| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Grup Lideri Düşünürler grubu ![]() | Storm ile Röpörtaj Yard. Doçent storm Düşünür ![]() Genel Mesajlar: 1.927 Teşekkür etti: 564 Teşekkür edildi: 1.460 Üye Notları: [Göster] RepRep Gücü: 23 Rep Puani:7726 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 1-Soru : Adın,Yaşın(Tarih),Burcun? Cevap :Müge,08.08.1988,Aslan 2-Soru : Esmermi/Kumralmı/sarışınmısınız? Cevap :Kumralım..yani sanırım ![]() 3-Soru : Göz rengin? Cevap :ela ya da yeşil, değişkendir, seviyorum gözlerimin rengini ![]() 4-Soru : Boyunuz? Kilon ? Cevap :tahmin yürütmekten hoşlanmam ![]() 5-Soru : Nickiniz neden? Cevap :üzgünüm ama özel ![]() 6-Soru : Okul/İş kısaca bahseder misin? Cevap :Muğla Üni. Turizm ve Otel İşl. Hazırlık sınıfındayım.. 7-Soru : Sigara yada alkol kullanıyor musun? Cevap :sigara kullanmadım hiç.. Alkol sadece yeni yılda ![]() 8-Soru : Tuttuğun takım? Cevap :tabiki BEŞİKTAŞ (: 9-Soru : Hobilerin/Fobilerin? Cevap :Yazı yazmak,kitap okumak,Gökova (:,arkadaşlarla gezmek,sinemaya gitmek vs.vs. Fobilerim: hamam böcekleri,kediler 10-Soru :En büyük takıntın? Cevap :Titizlik olsa gerek (: 11-Soru : En büyük hayalin? Cevap :paylaşırsam gerçekleştirdiğim zaman duyacağım mutluluğun ne önemi kalır ![]() 12-Soru : Giyim tarzın/kullandığın parfüm? Cevap :Ortama göre değişir giyim tarzım.. Daha çok kendime yakışanı seçerim (: Parfüm,çok sevdiğim birinin parfümünü kullanıyorum ki onu yanımda hissedebiliyorum ![]() 13-Soru : En istikrarlı olduğun konu ne? Cevap :Aile hayatım ve gururum.. 14-Soru : En begendiğin ve begenmediğin huyun? Cevap :sevdiklerimi mutlu etmek onlara azıcık da olsa tebessüm ettirmek en sevdiğim huyum.. Kimseyi kırmaktan hoşlanmadığım için ikileme düştüğüm çok anlar oluyor ve bundan büyük rahatsızlık duyuyorum.. 15-Soru : Nasıl bir Kişiliğe sahipsin? Cevap : ![]() 16-Soru : En sevdiğin renk söylermisin? Cevap :beyaz,kırmızı,kahverengi.. ama en çok siyah rengini severim (: 17-Soru : Hangi tür müzikten hoşlanırsın/ Kimleri dinlersin? Cevap :arabesk hariç kulağıma hoş gelen her tür müziği dinlerim.. yeterki kaliteli müzik yapıldığına inanıyım.. özellikle dinlediğim bir sanatçı yok ![]() 18-Soru : En sevdiğin şarkı hangisi? Neden? Cevap :sevdiğim çok şarkı var ama en özel iki şarkı Serdar Ortaç-Yapraklar (özel söyleyemem )Yalın-Meleklerin Sözü Var 19-Soru : En sevdiğin yazar ve kitap? Cevap :çok sevdiğim bir yazar yok.. Robin Sharma-Sen Ölünce Kim Ağlar okunması gereken bir kitap.. çok sevmiştim ben (: 20-Soru : En begendiğin film ve aktör/aktrist? Cevap :Kasım'da Aşk Başkadır ve Şeytanın Avukatı aklıma ilk gelenler.. harika dediğim birkaç oyuncu var ama şuan için isim veremicem ![]() 21-Soru : Sevdiğin biri varmı?/ Ona şuan ne söylemek isterdin? Cevap :var söylemek istediklerim "o"nda saklı ve "o" söylemek istediklerimi zaten içinde hissediyor ![]() 22-Soru : Sevdigin için neleri göze alırsın? Cevap :Hak ettiğine inanıyorsam birçok şeyi yapabilirim onun için.. Yapmayacağım tek bir şey vardır sanırım.. ailemden vazgeçmem.. 23-Soru : Normal bir gününüz nasıl geçiyor? Cevap :öğlene doğru kalkıyorum kahvaltı,ev temizliği falan zaman geçiyor.. akşam üzeri okula gidiyorum saat 10dan sonra geldiğim için direkt eve gidiyorum.. telefonla konuşurken 1-2 saatim geçiyo biraz tv,biraz bilgisayar sonra uyku.. hafta sonlarım renkli geçiyor ama ![]() 24-Soru : Yasadığın yerden bize bahseder misin. Dışarı çıktığında nerelere gidersin, neler yaparsın? Cevap :Gezilecek pek yer olmamasına rağmen arkadaşlarla olduğum için her ortam güzel geliyor.. bize uygun birkaç yer mutlaka buluyoruz ki gittiğimiz her yere neşemizi de götürdüğümüz için her ortam keyifli hale geliyor ![]() 25-Soru : Yalnızlık hakkında neler düşünüyorsunuz? Cevap :Muğla'ya geldiğim günden beri yalnızlıktan nefret eder oldum.. önceden severdim ama artık hiç sevmiyorum.. ve yalnız olmadığımı yanımda olmasalar da varlıklarını hissettiğim özel insanlar olduğu için çok şanslıyım ![]() 26-Soru : Kolay bağışlar mısın? Kin tutar mısın? Cevap :Kin tutmam.. Çok büyük bir yanlış yapmışsa karşımdaki affetmem ama ona beddua da etmem intikam da almaya çalışmam ondan.. sadece o kişiyi hayatımdan çıkartırım bu da yeterlidir sanırım ![]() 27-Soru : Yaptığın en büyük çılgınlık? Cevap :Anlatmamam gereken bir şey :( 28-Soru : Bugünlerde en çok duyduğun söz? Cevap :seni çok seviyorum.. bu aralar çevremdeki herkesin söylediği bir cümle ![]() 29-Soru : Evde yokluğunu hissettiğin sey? Cevap :ailem.. 30-Soru : Geçmişte yaşasaydın kim olurdun? Cevap :Olmak istediğim biri yok.. bişeyleri değiştirebilmek için kendim olmam yeterli.. 31-Soru : Korkuların /özlediklerin/ sevdiklerin? Cevap :Sevdiklerimi kaybetmek/ailem ve sevdiğim/hayatımdaki herkesi seviyorum ![]() 32-Soru : Yapmaktan en çok hoşlandığın şey? Cevap :yıldızları izlemek ![]() 33-Soru : Yediğin halde '' ben bununla doymam'' diyecek kadar karşısında zayıf olduğun yemekler? Cevap :makarna.. çikolatalı her şeye özellikle de browniye dayanamam ![]() 34-Soru : Hayatta en çok kıymet verdiğin şey? Cevap :Sevdiklerim.. 35-Soru : İzlemekten keyif aldığın tv programları? Cevap :Beyaz Show 36-Soru : Televizyon yapımcısı olsan yapmak istediğin program ne olurdu ? Cevap :televizyonla pek alakam yok aslında.. 37-Soru : En çok değer verdiğin Eşyan? Cevap :bilekliğim ve sevdiklerimin fotoğrafları.. 38-Soru : Ailen mi, sevdiğin mi daha önemli? Cevap :ailem herkesten önce gelir ![]() 39-Soru : Aşk herşeyi affeder mi? Cevap :affetmez.. 40-Soru : Karşı cinste hoşlandığın tip ? Cevap :kaşı,gözü,boyu,saçı falan şöyle olsun diyebileceğim bir tip canlandırmadım hiçbir zaman kafamda.. Aşık olabildiysem ona mutlaka beni kendine çeken bişeyler vardır, onlar da bana özel kalsın ![]() 41-Soru : Karşı cinste aradığın özellikler? Cevap :Dürüstlük,güven,sevgi,... 42-Soru : Aşık olduğun kişiyle neler yapmak hoşuna gidiyor? En çok hangisini seviyorsun.. Cevap :Ama bu da fazla özel (: 43-Soru : Hayat felsefen nedir? Hayatına yön veren düsüncelerin veya hayat amacın nelerdir? Bunu açıklayan bir sözün varsa buraya yaz? Cevap :Hayat bir gündür o gün bugündür.. yapmam gereken hiçbir şeyi ertelemem.. 44-Soru : Hiç birisi için ağladınızmı? cevap : ![]() 45-Soru : Asağıdaki sıfatlar senin için ne ifade ediyor/kısaca tanımlar mısın? a- Ask :ikimizi bir yürek olarak anlamlandıran ve o tek yürekte parlayan ışık.. b- Sevgi :Asla tükenmeyecek bir duygu.. Gözlerimizden hiçbir zaman eksilmicek olan yıldızlar.. c- Hayat :İyi,kötü,güzel,çirkin.. her türlü duyguyu hissedebileceğin kapalı duran ve senin açman gereken bir zarf.. d- Dostluk :bazen "keşke"n bazen "iyiki"n.. ama gerçeğini buldun mu asla yitirmeyeceğin birbirine bağlı yürekler.. e- Para :Gerekli bir şey.. f- Ölüm :Zamanı gelince zaten yaşayacağım bir şey olduğu için hiç düşünmediğim ve her günümü son günümmüş gibi yaşadığım.. 46-Soru : Benzetildiğin biri varmı? Cevap :hayır yok ![]() 47-Soru : Bizimle en çok sevdiğin fotoğrafı paylaşırmısın ( isteğe bağlı ) Cevap :paylaşmam ![]() 48-Soru : Forumda en çok takıldığınız bölüm hangisi ? Cevap :Sizin kaleminizden bölümü 49-Soru : Foruma ne kadar zaman ayırıyorsun/Neden? Cevap :bu aralar çok fazla.. çünkü yapcak başka bişi yok ![]() 50-Soru : Forumda en iyi anlaştığın isim/isimler? Cevap :RegaLDeviL ve tanıdığım dostum dediğim herkes..51-Soru : Forumda anlaşamadığın isim/isimler? Cevap :yok.. 52-Soru : Liderimizden bir rican var mı? Cevap :üzgünüm gruptan çıktım bişey istiyemicem.. ama görevini iyi yapıyor hakkı yenmez ![]() 53-Soru : Neden Düşünürler? Cevap :bir sebebi vardır mutlaka ![]() 54-Soru : Bunca insan neden Düşünürler? Cevap :düşünmeye değer birşeyler olduğu için düşünürler ![]() 55-Soru : Son Olarak söylemek İstediğin Birşeyin Varmı? Cevap :güzeldi.. teşekkürler.. eklemek istediğim bir şey var.. Şehitlerimiz her zaman yüreğimizde.. ve unutmayın bizi asla yıldıramayacaklar.. ![]() Seni neden sevdiğimi düşündümde bulamadım Bir sebep olsun istedim öyle çoktu ki sayamadım Kaptırdım kendimi birsürü yalanlara Ama en sonunda anladım Seni sen olduğun için çok, çok seviyorum Bu sevgiyi sende bulduğum için yaşıyorum |
|
| Mesaja teşekkür eden: (18 Kişi) | нѕуη (23-10-07), ∂ĩяєŋ¢ (23-10-07), A.BuğrA (23-10-07), Artemis (23-10-07), Bεяsŧŷ (23-10-07), CSKN (23-10-07), dainty (23-10-07), delkray (23-10-07), doss (23-10-07), EyLüLsu (25-10-07), mahmud12 (24-10-07), RebeL (23-10-07), RegaLDeviL (23-10-07), Samson (25-10-07), solεil (23-10-07), WoLfMaN (27-10-07), YaGMuR_CiNi (23-10-07), ~Kardelen~ (23-10-07) |
| | #2 |
| Grup Lideri Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 15.450
Forum Gücü: 442 Forum Puanı:185123 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Çok teşekkürler Müge ![]() Her ne kadar kaçamak cevaplar versende senin hakkında ip uçları taşıyan zevkli bir röpörtaj oldu ![]() Ayrıca Aşk tarifin çok hoş ![]() Seni neden sevdiğimi düşündümde bulamadım Bir sebep olsun istedim öyle çoktu ki sayamadım Kaptırdım kendimi birsürü yalanlara Ama en sonunda anladım Seni sen olduğun için çok, çok seviyorum Bu sevgiyi sende bulduğum için yaşıyorum |
|
| | #3 |
| Şair Üye Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.971
Forum Gücü: 213 Forum Puanı:85482 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Güsel Röportaj Olmuş Müge'ye Ve Sülo'ya Teşekkürler =) ![]() I'm Not SuperMan, He Is MyBrother! |
|
| | #4 |
| Yard. Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 842
Forum Gücü: 60 Forum Puanı:24095 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | güzel bir röp. oldu :p |
|
| | #5 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 15.379
Forum Gücü: 214 Forum Puanı:89927 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | kaçamak cevaplar var , ama guzeldi.. hakkinda yeni $eyler ogrendim ![]() 38-Soru : Ailen mi, sevdiğin mi daha önemli? Cevap :ailem herkesten önce gelir takdir ettim seni ![]() emegi gecenlere sevgiler . Herkes aynı şeyi düşünüyorsa, hiç kimse fazla birşey düşünmüyor demektir |
|
| | #6 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.882
Forum Gücü: 177 Forum Puanı:75184 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Güzel Bir Söylesi Olmus Emeginize Saglik..Siradaki Hüso Olsun Gözlerimi Açsam da Sen Çıksan Karşıma.. ![]() Gel Beni Azat Et, Kayboldum Karanlıkta.. Gözlerimi Kapatsam.. Yüzünü Görür Müyüm? : )) |
|
| | #7 |
| Profesör Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 4.964
Forum Gücü: 51 Forum Puanı:16389 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Mügem benim, çok hoş bir röportaj olmuş; sorular da güzel |
|
| | #8 |
| Cezalı Üye
Teşekkür etti: 5.335
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:31527 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | zevkli bi ropörtajdı , teşekkürler emeği geçenlere |
|
| | #9 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 4.997
Forum Gücü: 176 Forum Puanı:61938 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | güzel bi röp. olmus güzel cevaplar vermissin mügecim Yorgun... |
|
| | #10 | |
| Rektör Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 3.924
Forum Gücü: 107 Forum Puanı:37755 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | kaçamak yanıtlardan ziyade verilmemiş bir sürü cevap var.Ancak cok güzel... Alıntı:
![]() teşekkürler.. düşünüyorum, tükürüyorum, arasırada olsa gülüyorum, ağlıyorum, hasta oluyorum, çaresiz kalıyorum, batıyorum, bazen çıkıyorum, çabalıyorum, yazıyorum, çiziyorum, okuyorum... öyleyse var olmayı hak ediyorum (: | |
|
| | #11 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.404
Forum Gücü: 146 Forum Puanı:58198 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Guzel bir roportaj olmus Suleyman abi ve storm tskler (: grubumuzdan gitmen kotu olmus
![]() Selam doğru yolda gidenleredir Sevgilim, kapımı çaldı aydınlık, Baygın gözlerimi aldı aydınlık, İçimde tıkandı, kaldı aydınlık, Bu aydınlık beni boğmak üzeredir. 1923 NFK Başarılar gelir geçer asaletin bize yeter |
|
| | #12 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 852
Forum Gücü: 49 Forum Puanı:17132 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Tşk.. Yok imza falan!!! |
|
| | #13 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 716
Forum Gücü: 64 Forum Puanı:27494 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | 42-Soru : Aşık olduğun kişiyle neler yapmak hoşuna gidiyor? En çok hangisini seviyorsun.. Cevap :Ama bu da fazla özel (: Oy oy oy ![]() Nette röp okumayı ne kadar sevmesemde bunu zevkle ve sonuna kadar okudum.. Çok zevkli bir röp olmuş tebrikler.. ' belki benim kağıt param, bir şekilde, döne dolaşa senin cebine girmiştir... (: |
|
| | #14 |
![]() ![]() Bölümünde uzman
Teşekkür etti: 4.860
Forum Gücü: 214 Forum Puanı:97324 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
cok zevkli bir röpartaj olmuş balımm s ve sülo tşkler bence artık sen de herkes gibisin.. |
|
| | #15 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 177
Forum Gücü: 9 Forum Puanı:2389 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben erkek saniyordum ![]() güzel röpörtaj ellerinize saglik. arkadas cikmasaymis gruptan daha iyi olurmus Umut Nerdesin, Yine Bittin, Nerelere Gittin, Ben Seni Göremeden? |
|
| | #17 |
| Dekan Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 3.845
Forum Gücü: 63 Forum Puanı:20302 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
11-Soru : En büyük hayalin? Cevap :paylaşırsam gerçekleştirdiğim zaman duyacağım mutluluğun ne önemi kalır teşekkürler samimi cevapların içinn... |
|
| | #18 |
| Dekan Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.349
Forum Gücü: 41 Forum Puanı:10907 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
çok güzel bi roportaj olmuş tşk bacım Allah senin gönlüne göre versin umarım hayatta hep mutlu olursun süleyman abi seninde eline sağlık paylaşım için tşk \\\\??? WoLfMaN \\\???? Mal Sahibi Mülk Sahibi, Hani Bunun İlk Sahibi Malda Yalan Mülkde Yalan, Var Birazda Sen Oyalan |
|
| | #19 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 5.599
Forum Gücü: 156 Forum Puanı:61838 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | guzel roportaj için tesekkurler ((:
|
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |