| |
| |
| Anket Sonuçlarını Göster: Şu anda yaptığınız iş,aldığınız üniversite eğitimi ile ne kadar örtüşüyor? | |||
| Tamamen aynı, eğimini aldığım mesleği yapıyorum | | 4 | 33,33% |
| Kısmen benzeşiyor,birbirine yakın alanlar | | 0 | 0% |
| Hiç alakası yok, başka iş yapıyorum | | 2 | 16,67% |
| Üniversite eğitimim yok | | 3 | 25,00% |
| Diğer | | 3 | 25,00% |
| Oylayanlar: 12. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #2 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 15.208
Forum Gücü: 222 Forum Puanı:90458 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Biten Üni eğitimimle örtüşmeyen bir iş ortamım var. Hoş, aslında bir işim bile yok, aile mensuplarım'ın işlerini kontrol ediyorum. Ancak yeni eğitim bölümüm bittiğinde ne olur bilemem. Elbette bölümüm üzerine çalışmayı çok isterim. Zira üniverite eğitimi bittikten sonra mesleğiniz üzerine çalışmanız o yönde kendinizi geliştirmeniz ve körelmemeniz açısından önemli. |
|
| | #3 |
| Profesör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 327
Forum Gücü: 94 Forum Puanı:35555 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bu konu sanıyorum alınan eğitim ile alakalı.. illaki ülkemizde birçok insan aldığı eğitimle hiç alakası olmayan işlerle uğraşıyordur ama şu varki iş sahası geniş olmayan bir bölümde okuyupta iyimser olmak çok saçma.. etrafıma bakıyorum.. doktor, mühendis ve öğretmen olan biçok arkadaşım var.. haliyle aldıkları eğitimin gerekliliğini yerine getiriyorlar.. başka bir arayışa giren -üniversite mezunu- arkadaşım yok.. aynı şey benim için de geçerli olacak.. geçen yıl eğitim bilgilerimi kullanabileceğim bir sahada çalışmıştım.. devam edicem.. kısacası : mühim olan iş sahası geniş bir bölümde okumak veya okumak zorunda kalmak.. "son sözler yeterince konuşmamış aptallar içindir" karl marx ---- Cemiyet, ah cemiyet, yok edilen ruhiyle; Ve cemiyet, cemiyet, yok eden güruhiyle ![]() |
|
| Mesaja teşekkür eden: | RebeL (17-06-08) |
| | #4 |
| Cezalı Üye
Teşekkür etti: 36
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:4615 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Universite Egitimim Yok (:
|
|
| | #5 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.882
Forum Gücü: 177 Forum Puanı:75184 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Muhtemelen Aldigim Egitimle Örtüsecek.. Gözlerimi Açsam da Sen Çıksan Karşıma.. ![]() Gel Beni Azat Et, Kayboldum Karanlıkta.. Gözlerimi Kapatsam.. Yüzünü Görür Müyüm? : )) |
|
| | #6 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 5.599
Forum Gücü: 156 Forum Puanı:61661 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hiç alakası yok, başka iş yapıyorum
|
|
| | #7 |
| Grup Lideri Figüranlar ![]()
Teşekkür etti: 1.122
Forum Gücü: 24 Forum Puanı:8922 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bi ünv egitimim yokk, ama bi üni`telinin bölümle ilgili okuyupta kolaylikla yer edine miycegi bi is konumundayim..bu hayatta hic biseyin hic bi seyle örtüsmedigine inananlardanimm.OKU OKUMA DENEYIM,TESADÜF VE SANSTAN IBARET HERSEYY...ama umarimki her egitimli hak ettigi isi yapabilsin,,,,,,cok zorrrrrr....
|
|
| | #9 |
| Grup Lideri Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 2.690
Forum Gücü: 83 Forum Puanı:34311 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | zaten kimin alakası varkı bu ülkede insan hayatı kutucuk karalıyarak ßelirleniyor... Adam devlet yönetiminde çalışmak için okuyacak ama bir düzüneden fazla matematik sorusu çözmek zorunda işin güzeli bir daha asla o soruları görmeyecek... Ülkedeki düzen çarpık olduğu için kimse istediği bölüme değil gidebileceği bölüme zorla gittiği için sonuç olarak kimse istediği işi yapamıyor genellikle... ![]() "Uçurum kenarında yıkık bir ülke türlü düşmanlarla kanlı vuruşmalar yıllarca süren savaş, ondan sonra içerde ve dışarda saygı ile tanınan Yeni Vatan, Yeni Sosyete, Yeni Devlet İşte Türk Genel Devrimi" ηє мuтℓu тüяк'üм ∂iyєηє.. |
|
| | #10 |
| Profesör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 327
Forum Gücü: 94 Forum Puanı:35555 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | katılıyorum.. şans ve tesadüf var olabilir lakin eğitim ve kişisel gelişimin önüne kesinlikle geçemez.. insanlar üniversite eğitimi almadan vasıflı bir hale gelmiş olabilir ama böyle bir durum "genelde" şans ile sağlanmaz !.. "son sözler yeterince konuşmamış aptallar içindir" karl marx ---- Cemiyet, ah cemiyet, yok edilen ruhiyle; Ve cemiyet, cemiyet, yok eden güruhiyle ![]() |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |