| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]() | Arkadaşlar nasıl yaptım bilmiyorum ama pc'me bir virus bulastı bu oyle illet bir virus ki windows gorev yoneticisi bile acmıyor nod 32 - 3.0.621.0 sürümünü kullanıyorum c-klasörünü tarattım ama bir sey bulmadı benim ne yapmam lazım bu yuzden yardımlarını bekliyorum aşagıdaki resimde ise yuvarlak ve ok ile gosterdigim simgeler var o simgeden barış akarsı parcasını indirebilirsiniz diye uyarı aldım az once şimdiden tşk.ederim,yardımlarınız için ...![]() ![]() Buda dedigim Reklam olayı Barış Akarsu Anısına diye ![]() ![]() ![]() ![]() GLoBaL Çingene GökiŞ (: ![]() Beni Çekemeyenler Anten Kullansın =) Ne KomiNizM,Ne FaŞiZM,YaŞaSıN ErotizM Konu DR_GoKiSsS tarafından (17-07-08 Saat 15:36 ) de değiştirilmiştir.. |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Subay_78 (05-10-08) |
| | #2 |
| Şair Üye Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.971
Forum Gücü: 213 Forum Puanı:85482 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | En Son Yukledıgın Programı Kaldır Makınenden (: Hatta Bilmediğin Programlarıda Kaldır (: Bide Unutmadan Her Zamanki Gibi Şöyle Yap ; Görev Yöneticisi / Işlemler / Kullanıcı Adı'na Tıkla Bi Caps Alıp Gonder (: ![]() I'm Not SuperMan, He Is MyBrother! |
|
| | #3 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.173
Forum Gücü: 214 Forum Puanı:92496 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
abi bi program yuklemedim ki kaldırayım ![]() program ekle kaldırdan bakıyorum hepsi bildigim programlar bak yine gorev yoneticisi calısmıyor of ya ... GLoBaL Çingene GökiŞ (: ![]() Beni Çekemeyenler Anten Kullansın =) Ne KomiNizM,Ne FaŞiZM,YaŞaSıN ErotizM |
|
| | #4 |
Forum Gücü: 213 Forum Puanı:85482 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() I'm Not SuperMan, He Is MyBrother! |
|
| | #5 |
| Profesör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.599
Forum Gücü: 81 Forum Puanı:32530 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
baslat/calıstır/msconfig yaz calıstır ordan başlangıc sekmesine gec ve o programın calısmasına neden olan programın üzerindeki tick i kaldır (komuttan bölümünden bulabilirsin sanırım, yani uamrım )bu kadar Bir gün Çok bunalırsan Denizin dibinde Yosunlara takılmış gibi soluksuz Sakın unutma gökyüzüne bakmayı Gökyüzü senindir Gökyüzü herkesindir ... |
|
| Mesaja teşekkür eden: | storm_fatih (17-07-08) |
| | #6 | |
Forum Gücü: 214 Forum Puanı:92496 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
GLoBaL Çingene GökiŞ (: ![]() Beni Çekemeyenler Anten Kullansın =) Ne KomiNizM,Ne FaŞiZM,YaŞaSıN ErotizM | |
|
| | #7 |
Forum Gücü: 213 Forum Puanı:85482 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Makineni Yeniden Başlat Doktor ![]() I'm Not SuperMan, He Is MyBrother! |
|
| | #8 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 3.099
Forum Gücü: 28 Forum Puanı:8143 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bende de açılmıyor görev yöneticisi ama bende hata falan gelmiyor Daha yeni farkına vardım:SBelki bir gün... |
|
| | #9 |
Forum Gücü: 213 Forum Puanı:85482 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Görev Yöneticisini Açamayanlara Resimli Çözüm Yukardakı Linki Bi Denesene Galiyev (: Doktor Sende Şu Konuyu Editle Resimlerin Linkini Ver Sadece Geç Açıyor :S ![]() I'm Not SuperMan, He Is MyBrother! |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Galiyev (17-07-08) |
| | #10 |
Forum Gücü: 214 Forum Puanı:92496 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yaptım,mirc.exe die bi dosya system32 dosyasınn içine sızmıs guvenli kipte calıstırdım ve sildim reklamda kalmadı ama guvensiz kipte calıstırına system 32 dosyasını tıkladıgımda pc reset atıyordu artık sorunum kalmadı windows gorev yoneticisi ctrl+alt+del kombinasyonu ile calısıyor ![]() tşk.ederim arkadaslar yinede yardımlarınız için GLoBaL Çingene GökiŞ (: ![]() Beni Çekemeyenler Anten Kullansın =) Ne KomiNizM,Ne FaŞiZM,YaŞaSıN ErotizM |
|
| | #11 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 3.099
Forum Gücü: 28 Forum Puanı:8143 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Şimdi denedim ama daha başta takıldım ![]() edit: doktor beyin başlığı benim işime yarayacak ![]() ![]() Belki bir gün... |
|
| | #12 | |
| Grup Lideri Müzik grubu ![]()
Teşekkür etti: 103
Forum Gücü: 8 Forum Puanı:1201 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |
|
| | #13 |
| Rektör Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 2.635
Forum Gücü: 82 Forum Puanı:26553 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sistem geri yüklemyi çalıştır. olmadı anti virüsünü değiştir. pc tools anti spywareyi kullan.
[Tuğrul Bey] İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz... Anti-Komintern ![]() |
|
![]() |
| Tags |
| dr_gokiss |
| Konu Seçenekleri | |
| |