| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Doçent ![]() | Taksi Soforu : - Rahat misin abla? Bayan Musteri : - Rahatım rahatım kardes... Taksi Soforu : - Arkana bisey ister misin? Yastik felan... Arkana bisey istersen seslen. ** Taksi Soforu : - Bacim senin kapi acik galiba... Bayan Musteri : - Hayir kapali... Taksi Soforu : -Acik acik... Senin kapi acik... Kapatmak lazim... ** Taksi Soforu : -Abla bak bu arabanin kapilari otomatik olarak kitleniyor biliyon mu? yani bagirsan da acilmiyor yaani. Bayan Musteri : - Niye bagiracakmisim ayol? ** Bayan Musteri : - Bi sigaranız var mı sofor bey? Taksi Soforu : - Isterseniz puro var bayan... ** Bayan Musteri : - Burasi Taksim'e hic benzemiyor sofor bey... Taksi Soforu : - Tamam abla ya. Belgrad ormanlarini gecince hemen taksime cikiyoz zaten. Bu yol kestirme... (nihahahaa) ** . Taksi Soforu : - Ben sinemaya çok merakliyim abla. Bak Coskun Gögen agabeymin hicbir filmini kacırmadım. Bayan Musteri : - O kim ayol? Taksi Soforu : - Tecavuzcu Coskun abla... ** Taksi Soforu : - Bu yokusu cikamayiz abla. Bayan Musteri : - Ne demek cikamayiz? Yukum agir bi yolu yok mu? Taksi Soforu : - Geriye takarsak cikariz bu yokusu abla, geriye takmak lazim. ** Taksi Soforu : - Adama bak uzunları yakmis. Sanki bi tek kendisinde var uzun. Kisa da var uzun da var di mi abla? Yanlis anlama yani. Ehe ehe he... ** TaksiSoforu: - Gel onume otur abla. Bayan Musteri : - Pardon..? Taksi Soforu : - Yani one gec. Daha rahat, manzarasi da iyi... ** Taksi Soforu : - Cok yedim sıktı, kemerimi acsam yanlis anlamazsin di mi abla? Bayan Musteri : - Sacmalama kardeşim tak kemerini. Taksi Soforu : - Takicam be abla. Ne acele ediyon? (puhahaha) ** Taksi Soforu: - Hanim kucuk diyor. Buyrun siz karar verin abla. Bayan Musteri : - Lutfen kardesim. Taksi Soforu : - Valla bunalima girdim ya... Bak be abla kucuk mu allahaskina soyle.. Bayan Musteri : - Imdaaat. Taksi Soforu : - Imdat ya... ![]() ![]() ![]() ![]() iÇinDe Bir | KaÇak | VaRSa KüRTajLa aLDır ÇünKü MontajLa DüZeLMeyeN TeK $eY HaYaTTır ! |
|
| | #2 |
| Doçent Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 1.417
Forum Gücü: 51 Forum Puanı:20206 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ahahah ![]() bunu baska forumda okumuştumsaolasın hatırladım . . . . yokuz artık elele kayboluyoruz sizlere hayırlı paylaşımlar.. A.E.O . |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Ladeyna (16-08-08) |
| | #3 |
| Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 1.281
Forum Gücü: 32 Forum Puanı:9676 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sapık taksici Beni seviyomuş hemde kocaman "O Ben" |
|
| | #4 |
| Rektör Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 2.211
Forum Gücü: 102 Forum Puanı:38822 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | taksici nie imdat dio Ö(lürsem)S(ebebi)S(ensin) Kristallnacht Gidin Sorun Belki De Kendisi Akinci Dölü TÜRK Oglu Türktür |
|
| | #5 |
| Doçent Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 1.417
Forum Gücü: 51 Forum Puanı:20206 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Allah seni ![]() ![]() ![]() ![]() kadın imdat diyo ya taksicide imdat ya (he imdat ben sana gösteririm şimdi manasında) ![]() ![]() :![]() ![]() ![]() ![]() ![]() . . . . yokuz artık elele kayboluyoruz sizlere hayırlı paylaşımlar.. A.E.O . |
|
| | #6 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 4.469
Forum Gücü: 186 Forum Puanı:80376 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bunların hepsi abaza taksi şöförleri (= Yanarmış yürek böyle, Islak bir yeşil sebebiyle. Kaçarmış insan kendinden... Nereye gittiğini bilmeden! Ağlarmış gizlice, Kurumuş toprağı ıslata ıslata... Severmiş de sevilmezmiş! Yalan da olsa gülermiş, Sebebini bilmeden... (: |
|
| | #7 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 5.403
Forum Gücü: 33 Forum Puanı:2939 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
taksicilere hakater ediliyo ya her mesleğin cilveleri vardır |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |