| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Asistan ![]() | swf upload ?? arkadaslar ben flash dosyalari yani .swf formatind bir dosyayi nerde upload edebilirim önce imageshak.us da upload ediliyordu simdi kaldirmislar o formati. acil yardim pls... ![]() ![]() ![]() |
|
| | #2 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 543
Forum Gücü: 24 Forum Puanı:3343 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yoo kaldırılmadı... Yaşasın tam bağmsız Türkiye! Yaşasın Marksizm-Leninizm! Yaşasın Türk ve Kürt halkarının kardeşliği! Yaşasın işçiler,köylüler Kahrolsun Emparyalizm! |
|
| | #3 |
| Yard. Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 715
Forum Gücü: 19 Forum Puanı:4468 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | www.freewebtown.com ilk olarak üyelik alman gerekiyor ondan sonra istediğin herhangi türde bir dosyayı upload edip paylaşabilirsin ██21% MutLu =)) ███49% sinirli =C ████76% alkolik bier; █████89% Qarizma =dirol ██████100% Pich =protest |
|
| | #4 | |
| Şair Üye Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.971
Forum Gücü: 213 Forum Puanı:85482 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Imageshack.us'un Desteklediği Dosyalar ; Alıntı:
![]() I'm Not SuperMan, He Is MyBrother! | |
|
| | #5 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 2
Forum Gücü: 5 Forum Puanı:198 ![]() ![]() ![]() | |
|
| | #6 |
| Asistan ![]()
Forum Gücü: 5 Forum Puanı:198 ![]() ![]() ![]() |
hesap almadan upload edilecek site yokmu yaww
|
|
| | #7 |
| Şair Üye Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.971
Forum Gücü: 213 Forum Puanı:85482 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() I'm Not SuperMan, He Is MyBrother! |
|
| | #8 |
| Yard. Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 715
Forum Gücü: 19 Forum Puanı:4468 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ██21% MutLu =)) ███49% sinirli =C ████76% alkolik bier; █████89% Qarizma =dirol ██████100% Pich =protest |
|
| | #9 |
| Öğretim üyesi Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 234
Forum Gücü: 14 Forum Puanı:4703 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
İlk olarak dosyanın uazantısı .swf olacak vs bunları hep biliyorsun gelelim kısa yoldan çözüme. Dosyanın boyutu 1.5 mb dan küçükse www.imageshack.com a gir normal resim yüklüyormuş gibi bu dosyanı yükle sonra direct link to image olan linki kopyala ve bi pencerede o linki aç. ekrana görüntü gelince alt tarafta 3 tane link olacak bunların en altta kalanı işine yarar eger o yaramazsa sayfa kaynagını görüntüle de .swf şeklinde arama yaptır buldugun dosyaadi.swf şeklindeki linki al bunu forumdaki flaşh taglerinin arsına yapıştır ve aç. bu kolay olanı. Zor olan bi kısmına ise henüz net bir çözüm bulamadım o kısımda dosya 1.5 mb dan büyükse sorunu. İmage shack kabul etmiyo bunları yedircek bi enayi upload siesi bulmalıyız ben rapidle speedy share'ı denedim rapid hiç çalıştırmadı speedy ise 5 dk çalıştı (çünkü linkler 5 dk lık) yani bunlar içinde bi site bulmaya çalışıyorum buldugum anda yazarım o siteyide. pek zor bişey degil sadece biraz ayrıntı. -alıntıdır- Bir insanın akıllı olmasına birşey dediğimiz yok. Yeter ki; aklını başkalarına kabul ettirmeye çalışmasın. Eflatun http://www.zamansiz.com/windowsa-oto...rin-t1727.html |
|
| | #10 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 9
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:1 ![]() |
İmageshack.Us halen format içeriyor. Kolay geLe.
|
|
| | #11 |
| Asistan ![]()
Forum Gücü: 5 Forum Puanı:198 ![]() ![]() ![]() | arkadaslar sizmi körsünüz benmi körüm SWF YAZMIYOOOOOOOOR |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |