DownLoaduc
Zamansız Tartışma Platform  Sohbet ve Eğlence  Dana Medya  Gazete

Konu Seçenekleri
Eski 13-02-07, 12:04 Çevrimdışı   #1

Downloadiki

Opeth - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.797
Teşekkür etti: 6.335
RepForum Gücü: 307
Forum Puanı:140929
Opeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
dikkat .:.Şukufe Teyze'nin Rüya Yorumları.:.

Merhaba Kuzucuklarım ;
Bundan gayri sizlerle beraberim.Rüyalarımız bizim için önemli işaretlerdir Şukufe Teyze'niz bundan böyle e-dana gazetesinin rüya yorumları bölümünde...Sevgi çığlıklarınızı duyar gibiyim...Yapmanız gereken tek şey...Rüyalarınızı burada benimle paylaşmanız....En kısa sürede sizlere yardımcı olacağımdan emin olabilirsiniz...Sevgiynen kalın kelebeeklerim

opeth ailesi - e-opeth =opeth

Yaşadıklarını kar sanma yanına...

Yaşadığın kadar yakınsın sonuna

Ne kadar yaşarsan yaşa

Sevdiğin kadardır ömrün...

Can YÜCEL
Mesaja teşekkür eden: (12 Kişi)
σℓα!!! (13-02-07), asuema (24-02-07), bandobras (28-05-08), DR_GoKiSsS (23-01-08), KÜBÜŞ (22-02-07), Nikotin (19-05-08), p0lly (08-05-08), roza (03-09-07), samx (14-02-07), Tweety (13-02-07), YıLdız_GöZlÜm (19-02-07)
Eski 13-02-07, 12:10 Çevrimdışı   #2

Forumda uzman

σℓα!!! - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.847
Teşekkür etti: 3.004
RepForum Gücü: 190
Forum Puanı:77626
σℓα!!! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazσℓα!!! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazσℓα!!! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazσℓα!!! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazσℓα!!! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazσℓα!!! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazσℓα!!! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazσℓα!!! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazσℓα!!! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazσℓα!!! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazσℓα!!! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
sevgili şukufe teyze!!!
dün gece gördüğüm ruyayı değerlendirirmisin acaba?

ben YSR abi ile alacağımız helikopterde giderken birden kendimi aşşağıda doğru düşerken buluyorum! ama yere çakılmadan rüyada başka bir bölüme geçiyoruz!!! paristeyim! eski sevgilimle restoranta gidiyoruz !! birde ne göreyim kız kardeşimin çocukları olmuş oda içeriye giriyor! 60 yaşında bir adamla!! kocasıymış ama adam japon sanırım çekik gözlü!! onları gördükten sonra uyanıyorum zaten! nedir bu şüküfe teyze açıklarmısın bana

et les larmes coulèrent
le long de ses joues!

Love is like war..
Easy To Start..
Difficult To End..
And..
Impossible To Forget..!!
Eski 13-02-07, 12:25 Çevrimdışı   #3

Downloadiki

Opeth - ait Avatar
Opeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Alıntı:
OLA!!!´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
sevgili şukufe teyze!!!
dün gece gördüğüm ruyayı değerlendirirmisin acaba?

ben YSR abi ile alacağımız helikopterde giderken birden kendimi aşşağıda doğru düşerken buluyorum! ama yere çakılmadan rüyada başka bir bölüme geçiyoruz!!! paristeyim! eski sevgilimle restoranta gidiyoruz !! birde ne göreyim kız kardeşimin çocukları olmuş oda içeriye giriyor! 60 yaşında bir adamla!! kocasıymış ama adam japon sanırım çekik gözlü!! onları gördükten sonra uyanıyorum zaten! nedir bu şüküfe teyze açıklarmısın bana
sevgili OLa ..sevgili yavrucum...
yıllar yılları kovalı geldik 60 yaşına..öncelikle bana gösterdiğin ilgi için teşekkürler..yorumlarıma hemen başlayayım
Ysr denen o kerkenezden uzak dur..Senin konumunu kıskanıyor olmalı ...en kısa zamanda hayatından çıkar onu yoksa başına kötü şeyler gelebilir.başka bir alana geçiş demek hayatının o insandan kurtulduğun vakit değişeceği anlamına gelir.kız kardeşinin 60 yaşında bir adamla evleniyor olmasını hayra yoruyorum...kocası japon sanırım demiştin dimi? evet öle demişin buda akşam yatarken bir daha japon çekirdeee yeme demektir...fazlası tokanar evladım..böle garip abuk sabuk rüyalar görürsün sona..allah muhafa... gözlerinden öperim evlatcığım...

not: adım şüküfe değil koca kafalı evledım şukufe...u ile

Ne kadar yaşarsan yaşa

Can YÜCEL
Mesaja teşekkür eden: (4 Kişi)
σℓα!!! (13-02-07), And (14-02-07), asuema (24-02-07), Tweety (13-02-07)
Eski 13-02-07, 12:35 Çevrimdışı   #4

B-CooL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 10.251
Teşekkür etti: 2.332
RepForum Gücü: 500
Forum Puanı:84409
B-CooL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazB-CooL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazB-CooL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazB-CooL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazB-CooL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazB-CooL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazB-CooL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazB-CooL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazB-CooL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazB-CooL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazB-CooL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Bu bölüme ihtiyaç vardı şukufe tiyse ne iyi yaptında geldin
Yeni köşen hayırlı uğurlu olsun

O boşluk dolar elbet,
yaralar kabuk bağlar, sızılar diner,
acılar dibe çöker.
Hayatta sevilecek şeyler yeniden fark edilir.
Bir yerlerden bulunup yeni mutluluklar edinilir.
O boşluk doldu sanırsınız
Oysa ;
O boşluğu dolduran eksilmenizdir...

birgün yakalanırsan içindeki çığlığa ...
senin için sustuğum bütün zamanları hatırla .!!!

Mesaja teşekkür eden:
Opeth (13-02-07)
Eski 13-02-07, 12:39 Çevrimdışı   #5

Tweety - ait Avatar
Genel Mesajlar: 30.543
Teşekkür etti: 12.957
Forum Puanı:136932
Tweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
abLa aklina nerden geldi boyle birsey
Gel Opucem seni anLindan
Hayirli ugurlu Olsun efendim

$üküFeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem

derin..
üf..

' İçindeki çocuğa sarıl
Sana insanı anlatır ' ..
Mesaja teşekkür eden:
Opeth (13-02-07)
Eski 13-02-07, 13:18 Çevrimdışı   #6
Rektör

Bεяsŧŷ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.265
Teşekkür etti: 2.853
RepForum Gücü: 171
Forum Puanı:69428
Bεяsŧŷ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBεяsŧŷ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBεяsŧŷ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBεяsŧŷ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBεяsŧŷ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBεяsŧŷ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBεяsŧŷ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBεяsŧŷ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBεяsŧŷ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBεяsŧŷ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBεяsŧŷ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Ne güzel bi bölüm olmuş Şukufe teyze iyi düşünmüşsün

.

Afra tafra off pofff (:
Mesaja teşekkür eden:
Opeth (13-02-07)
Eski 13-02-07, 13:37 Çevrimdışı   #7
Şarkıların Ressamı

Secret - ait Avatar
Genel Mesajlar: 12.746
Teşekkür etti: 5.207
Forum Puanı:173580
Secret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Şukufe Bacı her gördüğüm rüyayı ilk sana anlatıcam bundan sonra

Mesaja teşekkür eden:
Opeth (13-02-07)
Eski 13-02-07, 15:20 Çevrimdışı   #8
Yard. Doçent
Spor grubu

iηƒєяηαℓ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.069
Teşekkür etti: 303
RepForum Gücü: 15
Forum Puanı:1550
iηƒєяηαℓ üç beş tanıdığı olmuşiηƒєяηαℓ üç beş tanıdığı olmuşiηƒєяηαℓ üç beş tanıdığı olmuşiηƒєяηαℓ üç beş tanıdığı olmuşiηƒєяηαℓ üç beş tanıdığı olmuşiηƒєяηαℓ üç beş tanıdığı olmuşiηƒєяηαℓ üç beş tanıdığı olmuşiηƒєяηαℓ üç beş tanıdığı olmuşiηƒєяηαℓ üç beş tanıdığı olmuşiηƒєяηαℓ üç beş tanıdığı olmuşiηƒєяηαℓ üç beş tanıdığı olmuş
Ruhsal Durumum:
şimdi ben sana gördüğüm rüyayı anlatıyım.

ben her gece rüyamda eski sevglilerimi görüyorum.bana bir açıkla bu ne demek oluyor??

Spor Grubu
Mesaja teşekkür eden:
Opeth (15-02-07)
Eski 13-02-07, 16:06 Çevrimdışı   #9

Downloadiki

Opeth - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Alıntı:
forumcu´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
şimdi ben sana gördüğüm rüyayı anlatıyım.

ben her gece rüyamda eski sevglilerimi görüyorum.bana bir açıkla bu ne demek oluyor??

bana bunu ciddi ciddi yorumla dersen (: yeni birisiyle tanışacaksın...
yok şakasına yorumla dersen şukufe teyzen derki koca kafalı yavrucum akşam yatarken çok fazla yemek yeme...rahatsız eder..anlaşılan hazmedemiyorsun yediklerini eski kız arkadaşlarına yaptıklarının günahını çekiyorsun..

Ne kadar yaşarsan yaşa

Can YÜCEL
Eski 13-02-07, 23:42 Çevrimdışı   #10
Yard. Doçent
Kemalistler

•Balım - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.366
Teşekkür etti: 392
RepForum Gücü: 16
Forum Puanı:3203
•Balım Forumda Saygin ve popüler biri•Balım Forumda Saygin ve popüler biri•Balım Forumda Saygin ve popüler biri•Balım Forumda Saygin ve popüler biri•Balım Forumda Saygin ve popüler biri•Balım Forumda Saygin ve popüler biri•Balım Forumda Saygin ve popüler biri•Balım Forumda Saygin ve popüler biri•Balım Forumda Saygin ve popüler biri•Balım Forumda Saygin ve popüler biri•Balım Forumda Saygin ve popüler biri
Şukufe Teyze' ben rüya görmüyorum ya yada görüyorumda hatırlamıyorum nasıl görecez Şukufe Teyze çöz bunu senin dişlerini yaptırcam ve sana goca bulacam goca gızzzzzzzzz
Mesaja teşekkür eden:
Opeth (15-02-07)
Eski 13-02-07, 23:57 Çevrimdışı   #11
Dekan

KINALI_BEBEK - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.166
Teşekkür etti: 1.820
RepForum Gücü: 45
Forum Puanı:10838
KINALI_BEBEK Rep olayını aşmışKINALI_BEBEK Rep olayını aşmışKINALI_BEBEK Rep olayını aşmışKINALI_BEBEK Rep olayını aşmışKINALI_BEBEK Rep olayını aşmışKINALI_BEBEK Rep olayını aşmışKINALI_BEBEK Rep olayını aşmışKINALI_BEBEK Rep olayını aşmışKINALI_BEBEK Rep olayını aşmışKINALI_BEBEK Rep olayını aşmışKINALI_BEBEK Rep olayını aşmış
yaa sukufe teyze ben surekli unluleri goruyorum ruyamda bu ne demek?

BiR KoRKuLuK GiBi iÇiMe DiKiLDiN
BeNi DaHa BuLaŞMaDaN BiTiRDiN
BiR HaYaT aVCuMa ÇiZiLDiN
BeNi KeMiRDiN NeYe ÇeViRDiN SeN..
Mesaja teşekkür eden:
Opeth (15-02-07)
Eski 14-02-07, 09:40 Çevrimdışı   #12

Downloadiki

Opeth - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Alıntı:
Labirent´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Şukufe Teyze' ben rüya görmüyorum ya yada görüyorumda hatırlamıyorum nasıl görecez Şukufe Teyze çöz bunu senin dişlerini yaptırcam ve sana goca bulacam goca gızzzzzzzzz
hoşttt yafrum hoştttt
benim rahmetlinin üstünegül koklamam ben...
evlatçım hemen bir aktara gidiyorsun karabiber, çörek otu ,bergamat otu, sinameki , kurbaa bacağı, eşşek osuruğu alıyorsun..bunları limonlu sıcak suda bekletip gece yatmadan önce içiyor 3 kulfu bi elham okuyup yatıyorsun..rüya görüceğinden eminim...daha sonra Şukufe teyze'ne anlatıyorsun...
sevgiler kuzucuğum

Alıntı:
Kınalı_bebek´isimli üyeden Alıntı
yaa sukufe teyze ben surekli unluleri goruyorum ruyamda bu ne demek?
sevgili evladım besbelli ağzın ..gözün...burnun yukarılarda senin...bu demektirki tez zamanda bir kaset çıkarıp ünlü olman lazım..bestelerini sezen aksudan alabilirsin..kendisi yakinen dostumdur sana yardımcı olabirim sanırım...:c10: şukufe teyzen sana kurban olsun emi...bak çok güzel bir bestem var..onu kullanmana izin veriyorum ..." zım zım zım zım yar..vıyy vıyy vıyyy yar...öte yanda bekletme...beni yıllarca eğletme..o şimdi politikacı canı neler ister " şeklinde..sevgiyle kal kuzucuğum...

Ne kadar yaşarsan yaşa

Can YÜCEL
Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi)
ForgeR~Emo (24-02-07), Tweety (14-02-07)
Eski 14-02-07, 16:11 Çevrimiçi   #13

S.mod denetleyicisi

Smyrna - ait Avatar
Genel Mesajlar: 11.251
Teşekkür etti: 2.688
RepForum Gücü: 214
Forum Puanı:85646
Smyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz

Ben rüyamda e-dana'nın kurban bayramın'da kurban edildiğini görüyorum. Tam edeceklerken ben koşuyorum ve kesenleri engellemeye çalışıyorum ama o adamlar beni dövmeye başlıyor ki beyaz atlı prenses gelip beni kurtarıyor. Bunu neye yorumlamalıyım?

yada ben bunu görmedim de gördüm sandım? ve yahut gördüm diye kendimi inandırıyorum?

acaba yorumun nedir şukufe bacı
yazar burda ne anlatmak istiyor?
ya da yazar ne yazdığını biliyor mu?
yazarın ne yazdığını bilip bilmediğini sen söyler misin?
söylersen ben benecek miyim?
beğenirsem ne işime yarayacak?
işime her yarayan benim için iyi birşey mi?

ne olur bana yardımcı ol? Herşeyi Allah'tan beklemek olmaz.
Mesaja teşekkür eden:
Opeth (15-02-07)
Eski 14-02-07, 16:50 Çevrimdışı   #14
Cezalı Üye

ubudiyet - ait Avatar
Genel Mesajlar: 616
Teşekkür etti: 745
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:817
ubudiyet üç beş tanıdığı olmuşubudiyet üç beş tanıdığı olmuşubudiyet üç beş tanıdığı olmuşubudiyet üç beş tanıdığı olmuşubudiyet üç beş tanıdığı olmuşubudiyet üç beş tanıdığı olmuşubudiyet üç beş tanıdığı olmuş
Yeni konunuz hayırlı uğurlu olsun.. Teyzenin adıda gerçekten çok hoş olmuş . Dün gece gördüğüm rüyayı anlatmak istiyorum müsadelerinizle..
Sevgili şukufe -- teyze bilindik üzere forumdaki gözgöz nickli üye gerçek hayattada görüştüğüm 2 yıldır aynı sırayı paylaştığım, hatta bu yetmeyipte yaz aylarında dahi haftanın 3 günü bizde pinekleyen, şirin olduğu kadar kıl, değerli bir arkadaşımdır.. Dün gece ben bunların evinde kalıyordum. Biraz uzanmak için yatağa geçtim ve çektim yorganı kafama kadar.. Uyuyakalmışım.. Zeki kardeşim gözgöz'de beni uyandırıp bir eşofman veriyim baride rahat yatsın çocuk deme zahmetinde bulunmamış. Pantolon,gömlek,kazak'la yattım sabaha kadar.. Kısa bir ön bilgiydi Rüyaya geçeyim uzatmadan.
Otobüsteyiz.. 374 numaralı izkent-konak otobüsü. 2-3 koltuk ancak boşta.. Bir kız yalnız oturuyor.. gözgöz dururmu ? atladı kızın yanına tabi bende arkasına geçtim. Neyse.. aradan bir beş-on dakika geçti derken gözgöz ile kız muhabbet etmeye başladı.. Ama şu var ki; kız ingiliz çıktı.. gözgözde ingilizce bilmemesine rağmen bir konuşuyor bir konuşuyor değme ingilizce öğretmenlerine taş çıkartır.. Kendisine dedim ki '' len sen ingilizce biliyormuydun'' dedi ki ; '' dalgamı geçiyon ? işin ucunda kız olduktan sonra uganda dilini bile öğrenirim şaşırdım tabi haliyle ve sonra otobüste bir alkış tufanı koptu ki sanırsın ilk defa yabancı dil bilen birisiyle karşılaşmış millet.. Yolun sonuna doğru yaklaştık. İnmemize yakın baktım gözgöz kızı takmış koluna kapıya doğru gidiyo incekler beraber.. Len olum nereye dedim.. Cevabı şu oldu ; Eee gidiyoz biz gezmeye..! ya ben nolucam dedim.. Sen bak başının çaresine hadi okulda görüşürüz demesinmi.. Tam diyecektim ki alçak adam sattın len beni.. Diyemeden kalktım...
Baktım ki yanımda yatıyor boğazına sarılasım geldi önce sonradan kendime geldim
Dipnot= Rüyayı gerçekten gördüm şaka değil sadece bi kaç eklenti yaptım ahh gözgöz ahh hep senin yüzünden
Mesaja teşekkür eden:
Tweety (14-02-07)
Eski 15-02-07, 09:47 Çevrimdışı   #15

Downloadiki

Opeth - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Alıntı:
Smyrna´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster

Ben rüyamda e-dana'nın kurban bayramın'da kurban edildiğini görüyorum. Tam edeceklerken ben koşuyorum ve kesenleri engellemeye çalışıyorum ama o adamlar beni dövmeye başlıyor ki beyaz atlı prenses gelip beni kurtarıyor. Bunu neye yorumlamalıyım?

yada ben bunu görmedim de gördüm sandım? ve yahut gördüm diye kendimi inandırıyorum?

acaba yorumun nedir şukufe bacı
yazar burda ne anlatmak istiyor?
ya da yazar ne yazdığını biliyor mu?
yazarın ne yazdığını bilip bilmediğini sen söyler misin?
söylersen ben benecek miyim?
beğenirsem ne işime yarayacak?
işime her yarayan benim için iyi birşey mi?

ne olur bana yardımcı ol? Herşeyi Allah'tan beklemek olmaz.
sevgili yavrucum merhabalar;
rüyanı okudum fazlaca üzüldüm senin için.
besbelli bu aralar fazlaca depresyona girmişin. aman allah muhafa şeytan kulağına kurşun yakında bakırköye doğru yol alırsın sen...ne bu karmaşa..nedir bu kaos..yanlız kalmışın sen..tez zamanda girdiğin bu sıkıntıdan bir cezve bularak kurtulacaksın...herşey yoluna girecek..mutlu mesut olacaksınız..zekeriya beyaz bile bu düğünde olacak...gelini öpebilirsin cayizdir diyecektir..dualarımı senden eksik etmeyeceğim...sevgilerimle kuzucuğum

Alıntı:
ubudiyet´isimli üyeden Alıntı
Yeni konunuz hayırlı uğurlu olsun.. Teyzenin adıda gerçekten çok hoş olmuş . Dün gece gördüğüm rüyayı anlatmak istiyorum müsadelerinizle..
Sevgili şukufe -- teyze bilindik üzere forumdaki gözgöz nickli üye gerçek hayattada görüştüğüm 2 yıldır aynı sırayı paylaştığım, hatta bu yetmeyipte yaz aylarında dahi haftanın 3 günü bizde pinekleyen, şirin olduğu kadar kıl, değerli bir arkadaşımdır.. Dün gece ben bunların evinde kalıyordum. Biraz uzanmak için yatağa geçtim ve çektim yorganı kafama kadar.. Uyuyakalmışım.. Zeki kardeşim gözgöz'de beni uyandırıp bir eşofman veriyim baride rahat yatsın çocuk deme zahmetinde bulunmamış. Pantolon,gömlek,kazak'la yattım sabaha kadar.. Kısa bir ön bilgiydi Rüyaya geçeyim uzatmadan.
Otobüsteyiz.. 374 numaralı izkent-konak otobüsü. 2-3 koltuk ancak boşta.. Bir kız yalnız oturuyor.. gözgöz dururmu ? atladı kızın yanına tabi bende arkasına geçtim. Neyse.. aradan bir beş-on dakika geçti derken gözgöz ile kız muhabbet etmeye başladı.. Ama şu var ki; kız ingiliz çıktı.. gözgözde ingilizce bilmemesine rağmen bir konuşuyor bir konuşuyor değme ingilizce öğretmenlerine taş çıkartır.. Kendisine dedim ki '' len sen ingilizce biliyormuydun'' dedi ki ; '' dalgamı geçiyon ? işin ucunda kız olduktan sonra uganda dilini bile öğrenirim şaşırdım tabi haliyle ve sonra otobüste bir alkış tufanı koptu ki sanırsın ilk defa yabancı dil bilen birisiyle karşılaşmış millet.. Yolun sonuna doğru yaklaştık. İnmemize yakın baktım gözgöz kızı takmış koluna kapıya doğru gidiyo incekler beraber.. Len olum nereye dedim.. Cevabı şu oldu ; Eee gidiyoz biz gezmeye..! ya ben nolucam dedim.. Sen bak başının çaresine hadi okulda görüşürüz demesinmi.. Tam diyecektim ki alçak adam sattın len beni.. Diyemeden kalktım...
Baktım ki yanımda yatıyor boğazına sarılasım geldi önce sonradan kendime geldim
Dipnot= Rüyayı gerçekten gördüm şaka değil sadece bi kaç eklenti yaptım ahh gözgöz ahh hep senin yüzünden

şekil a'da ubudiyet
Sevgili ay parçası yavrum;
Allah senden elini eteğini çekmesin..Resmini gördümde dedim..ahh dedim nasılnur yüzlü bir evlatcıktır bu..nasılda korkmuşda bakmışısın öyle...dualarım seninle yavrucum ama o gözgöz denen mendaburdan uzak dur...onda hiç mi hiç meymenet yok anlaşılan sen kendini kurtar o hayattan...besbelli başına büyük belalar açacak...o nasıl bir isimdir öyle..gözgöz tövbe mismillah şeytanın işidir evladım o...rüyandada görmüşün ya sana çok büyük kazık atıcak bu göz göz mendaburu...başına kötü işler açacak şukufe teyzem söyledi dirsin...sonada kafayı yirsin...sen başka alemlerdesin..o başka alemlerde..baksana..içki ondan..sigara onda...karı kız onda...başını yir seninde ben neydim ne oldum dirsin..tez zamanda yollarını ayır evladım... sevgilerimle kuzucuğum...

Ne kadar yaşarsan yaşa

Can YÜCEL
Mesaja teşekkür eden: (3 Kişi)
And (15-02-07), Smyrna (15-02-07), Tweety (15-02-07)
Eski 15-02-07, 10:10 Çevrimdışı   #16
Cezalı Üye
Genel Mesajlar: 3.340
Teşekkür etti: 1.166
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:20217
εgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazεgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazεgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazεgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazεgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazεgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazεgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazεgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazεgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazεgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazεgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
rüyamda kendimi kedinin dişleri arasında gördüm, kedi beni çesmenin basında ki kızları izlerken aman pardon sıramı beklerken yakalayıp kanadımdan sürüklüyor sonrasında uyandım ben ne yapmalıyım ölecekmiyim yoksa ):
Mesaja teşekkür eden:
Opeth (15-02-07)
Eski 15-02-07, 10:19 Çevrimdışı   #17

Downloadiki

Opeth - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Alıntı:
birkartal´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
rüyamda kendimi kedinin dişleri arasında gördüm, kedi beni çesmenin basında ki kızları izlerken aman pardon sıramı beklerken yakalayıp kanadımdan sürüklüyor sonrasında uyandım ben ne yapmalıyım ölecekmiyim yoksa ):
seni pis röntçü seni
sevgili yavrucum besbelli senin evlenme vaktin gelmiş..baksana çeşme başı felam olayları aşmışın sen..köyün mıhtarına sölede sana bir hanım hanımcık..eli irkek eline değmemiş..bir kızcaığız bulsun ..eversin seni yoksa bu işin sonu hayra gitmez bilin mi
şukufe teyzeni dinle sen..nankör bir arkadaşın var sana zarar verecek..onuda sen bul artıkın..herşeyi benden bekleme
hasretle gözlerinden öperim kuzucum

Ne kadar yaşarsan yaşa

Can YÜCEL
Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi)
Tweety (15-02-07)
Eski 15-02-07, 10:26 Çevrimdışı   #18