| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Profesör Düşünürler grubu ![]() | Sinir küpü olduysanız... ![]() Ya da kötü bir gün geçiriyorsaniz. .. ![]() Ve de ilk gördügünüz kişiye girişmek istiyorsaniz. .. ![]() Aşagidaki adrese tiklayin ve yüklenmesini bekleyin... ![]() Sonra farenizi bir saga, bir sola hizlica hareket ettirin... ![]() dıklayın Bütün Bunlar Düş...! Artık o küçük çocuk değilim anne içime bir canavar yerleşti...! ѕiиєм ѕiиαи |
|
| Mesaja teşekkür eden: (5 Kişi) |
| | #2 |
| Şair Üye Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.971
Forum Gücü: 213 Forum Puanı:85482 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Iyi Geldi Bea Seni Tokatlar Gibi Hissettim Kendimi Mavidüş ![]() ![]() I'm Not SuperMan, He Is MyBrother! |
|
| | #3 |
| Grup Lideri Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 15.450
Forum Gücü: 442 Forum Puanı:185123 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
haha süper zevkli be ohh beee ![]() Seni neden sevdiğimi düşündümde bulamadım Bir sebep olsun istedim öyle çoktu ki sayamadım Kaptırdım kendimi birsürü yalanlara Ama en sonunda anladım Seni sen olduğun için çok, çok seviyorum Bu sevgiyi sende bulduğum için yaşıyorum |
|
| | #4 |
| Profesör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.800
Forum Gücü: 64 Forum Puanı:24218 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hı hı anca oyunda o hayale kapılabilirsin zaten Bütün Bunlar Düş...! Artık o küçük çocuk değilim anne içime bir canavar yerleşti...! ѕiиєм ѕiиαи |
|
| | #5 |
| Şair Üye Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.971
Forum Gücü: 213 Forum Puanı:85482 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cok Banel Oldu Bu Laf ![]() ![]() I'm Not SuperMan, He Is MyBrother! |
|
| | #6 |
| Dekan ![]()
Teşekkür etti: 2.738
Forum Gücü: 124 Forum Puanı:50805 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Şamar oğlanı yaptım şerefi |
|
| | #7 |
Teşekkür etti: 1.800
Forum Gücü: 64 Forum Puanı:24218 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ama gerçek Bütün Bunlar Düş...! Artık o küçük çocuk değilim anne içime bir canavar yerleşti...! ѕiиєм ѕiиαи |
|
| | #8 |
Teşekkür etti: 3.571
Forum Gücü: 146 Forum Puanı:64158 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | tuttum bu oyunu ![]() saol kuzummm ![]()
|
|
| Mesaja teşekkür eden: | maviduss (24-03-08) |
| | #9 |
| Yard. Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 2.448
Forum Gücü: 96 Forum Puanı:43571 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Süper ! bayildim, gidip gelip tokat atarim buna ben yupii . . . . . ![]() ..rüzgara inat.. ve ..'.Y A Ş A M A K. ' |
|
| | #10 |
Teşekkür etti: 4.318
Forum Gücü: 160 Forum Puanı:72321 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ay kıyamam mahvettim adamı öldü galiba saol beybim yaşam hakkına saygı ! `Deja vu . . . . Aradığım bulunmayan haykırdığım duyulmayan Sen asla dün olmayan bir yaşanmamış an ![]() `Deniz ülkesi |
|
| | #11 |
| Öğretim üyesi Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 66
Forum Gücü: 5 Forum Puanı:1273 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
evet bir an aşkımı seven birini dövüyom sandım hehe
|
|
| | #12 |
| Grup Lideri Müzik grubu ![]()
Teşekkür etti: 103
Forum Gücü: 8 Forum Puanı:1201 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bir an gazman gibi hissettim |
|
| | #13 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.235
Forum Gücü: 36 Forum Puanı:11795 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ben sevmedim bunun kız versıyonu yokmu ben onu dövem Ağlama artık yüreğim giden gitti dönmez geri.. Zaten seven çeker sevdanın bedelini.. Kar$ıyaka ![]() |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |