Konu Seçenekleri
Eski 23-10-07, 01:21 Çevrimdışı   #1
Grup Lideri
Düşünürler grubu

Snorland - ait Avatar
Genel Mesajlar: 20.051
Teşekkür etti: 15.450
RepForum Gücü: 442
Forum Puanı:185123
Snorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Storm ile Röpörtaj

Yard. Doçent
storm
Düşünür

Genel Mesajlar: 1.927
Teşekkür etti: 564
Üye Notları: [Göster]
RepRep Gücü: 23
Rep Puani:7726

1-Soru :
Adın,Yaşın(Tarih),Burcun?

Cevap :Müge,08.08.1988,Aslan

2-Soru :
Esmermi/Kumralmı/sarışınmısınız?

Cevap :Kumralım..yani sanırım

3-Soru : Göz rengin?

Cevap :ela ya da yeşil, değişkendir, seviyorum gözlerimin rengini

4-Soru : Boyunuz? Kilon ?

Cevap :tahmin yürütmekten hoşlanmam

5-Soru :
Nickiniz neden?

Cevap :üzgünüm ama özel

6-Soru :
Okul/İş kısaca bahseder misin?

Cevap :
Muğla Üni. Turizm ve Otel İşl. Hazırlık sınıfındayım..

7-Soru : Sigara yada alkol kullanıyor musun?

Cevap :
sigara kullanmadım hiç.. Alkol sadece yeni yılda

8-Soru : Tuttuğun takım?

Cevap :tabiki BEŞİKTAŞ (:

9-Soru :
Hobilerin/Fobilerin?

Cevap :Yazı yazmak,kitap okumak,Gökova (:,arkadaşlarla gezmek,sinemaya gitmek vs.vs. Fobilerim: hamam böcekleri,kediler

10-Soru :En büyük takıntın?

Cevap :Titizlik olsa gerek (:

11-Soru : En büyük hayalin?

Cevap :paylaşırsam gerçekleştirdiğim zaman duyacağım mutluluğun ne önemi kalır

12-Soru : Giyim tarzın/kullandığın parfüm?

Cevap :Ortama göre değişir giyim tarzım.. Daha çok kendime yakışanı seçerim (: Parfüm,çok sevdiğim birinin parfümünü kullanıyorum ki onu yanımda hissedebiliyorum

13-Soru : En istikrarlı olduğun konu ne?

Cevap :Aile hayatım ve gururum..

14-Soru : En begendiğin ve begenmediğin huyun?

Cevap :sevdiklerimi mutlu etmek onlara azıcık da olsa tebessüm ettirmek en sevdiğim huyum.. Kimseyi kırmaktan hoşlanmadığım için ikileme düştüğüm çok anlar oluyor ve bundan büyük rahatsızlık duyuyorum..

15-Soru : Nasıl bir Kişiliğe sahipsin?

Cevap :

16-Soru : En sevdiğin renk söylermisin?

Cevap :
beyaz,kırmızı,kahverengi.. ama en çok siyah rengini severim (:

17-Soru : Hangi tür müzikten hoşlanırsın/ Kimleri dinlersin?

Cevap :arabesk hariç kulağıma hoş gelen her tür müziği dinlerim.. yeterki kaliteli müzik yapıldığına inanıyım.. özellikle dinlediğim bir sanatçı yok

18-Soru :
En sevdiğin şarkı hangisi? Neden?

Cevap :
sevdiğim çok şarkı var ama en özel iki şarkı
Serdar Ortaç-Yapraklar (özel söyleyemem )
Yalın-Meleklerin Sözü Var

19-Soru : En sevdiğin yazar ve kitap?

Cevap :çok sevdiğim bir yazar yok.. Robin Sharma-Sen Ölünce Kim Ağlar okunması gereken bir kitap.. çok sevmiştim ben (:

20-Soru : En begendiğin film ve aktör/aktrist?

Cevap :Kasım'da Aşk Başkadır ve Şeytanın Avukatı aklıma ilk gelenler.. harika dediğim birkaç oyuncu var ama şuan için isim veremicem

21-Soru : Sevdiğin biri varmı?/ Ona şuan ne söylemek isterdin?

Cevap :var söylemek istediklerim "o"nda saklı ve "o" söylemek istediklerimi zaten içinde hissediyor

22-Soru : Sevdigin için neleri göze alırsın?

Cevap :Hak ettiğine inanıyorsam birçok şeyi yapabilirim onun için.. Yapmayacağım tek bir şey vardır sanırım.. ailemden vazgeçmem..

23-Soru : Normal bir gününüz nasıl geçiyor?

Cevap :
öğlene doğru kalkıyorum kahvaltı,ev temizliği falan zaman geçiyor.. akşam üzeri okula gidiyorum saat 10dan sonra geldiğim için direkt eve gidiyorum.. telefonla konuşurken 1-2 saatim geçiyo biraz tv,biraz bilgisayar sonra uyku.. hafta sonlarım renkli geçiyor ama

24-Soru : Yasadığın yerden bize bahseder misin. Dışarı çıktığında nerelere gidersin, neler yaparsın?

Cevap :Gezilecek pek yer olmamasına rağmen arkadaşlarla olduğum için her ortam güzel geliyor.. bize uygun birkaç yer mutlaka buluyoruz ki gittiğimiz her yere neşemizi de götürdüğümüz için her ortam keyifli hale geliyor

25-Soru : Yalnızlık hakkında neler düşünüyorsunuz?

Cevap :Muğla'ya geldiğim günden beri yalnızlıktan nefret eder oldum.. önceden severdim ama artık hiç sevmiyorum.. ve yalnız olmadığımı yanımda olmasalar da varlıklarını hissettiğim özel insanlar olduğu için çok şanslıyım

26-Soru : Kolay bağışlar mısın? Kin tutar mısın?

Cevap :Kin tutmam.. Çok büyük bir yanlış yapmışsa karşımdaki affetmem ama ona beddua da etmem intikam da almaya çalışmam ondan.. sadece o kişiyi hayatımdan çıkartırım bu da yeterlidir sanırım

27-Soru : Yaptığın en büyük çılgınlık?

Cevap :Anlatmamam gereken bir şey :(

28-Soru : Bugünlerde en çok duyduğun söz?

Cevap :seni çok seviyorum.. bu aralar çevremdeki herkesin söylediği bir cümle

29-Soru : Evde yokluğunu hissettiğin sey?

Cevap :ailem..

30-Soru : Geçmişte yaşasaydın kim olurdun?

Cevap :
Olmak istediğim biri yok.. bişeyleri değiştirebilmek için kendim olmam yeterli..

31-Soru : Korkuların /özlediklerin/ sevdiklerin?

Cevap :Sevdiklerimi kaybetmek/ailem ve sevdiğim/hayatımdaki herkesi seviyorum

32-Soru : Yapmaktan en çok hoşlandığın şey?

Cevap :yıldızları izlemek

33-Soru : Yediğin halde '' ben bununla doymam'' diyecek kadar karşısında zayıf olduğun yemekler?

Cevap :makarna.. çikolatalı her şeye özellikle de browniye dayanamam

34-Soru : Hayatta en çok kıymet verdiğin şey?

Cevap :Sevdiklerim..

35-Soru : İzlemekten keyif aldığın tv programları?

Cevap :Beyaz Show

36-Soru : Televizyon yapımcısı olsan yapmak istediğin program ne olurdu ?

Cevap :
televizyonla pek alakam yok aslında..

37-Soru : En çok değer verdiğin Eşyan?

Cevap :bilekliğim ve sevdiklerimin fotoğrafları..

38-Soru : Ailen mi, sevdiğin mi daha önemli?

Cevap :ailem herkesten önce gelir

39-Soru : Aşk herşeyi affeder mi?

Cevap :affetmez..

40-Soru : Karşı cinste hoşlandığın tip ?

Cevap :kaşı,gözü,boyu,saçı falan şöyle olsun diyebileceğim bir tip canlandırmadım hiçbir zaman kafamda.. Aşık olabildiysem ona mutlaka beni kendine çeken bişeyler vardır, onlar da bana özel kalsın

41-Soru : Karşı cinste aradığın özellikler?

Cevap :Dürüstlük,güven,sevgi,...

42-Soru : Aşık olduğun kişiyle neler yapmak hoşuna gidiyor? En çok hangisini seviyorsun..

Cevap :Ama bu da fazla özel (:

43-Soru : Hayat felsefen nedir? Hayatına yön veren düsüncelerin veya hayat amacın nelerdir? Bunu açıklayan bir sözün varsa buraya yaz?

Cevap :Hayat bir gündür o gün bugündür.. yapmam gereken hiçbir şeyi ertelemem..

44-Soru : Hiç birisi için ağladınızmı?

cevap :

45-Soru : Asağıdaki sıfatlar senin için ne ifade ediyor/kısaca tanımlar mısın?

a- Ask :ikimizi bir yürek olarak anlamlandıran ve o tek yürekte parlayan ışık..

b- Sevgi :Asla tükenmeyecek bir duygu.. Gözlerimizden hiçbir zaman eksilmicek olan yıldızlar..

c- Hayat :İyi,kötü,güzel,çirkin.. her türlü duyguyu hissedebileceğin kapalı duran ve senin açman gereken bir zarf..

d- Dostluk :
bazen "keşke"n bazen "iyiki"n.. ama gerçeğini buldun mu asla yitirmeyeceğin birbirine bağlı yürekler..

e- Para :Gerekli bir şey..

f- Ölüm :Zamanı gelince zaten yaşayacağım bir şey olduğu için hiç düşünmediğim ve her günümü son günümmüş gibi yaşadığım..

46-Soru : Benzetildiğin biri varmı?

Cevap :
hayır yok

47-Soru : Bizimle en çok sevdiğin fotoğrafı paylaşırmısın ( isteğe bağlı )

Cevap :paylaşmam

48-Soru : Forumda en çok takıldığınız bölüm hangisi ?

Cevap :Sizin kaleminizden bölümü

49-Soru : Foruma ne kadar zaman ayırıyorsun/Neden?

Cevap :bu aralar çok fazla.. çünkü yapcak başka bişi yok

50-Soru : Forumda en iyi anlaştığın isim/isimler?

Cevap :RegaLDeviL ve tanıdığım dostum dediğim herkes..

51-Soru : Forumda anlaşamadığın isim/isimler?

Cevap :yok..

52-Soru :
Liderimizden bir rican var mı?

Cevap :üzgünüm gruptan çıktım bişey istiyemicem.. ama görevini iyi yapıyor hakkı yenmez

53-Soru : Neden Düşünürler?

Cevap :bir sebebi vardır mutlaka

54-Soru : Bunca insan neden Düşünürler?

Cevap :
düşünmeye değer birşeyler olduğu için düşünürler

55-Soru : Son Olarak söylemek İstediğin Birşeyin Varmı?

Cevap :güzeldi.. teşekkürler.. eklemek istediğim bir şey var..
Şehitlerimiz her zaman yüreğimizde.. ve unutmayın bizi asla yıldıramayacaklar..

Seni neden sevdiğimi düşündümde bulamadım
Bir sebep olsun istedim öyle çoktu ki sayamadım
Kaptırdım kendimi birsürü yalanlara
Ama en sonunda anladım
Seni sen olduğun için çok, çok seviyorum
Bu sevgiyi sende bulduğum için yaşıyorum

Mesaja teşekkür eden: (18 Kişi)
нѕуη (23-10-07), ∂ĩяєŋ¢ (23-10-07), A.BuğrA (23-10-07), Artemis (23-10-07), Bεяsŧŷ (23-10-07), CSKN (23-10-07), dainty (23-10-07), delkray (23-10-07), doss (23-10-07), EyLüLsu (25-10-07), mahmud12 (24-10-07), RebeL (23-10-07), RegaLDeviL (23-10-07), Samson (25-10-07), solεil (23-10-07), WoLfMaN (27-10-07), YaGMuR_CiNi (23-10-07), ~Kardelen~ (23-10-07)
Eski 23-10-07, 01:27 Çevrimdışı   #2
Grup Lideri
Düşünürler grubu

Snorland - ait Avatar
Genel Mesajlar: 20.051
Teşekkür etti: 15.450
RepForum Gücü: 442
Forum Puanı:185123
Snorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Çok teşekkürler Müge

Her ne kadar kaçamak cevaplar versende senin hakkında ip uçları taşıyan zevkli bir röpörtaj oldu

Ayrıca Aşk tarifin çok hoş

Seni neden sevdiğimi düşündümde bulamadım
Bir sebep olsun istedim öyle çoktu ki sayamadım
Kaptırdım kendimi birsürü yalanlara
Ama en sonunda anladım
Seni sen olduğun için çok, çok seviyorum
Bu sevgiyi sende bulduğum için yaşıyorum

Eski 23-10-07, 01:45 Çevrimdışı   #3
Şair Üye
Düşünürler grubu

storm_fatih - ait Avatar
Genel Mesajlar: 11.854
Teşekkür etti: 1.971
RepForum Gücü: 213
Forum Puanı:85482
storm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Güsel Röportaj Olmuş Müge'ye Ve Sülo'ya Teşekkürler =)

I'm Not SuperMan, He Is MyBrother!

Eski 23-10-07, 01:56 Çevrimdışı   #4
Yard. Doçent
Düşünürler grubu
Genel Mesajlar: 2.188
Teşekkür etti: 842
RepForum Gücü: 60
Forum Puanı:24095
storm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
güzel bir röp. oldu :p
Eski 23-10-07, 01:58 Çevrimdışı   #5
Rektör

YaGMuR_CiNi - ait Avatar
Genel Mesajlar: 9.090
Teşekkür etti: 15.379
RepForum Gücü: 214
Forum Puanı:89927
YaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
kaçamak cevaplar var , ama guzeldi.. hakkinda yeni $eyler ogrendim

38-Soru : Ailen mi, sevdiğin mi daha önemli?
Cevap :ailem herkesten önce gelir

takdir ettim seni

emegi gecenlere sevgiler

.

Herkes
aynı şeyi düşünüyorsa,
hiç kimse
fazla birşey düşünmüyor
demektir

Eski 23-10-07, 02:35 Çevrimiçi   #6
Rektör
Düşünürler grubu

CSKN - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.959
Teşekkür etti: 3.882
RepForum Gücü: 177
Forum Puanı:75184
CSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Güzel Bir Söylesi Olmus Emeginize Saglik..

Siradaki Hüso Olsun

Gözlerimi Açsam da Sen Çıksan Karşıma..

Gel Beni Azat Et, Kayboldum Karanlıkta..

Gözlerimi Kapatsam..
Yüzünü Görür Müyüm?

: ))

Eski 23-10-07, 14:17 Çevrimdışı   #7
Profesör
Kemalistler

solεil - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.312
Teşekkür etti: 4.964
RepForum Gücü: 51
Forum Puanı:16389
solεil tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazsolεil tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazsolεil tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazsolεil tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazsolεil tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazsolεil tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazsolεil tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazsolεil tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazsolεil tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazsolεil tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazsolεil tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Mügem benim, çok hoş bir röportaj olmuş; sorular da güzel

....
Eski 23-10-07, 15:17 Çevrimdışı   #8
Cezalı Üye
Genel Mesajlar: 3.516
Teşekkür etti: 5.335
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:31527
delkray tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdelkray tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdelkray tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdelkray tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdelkray tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdelkray tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdelkray tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdelkray tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdelkray tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdelkray tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdelkray tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
zevkli bi ropörtajdı , teşekkürler emeği geçenlere
Eski 23-10-07, 16:44 Çevrimdışı   #9
Rektör

~Kardelen~ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 14.566
Teşekkür etti: 4.997
RepForum Gücü: 176
Forum Puanı:61938
~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
güzel bi röp. olmus güzel cevaplar vermissin mügecim

Yorgun...
Eski 23-10-07, 17:16 Çevrimdışı   #10
Rektör
Kemalistler

∂ĩяєŋ¢ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.189
Teşekkür etti: 3.924
RepForum Gücü: 107
Forum Puanı:37755
∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
kaçamak yanıtlardan ziyade verilmemiş bir sürü cevap var.Ancak cok güzel...
Alıntı:
Dostluk :bazen "keşke"n bazen "iyiki"n.. ama gerçeğini buldun mu asla yitirmeyeceğin birbirine bağlı yürekler..
şunu çok sevdim

teşekkürler..

düşünüyorum, tükürüyorum, arasırada olsa gülüyorum, ağlıyorum, hasta oluyorum, çaresiz kalıyorum, batıyorum, bazen çıkıyorum, çabalıyorum, yazıyorum, çiziyorum, okuyorum... öyleyse var olmayı hak ediyorum (:
Eski 23-10-07, 17:18 Çevrimdışı   #11
Rektör
Düşünürler grubu

~sebofan_memo~ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.094
Teşekkür etti: 3.404
RepForum Gücü: 146
Forum Puanı:58198
~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Guzel bir roportaj olmus Suleyman abi ve storm tskler (: grubumuzdan gitmen kotu olmus

Selam doğru yolda gidenleredir

Sevgilim, kapımı çaldı aydınlık,
Baygın gözlerimi aldı aydınlık,
İçimde tıkandı, kaldı aydınlık,
Bu aydınlık beni boğmak üzeredir.

1923 NFK
Başarılar gelir geçer asaletin bize yeter
Eski 23-10-07, 17:39 Çevrimdışı   #12
Doçent
Düşünürler grubu
Genel Mesajlar: 3.283
Teşekkür etti: 852
RepForum Gücü: 49
Forum Puanı:17132
A.BuğrA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazA.BuğrA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazA.BuğrA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazA.BuğrA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazA.BuğrA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazA.BuğrA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazA.BuğrA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazA.BuğrA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazA.BuğrA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazA.BuğrA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazA.BuğrA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Tşk..

Yok imza falan!!!
Eski 23-10-07, 18:29 Çevrimdışı   #13
Yard. Doçent
Genel Mesajlar: 1.766
Teşekkür etti: 716
RepForum Gücü: 64
Forum Puanı:27494
RegaLDeviL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRegaLDeviL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRegaLDeviL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRegaLDeviL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRegaLDeviL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRegaLDeviL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRegaLDeviL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRegaLDeviL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRegaLDeviL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRegaLDeviL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRegaLDeviL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
42-Soru : Aşık olduğun kişiyle neler yapmak hoşuna gidiyor? En çok hangisini seviyorsun..
Cevap :Ama bu da fazla özel (:

Oy oy oy

Nette röp okumayı ne kadar sevmesemde bunu zevkle ve sonuna kadar okudum..
Çok zevkli bir röp olmuş tebrikler..

' belki benim kağıt param, bir şekilde, döne dolaşa senin cebine girmiştir... (:

Eski 23-10-07, 23:17 Çevrimdışı   #14

Bölümünde uzman

_Okyanus_ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.067
Teşekkür etti: 4.860
RepForum Gücü: 214
Forum Puanı:97324
_Okyanus_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_Okyanus_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_Okyanus_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_Okyanus_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_Okyanus_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_Okyanus_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_Okyanus_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_Okyanus_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_Okyanus_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_Okyanus_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_Okyanus_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
cok zevkli bir röpartaj olmuş balımm s ve sülo tşkler

bence artık sen de herkes gibisin..
Eski 24-10-07, 19:31 Çevrimdışı   #15
Asistan

mahmud12 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 364
Teşekkür etti: 177
RepForum Gücü: 9
Forum Puanı:2389
mahmud12 çevresinde seviliyormahmud12 çevresinde seviliyormahmud12 çevresinde seviliyormahmud12 çevresinde seviliyormahmud12 çevresinde seviliyormahmud12 çevresinde seviliyormahmud12 çevresinde seviliyormahmud12 çevresinde seviliyormahmud12 çevresinde seviliyormahmud12 çevresinde seviliyormahmud12 çevresinde seviliyor
Ben erkek saniyordum

güzel röpörtaj ellerinize saglik.

arkadas cikmasaymis gruptan daha iyi olurmus

Umut Nerdesin, Yine Bittin, Nerelere Gittin, Ben Seni Göremeden?
Eski 24-10-07, 19:40 Çevrimdışı   #16
Yard. Doçent
Düşünürler grubu
Genel Mesajlar: 2.188
Teşekkür etti: 842
RepForum Gücü: 60
Forum Puanı:24095
storm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
şimdi aklımdan geçiyordu acaba beni erkek sanan birileri var mıdır diye (:

yorumlar için teşekkürler..
Mesaja teşekkür eden:
mahmud12 (24-10-07)
Eski 25-10-07, 12:46 Çevrimdışı   #17
Dekan
Genç Kuvvet

RAMSES113 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.234
Teşekkür etti: 3.845
RepForum Gücü: 63
Forum Puanı:20302
RAMSES113 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRAMSES113 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRAMSES113 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRAMSES113 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRAMSES113 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRAMSES113 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRAMSES113 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRAMSES113 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRAMSES113 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRAMSES113 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRAMSES113 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
11-Soru : En büyük hayalin?

Cevap :paylaşırsam gerçekleştirdiğim zaman duyacağım mutluluğun ne önemi kalır

teşekkürler samimi cevapların içinn...

Kendini Yeterli Görmeme Bir Fazilet İfadesidir...

"Hakikat Damlaları"
Eski 27-10-07, 09:34 Çevrimdışı   #18
Dekan
Düşünürler grubu

WoLfMaN - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.511
Teşekkür etti: 1.349
RepForum Gücü: 41
Forum Puanı:10907
WoLfMaN Rep olayını aşmışWoLfMaN Rep olayını aşmışWoLfMaN Rep olayını aşmışWoLfMaN Rep olayını aşmışWoLfMaN Rep olayını aşmışWoLfMaN Rep olayını aşmışWoLfMaN Rep olayını aşmışWoLfMaN Rep olayını aşmışWoLfMaN Rep olayını aşmışWoLfMaN Rep olayını aşmışWoLfMaN Rep olayını aşmış
çok güzel bi roportaj olmuş tşk bacım Allah senin gönlüne göre versin umarım hayatta hep mutlu olursun süleyman abi seninde eline sağlık paylaşım için tşk

\\\\??? WoLfMaN \\\????

Mal Sahibi Mülk Sahibi, Hani Bunun İlk Sahibi
Malda Yalan Mülkde Yalan, Var Birazda Sen Oyalan
Eski 28-10-07, 00:44 Çevrimdışı   #19
Rektör

нѕуη - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.513
Teşekkür etti: 5.599
RepForum Gücü: 156
Forum Puanı:61838
нѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
guzel roportaj için tesekkurler ((:

υℓтяαѕℓαη

Konu Seçenekleri