DownLoaduc
Zamansız Tartışma Platform  Genel Bölüm  Yardım, Destek

Konu Seçenekleri
Eski 17-07-08, 15:31 Çevrimdışı   #1
Rektör
Düşünürler grubu

DR_GoKiSsS - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.047
Teşekkür etti: 3.173
RepForum Gücü: 214
Forum Puanı:92496
DR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
uzulme Şükürler olsun Bende Viruslendim :) YARDIM LÜTFEN ...

Arkadaşlar nasıl yaptım bilmiyorum ama pc'me bir virus bulastı bu oyle illet bir virus ki windows gorev yoneticisi bile acmıyor nod 32 - 3.0.621.0 sürümünü kullanıyorum c-klasörünü tarattım ama bir sey bulmadı benim ne yapmam lazım bu yuzden yardımlarını bekliyorum aşagıdaki resimde ise yuvarlak ve ok ile gosterdigim simgeler var o simgeden barış akarsı parcasını indirebilirsiniz diye uyarı aldım az once şimdiden tşk.ederim,yardımlarınız için ...

Buda dedigim Reklam olayı Barış Akarsu Anısına diye

GLoBaL Çingene GökiŞ
(:

http://www.zamansiz.com/signaturepics/sigpic22569_5.gif

Beni Çekemeyenler Anten Kullansın =)
Ne KomiNizM,Ne FaŞiZM,YaŞaSıN ErotizM

Konu DR_GoKiSsS tarafından (17-07-08 Saat 15:36 ) de değiştirilmiştir..
Mesaja teşekkür eden:
Subay_78 (05-10-08)
Eski 17-07-08, 15:38 Çevrimdışı   #2
Şair Üye
Düşünürler grubu

storm_fatih - ait Avatar
Genel Mesajlar: 11.854
Teşekkür etti: 1.971
RepForum Gücü: 213
Forum Puanı:85482
storm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
En Son Yukledıgın Programı Kaldır Makınenden (:

Hatta Bilmediğin Programlarıda Kaldır (:

Bide Unutmadan Her Zamanki Gibi Şöyle Yap ;

Görev Yöneticisi / Işlemler / Kullanıcı Adı'na Tıkla

Bi Caps Alıp Gonder (:

I'm Not SuperMan, He Is MyBrother!

Eski 17-07-08, 15:42 Çevrimdışı   #3
Rektör
Düşünürler grubu

DR_GoKiSsS - ait Avatar
DR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
abi bi program yuklemedim ki kaldırayım

program ekle kaldırdan bakıyorum hepsi bildigim programlar

bak yine gorev yoneticisi calısmıyor of ya ...

GLoBaL Çingene GökiŞ
(:

Eski 17-07-08, 15:44 Çevrimdışı   #4
Şair Üye
Düşünürler grubu

storm_fatih - ait Avatar
storm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Görev Yöneticisini Açamayanlara Resimli Çözüm

Yukardakı Linki Bi Denesene

Eski 17-07-08, 15:44 Çevrimdışı   #5
Profesör
Düşünürler grubu

Bir Ben Eksiktim - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.132
Teşekkür etti: 1.599
RepForum Gücü: 81
Forum Puanı:32530
Bir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
baslat/calıstır/msconfig yaz calıstır

ordan başlangıc sekmesine gec ve o programın calısmasına neden olan programın üzerindeki tick i kaldır (komuttan bölümünden bulabilirsin sanırım, yani uamrım )

bu kadar

Bir gün
Çok bunalırsan
Denizin dibinde
Yosunlara takılmış gibi soluksuz
Sakın unutma gökyüzüne bakmayı
Gökyüzü senindir
Gökyüzü herkesindir
...
Mesaja teşekkür eden:
storm_fatih (17-07-08)
Eski 17-07-08, 15:46 Çevrimdışı   #6
Rektör
Düşünürler grubu

DR_GoKiSsS - ait Avatar
Alıntı:
Bir Ben Eksiktim´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
baslat/calıstır/msconfig yaz calıstır

ordan başlangıc sekmesine gec ve o programın calısmasına neden olan programın üzerindeki tick i kaldır (komuttan bölümünden bulabilirsin sanırım, yani uamrım )

bu kadar
hayır acılmıyor

GLoBaL Çingene GökiŞ
(:

Eski 17-07-08, 15:47 Çevrimdışı   #7
Şair Üye
Düşünürler grubu

storm_fatih - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Makineni Yeniden Başlat Doktor

Eski 17-07-08, 15:54 Çevrimdışı   #8
Doçent
Genel Mesajlar: 2.571
Teşekkür etti: 3.099
RepForum Gücü: 28
Forum Puanı:8143
Galiyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda
Ruhsal Durumum:
Bende de açılmıyor görev yöneticisi ama bende hata falan gelmiyor Daha yeni farkına vardım:S

Belki bir gün...
Eski 17-07-08, 15:59 Çevrimdışı   #9
Şair Üye
Düşünürler grubu

storm_fatih - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Görev Yöneticisini Açamayanlara Resimli Çözüm

Yukardakı Linki Bi Denesene Galiyev (:

Doktor Sende Şu Konuyu Editle Resimlerin Linkini Ver Sadece Geç Açıyor :S

Mesaja teşekkür eden:
Galiyev (17-07-08)
Eski 17-07-08, 16:15 Çevrimdışı   #10
Rektör
Düşünürler grubu

DR_GoKiSsS - ait Avatar

yaptım,mirc.exe die bi dosya system32 dosyasınn içine sızmıs guvenli kipte calıstırdım ve sildim reklamda kalmadı ama guvensiz kipte calıstırına system 32 dosyasını tıkladıgımda pc reset atıyordu artık sorunum kalmadı

windows gorev yoneticisi ctrl+alt+del kombinasyonu ile calısıyor

tşk.ederim arkadaslar yinede yardımlarınız için

GLoBaL Çingene GökiŞ
(:

Eski 17-07-08, 16:21 Çevrimdışı   #11
Doçent
Genel Mesajlar: 2.571
Teşekkür etti: 3.099
RepForum Gücü: 28
Forum Puanı:8143
Galiyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda
Ruhsal Durumum:
Şimdi denedim ama daha başta takıldım
edit: doktor beyin başlığı benim işime yarayacak

Belki bir gün...
Eski 17-07-08, 17:00 Çevrimdışı   #12
Grup Lideri
Müzik grubu

xxxTKxxx - ait Avatar
Genel Mesajlar: 882
Teşekkür etti: 103
RepForum Gücü: 8
Forum Puanı:1201
xxxTKxxx üç beş tanıdığı olmuşxxxTKxxx üç beş tanıdığı olmuşxxxTKxxx üç beş tanıdığı olmuşxxxTKxxx üç beş tanıdığı olmuşxxxTKxxx üç beş tanıdığı olmuşxxxTKxxx üç beş tanıdığı olmuşxxxTKxxx üç beş tanıdığı olmuşxxxTKxxx üç beş tanıdığı olmuşxxxTKxxx üç beş tanıdığı olmuş
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
Galiyev´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Şimdi denedim ama daha başta takıldım
edit: doktor beyin başlığı benim işime yarayacak

hiç biri desem

KaRaGüRüLTü 4EvER
Eski 17-07-08, 17:18 Çevrimdışı   #13
Rektör
Huzur Pınarı

Tuğrul Bey - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.307
Teşekkür etti: 2.635
RepForum Gücü: 82
Forum Puanı:26553
Tuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
sistem geri yüklemyi çalıştır. olmadı anti virüsünü değiştir. pc tools anti spywareyi kullan.

[Tuğrul Bey]

İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz...

Anti-Komintern

Tags
dr_gokiss

Konu Seçenekleri