| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Grup Lideri Figüranlar ![]() | Tamer Akcan __Kalpsiz ![]() O Ak$aM SoN DeFa SaNA SaRILaMaDIm KaLbiMdE CIrPInAn A$kI UcUrAmAdIM BoYnUmU BüKtÜm AgLaDIM, YoLLaRINa YaGdIM EmAnEt A$kInI BiR ÖmÜr SakLaDIM... ArAyA GiReN KaDeR Ne ZaLiMMi$$!! SeVeNLeR AyRI Dü$eR KaNuN BuYmU$...... SevMemmmmm KiMsEyi SeVeMeDiM BiRdAhaaaaa ÖlMemmmmm YüZüNü GöRmEdEn SoNdEfaaaaa EyVahhhhhh UgRuNa HaRcAnIyOr GeNcLiGimmm KALPSiZ SEN HANGi ELDESiNN......??? ![]() ---جديد نانسي عجرم بتفكر في ايه--- FiGÜRANLAR... |
|
| | #2 |
| Öğretim üyesi ![]()
Teşekkür etti: 1.173
Forum Gücü: 59 Forum Puanı:27735 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Eline Sağlık.. (; ... .. . uA Pamukkale !! " Esra'm " !! PoseidoN Galatasaray Terbiyesi.. |
|
| Mesaja teşekkür eden: | samira_prensess (29-08-08) |
| | #3 |
| Rektör Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 3.099
Forum Gücü: 93 Forum Puanı:33477 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bu çalışma size mi ait? . ![]() - Aşkın ve Herşeyin "G" Hali (= , Gökyüzü gibi birşey bu çocukluk / Hiçbir yere gitmiyor... |
|
| | #4 |
| Dekan Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 4.226
Forum Gücü: 184 Forum Puanı:81449 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Emegine Saglik (: Ayrılsada Yollar, Kalplerimiz Bir ! ![]() Siz Benim Canımsınız, Öbür Yarımsınız.. Yabancı Değil.. |
|
| Mesaja teşekkür eden: | samira_prensess (27-08-08) |
| | #5 |
| Yard. Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 820
Forum Gücü: 28 Forum Puanı:10741 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
emeğine sağllıık=)
''eğer 8 yaşındaysanız ve aşıksanız hayat çok güzel=)'' keşke hep 8 yaşında kalsak.. |
|
| | #6 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 630
Forum Gücü: 29 Forum Puanı:8424 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yüreğine sağlık Everything is Changed ![]() |
|
| Mesaja teşekkür eden: | samira_prensess (01-09-08) |
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |