| |
| |
| Anket Sonuçlarını Göster: Tadilati olurmu kalbin ? | |||
| Olur (unutulur yasanilan aci) | | 7 | 28,00% |
| Olmaz (Unutulmaz yasanan aci) | | 14 | 56,00% |
| Bence... | | 3 | 12,00% |
| Fikrim yok | | 1 | 4,00% |
| Oylayanlar: 25. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]() | Tadilati olurmu kalbin...
Soru basit. Tadilati olurmu kalbin ? yada baska bir deyisle Kalbin tadilati olurmu ? "Her gün bir yerden göçmek ne iyi, Her gün bir yere konmak ne güzel Bulanmadan, donmadan akmak ne hos, Dünle beraber gitti cancagizim; Ne kadar söz varsa düne ait, Simdi yeni seyler söylemek lazim." - Mevlana - |
|
| | #2 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 482
Forum Gücü: 23 Forum Puanı:4101 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Olmaaz! Kalp dokunulmadan önce bal mumu gibi, etki edildikten sonra kaya gibidir. İzleri silinmez! Şu sorunun muhasebesini kendi içinde yap; Yok olacaksan neden varsın? Cevap verebiliyorsan yaşa, veremiyorsan intihar için iyi bir sebebin var dostum... Eşit Olmayanlara Eşit Davranmak En Büyük Adaletsizliktir!! ![]() Xasiorklu Melo |
|
| | #3 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 15.379
Forum Gücü: 214 Forum Puanı:89927 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
olur ![]() tecrube konusuyo kulak verin ((: zamanla unutulur yok olur gider o aci . Herkes aynı şeyi düşünüyorsa, hiç kimse fazla birşey düşünmüyor demektir |
|
| | #4 |
| Grup Lideri Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 15.450
Forum Gücü: 442 Forum Puanı:185123 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Olur ![]() Kalpler Şakıda söylediği gibi camdan değilki ![]() Belki zor olur ama yinede olur. ![]() Seni neden sevdiğimi düşündümde bulamadım Bir sebep olsun istedim öyle çoktu ki sayamadım Kaptırdım kendimi birsürü yalanlara Ama en sonunda anladım Seni sen olduğun için çok, çok seviyorum Bu sevgiyi sende bulduğum için yaşıyorum |
|
| Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi) | Artemis (02-12-07), YaGMuR_CiNi (29-11-07) |
| | #5 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.404
Forum Gücü: 146 Forum Puanı:58198 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kalbin kirilis siddetine bagli olup cok siddetli kirilma yani parcalanma olursa olmaz ama sadece ufak bir catlaksa olur, ![]() Selam doğru yolda gidenleredir Sevgilim, kapımı çaldı aydınlık, Baygın gözlerimi aldı aydınlık, İçimde tıkandı, kaldı aydınlık, Bu aydınlık beni boğmak üzeredir. 1923 NFK Başarılar gelir geçer asaletin bize yeter |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Snorland (29-11-07) |
| | #6 |
![]() ![]() S.mod denetleyicisi
Teşekkür etti: 2.688
Forum Gücü: 214 Forum Puanı:85646 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bence; Tadilatı Olmaz ama unutulur. Kalbimiz o kadar büyük ki ne kadar bozulsada bozulsun başka bir yeri ile sevmeye hayata sım sıkı tutunmaya devam ediyor. Sadece arada bir içten sızı olur. |
|
| Mesaja teşekkür eden: (3 Kişi) |
| | #7 |
| Profesör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.479
Forum Gücü: 54 Forum Puanı:19987 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | olur olur herşey geçer gider biri gider biri gelir hayat böyle ![]() .. ellerini uzat ki dokunsun parmaklarım bugün (: - |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Snorland (29-11-07) |
| | #8 |
Teşekkür etti: 5.394
Forum Gücü: 174 Forum Puanı:70294 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bence Olmaz "Her gün bir yerden göçmek ne iyi, Her gün bir yere konmak ne güzel Bulanmadan, donmadan akmak ne hos, Dünle beraber gitti cancagizim; Ne kadar söz varsa düne ait, Simdi yeni seyler söylemek lazim." - Mevlana - |
|
| | #10 | |
Teşekkür etti: 5.394
Forum Gücü: 174 Forum Puanı:70294 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
"Her gün bir yerden göçmek ne iyi, Her gün bir yere konmak ne güzel Bulanmadan, donmadan akmak ne hos, Dünle beraber gitti cancagizim; Ne kadar söz varsa düne ait, Simdi yeni seyler söylemek lazim." - Mevlana - | |
|
| | #11 |
| Şair Üye Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.971
Forum Gücü: 213 Forum Puanı:85482 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | En İYisi Kırdırmamak Yıldırtmamak =) ![]() I'm Not SuperMan, He Is MyBrother! |
|
| | #12 |
| Cezalı Üye
Teşekkür etti: 5.335
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:31527 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Kalbi tadilat etmek. Aslına bakılırsa bu düşünceyle yaklaşılan bi tavırın , güzellikle çözüleceğine inanmıyorum. Yaşananlar yaşanır ve olur biter. Elbet izler kalır ama tadilat diye bir konunun varlığına inanmıyorum. Böyle giderse geçmişi düşünmekten bugünü yaşamayacağız! |
|
| | #13 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 15.208
Forum Gücü: 222 Forum Puanı:90458 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Diyor ki şair : En fazla 3 gün sürer yirminci asırlılarda ölüm acısı. Düşününki ölüm acısının rüzgar gibi geçtiğini, kalp acısı da daha az yerdir insan içinde. Çünkü şairin dediğine inanırım. Doğrudur. Soruyor şair ankete az çok benzer bir soruyu : Aşkları da devralır mı kalp nakli yaptıranlar? Aşkları devralmaz ancak aynı yürek başka aşklara yer vererek iyileştirmesini yapar mutlaka. |
|
| | #14 |
| Profesör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.800
Forum Gücü: 64 Forum Puanı:24218 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yaşanan herşey bi şekilde iz bırakır kalbe..kimi çabuk geçer kimininde geçmesi zaman alır..kalanlar olur muhakkak ama şiddetli olmaz..şiddetli olmayan bişeyde kendini belli etmez zaten.. kimse vazgeçilmez değil..insan neleri unutmuyor ki..zaten anlam olarak nisyan dan geliyoruz yani "unutmak" tan..unutmak unutulmak acı kavramlardır fakat insan var olduğu sürecede hep olmaya devam edecek.. Bütün Bunlar Düş...! Artık o küçük çocuk değilim anne içime bir canavar yerleşti...! ѕiиєм ѕiиαи |
|
| | #15 |
Teşekkür etti: 18.188
Forum Gücü: 203 Forum Puanı:82958 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bir şarkı, bir renk, bir tat Normalde göze görünmeyen bir izi ufaktan sızlatır elbet ![]() Ama anlıktır, geçer gider.Acı ilelebet kalmaz. iNCELİKLER YÜZÜNDEN! |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Snorland (08-12-07) |
| | #16 |
| Öğretim üyesi ![]()
Teşekkür etti: 934
Forum Gücü: 19 Forum Puanı:6427 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Olmaz!Olduğunu sansak bile kalbimizdeki yara eski tazeliğini korur.Acımızı anlık unutabiliriz ama bize bu acıyı yaşatanı görüğümüz zaman ka kalbimize bir bıçak gibi saplanır acı.Unutmayalımki insan ruhu hassastır! ![]() |
|
| | #17 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 101
Forum Gücü: 3 Forum Puanı:467 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
unutulmaz olmazzzzzzzz
|
|
| | #18 |
| Yard. Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 2.370
Forum Gücü: 80 Forum Puanı:36768 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
asla olmaz ufakta olsa izi kalır kalpte acının arada kanıyorda naparsan yap geçmiyor geçmezde ...aynı yollardan geçtim... ...farklı sehpalarda idam edildim... |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |