| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
![]() Downloadiki | ![]() Merhaba Kuzucuklarım ; Bundan gayri sizlerle beraberim.Rüyalarımız bizim için önemli işaretlerdir Şukufe Teyze'niz bundan böyle e-dana gazetesinin rüya yorumları bölümünde...Sevgi çığlıklarınızı duyar gibiyim...Yapmanız gereken tek şey...Rüyalarınızı burada benimle paylaşmanız....En kısa sürede sizlere yardımcı olacağımdan emin olabilirsiniz...Sevgiynen kalın kelebeeklerim opeth ailesi - e-opeth =opeth![]() Yaşadıklarını kar sanma yanına... Yaşadığın kadar yakınsın sonuna Ne kadar yaşarsan yaşa Sevdiğin kadardır ömrün... Can YÜCEL |
|
| | #2 |
![]() ![]() Forumda uzman
Teşekkür etti: 3.004
Forum Gücü: 190 Forum Puanı:77626 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | sevgili şukufe teyze!!! dün gece gördüğüm ruyayı değerlendirirmisin acaba? ben YSR abi ile alacağımız helikopterde giderken birden kendimi aşşağıda doğru düşerken buluyorum! ama yere çakılmadan rüyada başka bir bölüme geçiyoruz!!! paristeyim! eski sevgilimle restoranta gidiyoruz !! birde ne göreyim kız kardeşimin çocukları olmuş oda içeriye giriyor! 60 yaşında bir adamla!! kocasıymış ama adam japon sanırım çekik gözlü!! onları gördükten sonra uyanıyorum zaten! nedir bu şüküfe teyze açıklarmısın bana ![]() et les larmes coulèrent le long de ses joues! Love is like war.. Easy To Start.. Difficult To End.. And.. Impossible To Forget..!! |
|
| | #3 | |
![]() Downloadiki
Teşekkür etti: 6.335
Forum Gücü: 307 Forum Puanı:140929 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
yıllar yılları kovalı geldik 60 yaşına..öncelikle bana gösterdiğin ilgi için teşekkürler..yorumlarıma hemen başlayayım ![]() Ysr denen o kerkenezden uzak dur..Senin konumunu kıskanıyor olmalı ...en kısa zamanda hayatından çıkar onu yoksa başına kötü şeyler gelebilir.başka bir alana geçiş demek hayatının o insandan kurtulduğun vakit değişeceği anlamına gelir.kız kardeşinin 60 yaşında bir adamla evleniyor olmasını hayra yoruyorum...kocası japon sanırım demiştin dimi? evet öle demişin buda akşam yatarken bir daha japon çekirdeee yeme demektir...fazlası tokanar evladım..böle garip abuk sabuk rüyalar görürsün sona..allah muhafa... gözlerinden öperim evlatcığım...not: adım şüküfe değil koca kafalı evledım şukufe...u ile opeth ailesi - e-opeth =opeth![]() Yaşadıklarını kar sanma yanına... Yaşadığın kadar yakınsın sonuna Ne kadar yaşarsan yaşa Sevdiğin kadardır ömrün... Can YÜCEL | |
|
| | #4 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Teşekkür etti: 2.332
Forum Gücü: 500 Forum Puanı:84409 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bu bölüme ihtiyaç vardı şukufe tiyse ne iyi yaptında geldin ![]() Yeni köşen hayırlı uğurlu olsun O boşluk dolar elbet, yaralar kabuk bağlar, sızılar diner, acılar dibe çöker. Hayatta sevilecek şeyler yeniden fark edilir. Bir yerlerden bulunup yeni mutluluklar edinilir. O boşluk doldu sanırsınız Oysa ; O boşluğu dolduran eksilmenizdir... birgün yakalanırsan içindeki çığlığa ... senin için sustuğum bütün zamanları hatırla .!!! |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Opeth (13-02-07) |
| | #5 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Teşekkür etti: 12.957
Forum Gücü: 500 Forum Puanı:136932 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | abLa aklina nerden geldi boyle birsey Gel Opucem seni anLindan ![]() Hayirli ugurlu Olsun efendim $üküFeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem derin.. ![]()
|
|
| Mesaja teşekkür eden: | Opeth (13-02-07) |
| | #8 |
| Yard. Doçent Spor grubu ![]()
Teşekkür etti: 303
Forum Gücü: 15 Forum Puanı:1550 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
şimdi ben sana gördüğüm rüyayı anlatıyım. ben her gece rüyamda eski sevglilerimi görüyorum.bana bir açıkla bu ne demek oluyor?? ![]() Spor Grubu |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Opeth (15-02-07) |
| | #9 | |
![]() Downloadiki
Forum Gücü: 307 Forum Puanı:140929 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
bana bunu ciddi ciddi yorumla dersen (: yeni birisiyle tanışacaksın... yok şakasına yorumla dersen şukufe teyzen derki koca kafalı yavrucum akşam yatarken çok fazla yemek yeme...rahatsız eder..anlaşılan hazmedemiyorsun yediklerini eski kız arkadaşlarına yaptıklarının günahını çekiyorsun.. opeth ailesi - e-opeth =opeth![]() Yaşadıklarını kar sanma yanına... Yaşadığın kadar yakınsın sonuna Ne kadar yaşarsan yaşa Sevdiğin kadardır ömrün... Can YÜCEL | |
|
| | #10 |
| Yard. Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 392
Forum Gücü: 16 Forum Puanı:3203 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Şukufe Teyze' ben rüya görmüyorum ya yada görüyorumda hatırlamıyorum nasıl görecez Şukufe Teyze çöz bunu senin dişlerini yaptırcam ve sana goca bulacam goca gızzzzzzzzz
|
|
| | #11 |
| Dekan ![]()
Teşekkür etti: 1.820
Forum Gücü: 45 Forum Puanı:10838 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
yaa sukufe teyze ben surekli unluleri goruyorum ruyamda bu ne demek? BiR KoRKuLuK GiBi iÇiMe DiKiLDiN BeNi DaHa BuLaŞMaDaN BiTiRDiN BiR HaYaT aVCuMa ÇiZiLDiN BeNi KeMiRDiN NeYe ÇeViRDiN SeN.. |
|
| | #12 | ||
![]() Downloadiki
![]() benim rahmetlinin üstünegül koklamam ben... ![]() evlatçım hemen bir aktara gidiyorsun karabiber, çörek otu ,bergamat otu, sinameki , kurbaa bacağı, eşşek osuruğu alıyorsun..bunları limonlu sıcak suda bekletip gece yatmadan önce içiyor 3 kulfu bi elham okuyup yatıyorsun..rüya görüceğinden eminim...daha sonra Şukufe teyze'ne anlatıyorsun... sevgiler kuzucuğum Alıntı:
opeth ailesi - e-opeth =opeth![]() Yaşadıklarını kar sanma yanına... Yaşadığın kadar yakınsın sonuna Ne kadar yaşarsan yaşa Sevdiğin kadardır ömrün... Can YÜCEL | ||
|
| Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi) | ForgeR~Emo (24-02-07), Tweety (14-02-07) |
| | #13 |
![]() ![]() S.mod denetleyicisi
Teşekkür etti: 2.688
Forum Gücü: 214 Forum Puanı:85646 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ben rüyamda e-dana'nın kurban bayramın'da kurban edildiğini görüyorum. Tam edeceklerken ben koşuyorum ve kesenleri engellemeye çalışıyorum ama o adamlar beni dövmeye başlıyor ki beyaz atlı prenses gelip beni kurtarıyor. Bunu neye yorumlamalıyım? yada ben bunu görmedim de gördüm sandım? ve yahut gördüm diye kendimi inandırıyorum? acaba yorumun nedir şukufe bacı yazar burda ne anlatmak istiyor? ya da yazar ne yazdığını biliyor mu? yazarın ne yazdığını bilip bilmediğini sen söyler misin? söylersen ben benecek miyim? beğenirsem ne işime yarayacak? işime her yarayan benim için iyi birşey mi? ne olur bana yardımcı ol? Herşeyi Allah'tan beklemek olmaz. |
|
| | #14 |
| Cezalı Üye
Teşekkür etti: 745
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:817 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Yeni konunuz hayırlı uğurlu olsun.. Teyzenin adıda gerçekten çok hoş olmuş . Dün gece gördüğüm rüyayı anlatmak istiyorum müsadelerinizle..Sevgili şukufe - - teyze bilindik üzere forumdaki gözgöz nickli üye gerçek hayattada görüştüğüm 2 yıldır aynı sırayı paylaştığım, hatta bu yetmeyipte yaz aylarında dahi haftanın 3 günü bizde pinekleyen, şirin olduğu kadar kıl, değerli bir arkadaşımdır.. Dün gece ben bunların evinde kalıyordum. Biraz uzanmak için yatağa geçtim ve çektim yorganı kafama kadar.. Uyuyakalmışım.. Zeki kardeşim gözgöz'de beni uyandırıp bir eşofman veriyim baride rahat yatsın çocuk deme zahmetinde bulunmamış. Pantolon,gömlek,kazak'la yattım sabaha kadar.. Kısa bir ön bilgiydi Rüyaya geçeyim uzatmadan.Otobüsteyiz.. 374 numaralı izkent-konak otobüsü. 2-3 koltuk ancak boşta.. Bir kız yalnız oturuyor.. gözgöz dururmu ? atladı kızın yanına tabi bende arkasına geçtim. Neyse.. aradan bir beş-on dakika geçti derken gözgöz ile kız muhabbet etmeye başladı.. Ama şu var ki; kız ingiliz çıktı.. gözgözde ingilizce bilmemesine rağmen bir konuşuyor bir konuşuyor değme ingilizce öğretmenlerine taş çıkartır.. Kendisine dedim ki '' len sen ingilizce biliyormuydun'' dedi ki ; '' dalgamı geçiyon ? işin ucunda kız olduktan sonra uganda dilini bile öğrenirim şaşırdım tabi haliyle ve sonra otobüste bir alkış tufanı koptu ki sanırsın ilk defa yabancı dil bilen birisiyle karşılaşmış millet.. Yolun sonuna doğru yaklaştık. İnmemize yakın baktım gözgöz kızı takmış koluna kapıya doğru gidiyo incekler beraber.. Len olum nereye dedim.. Cevabı şu oldu ; Eee gidiyoz biz gezmeye..! ya ben nolucam dedim.. Sen bak başının çaresine hadi okulda görüşürüz demesinmi.. Tam diyecektim ki alçak adam sattın len beni.. Diyemeden kalktım...Baktım ki yanımda yatıyor boğazına sarılasım geldi önce sonradan kendime geldim ![]() Dipnot= Rüyayı gerçekten gördüm şaka değil sadece bi kaç eklenti yaptım ahh gözgöz ahh hep senin yüzünden |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Tweety (14-02-07) |
| | #15 | ||
![]() Downloadiki
![]() rüyanı okudum fazlaca üzüldüm senin için. besbelli bu aralar fazlaca depresyona girmişin. aman allah muhafa şeytan kulağına kurşun yakında bakırköye doğru yol alırsın sen...ne bu karmaşa..nedir bu kaos..yanlız kalmışın sen..tez zamanda girdiğin bu sıkıntıdan bir cezve bularak kurtulacaksın...herşey yoluna girecek..mutlu mesut olacaksınız..zekeriya beyaz bile bu düğünde olacak...gelini öpebilirsin cayizdir diyecektir..dualarımı senden eksik etmeyeceğim...sevgilerimle kuzucuğum ![]() Alıntı:
şekil a'da ubudiyet ![]() Sevgili ay parçası yavrum; Allah senden elini eteğini çekmesin..Resmini gördümde dedim..ahh dedim nasılnur yüzlü bir evlatcıktır bu..nasılda korkmuşda bakmışısın öyle...dualarım seninle yavrucum ama o gözgöz denen mendaburdan uzak dur...onda hiç mi hiç meymenet yok anlaşılan sen kendini kurtar o hayattan...besbelli başına büyük belalar açacak...o nasıl bir isimdir öyle..gözgöz tövbe mismillah şeytanın işidir evladım o...rüyandada görmüşün ya sana çok büyük kazık atıcak bu göz göz mendaburu...başına kötü işler açacak şukufe teyzem söyledi dirsin...sonada kafayı yirsin...sen başka alemlerdesin..o başka alemlerde..baksana..içki ondan..sigara onda...karı kız onda...başını yir seninde ben neydim ne oldum dirsin..tez zamanda yollarını ayır evladım... sevgilerimle kuzucuğum...opeth ailesi - e-opeth =opeth![]() Yaşadıklarını kar sanma yanına... Yaşadığın kadar yakınsın sonuna Ne kadar yaşarsan yaşa Sevdiğin kadardır ömrün... Can YÜCEL | ||
|
| | #16 |
| Cezalı Üye
Teşekkür etti: 1.166
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:20217 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
rüyamda kendimi kedinin dişleri arasında gördüm, kedi beni çesmenin basında ki kızları izlerken aman pardon sıramı beklerken yakalayıp kanadımdan sürüklüyor sonrasında uyandım ben ne yapmalıyım ölecekmiyim yoksa ):
|
|
| | #17 | |
![]() Downloadiki
sevgili yavrucum besbelli senin evlenme vaktin gelmiş..baksana çeşme başı felam olayları aşmışın sen..köyün mıhtarına sölede sana bir hanım hanımcık..eli irkek eline değmemiş..bir kızcaığız bulsun ..eversin seni yoksa bu işin sonu hayra gitmez bilin mi ![]() şukufe teyzeni dinle sen..nankör bir arkadaşın var sana zarar verecek..onuda sen bul artıkın..herşeyi benden bekleme ![]() hasretle gözlerinden öperim kuzucum opeth ailesi - e-opeth =opeth![]() Yaşadıklarını kar sanma yanına... Yaşadığın kadar yakınsın sonuna Ne kadar yaşarsan yaşa Sevdiğin kadardır ömrün... Can YÜCEL | |
|
| Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi) | Tweety (15-02-07) |
| | #18 |
| |