| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Doçent Huzur Pınarı ![]() | Tamamen iq meselesi.
Adamin biri bara girer ve kendisine bir icki soyler. Barmen bir robottur. Adama mukemmel hazirlanmis bir kokteyli cabucak servis yaparken sorar 'IQ'un kac?'Adam '150' diye cevaplar.. Robot adamin IQ seviyesine gore sohbete baslar, uzun uzun, quantum fizigi,kuresel isinma, biyoteknoloji, ekonomi, insanligin yaradilisi gelisimi uzerine konusur.. Adam robotun bilgisinden etkilenerek kendi kendine 'Bu gercekten inanilmaz' diye dusunur ve robotu denemeye karar verir. Bardan kalkar, tekrar kapidan girer bara gelir ve yeni bir icki soyler. 'IQ' un Kac?' adam '100' dıye cevap verır Robot bu kez uzun uzun sohbete baslar ama bu kez futbol, borsa, arabalar, kadinlar, hakkinda sohbet acar. Cok etkilenen adam robotu bir kez daha test etmeye karar verir ve tekrar kalkar. Yeni bir musteri gibi bara yaklasir bir icki daha soyler. Robot cabucak servis yaparken sorar: 'IQ' un kac?'.Adam, imm, sanirim 50 civari' der. Bunun uzerine robot, adama son derece yavas bir bicimde anlayacak sekilde slogan atmaya baslar: Turki-ye laik-tir laik ka-la-cak, taay yip baksana kac kisi-yiz saysana.. "Sistemden beslenenler sistemi değiştiremezler." guzel goren guzel dusunur,guzel dusunen hayatından lezzet alır. BSN |
|
| Mesaja teşekkür eden: (3 Kişi) |
| | #3 |
| Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 1.281
Forum Gücü: 32 Forum Puanı:9676 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Eksik kalmış iq su 0 veya 0 a denk olanlar içinde: En büyük Aaaa Kee Peee, Taaaayyyyiiiiip başbakan Beraber yürüdüüük biz bu yollaaardaaaaBknz:Aziz Nesin'in ünlü sözü Beni seviyomuş hemde kocaman "O Ben" |
|
| | #4 |
| Öğretim üyesi Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 213
Forum Gücü: 11 Forum Puanı:1301 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hiç kusra bakma 0 diyene hangi partili olduğn sorup ona göre slogan atck akpli olmak değil herhangi bir partiye veya inanc körü körüne bağlanmak en büyük aptallıktır
|
|
| Mesaja teşekkür eden: | agulasor (29-08-08) |
| | #5 |
Forum Gücü: 32 Forum Puanı:9676 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Red baron kusura bakma da AKP ye oy vermeyenlere 50 iq yu reva görene bende 0 iq vermişim çok mu Beni seviyomuş hemde kocaman "O Ben" |
|
| | #6 |
Forum Gücü: 11 Forum Puanı:1301 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
yok çok değilde siyasi tercihlerin alay konusu edilmesi çok
|
|
| | #7 |
Forum Gücü: 32 Forum Puanı:9676 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Agu edince normal aynısını biz yapınca anormal mi oluyor ? Beni seviyomuş hemde kocaman "O Ben" |
|
| | #8 |
Forum Gücü: 11 Forum Puanı:1301 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
onun yazdığının da normal olduğunu söylemedim yazdıklarımı okursan yalnız sana değil o şekilde düşünen herkese yazdığımı anlarsın
|
|
| | #9 |
Forum Gücü: 32 Forum Puanı:9676 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
İlk benden alıntı yaptığın için kendi üzerime alındımda normal olarak.
Beni seviyomuş hemde kocaman "O Ben" |
|
| | #10 |
en yakında sen vardın |
|
| | #11 | |
| Öğretim üyesi Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 234
Forum Gücü: 14 Forum Puanı:4703 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
o zaman sen Türkiyenin en büyük işadamlarına aptal diyorsun Bir insanın akıllı olmasına birşey dediğimiz yok. Yeter ki; aklını başkalarına kabul ettirmeye çalışmasın. Eflatun http://www.zamansiz.com/windowsa-oto...rin-t1727.html | |
|
| | #12 |
Forum Gücü: 32 Forum Puanı:9676 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Be kardeşim benim yazdığım konuya bak verdiğim cevaplara bak birde senin yazdığına ve verdiğin cevaba bak adam 50 iq vermiş Akp ye oy vermeyenlere bende öyle dalga geçilmez böyle geçilir diye verdim cevabı anladınmı serhan. Beni seviyomuş hemde kocaman "O Ben" |
|
| | #13 |
kavga etmiyelim lütfen burası kavga yeri deeeeeeel
|
|
| | #14 |
| Doçent Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 1.232
Forum Gücü: 30 Forum Puanı:10055 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | akp ye oy vermeyenler ıcın deıl her fırsatta anlamsız tepkıler gosterıp ortalıgı karıstırınlar ıcın soylıyor
"Sistemden beslenenler sistemi değiştiremezler." guzel goren guzel dusunur,guzel dusunen hayatından lezzet alır. BSN |
|
| Mesaja teşekkür eden: | r@d b@ron (30-08-08) |
| | #15 |
| Dekan Figüranlar ![]()
Teşekkür etti: 4.123
Forum Gücü: 57 Forum Puanı:17981 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | "bir merdiwen dayadım göğe bulutlara tırmandım yıldızlar koydum cebime tek tabancayımmmm" |
|
| | #16 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 5.403
Forum Gücü: 33 Forum Puanı:2939 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hahahaahah HAYAT BUYSA USTU KALSIN... |
|
| | #17 | |
Forum Gücü: 32 Forum Puanı:9676 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Bizde yedik
Beni seviyomuş hemde kocaman "O Ben" | |
|
| | #18 |
| Rektör Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 2.211
Forum Gücü: 102 Forum Puanı:38822 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | her seferinde %47 oy almış bir partiye laf söyleyen sizler şimdie dalga geçmeyemi yelteniyorsunuz. güzel bi yazıydı Ö(lürsem)S(ebebi)S(ensin) Kristallnacht Gidin Sorun Belki De Kendisi Akinci Dölü TÜRK Oglu Türktür |
|
| | #19 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 799
Forum Gücü: 46 Forum Puanı:16717 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Güldürmek icin acilan bir konuya yapilan yorumlar süper ne diyelim
Ayrilik kolay degil Onu gel sen bana sor Günlerim yalniz sizi Aramakla geçiyor Kimileri der efendim, Türkiye sizin sayenizde mi Türkiye oldu... Ya kimin sayesinde oldu... Ağzı olan konuşuyor mu ne? |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |