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazρяєηѕєѕ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazρяєηѕєѕ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazρяєηѕєѕ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazρяєηѕєѕ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazρяєηѕєѕ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazρяєηѕєѕ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazρяєηѕєѕ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazρяєηѕєѕ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazρяєηѕєѕ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazρяєηѕєѕ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Ne güzeL gezmi$sin (: TatiLin keyfi çıkmı$

ResimLer çok ho$ payLa$ım için te$ekkürLer (:

Sana Değer Verip a$kı ßuLacağıma
X'e Değer Verip Y'yi ßuLurum Daha İyi... xD

Mesaja teşekkür eden:
Řσσκΐ₤ (03-09-08)
Eski 03-09-08, 16:16 Çevrimdışı   #14
Şair Üye
Düşünürler grubu

storm_fatih - ait Avatar
Genel Mesajlar: 11.854
Teşekkür etti: 1.971
RepForum Gücü: 213
Forum Puanı:85482
storm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Ben Stajımı Hatırlıorumda Benı Bırakmadan Işe Almışlardı

Resimler Güzel (;

I'm Not SuperMan, He Is MyBrother!

Mesaja teşekkür eden:
Řσσκΐ₤ (03-09-08)
Eski 03-09-08, 16:20 Çevrimdışı   #15
Rektör
Huzur Pınarı

Yσкє∂!¢! - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.753
Teşekkür etti: 2.211
RepForum Gücü: 102
Forum Puanı:38822
Yσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
sen aykırısın olm

resimler mükemmel kapadokya felan tam şekil yani tuz gölünde su mu bitmiş ole

Ö(lürsem)S(ebebi)S(ensin)

Kristallnacht
Sanmam Kurt Adam Angolosakson Rüyasi
Gidin Sorun Belki De Kendisi Akinci Dölü
TÜRK Oglu Türktür
Mesaja teşekkür eden:
Řσσκΐ₤ (03-09-08)
Eski 03-09-08, 21:42 Çevrimdışı   #16

Mod. denetleyicisi

MissCrow - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.073
Teşekkür etti: 3.332
RepForum Gücü: 94
Forum Puanı:34515
MissCrow tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMissCrow tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMissCrow tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMissCrow tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMissCrow tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMissCrow tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMissCrow tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMissCrow tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMissCrow tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMissCrow tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMissCrow tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
çömlekte yakıo ha

MmMmMmMmMmMmm...!

Mesaja teşekkür eden:
Řσσκΐ₤ (03-09-08)
Eski 03-09-08, 21:42 Çevrimdışı   #17

Bölümünde uzman

_Okyanus_ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.067
Teşekkür etti: 4.860
RepForum Gücü: 214
Forum Puanı:97324
_Okyanus_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_Okyanus_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_Okyanus_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_Okyanus_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_Okyanus_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_Okyanus_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_Okyanus_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_Okyanus_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_Okyanus_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_Okyanus_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_Okyanus_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
çok hoş resimler
güzel bir tatil yapmşsın.
paylaşım için teşekkürler Gürkan.)

bence artık sen de herkes gibisin..
Mesaja teşekkür eden:
Řσσκΐ₤ (03-09-08)
Eski 03-09-08, 21:48 Çevrimdışı   #18

Bölümünde deneyimli

MiraLay - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.035
Teşekkür etti: 466
RepForum Gücü: 44
Forum Puanı:16721
MiraLay tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiraLay tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiraLay tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiraLay tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiraLay tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiraLay tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiraLay tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiraLay tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiraLay tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiraLay tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiraLay tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz

Bu Manzarayı Bi Yerden Hatırlıyor Gibiyim
Gençliğimde Aynı Yerde Bende Çekmiştim

"Ölümümüz Bizi Allah'a Kavuşturacağı İçin Kutludur. Dünyaya Geldik, Hakk'ın Eserlerini Gördük, Gönülden Vurulduk; Emirlerindeki Hikmete İnandık. Hakk'a Kavuşmamız Olan Ölümü de Gönülden Özlemeliyiz. Müslüman İçin Bir Vuslat Ve Mutluluk Anı Olan Ölüm Ancak Kâfirler İçin Gerçek Bir Azaptır."

Şeyh Şamil

Mesaja teşekkür eden:
Řσσκΐ₤ (03-09-08)
Eski 03-09-08, 22:10 Çevrimdışı   #19

S.mod denetleyicisi

`Hiperaktif - ait Avatar
Genel Mesajlar: 17.252
Teşekkür etti: 4.792
RepForum Gücü: 256
Forum Puanı:97388
`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
güzel kareler bayağı gezlimşsin gürkan

saol bizlerle paylaştığın için

Mesaja teşekkür eden:
Řσσκΐ₤ (03-09-08)
Eski 03-09-08, 22:23 Çevrimiçi   #20
Doçent
Düşünürler grubu

BigBang - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.552
Teşekkür etti: 2.835
RepForum Gücü: 106
Forum Puanı:46479
BigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz