| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 | |||
| Rektör Huzur Pınarı ![]() | Street Kings (2008) - Sokağın Kralları [COLOR="Red"]STREET KINGS “SOKAĞIN KRALLARI” ![]() Los Angeles’ı aydınlatan güneş hiçbir zaman şehrin karanlık yanlarını aydınlatacakkadar ışık yayamayacaktır. Melekler şehrini yönetmek için konulan ahlaki kanunların korunması şehri korumaya çalışanlar için oldukça zordur... Konusu Keanu Reeves filmde karşımıza Los Angeles Polis Departmanının kıdemli polisi Tom Ludlow olarak karşımıza çıkıyor... Ludlow kendi dünyası ile sokaklar arasındaki uçurumu hayatı boyunca hiçbir zaman aşmak zorunda kalmamış kıdemli bir Los Angeles polisidir. Ancak karısını kaybettikten sonra hayatı keyifsiz, karanlık ve ölümcül bir hal alacaktır. Görev aldığı polis departmanında yozlaşmaları farkeden Ludlow, partnerinin ölümü ile ilgili dosyada araştırma yaparken, tüm hayatını adadığı ve kendisinin de içinde bulunduğu teşkilata başkaldırmak zorunda kalacak. Çevresinde bulunan herkesin güvenirliğini sorgulamaya başlayan Ludlow, farkında olmadan kendini bu aksiyon dolu maceranın içinde bulacaktır... Bir polisin gittikçe kontrolden çıkan bir dünyada savaşı... Street Kings Fotoğrafları ![]() ![]() ![]() Yeter bu kadar resim ![]() Street Kings Resmi İnternet Sitesi Gösterim Tarihi: 11 Nisan 2008 ![]() Yapım Notları Oskar ödüllü Forest Whitaker filmde Ludlow’un akıl hocası rütbeli bir polisi (Captain Jack Wander) canlandırıyor. Filmin diğer yıldız kadrosu; Hugh Laurie, Chris Evans, Jay Mohr, John Corbett, Cedric the Entertainer, Amaury Nolasco, Terry Crews, Naomie Harris, Martha Higareda, Common and The Game. Senaryo James Ellroy’un orjinal hikayesi... James Ellroy, Kurt Wimmer ve Jamie Moss tarafından kaleme alınmış… Filmin yönetmeni “Training Day” ve “Harsh Times” dan da hatırlayacağımız David Ayer. Filmin yapımcıları Lucas Foster, Alexandra Milchan ve Erwin Stoff.Yardımcı yapımcılar ise Arnon Milchan, Michele Weisler ve Bob Yari. Çekimlerin tamamı Los Angeles’de gerçekleştirilmiş….Yapımcı kadrosunda sinematograf Gabriel Beristain, ASC/BSC (THE RING 2, BLADE TRINITY),yapım tasarımcısı Alec Hammond (DONNIE DARKO, THE CONTENDER), editör Jeffrey Ford, A.C.E. (BREACH, SHATTERED GLASS, THE FAMILY STONE) bulunuyor. Filmin müzikleri Graeme Revell'a (GRINDHOUSE, SIN CITY) ait. Keanu Reeves ile film hakkında röportaj
Directed by: David Ayer Genre: Crime,Drama,Thriller Runtime: min Cast (first 5): Keanu Reeves, Forest Whitaker, Hugh Laurie, Chris Evans, Common IMDB: http://imdb.com/title/tt0421073/[/color] Ö(lürsem)S(ebebi)S(ensin) Kristallnacht Gidin Sorun Belki De Kendisi Akinci Dölü TÜRK Oglu Türktür | |||
| ||||
| Mesaja teşekkür eden: | selucreh (26-04-08) |
| | #2 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 157
Forum Gücü: 8 Forum Puanı:2000 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | cok guzel bi action movie gittim bizzat izledim tavsiye ederim en siddetlisinden Hosgeldin Melegim!! 12 кαѕιм... ![]() |
|
| | #3 |
| Öğretim üyesi Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 66
Forum Gücü: 5 Forum Puanı:1273 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
abi izlemeye gerek kalmadı kiii
|
|
| | #4 |
| Profesör ![]()
Teşekkür etti: 1.957
Forum Gücü: 83 Forum Puanı:32226 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
henüz izleme fırsatı bulamadım nette kaliteli link yok ondandır ![]() Keanu uzun zamandır görünmüyordu ve bir filmde Forest varsa o film kesin izlenir pylşım için teşekkürler (: |
|
| | #5 |
| Profesör ![]()
Teşekkür etti: 1.957
Forum Gücü: 83 Forum Puanı:32226 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hmmm afişte bi hata var tetiğe basmadan ateşliyor |
|
| | #6 |
| Öğretim üyesi Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.168
Forum Gücü: 46 Forum Puanı:20784 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Keanu Reeves Olduğu İçin İzlecem Bu Filmi(: Konusu Klasik Amerikan Polisi qiBi DuruyoR. Bazen Bir İçki Şişesi; Yaşam Destek Ünitesi.. Sorma Neden? Niçin? Herşey Yalnızlıktan.. |
|
| | #7 |
| Öğrenci ![]()
Teşekkür etti: 0
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:1 ![]() |
eline sağlık
|
|
| | #8 |
| Rektör Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 2.211
Forum Gücü: 102 Forum Puanı:38822 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ewt ![]() sonradan fotomontaj oldugu için Ö(lürsem)S(ebebi)S(ensin) Kristallnacht Gidin Sorun Belki De Kendisi Akinci Dölü TÜRK Oglu Türktür |
|
| | #9 |
| Profesör ![]()
Teşekkür etti: 795
Forum Gücü: 31 Forum Puanı:7413 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bu gece izleyeceğim bu filmi ![]() yorumlarımı geceyarısı yahut sabah yaparım ![]() youtube açamayanlar için Fragmanı veriyorum... Beni Ezmeniz İçin Tanrı Olmanız Lazım |
|
| | #10 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 5.394
Forum Gücü: 174 Forum Puanı:70294 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
baya oluyor izliyeli ama konuyu yeni g¨¨rdüm ![]() Film güzel, lakin basta tuhaf bir giris var filme tam kavriyamiyor insan orayi sonradan anlasiliyor. Filmin sonu ise gercekten süprizlerle dolu, hic kimse tahmin edemez diyebilirim nerdeyse. Izlenmeye deger kesinlikle tavsiye edebilecegim bir film "Her gün bir yerden göçmek ne iyi, Her gün bir yere konmak ne güzel Bulanmadan, donmadan akmak ne hos, Dünle beraber gitti cancagizim; Ne kadar söz varsa düne ait, Simdi yeni seyler söylemek lazim." - Mevlana - |
|
| | #11 |
| Dekan ![]()
Teşekkür etti: 2.738
Forum Gücü: 124 Forum Puanı:50805 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fena film değildi |
|
| | #12 |
| Profesör ![]()
Teşekkür etti: 795
Forum Gücü: 31 Forum Puanı:7413 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | sürükleyici ve insanı merakta bırakan bir film.. izlenmeli Beni Ezmeniz İçin Tanrı Olmanız Lazım |
|
| | #13 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 957
Forum Gücü: 44 Forum Puanı:15997 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |