| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Doçent Genç Kuvvet ![]() | Süt Davası Uzun süren bir iş gezisinden dönen Fransız,karısının zenci çocuk doğurduğunu görür.Karısı bozuntuya vermeden serin kanlılıkla duruma açıklık getirmek için : - -Bebeğin süt annesi zenciydi der, Baba bu inandırıcı cevabı annesine anlatır. - -Anneside "Doğrudur oglum, bende böyle bir durumla karşılaşınca sana inek sütü içirmiştim. O günden beri sende BOYNUZLU oldun. Geri Dönüşü oLmayan ßir TüneLdeyim |
|
| | #2 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 85
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:97 ![]() ![]() |
ehuehueheuehueheu ![]() ![]() Everybody's FooL |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Rock'n Rose (26-08-08) |
| | #3 |
| Dekan Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 832
Forum Gücü: 49 Forum Puanı:13163 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
(=
Büyük Dana Buluşması 64__ayna__64 ve charisma_06[/center] |
|
| | #4 |
| Doçent Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 628
Forum Gücü: 23 Forum Puanı:6918 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ((: Geri Dönüşü oLmayan ßir TüneLdeyim |
|
| | #5 |
| Öğretim üyesi Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 213
Forum Gücü: 11 Forum Puanı:1301 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
yok artık ne sütü ne sütannesi ne ineği yaşasın kola onda boynuz çıkmaz en azından
|
|
| | #6 |
| Yard. Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 2.632
Forum Gücü: 23 Forum Puanı:6686 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | David Smith --------------------------------------------------------------------------------------------------- "Zamanımı gerçekten boşa harcadım." Jeffrey Dahmer "my pain is self choosen" |
|
| | #7 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 2.533
Forum Gücü: 87 Forum Puanı:36747 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Guzeldi Geceler, ISIGIMI gömmeyin KARANLIGA |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |