DownLoaduc
Zamansız Tartışma Platform  Genel Bölüm  Yardım, Destek

Konu Seçenekleri
Eski 21-09-08, 19:17 Çevrimdışı   #1
Asistan
Genel Mesajlar: 229
Teşekkür etti: 2
RepForum Gücü: 5
Forum Puanı:198
asker_68 ara sıra gören oluyorasker_68 ara sıra gören oluyor
Ruhsal Durumum:
swf upload ??

arkadaslar ben flash dosyalari yani .swf formatind bir dosyayi nerde upload edebilirim önce imageshak.us da upload ediliyordu simdi kaldirmislar o formati.

acil yardim pls...

Lanet Olsun Benim İçimdeki Bu İnsan Sevgisine...
Eski 21-09-08, 19:37 Çevrimdışı   #2
Doçent

вєαяqє - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.346
Teşekkür etti: 543
RepForum Gücü: 24
Forum Puanı:3343
вєαяqє Forumda Saygin ve popüler biriвєαяqє Forumda Saygin ve popüler biriвєαяqє Forumda Saygin ve popüler biriвєαяqє Forumda Saygin ve popüler biriвєαяqє Forumda Saygin ve popüler biriвєαяqє Forumda Saygin ve popüler biriвєαяqє Forumda Saygin ve popüler biriвєαяqє Forumda Saygin ve popüler biriвєαяqє Forumda Saygin ve popüler biriвєαяqє Forumda Saygin ve popüler biriвєαяqє Forumda Saygin ve popüler biri
Ruhsal Durumum:
yoo kaldırılmadı...

Yaşasın tam bağmsız Türkiye!
Yaşasın Marksizm-Leninizm!
Yaşasın Türk ve Kürt halkarının kardeşliği!
Yaşasın işçiler,köylüler
Kahrolsun Emparyalizm!
Eski 21-09-08, 19:37 Çevrimdışı   #3
Yard. Doçent
Düşünürler grubu

machine - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.220
Teşekkür etti: 715
RepForum Gücü: 19
Forum Puanı:4468
machine Forumda Saygin ve popüler birimachine Forumda Saygin ve popüler birimachine Forumda Saygin ve popüler birimachine Forumda Saygin ve popüler birimachine Forumda Saygin ve popüler birimachine Forumda Saygin ve popüler birimachine Forumda Saygin ve popüler birimachine Forumda Saygin ve popüler birimachine Forumda Saygin ve popüler birimachine Forumda Saygin ve popüler birimachine Forumda Saygin ve popüler biri
Ruhsal Durumum:
www.freewebtown.com
ilk olarak üyelik alman gerekiyor ondan sonra istediğin herhangi türde bir dosyayı upload edip paylaşabilirsin

GEÇMİŞE DELETE,GELECEĞE ENTER

---
çizgi film müzikleri resimleri

██21% MutLu =))
███49% sinirli =C
████76% alkolik bier;
█████89% Qarizma =dirol
██████100% Pich =protest
Eski 21-09-08, 23:08 Çevrimdışı   #4
Şair Üye
Düşünürler grubu

storm_fatih - ait Avatar
Genel Mesajlar: 11.854
Teşekkür etti: 1.971
RepForum Gücü: 213
Forum Puanı:85482
storm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Imageshack.us'un Desteklediği Dosyalar ;
Alıntı:
allowed: jpg jpeg png gif bmp tif tiff < 1.53 megabytes.
www.fileden.com Adresınden Hesap Almanı Tavsiye Ederim Her Turlu Dosyayı Destekliyor We Kullanımına Izin Weriyor

I'm Not SuperMan, He Is MyBrother!

Eski 22-09-08, 18:56 Çevrimdışı   #5
Asistan
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
вєαяqє´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
yoo kaldırılmadı...
swf yazmiyor !!

Eski 22-09-08, 18:57 Çevrimdışı   #6
Asistan
Ruhsal Durumum:
hesap almadan upload edilecek site yokmu yaww

Eski 23-09-08, 08:27 Çevrimdışı   #7
Şair Üye
Düşünürler grubu

storm_fatih - ait Avatar
Genel Mesajlar: 11.854
Teşekkür etti: 1.971
RepForum Gücü: 213
Forum Puanı:85482
storm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Daha Önce Kullanmadım Ama Bu Site Işine Yarayabilir ;

http://www.resimyukle.us/

I'm Not SuperMan, He Is MyBrother!

Eski 23-09-08, 10:33 Çevrimdışı   #8
Yard. Doçent
Düşünürler grubu

machine - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.220
Teşekkür etti: 715
RepForum Gücü: 19
Forum Puanı:4468
machine Forumda Saygin ve popüler birimachine Forumda Saygin ve popüler birimachine Forumda Saygin ve popüler birimachine Forumda Saygin ve popüler birimachine Forumda Saygin ve popüler birimachine Forumda Saygin ve popüler birimachine Forumda Saygin ve popüler birimachine Forumda Saygin ve popüler birimachine Forumda Saygin ve popüler birimachine Forumda Saygin ve popüler birimachine Forumda Saygin ve popüler biri
Ruhsal Durumum:
http://toolbar.imageshack.us/en/toolbar_demo_02.swf

GEÇMİŞE DELETE,GELECEĞE ENTER

---
çizgi film müzikleri resimleri

██21% MutLu =))
███49% sinirli =C
████76% alkolik bier;
█████89% Qarizma =dirol
██████100% Pich =protest
Eski 23-09-08, 13:57 Çevrimdışı   #9
Öğretim üyesi
Düşünürler grubu

serhan89 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.137
Teşekkür etti: 234
RepForum Gücü: 14
Forum Puanı:4703
serhan89 Forumda Saygin ve popüler biriserhan89 Forumda Saygin ve popüler biriserhan89 Forumda Saygin ve popüler biriserhan89 Forumda Saygin ve popüler biriserhan89 Forumda Saygin ve popüler biriserhan89 Forumda Saygin ve popüler biriserhan89 Forumda Saygin ve popüler biriserhan89 Forumda Saygin ve popüler biriserhan89 Forumda Saygin ve popüler biriserhan89 Forumda Saygin ve popüler biriserhan89 Forumda Saygin ve popüler biri
Ruhsal Durumum:
İlk olarak dosyanın uazantısı .swf olacak vs bunları hep biliyorsun gelelim kısa yoldan çözüme. Dosyanın boyutu 1.5 mb dan küçükse www.imageshack.com a gir normal resim yüklüyormuş gibi bu dosyanı yükle sonra direct link to image olan linki kopyala ve bi pencerede o linki aç. ekrana görüntü gelince alt tarafta 3 tane link olacak bunların en altta kalanı işine yarar eger o yaramazsa sayfa kaynagını görüntüle de .swf şeklinde arama yaptır buldugun dosyaadi.swf şeklindeki linki al bunu forumdaki flaşh taglerinin arsına yapıştır ve aç. bu kolay olanı. Zor olan bi kısmına ise henüz net bir çözüm bulamadım o kısımda dosya 1.5 mb dan büyükse sorunu. İmage shack kabul etmiyo bunları yedircek bi enayi upload siesi bulmalıyız ben rapidle speedy share'ı denedim rapid hiç çalıştırmadı speedy ise 5 dk çalıştı (çünkü linkler 5 dk lık) yani bunlar içinde bi site bulmaya çalışıyorum buldugum anda yazarım o siteyide. pek zor bişey degil sadece biraz ayrıntı.

-alıntıdır-

Bir insanın akıllı olmasına birşey dediğimiz yok. Yeter ki; aklını başkalarına kabul ettirmeye çalışmasın. Eflatun
http://www.zamansiz.com/windowsa-oto...rin-t1727.html
Eski 23-09-08, 23:14 Çevrimdışı   #10
Stajyer

Asghum - ait Avatar
Genel Mesajlar: 53
Teşekkür etti: 9
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:1
Asghum Herkese mesafeli
İmageshack.Us halen format içeriyor. Kolay geLe.
Eski 24-09-08, 21:35 Çevrimdışı   #11
Asistan
Ruhsal Durumum:
arkadaslar sizmi körsünüz benmi körüm SWF YAZMIYOOOOOOOOR

Konu Seçenekleri