Konu Seçenekleri
Eski 27-08-08, 15:15 Çevrimdışı   #1
Grup Lideri
Figüranlar

samira_prensess - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.725
Teşekkür etti: 1.087
RepForum Gücü: 23
Forum Puanı:8630
samira_prensess buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdasamira_prensess buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdasamira_prensess buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdasamira_prensess buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdasamira_prensess buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdasamira_prensess buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdasamira_prensess buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdasamira_prensess buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdasamira_prensess buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdasamira_prensess buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdasamira_prensess buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda
Ruhsal Durumum:
Tamer Akcan __Kalpsiz

O Ak$aM SoN DeFa SaNA
SaRILaMaDIm
KaLbiMdE CIrPInAn A$kI
UcUrAmAdIM
BoYnUmU BüKtÜm AgLaDIM,
YoLLaRINa YaGdIM
EmAnEt A$kInI BiR ÖmÜr SakLaDIM...
ArAyA GiReN KaDeR Ne ZaLiMMi$$!!
SeVeNLeR AyRI Dü$eR KaNuN BuYmU$......
SevMemmmmm
KiMsEyi SeVeMeDiM BiRdAhaaaaa
ÖlMemmmmm
YüZüNü GöRmEdEn SoNdEfaaaaa
EyVahhhhhh
UgRuNa HaRcAnIyOr GeNcLiGimmm
KALPSiZ SEN HANGi ELDESiNN......???

---جديد نانسي عجرم بتفكر في ايه---

FiGÜRANLAR...
Mesaja teşekkür eden: (3 Kişi)
hakancem (30-08-08), KandemiR (27-08-08), Tweety (27-08-08)
Eski 27-08-08, 15:21 Çevrimdışı   #2
Öğretim üyesi

Pose - ait Avatar
Genel Mesajlar: 786
Teşekkür etti: 1.173
RepForum Gücü: 59
Forum Puanı:27735
Pose tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazPose tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazPose tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazPose tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazPose tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazPose tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazPose tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazPose tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazPose tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazPose tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazPose tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Eline Sağlık.. (;

...
..
.

uA Pamukkale

!! " Esra'm " !!

PoseidoN

Galatasaray Terbiyesi..
Mesaja teşekkür eden:
samira_prensess (29-08-08)
Eski 27-08-08, 15:21 Çevrimdışı   #3
Rektör
Genç Kuvvet

ρяєηѕєѕ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.945
Teşekkür etti: 3.099
RepForum Gücü: 93
Forum Puanı:33477
ρяєηѕєѕ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazρяєηѕєѕ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazρяєηѕєѕ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazρяєηѕєѕ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazρяєηѕєѕ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazρяєηѕєѕ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazρяєηѕєѕ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazρяєηѕєѕ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazρяєηѕєѕ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazρяєηѕєѕ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazρяєηѕєѕ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Bu çalışma size mi ait?

.

-
Aşkın ve Herşeyin "G" Hali (=

,
Gökyüzü gibi birşey bu çocukluk / Hiçbir yere gitmiyor...
Mesaja teşekkür eden:
Eski 27-08-08, 22:26 Çevrimiçi   #4
Dekan
Düşünürler grubu

GuZeLBeLa - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.022
Teşekkür etti: 4.226
RepForum Gücü: 184
Forum Puanı:81449
GuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Emegine Saglik (:

Ayrılsada Yollar, Kalplerimiz Bir !

Siz Benim Canımsınız, Öbür Yarımsınız..
Yabancı Değil..
Mesaja teşekkür eden:
samira_prensess (27-08-08)
Eski 29-08-08, 15:28 Çevrimiçi   #5
Yard. Doçent
Düşünürler grubu

_ŞizofreN_ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.632
Teşekkür etti: 820
RepForum Gücü: 28
Forum Puanı:10741
_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
emeğine sağllıık=)

''eğer 8 yaşındaysanız ve aşıksanız hayat çok güzel=)''

keşke hep 8 yaşında kalsak..
Mesaja teşekkür eden:
Eski 31-08-08, 12:38 Çevrimiçi   #6
Doçent

hareketli - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.772
Teşekkür etti: 630
RepForum Gücü: 29
Forum Puanı:8424
hareketli buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdahareketli buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdahareketli buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdahareketli buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdahareketli buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdahareketli buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdahareketli buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdahareketli buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdahareketli buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdahareketli buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdahareketli buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda
yüreğine sağlık

Everything

is

Changed
Mesaja teşekkür eden:
samira_prensess (01-09-08)

Konu Seçenekleri