DownLoaduc
Zamansız Tartışma Platform  Meydan  Müzik Tartışmaları

Konu Seçenekleri
Eski 08-06-07, 12:50 Çevrimdışı   #1
Doçent
Kemalistler

unfortunate - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.460
Teşekkür etti: 4.327
RepForum Gücü: 75
Forum Puanı:29053
unfortunate tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazunfortunate tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazunfortunate tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazunfortunate tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazunfortunate tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazunfortunate tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazunfortunate tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazunfortunate tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazunfortunate tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazunfortunate tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazunfortunate tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
System of a Down'ın Türk Düşmanlığı

YouTube Video
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

Şarkının Sözleri:
Holy Mountains (Kutsal Dağlar)
Onların akıldan çıkmayan
görünüşlerini hissedebiliyor musun?
Onların akıldan çıkmayan
görünüşlerini hissedebiliyor musun?
Yalancı, Katil, Şeytan
Aras Nehri'ne dön
Birinin anlamsız bakışları
kendini savaşta hissetti
Yalancı, Katil, Şeytan
Aras Nehri'ne dön
Özgürlük, Özgürlük,
Özgürüz, Özgürüz
Kutsal dağları duyabiliyor musun?
Yalancı, Katil, Şeytan
Aras Nehri'ne dön
Biri hepsini kana boyayın dedi...
öldürün dedi onları
Yalancı, Katil, Şeytan
Aras Nehri'ne dön
Özgürlük, Özgürlük,
Özgürüz, Özgürüz
Onların hepsi geri döndü
Dağın yamacında dinleniyorlar
Öğrendik ki sizde hiç
Gurur yokmuş, katiller, i.neler
Aras Nehri'ne dönün
Onların hepsi geri döndü
Dağın yamacında dinleniyorlar
Öğrendik ki sizde hiç
Gurur yokmuş, katiller, i.neler
Aras Nehri'ne dönün
Özgürlük, Özgürlük,
Özgürüz, Özgürüz

System of a Down'ın son albümündeki Holy Mountains (Kutsal Dağ)'ı duyan varmı bilmiyorum ama aylardır acaba klibinde bizimle ilgili neler yapacaklar diye bekliyordum. Şarkı tahmin ettiğiniz üzere soykırım saçmalığı ile ilgili. Şarkısı zaten nefret doluydu fakat klibinde çok daha fazlası var.
NOT: Bu SOAD'ın kendi klibi değil, theforgotten.org adlı web sitesinin hazırladığı bir klipmiş. Resmi sitelerinde bizlere hakaretler yağdıran SOAD'ın, klibinde daha beter iğrençlikler yapacaklarından eminim.
Klipteki sayısız hakaret hakkında konuşmuyorum bile. Çoğu alıştığımız şeyler fakat en hazmedilemeyecek olanı Atatürk hakkındaki şeyler. Öncelikle klibin başlarında şu görüntü veriliyor

Klip normalde 1er 2şer saniyeliğine gösterilen fotoğraflardan oluşan bir görüntü gösterimi fakat şarkının 2. nakaratının başlarında bu görüntü gösterimi uzunca bir süre boyunca yeniden Atatürk resmine odaklanıyor. Ve arka planda "Liar, Killer, Demon!" sözleri bitene
kadar da resim ekranda kalıyor.
İşin acı tarafı, bir yabancı gibi düşünürseniz yada sözlerin bize değilde başkalarına yazıldığını düşünürseniz, çok anlamlı ve ortalama bir insanın kolayca Türklerden nefret etmesini sağlayabilen bir şarkı ve klip olmuş. Ayrıca eğer internette System of a Down'ın forumlarına bir göz atarsanız, yeni albümlerindeki en sevilen şarkılardan birisi
bu.

Ne yazık ki her zaman bu tür olaylara salyangoz hızı ile tepki
verdiğimiz , hatta çoğu zaman tepkisiz kaldığımız için, bir kaç sene
içinde bu iddiaları kabul etmek zorunda kalacağız belki de.
Hatırlatmakta fayda var, soykırım, yeryüzündeki en onursuz ve hiç bir
özrü olmayan yegane suçtur. Umarım bizleri yavaş yavaş bu tuzağın
içine çekenler kendilerine gelirler kısa bir zaman içinde...

Lütfen bu yazıyı duyuralım. İfadelerimizde "Ermeni" gibi genel bir ifadeyi değil "Diaspora Ermenileri" tanımını kullanalım. Onların yaptığı gibi tamamıyla bir milleti yaftalamayalım. Ayrıca bilelim ki Ermenistan Devleti resmen Türkiye Cumhuriyetinden davacı olmak istiyorsa istediği mahkemeye başvurabilir. Ama başvuramıyor. Sebebi de ellerinde delilleri yok. Sadece olan belgeleri kendi kafalarına göre yorumluyor, yetmezse yeni belgeler oluşturuyorlar. Türkiyede yazılan buna benzer konuları Diaspora Ermenileri gözü ile ele alan kitapların
yazarlarını da inceleyiniz. Ne tarih bilgisi ne de araştırması var. Ancak büyük devletlerin Osmanlı zayıf kalınca desteklediği bazı bölücü Ermeniler gibi dış desteklerle geçmişte Osmanlı Devletine, günümüzde Türkiye Cumhuriyetine zarar vermeye çalışmaktalar. Bin yıldır beraber yaşadığımız topraklarda devletin ve milletin hayatına kast edildiği sürece de kim olursa olsun dün barınamamışsa bu gün debarınamayacaktır. Tehcir kaçınılmaz olduğu için yapılmıştır. Ordularımızı arkasından vuran insanlara karşı ne yapılabilirdi başka? Ayrıca her Ermeni tehcir edilmemiş, olaylara karışanlar veya tehlike arzeden bölgelerdekiler tehcir edilmiştir. Osmanlı ordusunun da yayan gittiği bir durumda yayan, trenle gittiği durumda trenle ordu gibi önemli bir kurumu nakil seviyesindeki imkanlar ne ise o imkanlara göre
ve Osmanlı Devletinin bir çok düzenleyici telgrafı, can, mal güvenliği, konaklanması, gıda temini vb önlemlerin alınmasına dair telgrafları ile tehcir edildiler. Klipte görünen rakamlar yalan yanlış iftiralardır. Dahası toplu mezar söylenmektedir. Türk Tarih Kurumu
başkanı sayın Prof Dr. Yusuf HALAÇOĞLU'nun da teklif ettiği gibi toplu mezarları açma konusundaki tekliflerine bu tezleri işleyenlerden olumlu cevap gelmemiştir. Söylediklerinin arkasında duramayan kişiler basın, yayın vb iletişim araçları ve küresel güçlerin oyunları ile sanal bir tarih oluşturmak istemektedir. Tepkisiz kaldığımız sürece bizim aleyhimize işleyecektir.
Lütfen bu konuda bilgilenelim ve bilmeyenleri de bilgilendirelim. Klipte geçen ve bir çocuğa taşıtılan afişte "We will newer forget" (Asla unutmayacağız) ifadesi ile bu işin gelecek kuşaklara da taşınmak istendiği ortadadır. Dahası Türkiye Cumhuriyeti'nin bütün kurumları
ile ortak araştırma tekliflerine Ermeni Devleti'nden olumlu yanıt gelmemektedir. Bu da olayı siyasi yönde kullanmak istemelerine ve diaspora Ermenilerinin etkilerinden kaynaklanmaktadır.
Sayın Prof Dr Yusuf Halaçoğlu'nun Bağımsız Toplumsal Hareket Derneği ve Bilgi Üniversitesi BTH Öğrenci Kulübü'nün düzenlediği "Ermeni Sorunu" Gerçeği Konferansı adında, 15 Nisan 2006 tarihinde Bilgi Üniversitesi Dolapdere Yerleşkesi'nde düzenlediği konferansta da belirttiği gibi; "soykırım" suçu Birleşmiş Milletlerce en Büyük suçlardan biridir, ancak Ermenistan bu suçlama ile Türkiyeyi mahkemeye başvurarak yargılatmaktan ısrarla kaçınmaktadır.
Kaynak: http://www.bth.org.tr/modules.php?name=News&file=article&sid=224

DUYARLI TÜRK GENCİ OLALIM VE BU GRUBU DİNLEMEYELİM....

Mesaja teşekkür eden: (9 Kişi)
ѕєиα (14-06-07), ∂ĩяєŋ¢ (09-06-07), -misspasha- (11-06-07), anti_kontrol (12-06-07), Çaylak_ (09-06-07), Metu İz baCK (10-06-07), shester (13-06-07), ucakla (10-06-07), xhell (10-06-07)
Eski 09-06-07, 03:51 Çevrimdışı   #2
Rektör
Kemalistler

∂ĩяєŋ¢ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.189
Teşekkür etti: 3.924
RepForum Gücü: 107
Forum Puanı:37755
∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
eskiden cok severdim ve helal derdim bunlara ama bu olaylar karsısında tepkimi gosterdim.Artık dinlemiyorum ve nefret asamasındayım...Konser kapılarında Türkler ve Köpekler giremez yazıor boyle bir zihniyet varmı ya ? köpek herifler...

düşünüyorum, tükürüyorum, arasırada olsa gülüyorum, ağlıyorum, hasta oluyorum, çaresiz kalıyorum, batıyorum, bazen çıkıyorum, çabalıyorum, yazıyorum, çiziyorum, okuyorum... öyleyse var olmayı hak ediyorum (:
Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi)
muay_thai (11-06-07), unfortunate (09-06-07)
Eski 09-06-07, 04:03 Çevrimdışı   #3
Doçent
Kemalistler

unfortunate - ait Avatar
unfortunate tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazunfortunate tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazunfortunate tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazunfortunate tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazunfortunate tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazunfortunate tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazunfortunate tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazunfortunate tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazunfortunate tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazunfortunate tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazunfortunate tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
resmen adamlar şarkısında arasın öbür tarafına diyor...

anadoluyu terkedin diyor...

birde videoda dikkat ettiyseniz ATAMIZIN resmine tamda laier, killer (yalancı, katil)sözlerini denk getirmişer...

şerefsizler....

gelemiyorlar Türkiyeye...

Mesaja teşekkür eden:
shester (13-06-07)
Eski 09-06-07, 06:32 Çevrimdışı   #4
Rektör
Genel Mesajlar: 6.177
Teşekkür etti: 1.499
RepForum Gücü: 71
Forum Puanı:22315
Çaylak_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazÇaylak_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazÇaylak_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazÇaylak_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazÇaylak_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazÇaylak_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazÇaylak_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazÇaylak_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazÇaylak_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazÇaylak_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazÇaylak_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
vala bişey yapmışsak da ii yapmışız bu pisliklere :..
Benden cıkacak bi laf deil ama gelde deme yahuu ..

adamı tav eder bu manyaqlar .. bi ermeni gelir burda rahat rahat yaşar hayatında buraya gelmeyen bu tip okuzlerin yaptığı şelere bak ..

hee bide bazılarımız var halen ben adamların duşuncesine deil muziğine bakarım sadece müziğini dinlerim dienler.. vala ne dieyim size bilmem ki adam sırf konser girişlerindeki o soz için bunları bi daha dinlemez yahuu :(:(..

nese ben sussam ii olcak:..

artık bu tip paylaşımlara bakmıcam biz bunlar için bole konular açtıkca kendilerini daha iyi tanıtmış oluyo bu koppekler.!!!
Mesaja teşekkür eden:
-misspasha- (11-06-07)
Eski 09-06-07, 09:17 Çevrimdışı   #5
Rektör
Düşünürler grubu

Virane - ait Avatar
Genel Mesajlar: 9.048
Teşekkür etti: 5.394
RepForum Gücü: 174
Forum Puanı:70294
Virane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Zamaninda kisiler beni ilgilendirmez ben sanatlarina bakarim diyen arkadas olmustu cevremde (hangi kansizdan bahsettigimi anlamisssinizdir)

simdi mutlaka bunada derler, ilerde analarina küfrederler.

ben sanatiyla ilgileniyorum derler.

Ulan zaten sanatinin icinde ediyor küfürü.(ama gelde anlat millete.)

Sanat sever halkimiza iyi dinlemeler diyorum...

No Coment... Yorum Yok...

"Her gün bir yerden göçmek ne iyi,
Her gün bir yere konmak ne güzel
Bulanmadan, donmadan akmak ne hos,
Dünle beraber gitti cancagizim;
Ne kadar söz varsa düne ait,
Simdi yeni seyler söylemek lazim."

- Mevlana -
Eski 09-06-07, 13:25 Çevrimdışı   #6
Doçent
Kemalistler

unfortunate - ait Avatar
Ödüller:
bu grubu dinleyenler warsa, sanatı için de olsa ben onlara Türk Demiyorum.....

söylücek bişey bulamıyorum...

Mesaja teşekkür eden: (3 Kişi)
anti_kontrol (12-06-07), muay_thai (11-06-07), SerseriKursun (09-06-07)
Eski 09-06-07, 13:29 Çevrimdışı   #7
Rektör
Düşünürler grubu

~sebofan_memo~ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.094
Teşekkür etti: 3.404
RepForum Gücü: 146
Forum Puanı:58198
~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
pis grup valla ben hic dinlemedim bunlari zaten ama iyikide hic dinlememisim dinlememde bazilari ben muzigini dinliyom diyo sinir oluyom

Selam doğru yolda gidenleredir

Sevgilim, kapımı çaldı aydınlık,
Baygın gözlerimi aldı aydınlık,
İçimde tıkandı, kaldı aydınlık,
Bu aydınlık beni boğmak üzeredir.

1923 NFK
Başarılar gelir geçer asaletin bize yeter
Metu İz baCK (10-06-07), SerseriKursun (09-06-07), unfortunate (09-06-07)
Eski 09-06-07, 14:23 Çevrimdışı   #8
Profesör
Düşünürler grubu

aLadea - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.592
Teşekkür etti: 1.479
RepForum Gücü: 54
Forum Puanı:19987
aLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
ben yazdıkları şarkıyı direk iade ediyorum onlara

fazla söze gerek yok bu şerefsizleri dinleyen Türk değildir !
Mesaja teşekkür eden: (4 Kişi)
anti_kontrol (12-06-07), GeSTaPo (09-06-07), muay_thai (11-06-07), unfortunate (09-06-07)
Eski 09-06-07, 14:52 Çevrimdışı   #9
Doçent
Genç Kuvvet

GeSTaPo - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.338
Teşekkür etti: 1.181
RepForum Gücü: 21
Forum Puanı:4142
GeSTaPo Forumda Saygin ve popüler biriGeSTaPo Forumda Saygin ve popüler biriGeSTaPo Forumda Saygin ve popüler biriGeSTaPo Forumda Saygin ve popüler biriGeSTaPo Forumda Saygin ve popüler biriGeSTaPo Forumda Saygin ve popüler biriGeSTaPo Forumda Saygin ve popüler biriGeSTaPo Forumda Saygin ve popüler biriGeSTaPo Forumda Saygin ve popüler biriGeSTaPo Forumda Saygin ve popüler biriGeSTaPo Forumda Saygin ve popüler biri
ilk kim oldukları bilmediğim aman bzı şakıların rıtmı wçok hoşuma gitmişti
kim olduklarını öğrenınce nasıl bişey olduklarını anladım
ben Türk milliyetçisiyim hiçbi,r zaman diğer ırklar şöyledir böyledir demedim dememde yuce Allah hepimizi eşit yaratmış
Eski 10-06-07, 01:24 Çevrimiçi   #10
Doçent
Düşünürler grubu

BigBang - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.552
Teşekkür etti: 2.835
RepForum Gücü: 106
Forum Puanı:46479
BigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Tarih katledilen insanların öyküleri üzerine kuruludur.Tarihi eşelersek içinden ne dramlar ne acılar çıkacaktır.Bizim bu vahşeti yaptığımıza dair kanıtlar üreten bu sapkın zihniyet o sırada üzerimize üşüşen leş kargalarının yaptıklarının da kanıtını ortaya çıkarsalar ya...Sen bize hayat hakkı vermeyeceksin bizde işimizi gücümüzü bırakıp ermenileri kollayacağız..Biz gittiğimiz yere medeniyet götürürken onlar korkak tavuklar gibi kaçarken medeniyeti yakan insanlardır.Diyelim biz zamanında ermenileri katlettik..O zamanın şartlarına göre doğru yada yanlış..O tarihçilerin işi...Peki sen SOAD senin nefretin ne zaman bitecek..İçi bu kadar nefretle dolu olan sen bu dünyaya ne bırakacaksın..Yaptığım müzik dersen pöh...Bir işe yaramaz senin gibilerini ben eğitiyorum...
∂ĩяєŋ¢ (10-06-07), KartofeL (10-06-07), ~sebofan_memo~ (10-06-07)
Eski 10-06-07, 10:37 Çevrimdışı   #11
Doçent
Kemalistler

KartofeL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.785
Teşekkür etti: 2.649
RepForum Gücü: 38
Forum Puanı:12486
KartofeL Rep olayını aşmışKartofeL Rep olayını aşmışKartofeL Rep olayını aşmışKartofeL Rep olayını aşmışKartofeL Rep olayını aşmışKartofeL Rep olayını aşmışKartofeL Rep olayını aşmışKartofeL Rep olayını aşmışKartofeL Rep olayını aşmışKartofeL Rep olayını aşmışKartofeL Rep olayını aşmış
Sorun aslında çok açık. Kanıtlar ortada her zaman her konuda. O kanıta bakan ayrı biliyor, bakmayan ayrı biliyor.

Dünya'ya şöyle bir baktığımızda neler görüyoruz neler. Bir insan inançlarına sahip çıkma arzusuyla hiçbirşey okumadan bağnazca hareketler yapabiliyor. Bu Türkiye'de de böyle, Dünya'da da. Ve gidip bu herife bağnaz tutumu yüzünden söz söyleyince, sen kâfir oluyorsun, terörist oluyorsun, soykırımcı oluyorsun..

Benim Tarih okumuş bir Ermeni arkadaşım var. Ne diyor? "Ben soykırım fikrine katılmıyorum. Karşılıklı katliamlar var." Bu adam Türkiye'deki Ermeniler'den destek görüyor, diasporadaki arkadaşları ise silmiş.

Bu System Of A Down da öyle. Ailelerinden inanacak bir dal bulmuşlar, onu korumaya çalışıyorlar. Ortalıkta ise pekçok belge geziyor, haklılığımızı kanıtlayan. Ama o belgelere kimse bakmıyor.

İnsanlığın sorunu bu. Soykırım konusunda Ermeni Diasporası bakmıyor kaynaklara. Terör ve PKK konusunda Batı Avrupa bilmiyor. Kıbrıs konusunda bir Türkler bir de Rumlar biliyor, onun dışında insanlık istediği şeye inanmaya devam ediyor. Evrim konusunda ise kaçımız kaynak araştırması yapıyoruz ki söz söyleme hakkımız olsun?

Ne yazık ki bizden de bu şekilde konuşan Ermeniler'in yaptıklarını başka konularda yapanlar var. Aynısı. Hiçbir fark yok.

Onlara lanet ederken biz de başka konularda onlarla aynı durumda olmamak için EĞİTİM ŞART!

Başar Demirsoy.
Mesaja teşekkür eden: (5 Kişi)
∂ĩяєŋ¢ (12-06-07), anti_kontrol (12-06-07), BigBang (10-06-07), unfortunate (10-06-07), x_men (10-06-07)
Eski 10-06-07, 12:14 Çevrimdışı   #12
Doçent
Kemalistler

ucakla - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.456
Teşekkür etti: 1.203
RepForum Gücü: 29
Forum Puanı:7985
ucakla yememiş içmemiş konu açmışucakla yememiş içmemiş konu açmışucakla yememiş içmemiş konu açmışucakla yememiş içmemiş konu açmışucakla yememiş içmemiş konu açmışucakla yememiş içmemiş konu açmışucakla yememiş içmemiş konu açmışucakla yememiş içmemiş konu açmışucakla yememiş içmemiş konu açmışucakla yememiş içmemiş konu açmışucakla yememiş içmemiş konu açmış
tiplerinde hayır yok zaten bu dengesizlerin, bırakın it ürür kervan yürür der, eskiler, onlar kendi kustukları lanet içinde boğulsunlar...

bugün kendimi, tonlarca yük taşıyan gemilerin denizi gibi hissediyorum...
Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi)
∂ĩяєŋ¢ (12-06-07), unfortunate (10-06-07)
Eski 10-06-07, 14:08 Çevrimdışı   #13
Asistan

``η€Sli´´ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 355
Teşekkür etti: 101
RepForum Gücü: 6
Forum Puanı:458
``η€Sli´´ ara sıra gören oluyor``η€Sli´´ ara sıra gören oluyor``η€Sli´´ ara sıra gören oluyor``η€Sli´´ ara sıra gören oluyor``η€Sli´´ ara sıra gören oluyor
pislik herifler!!!

siyasal konuları pek iyi bilmesem de bana göre;gördüklerim,duyduklarıma göre ''Türk'ün Türk'ten başka dostu yok'' arkadaşlar. bugün yüzümüze gülüp ertesi gün arkamızdan şerefsizlik yapanını da gördük, sanat dediğimiz dinleyip eğlendiğimiz şarkıları bir aşşağılama silahı olarak kullanını da...
Ne diyelim ALLAHLARINDAN bulsunlar!!
o herşeyi biliyor...

Gülmek için mutlu olmayı bekleme,
belki mutluluk gülüşünde saklıdır.
Sakın aglayayım deme
bilki bi yerlerde
senin bir tek gülüşün için
yaşayan vardır...
Eski 10-06-07, 15:59 Çevrimdışı   #14
Profesör

metalik_manyak - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.794
Teşekkür etti: 795
RepForum Gücü: 31
Forum Puanı:7413
metalik_manyak yememiş içmemiş konu açmışmetalik_manyak yememiş içmemiş konu açmışmetalik_manyak yememiş içmemiş konu açmışmetalik_manyak yememiş içmemiş konu açmışmetalik_manyak yememiş içmemiş konu açmışmetalik_manyak yememiş içmemiş konu açmışmetalik_manyak yememiş içmemiş konu açmışmetalik_manyak yememiş içmemiş konu açmışmetalik_manyak yememiş içmemiş konu açmışmetalik_manyak yememiş içmemiş konu açmışmetalik_manyak yememiş içmemiş konu açmış
şahsen severek dinlediğim bir gruptur..

müziğini seviyorum kişilikleri umrumdadiil

Beni Ezmeniz İçin Tanrı Olmanız Lazım
Mesaja teşekkür eden:
cigaro (19-08-07)
Eski 10-06-07, 17:51 Çevrimdışı   #15
Dekan
Düşünürler grubu

`KarameL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.084
Teşekkür etti: 1.539
Forum Puanı:25036
`KarameL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`KarameL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`KarameL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`KarameL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`KarameL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`KarameL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`KarameL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`KarameL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`KarameL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`KarameL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`KarameL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Alıntı:
metalik_manyak´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
şahsen severek dinlediğim bir gruptur..
müziğini seviyorum kişilikleri umrumdadiil

ama kişiliklerinn müziklerine yansıması onları dinleyen, dinleyebilen herkesin etkilenmesine sebep oluyo ve bunu bilerek belli bi amaç için yapıyolar bu yuzden dinlememelisin bence tabi ki sen bilirsn .. (:

İçimde kalbimi unuttum..
İçince düşüyor aklıma yaşamak
İnansam düşerdim peşine...
Ama 'yalanlar' !
Eski 10-06-07, 18:00 Çevrimdışı   #16
Profesör

metalik_manyak - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.794
Teşekkür etti: 795
RepForum Gücü: 31
Forum Puanı:7413
metalik_manyak yememiş içmemiş konu açmışmetalik_manyak yememiş içmemiş konu açmışmetalik_manyak yememiş içmemiş konu açmışmetalik_manyak yememiş içmemiş konu açmışmetalik_manyak yememiş içmemiş konu açmışmetalik_manyak yememiş içmemiş konu açmışmetalik_manyak yememiş içmemiş konu açmışmetalik_manyak yememiş içmemiş konu açmışmetalik_manyak yememiş içmemiş konu açmışmetalik_manyak yememiş içmemiş konu açmışmetalik_manyak yememiş içmemiş konu açmış
evet ben bilirim..

dinliyorum çok güzel çalıyorlar şahsen

ama bak notwithstanding de dinliyorum

Beni Ezmeniz İçin Tanrı Olmanız Lazım
Mesaja teşekkür eden:
tragonya (11-06-07)
Eski 11-06-07, 01:44 Çevrimdışı   #17
Yard. Doçent
Antikapitalistler

tragonya - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.694
Teşekkür etti: 1.880
RepForum Gücü: 21
Forum Puanı:5566
tragonya Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyortragonya Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyortragonya Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyortragonya Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyortragonya Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyortragonya Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyortragonya Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyortragonya Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyortragonya Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyortragonya Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyortragonya Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
Ruhsal Durumum:
HEMEN SÖYLÜORUM BURDA OLUMSUZ YAZAN HERKESE KARSI SOAD'I KORUYCAM!!!!

AMA NEYE GÖRE KORUYCAM!??ŞİMDİ BEN DELİMİYİM YADA ATATÜRKÇÜ WE TÜRK DEİLMİYİM?YANİ ATATÜRKÜ SEWMİYORMUYUM TABİKİ BÖLE BİŞEY YOK!AMA SİZLER ARASTIRMADAN BİLMEDEN YİNE YAZMISSINIZ YAZACAKALRINIZI!BU FORUMDA BİRCOK KEZ DİLE GETİRDİM WE YİNEDE SÖLİCEM SÖLEMEKTENDE USANMICAM!!!www.systemofadown.com A GİRİN NEWS BÖLÜMÜNDEN (HALA WAR MI BAKMADIM) SOYKIRIMLA İLGİLİ SÖLEDİKLERİNİ ONLARIN AGZINDAN OKUYUN!!1914 WE 1915 YILLARINDAKİ HÜKÜMETE TEPKİLİ OLDUKLARINI TÜRK HALKIYLA BİR ALIP WEREMEDİKLERİNİN OLMADIGINI SÖYLÜYORLAR!AMA BİZ HALA O ARASTIRMAYA DAYANMAYAN GÖRÜŞLEİMİZİ SAWUNUYORUz!O KOYDGUNUZ APTAL KLİPTE ERMENİ Bİ COCUK TARAFINDAN HAZIRLANMISTIR!DİKKATLİ İZLEYİN BİRCOK FOTOMONTAJ YAKALARSINIZ!AKLIMA GELMİŞKEN SİZE BİR TAWSİYEM WAR BİRAZ TERBİYE TAKININ!FİKİRLERİ SÖLEMENİN BİR ADABI WARDIR!ÖNCELİKLE BUNU GİYİN ÜSTÜNÜZE!!BEN BU GRUBU YILLARDIR BÜYÜK BİR ZEWKLE DİNLİORUM WE AYRICA FANIYIM!YERYÜZÜNE GELMİŞ EN İİ GRuP OLDUGUNU DÜŞÜNÜORUM!AMA SUNDAN EMİN OLUN ONALRI COK AMA COK SEWMEMDEN DOLAYI BU SAWUNMAYI YAPMIORUM!ARASTIRMADAN BİLMEDEN NETTEN OKUDUKLARIYLA KALMIŞ WE MÜZİĞİN M'SİNDEN ANLAMAYAN ADAMLARIN YAPTIGI ACIKLAMALAR HİÇBİR DEGER TASIMAZ!!!BİZDE ATATÜRKÇÜYÜZ AMA BİLNÇLİYİZ!!!KENDİNİZİ BU WATANIN EWLADI OLARAK GÖRÜORSANIZ ÖNCE ARASTIRIN LEKE SÜRMEYİN DELİLLERİNİZ BASKALARIN YAPTIGI SEYYLER DEİL MUHATTAP OLAN KİŞİLERİN KENDİ AGZI OLSUN!!!!!!!BEN İSTEDİGİM GİBİ DİNLERİM MÜZİĞİMİ KİMSEDE GIK DİYEMEZ!!!ÇÜNKÜ GERCEKLERİ BİLİORUMDUR!HATTA GİYERİM TSHIRTLERİNİ CIKARIM TAXIME KİMSE GIK DİYEMEZ ÇÜNKÜ GERCEKLER SAKLIDIR BENDE!!!ÖMRÜMÜ CANIMI KATTIGIM Bİ GRUBU SAKIN OLA Kİ BANA ANLATMAYA KALKISMAYIN KAYNAK WERMEYEDE KALKMAYIN ÇÜNKÜ ONLARLA İLGİLİ BÜTÜN KAYNAKLARI HEPİNİZDEN COK BİLİORUM!!!WE SÖLESEMDE YAPICAGINIZI BİLİORUM BENİ TÜRK DÜŞMALIGIYLA SUCLAYACAKSINIZ!AMA BİLMEDİKLERİNİZİ GÖRMEK WE BUNLARI SİZİN HALA GÖREMEMENİZ ÜZÜCÜ!!YİNEDE SİZLER BİLİRSİNİZ BEN PAŞALAR GİBİ DİNLERİM ÖMRÜMÜN SONUNA KADARDA DİNLYCEM SİZ DİNLEMEK ZORNDA DEİLSİNİZ FAKAT İFAADELERİNİZE WE ACIKLAMALARINIZA BİRAZ ARASTIRARAK KARAR WERİN WE HİTAP SEKLİNİZE DİKKAT EDİN HİÇ HOŞ DEİL!!!!!

her zman için !!!!!!!!!!!!!!!!!!!"SYSTEM OF A DOWN" !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mesaja teşekkür eden: (4 Kişi)
metalik_manyak (11-06-07), nazlı (23-06-07), Olimbera (16-06-07), troçki (12-06-07)
Eski 11-06-07, 01:59 Çevrimdışı   #18
Dekan
Figüranlar

SerseriKursun - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.230
Teşekkür etti: 4.092
RepForum Gücü: 59
Forum Puanı:18443
SerseriKursun tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSerseriKursun tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSerseriKursun tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSerseriKursun tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSerseriKursun tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSerseriKursun tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSerseriKursun tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSerseriKursun tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSerseriKursun tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSerseriKursun tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSerseriKursun tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Türkiye'de medyada grubun "Holy Mountains" klibinde şarkıda katil,yalancı ve şeytan derken Atatürk'ün resmini gösterdiği iddia edilmiştir. Aslında grubun "Holy Mountains" şarkısına ait çektiği bir klibi yoktur. Sözde Ermeni soykırımının olduğunu iddia eden bir amatör, şarkıyı fon müziği olarak kullanarak, sözde soykırıma dair fotoğraf gösterisi içeren bir klip hazırlamış ve bu klip zamanla internette yayılmıştır. Medyada bu grubun klibi olarak lanse edilmiştir. Bu grubun bu klip ile uzaktan yakından alakası yoktur sitelerinde yayınlama olayı da yalandır hatta daha sonra sitelerinde biz Türk karşıtı değiliz sadece haklının yanındayız gibi laflar kullanmışlardır

Standin' on your mama's porch
You told me that you'd wait forever
Oh and when you held my hand
I knew that it was now or never
Those were the best days of my life
Back in the summer of '69

Bryan Adams - Summer Of '69

Mesaja teşekkür eden: (5 Kişi)
düş sokağı (05-07-08), metalik_manyak (11-06-07), Olimbera (16-06-07), tragonya (11-06-07), troçki (12-06-07)
Eski 11-06-07, 02:01 Çevrimdışı   #19
Dekan
Figüranlar

SerseriKursun - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.230
Teşekkür etti: 4.092
RepForum Gücü: 59
Forum Puanı:18443
SerseriKursun tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSerseriKursun tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSerseriKursun tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSerseriKursun tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSerseriKursun tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSerseriKursun tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSerseriKursun tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSerseriKursun tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSerseriKursun tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSerseriKursun tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSerseriKursun tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
System of a Down's latest info is that their songs will be used in the new 2006 film "Screamers". They will also appear in the movie, in an interview talking about the importance of helping create awareness and recognition of the Armenian Genocide. "Screamers" will be hitting theaters in large city markets such as New York City, Detroit, Washington D.C., San Francisco, Fresno and Boston. An earlier engagement will start exclusively in Los Angeles on Friday, December 8, 2006."

Standin' on your mama's porch
You told me that you'd wait forever
Oh and when you held my hand
I knew that it was now or never
Those were the best days of my life
Back in the summer of '69

Bryan Adams - Summer Of '69

Eski 11-06-07, 02:34 Çevrimdışı   #20
Rektör
Genel Mesajlar: 6.177
Teşekkür etti: 1.499
Forum Puanı:22315
Çaylak_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazÇaylak_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazÇaylak_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazÇaylak_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazÇaylak_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazÇaylak_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazÇaylak_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazÇaylak_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazÇaylak_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazÇaylak_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazÇaylak_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
yok canlarım anlatamadım galiba ..

konserlerine girmeden onceki yazının manasını soleyin bende dinlicem bunları bundan sona..

kopekler ve turkler giremez!!.. sonuna kadar turkum işim olmaz muziğinizle dior konuyu kendi açımdan kapıyorum ..

Not:. Forumda büyük harflerle yazı yazmak yasaktır...<