Konu Seçenekleri
Eski 07-05-08, 20:03 Çevrimdışı   #1
Grup Lideri
Düşünürler grubu

Snorland - ait Avatar
Genel Mesajlar: 20.051
Teşekkür etti: 15.450
RepForum Gücü: 442
Forum Puanı:185123
Snorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Süper arkadaş reklamı !!!

O ne içli bakış sabahtan beri yedi bitirdi beni
Kendim için değil sırf ona üzüldüğümden yokmu bu hanıma bir talip
Bulalımda alsınlar bu resmi oradan içim eridi beee

Seni neden sevdiğimi düşündümde bulamadım
Bir sebep olsun istedim öyle çoktu ki sayamadım
Kaptırdım kendimi birsürü yalanlara
Ama en sonunda anladım
Seni sen olduğun için çok, çok seviyorum
Bu sevgiyi sende bulduğum için yaşıyorum

Mesaja teşekkür eden: (3 Kişi)
AggrieVed (09-05-08), Çaylak_ (07-05-08), Samson (09-05-08)
Eski 07-05-08, 20:06 Çevrimdışı   #2
Rektör
Düşünürler grubu

DR_GoKiSsS - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.047
Teşekkür etti: 3.173
RepForum Gücü: 214
Forum Puanı:92496
DR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
google reklamları sagolsun

GLoBaL Çingene GökiŞ
(:

http://www.zamansiz.com/signaturepics/sigpic22569_5.gif

Beni Çekemeyenler Anten Kullansın =)
Ne KomiNizM,Ne FaŞiZM,YaŞaSıN ErotizM
Eski 07-05-08, 20:07 Çevrimdışı   #3
Dekan
Düşünürler grubu

Redkid - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.442
Teşekkür etti: 2.437
RepForum Gücü: 120
Forum Puanı:48465
Redkid tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRedkid tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRedkid tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRedkid tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRedkid tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRedkid tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRedkid tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRedkid tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRedkid tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRedkid tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRedkid tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Icin mi eridi

Itiraf et ,
Asik oldun dimi

Sen Hic Ay Isiginda
Seytanla Raks Ettin Mi?
Organize
isler.....
Bunlar..
Eski 07-05-08, 20:07 Çevrimdışı   #4
Profesör

bandobras - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.129
Teşekkür etti: 2.508
RepForum Gücü: 66
Forum Puanı:24347
bandobras tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbandobras tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbandobras tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbandobras tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbandobras tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbandobras tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbandobras tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbandobras tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbandobras tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbandobras tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbandobras tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
ben talibim

[IMG]http://img256.imageshack.us/img256/3854/banev5.jpg
[/IMG]
Eski 07-05-08, 20:07 Çevrimdışı   #5
Rektör
Düşünürler grubu

J.Mengele - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.231
Teşekkür etti: 3.118
RepForum Gücü: 92
Forum Puanı:32764
J.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Girdiğimden beri çıkıp duruyor yavaş olun!! Ferhat'a ayarlıcam ben onu

Kan kokusunu özler misin?

Eski 07-05-08, 20:08 Çevrimdışı   #6
Grup Lideri
Düşünürler grubu

Snorland - ait Avatar
Snorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Alıntı:
Redkid´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Icin mi eridi

Itiraf et ,
Asik oldun dimi
Ben Aşığım zaten
İki kere olamam

Ya sen

Ama en sonunda anladım

Eski 07-05-08, 20:10 Çevrimdışı   #7
Dekan
Düşünürler grubu

Redkid - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.442
Teşekkür etti: 2.437
RepForum Gücü: 120
Forum Puanı:48465
Redkid tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRedkid tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRedkid tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRedkid tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRedkid tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRedkid tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRedkid tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRedkid tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRedkid tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRedkid tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRedkid tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Alıntı:
Snorland´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Ben Aşığım zaten
İki kere olamam

Ya sen
Oldu ,
küllahimi koyiiim de ona anlat
Ben 15 , 20 kere olurum,

Gönlüm genis

Sen Hic Ay Isiginda
Seytanla Raks Ettin Mi?
Organize
isler.....
Bunlar..
Eski 07-05-08, 20:12 Çevrimdışı   #8
Grup Lideri
Düşünürler grubu

Snorland - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Senin ki gönül değil mübarek gümrük ambarı gibi

Aslında sinirimi bozdu be bütün gün orda durdu mutlaka talibi çıkardı yalanmı

Ama en sonunda anladım

Eski 07-05-08, 20:12 Çevrimdışı   #9
Grup Lideri
Düşünürler grubu

Snorland - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Alıntı:
J.Mengele´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Girdiğimden beri çıkıp duruyor yavaş olun!! Ferhat'a ayarlıcam ben onu
Ferhaaaaaatttt gel anam kısmet olacan

Ama en sonunda anladım

Eski 07-05-08, 21:31 Çevrimdışı   #10
Doçent
Düşünürler grubu
Genel Mesajlar: 2.606
Teşekkür etti: 3.115
RepForum Gücü: 48
Forum Puanı:17546
tuanaa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztuanaa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztuanaa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztuanaa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztuanaa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztuanaa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztuanaa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztuanaa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztuanaa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztuanaa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztuanaa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
çok garip gerçekten..nasıl bi duygu acaba fotoğrafının böyle sitede her saniye başı insanlarının gözünün içine içine çıkması.. hayır güzel de bi kızcağız...

zaman çok kötü çok..gençlik nereye gidiyor böyle

.
.
.

sustum..
Mesaja teşekkür eden:
Snorland (07-05-08)
Eski 07-05-08, 21:32 Çevrimdışı   #11
Yard. Doçent
Düşünürler grubu
Genel Mesajlar: 1.535
Teşekkür etti: 1.630
RepForum Gücü: 23
Forum Puanı:6647
karahindiba Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorkarahindiba Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorkarahindiba Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorkarahindiba Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorkarahindiba Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorkarahindiba Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorkarahindiba Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorkarahindiba Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorkarahindiba Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorkarahindiba Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorkarahindiba Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor

sülo ortalığı karıştırmışsın: )

sevil orda sabahtan beri arkadaş olmak istiyor siz geyik yapmışsınız,hiç hoş değil: )

zamansız
yorumsuz
sessiz
...
Mesaja teşekkür eden:
Snorland (07-05-08)
Eski 07-05-08, 21:33 Çevrimdışı   #12
Dekan
Düşünürler grubu

aydan - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.148
Teşekkür etti: 3.026
RepForum Gücü: 193
Forum Puanı:85926
aydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
bandobras´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
ben talibim

alici cikti sülocan

görüsürüz sonra

Biz üç kişiyiz;
Ben, Keyfim ve Kâhyası..

E bıktım artık fahişe gönüllerden !

Eski 07-05-08, 21:48 Çevrimdışı   #13
Dekan
Düşünürler grubu

GuZeLBeLa - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.115
Teşekkür etti: 4.301
RepForum Gücü: 190
Forum Puanı:83928
GuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Begenmedim Kizi, Bende Birine Talip Olacam $imdi..

Ayrılsada Yollar, Kalplerimiz Bir !

Siz Benim Canımsınız, Öbür Yarımsınız..
Yabancı Değil..
Eski 07-05-08, 21:55 Çevrimdışı   #14
Profesör

bandobras - ait Avatar
bandobras tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbandobras tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbandobras tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbandobras tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbandobras tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbandobras tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbandobras tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbandobras tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbandobras tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbandobras tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbandobras tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
mesaj attım cvp vermio

[/IMG]
Eski 07-05-08, 22:01 Çevrimdışı   #15
Rektör
Huzur Pınarı

Yσкє∂!¢! - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.753
Teşekkür etti: 2.211
RepForum Gücü: 102
Forum Puanı:38822
Yσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
Snorland´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Ferhaaaaaatttt gel anam kısmet olacan
geldim canım geldim nerde qarıı haneyy
memet girme aramızda kan çıkar valla

Ö(lürsem)S(ebebi)S(ensin)

Kristallnacht
Sanmam Kurt Adam Angolosakson Rüyasi
Gidin Sorun Belki De Kendisi Akinci Dölü
TÜRK Oglu Türktür
Eski 07-05-08, 22:03 Çevrimdışı   #16
Profesör

bandobras - ait Avatar
benim olacak o

[/IMG]
Eski 07-05-08, 22:11 Çevrimdışı   #17
Rektör
Huzur Pınarı

Yσкє∂!¢! - ait Avatar
Yσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
benim olacak o
yakarım burayı memet çekil aramızdan feleeeeekkkk

bide arkaya arabesk bi parça girin bakayım qarı yüzünden ölen gençler

Kristallnacht
TÜRK Oglu Türktür
Eski 07-05-08, 22:14 Çevrimdışı   #18
Profesör

bandobras - ait Avatar
youtube olsa müzik koyardım ama yok

[/IMG]
Eski 07-05-08, 22:15 Çevrimdışı   #19
Rektör
Genel Mesajlar: 6.177
Teşekkür etti: 1.499
RepForum Gücü: 71
Forum Puanı:22315
Çaylak_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazÇaylak_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazÇaylak_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazÇaylak_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazÇaylak_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazÇaylak_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazÇaylak_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazÇaylak_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazÇaylak_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazÇaylak_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazÇaylak_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz

Harbi ya sabahtan beri gore gore , e-dananın yeni bir bolumu herhalde diye tıklamıştım ben
Eski 07-05-08, 22:17 Çevrimdışı   #20
Rektör
Huzur Pınarı

Yσкє∂!¢! - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
youtube olsa müzik koyardım ama yok
kısmet memedim helbet bajka bi qarı resmi koyar gugıl
youtubede açık olursa off

Kristallnacht
TÜRK Oglu Türktür

Konu Seçenekleri