Konu Seçenekleri
Eski 28-08-08, 18:27 Çevrimdışı   #1
Doçent
Huzur Pınarı

agulasor - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.604
Teşekkür etti: 1.232
RepForum Gücü: 30
Forum Puanı:10055
agulasor Rep olayını aşmışagulasor Rep olayını aşmışagulasor Rep olayını aşmışagulasor Rep olayını aşmışagulasor Rep olayını aşmışagulasor Rep olayını aşmışagulasor Rep olayını aşmışagulasor Rep olayını aşmışagulasor Rep olayını aşmışagulasor Rep olayını aşmışagulasor Rep olayını aşmış
Tamamen iq meselesi.

Adamin biri bara girer ve kendisine bir icki soyler.
Barmen bir robottur.
Adama mukemmel hazirlanmis bir kokteyli cabucak servis yaparken sorar
'IQ'un
kac?'Adam '150' diye cevaplar..
Robot adamin IQ seviyesine gore sohbete baslar, uzun uzun, quantum
fizigi,kuresel isinma, biyoteknoloji, ekonomi, insanligin yaradilisi
gelisimi uzerine konusur..
Adam robotun bilgisinden etkilenerek kendi kendine 'Bu gercekten
inanilmaz'
diye dusunur ve robotu denemeye karar verir.

Bardan kalkar, tekrar kapidan girer bara gelir ve yeni bir icki soyler.
'IQ' un Kac?' adam '100' dıye cevap verır
Robot bu kez uzun uzun sohbete baslar ama bu kez futbol, borsa, arabalar,
kadinlar, hakkinda sohbet acar.
Cok etkilenen adam robotu bir kez daha test etmeye karar verir ve tekrar
kalkar.

Yeni bir musteri gibi bara yaklasir bir icki daha soyler. Robot cabucak
servis yaparken sorar:
'IQ' un kac?'.Adam, imm, sanirim 50 civari' der.
Bunun uzerine robot, adama son derece yavas bir bicimde anlayacak sekilde
slogan atmaya baslar:
Turki-ye laik-tir laik ka-la-cak, taay yip baksana kac kisi-yiz saysana..

"Sistemden beslenenler sistemi değiştiremezler."

guzel goren guzel dusunur,guzel dusunen hayatından lezzet alır. BSN
Mesaja teşekkür eden: (3 Kişi)
alaskalı_eren (29-08-08), st4n (01-09-08), Yσкє∂!¢! (30-08-08)
Eski 28-08-08, 19:19 Çevrimdışı   #2
Doçent
Genel Mesajlar: 2.571
Teşekkür etti: 3.099
RepForum Gücü: 28
Forum Puanı:8143
Galiyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda
Ruhsal Durumum:
Ne yapsın robot seviyenize göre anlatıyor!

Belki bir gün...
Mesaja teşekkür eden:
HANNİBAL (31-08-08)
Eski 28-08-08, 21:24 Çevrimiçi   #3
Doçent
Kemalistler

_osiris_ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.011
Teşekkür etti: 1.281
RepForum Gücü: 32
Forum Puanı:9676
_osiris_ herkes hayran_osiris_ herkes hayran_osiris_ herkes hayran_osiris_ herkes hayran_osiris_ herkes hayran_osiris_ herkes hayran_osiris_ herkes hayran_osiris_ herkes hayran_osiris_ herkes hayran_osiris_ herkes hayran_osiris_ herkes hayran
Ruhsal Durumum:
Eksik kalmış iq su 0 veya 0 a denk olanlar içinde: En büyük Aaaa Kee Peee, Taaaayyyyiiiiip başbakan Beraber yürüdüüük biz bu yollaaardaaaa

Bknz:Aziz Nesin'in ünlü sözü

Beni seviyomuş hemde kocaman "O Ben"
Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi)
Galiyev (28-08-08), HANNİBAL (31-08-08)
Eski 28-08-08, 21:27 Çevrimdışı   #4
Öğretim üyesi
Genç Kuvvet

r@d b@ron - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.010
Teşekkür etti: 213
RepForum Gücü: 11
Forum Puanı:1301
r@d b@ron üç beş tanıdığı olmuşr@d b@ron üç beş tanıdığı olmuşr@d b@ron üç beş tanıdığı olmuşr@d b@ron üç beş tanıdığı olmuşr@d b@ron üç beş tanıdığı olmuşr@d b@ron üç beş tanıdığı olmuşr@d b@ron üç beş tanıdığı olmuşr@d b@ron üç beş tanıdığı olmuşr@d b@ron üç beş tanıdığı olmuşr@d b@ron üç beş tanıdığı olmuş
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
_osiris_´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Eksik kalmış iq su 0 veya 0 a denk olanlar içinde: En büyük Aaaa Kee Peee, Taaaayyyyiiiiip başbakan Beraber yürüdüüük biz bu yollaaardaaaa

Bknz:Aziz Nesin'in ünlü sözü
hiç kusra bakma 0 diyene hangi partili olduğn sorup ona göre slogan atck akpli olmak değil herhangi bir partiye veya inanc körü körüne bağlanmak en büyük aptallıktır

gittin ve bittin

allah rızası için bi bakın

ve işte en sonunda GK RADYO
Mesaja teşekkür eden:
agulasor (29-08-08)
Eski 28-08-08, 21:52 Çevrimiçi   #5
Doçent
Kemalistler

_osiris_ - ait Avatar
_osiris_ herkes hayran_osiris_ herkes hayran_osiris_ herkes hayran_osiris_ herkes hayran_osiris_ herkes hayran_osiris_ herkes hayran_osiris_ herkes hayran_osiris_ herkes hayran_osiris_ herkes hayran_osiris_ herkes hayran_osiris_ herkes hayran
Ruhsal Durumum:
Red baron kusura bakma da AKP ye oy vermeyenlere 50 iq yu reva görene bende 0 iq vermişim çok mu

Eski 28-08-08, 22:05 Çevrimdışı   #6
Öğretim üyesi
Genç Kuvvet

r@d b@ron - ait Avatar
r@d b@ron üç beş tanıdığı olmuşr@d b@ron üç beş tanıdığı olmuşr@d b@ron üç beş tanıdığı olmuşr@d b@ron üç beş tanıdığı olmuşr@d b@ron üç beş tanıdığı olmuşr@d b@ron üç beş tanıdığı olmuşr@d b@ron üç beş tanıdığı olmuşr@d b@ron üç beş tanıdığı olmuşr@d b@ron üç beş tanıdığı olmuşr@d b@ron üç beş tanıdığı olmuş
Ruhsal Durumum:
yok çok değilde siyasi tercihlerin alay konusu edilmesi çok

gittin ve bittin

Eski 28-08-08, 22:07 Çevrimiçi   #7
Doçent
Kemalistler

_osiris_ - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
Agu edince normal aynısını biz yapınca anormal mi oluyor ?

Eski 28-08-08, 22:08 Çevrimdışı   #8
Öğretim üyesi
Genç Kuvvet

r@d b@ron - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
onun yazdığının da normal olduğunu söylemedim yazdıklarımı okursan yalnız sana değil o şekilde düşünen herkese yazdığımı anlarsın

gittin ve bittin

Eski 28-08-08, 22:11 Çevrimiçi   #9
Doçent
Kemalistler

_osiris_ - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
İlk benden alıntı yaptığın için kendi üzerime alındımda normal olarak.

Eski 28-08-08, 22:13 Çevrimdışı   #10
Öğretim üyesi
Genç Kuvvet

r@d b@ron - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
en yakında sen vardın

gittin ve bittin

Eski 28-08-08, 22:18 Çevrimiçi   #11
Öğretim üyesi
Düşünürler grubu

serhan89 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.137
Teşekkür etti: 234
RepForum Gücü: 14
Forum Puanı:4703
serhan89 Forumda Saygin ve popüler biriserhan89 Forumda Saygin ve popüler biriserhan89 Forumda Saygin ve popüler biriserhan89 Forumda Saygin ve popüler biriserhan89 Forumda Saygin ve popüler biriserhan89 Forumda Saygin ve popüler biriserhan89 Forumda Saygin ve popüler biriserhan89 Forumda Saygin ve popüler biriserhan89 Forumda Saygin ve popüler biriserhan89 Forumda Saygin ve popüler biriserhan89 Forumda Saygin ve popüler biri
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
Red baron kusura bakma da AKP ye oy vermeyenlere 50 iq yu reva görene bende 0 iq vermişim çok mu

o zaman sen Türkiyenin en büyük işadamlarına aptal diyorsun

Bir insanın akıllı olmasına birşey dediğimiz yok. Yeter ki; aklını başkalarına kabul ettirmeye çalışmasın. Eflatun
http://www.zamansiz.com/windowsa-oto...rin-t1727.html
Eski 28-08-08, 22:41 Çevrimiçi   #12
Doçent
Kemalistler

_osiris_ - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
serhan89´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
o zaman sen Türkiyenin en büyük işadamlarına aptal diyorsun
Be kardeşim benim yazdığım konuya bak verdiğim cevaplara bak birde senin yazdığına ve verdiğin cevaba bak adam 50 iq vermiş Akp ye oy vermeyenlere bende öyle dalga geçilmez böyle geçilir diye verdim cevabı anladınmı serhan.

Eski 28-08-08, 22:43 Çevrimdışı   #13
Öğretim üyesi
Genç Kuvvet

r@d b@ron - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
kavga etmiyelim lütfen burası kavga yeri deeeeeeel

gittin ve bittin

Eski 29-08-08, 15:59 Çevrimdışı   #14
Doçent
Huzur Pınarı

agulasor - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.604
Teşekkür etti: 1.232
RepForum Gücü: 30
Forum Puanı:10055
agulasor Rep olayını aşmışagulasor Rep olayını aşmışagulasor Rep olayını aşmışagulasor Rep olayını aşmışagulasor Rep olayını aşmışagulasor Rep olayını aşmışagulasor Rep olayını aşmışagulasor Rep olayını aşmışagulasor Rep olayını aşmışagulasor Rep olayını aşmışagulasor Rep olayını aşmış
Alıntı:
akp ye oy vermeyenler ıcın deıl her fırsatta anlamsız tepkıler gosterıp ortalıgı karıstırınlar ıcın soylıyor

"Sistemden beslenenler sistemi değiştiremezler."

guzel goren guzel dusunur,guzel dusunen hayatından lezzet alır. BSN
Mesaja teşekkür eden:
r@d b@ron (30-08-08)
Eski 29-08-08, 16:02 Çevrimdışı   #15
Dekan
Figüranlar

alaskalı_eren - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.926
Teşekkür etti: 4.123
RepForum Gücü: 57
Forum Puanı:17981
alaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:

"bir merdiwen dayadım göğe
bulutlara tırmandım
yıldızlar koydum cebime
tek tabancayımmmm"
Eski 29-08-08, 17:43 Çevrimdışı   #16
Rektör

wolf_57 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.632
Teşekkür etti: 5.403
RepForum Gücü: 33
Forum Puanı:2939
wolf_57 çevresinde seviliyorwolf_57 çevresinde seviliyorwolf_57 çevresinde seviliyorwolf_57 çevresinde seviliyorwolf_57 çevresinde seviliyorwolf_57 çevresinde seviliyorwolf_57 çevresinde seviliyorwolf_57 çevresinde seviliyorwolf_57 çevresinde seviliyorwolf_57 çevresinde seviliyorwolf_57 çevresinde seviliyor
hahahaahah

HAYATIMI YASSAM ROMAN OLURDU ???

HAYAT BUYSA USTU KALSIN...
Eski 29-08-08, 18:32 Çevrimiçi   #17
Doçent
Kemalistler

_osiris_ - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
agulasor´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
akp ye oy vermeyenler ıcın deıl her fırsatta anlamsız tepkıler gosterıp ortalıgı karıstırınlar ıcın soylıyor
Yok yaaa Bizde yedik

Eski 30-08-08, 11:04 Çevrimdışı   #18
Rektör
Huzur Pınarı

Yσкє∂!¢! - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.753
Teşekkür etti: 2.211
RepForum Gücü: 102
Forum Puanı:38822
Yσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
her seferinde %47 oy almış bir partiye laf söyleyen sizler şimdie dalga geçmeyemi yelteniyorsunuz.

güzel bi yazıydı

Ö(lürsem)S(ebebi)S(ensin)

Kristallnacht
Sanmam Kurt Adam Angolosakson Rüyasi
Gidin Sorun Belki De Kendisi Akinci Dölü
TÜRK Oglu Türktür
Eski 30-08-08, 20:27 Çevrimdışı   #19
Doçent
Düşünürler grubu

Lobo - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.085
Teşekkür etti: 799
RepForum Gücü: 46
Forum Puanı:16717
Lobo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLobo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLobo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLobo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLobo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLobo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLobo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLobo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLobo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLobo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLobo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Güldürmek icin acilan bir konuya yapilan yorumlar süper ne diyelim

Ayrilik kolay degil
Onu gel sen bana sor
Günlerim yalniz sizi
Aramakla geçiyor

Kimileri der efendim, Türkiye sizin sayenizde mi Türkiye oldu...

Ya kimin sayesinde oldu...

Ağzı olan konuşuyor mu ne?
Eski 30-08-08, 20:30 Çevrimdışı   #20
Öğretim üyesi
Genç Kuvvet

r@d b@ron - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
agulasor´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
nihayet beni de anlayan biri çıktı

gittin ve bittin

Mesaja teşekkür eden:
agulasor (02-09-08)

Konu Seçenekleri