| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Öğretim üyesi Spor grubu ![]() | Yenisiniz ve kendinizi bir anda ilginç bir şekilde spor grubunda buldunuz. ![]() ![]() ![]() O zaman şaşkınlığınızı biraz bastırmak için ben bu(?)yum diorsanız gelin ben buyum diin. ![]() ![]() |
|
| | #2 |
![]() ![]() S.mod denetleyicisi
Teşekkür etti: 4.663
Forum Gücü: 252 Forum Puanı:95336 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
len iki dakika rahat dursana............ ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
| | #3 |
| Cezalı Üye
Teşekkür etti: 6
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:53 ![]() | Ben Buyum. Ege ünv. işletme öğrencisi, arada sırada işsiz, boş zamanlarında website düzenleyen, arada sırada kitap okuyan, gezmeyi seven (ama gece), şuan ise baba parası yemeye kaldığı yerden devam eden biriyim :( Ben Volkan namı değer wolcano şuan ki nick im de sitemden gelmekte (: |
|
| | #4 |
| Öğretim üyesi Spor grubu ![]()
Teşekkür etti: 99
Forum Gücü: 8 Forum Puanı:387 ![]() ![]() ![]() ![]() |
Welcome to the spor grubu. ![]() ![]() |
|
| | #5 | |
Forum Gücü: 252 Forum Puanı:95336 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() | |
|
| | #6 |
| Dekan Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 6.407
Forum Gücü: 75 Forum Puanı:26087 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ee bu kadr mısınz tanıtsanıza arkdslar kendinizi ![]() Hiçbir fotografımızda bu kadar içten gülemeyecegiz. hiç bir zaman $imdiki gibi içten agLamadık canımız hiç bu kadar yanmadı tanrım ne darbeler ne yangınlar kentlerde biz soluk soluk her satır boslugunda sevdamız biz vardık varız. |
|
| | #7 |
Forum Gücü: 252 Forum Puanı:95336 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | sen ne arıyon bakem burda kıssss.............. ![]() |
|
| | #8 |
Hakkaten biz bu kadarmıyız ühühüh topu topu 3 kişiymişiz burda peyhhtt bee. |
|
| | #9 |
| Dekan Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 6.407
Forum Gücü: 75 Forum Puanı:26087 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | sizn gruba da bakmk istedm....(: çk güzel bi grubnz var dayansma içersndesnz en azndan.... ![]() Hiçbir fotografımızda bu kadar içten gülemeyecegiz. hiç bir zaman $imdiki gibi içten agLamadık canımız hiç bu kadar yanmadı tanrım ne darbeler ne yangınlar kentlerde biz soluk soluk her satır boslugunda sevdamız biz vardık varız. |
|
| | #10 |
Forum Gücü: 252 Forum Puanı:95336 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sen gel yeterki sana kapımıs hep açık.......... ![]() |
|
| | #11 |
![]() ![]()
Teşekkür etti: 667
Forum Gücü: 43 Forum Puanı:15721 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
adım zafer.Uzun zamandan beri bu site olaylarındayım.İlk zamanlarda bir baska sitede süpermodluk görevi yaptım.Sonra bir arkadaşım burayı-sesler ve renkler konusunu gösterdi...O zamandan beri buradaki seviyeli muhabbetin arkadaşlığın fanatiği oldum.Hatta su an iki sitede görev yapıyorum.Bir burası birde kendi sahibi olduğum sitem.Sitem olmasına rağmen sizden kopamadım ve kopamayacağımıda biliyorum.En yararlı nerede olabilirim diye düşündüğümde cok sevdiğim spor bölümünde karar kıldım ve buradayım.Herseyin en iyisi için elimden gelen herseyi yapacağım. Kendim gümrükte calışmaktayım .Bos zamanlarımda spor ve internet var... |
|
| | #12 |
seni tanımak güsel oldu yaaaa umarım iii işler yaparıs............. ![]() |
|
| | #13 |
Hoşgeldin spor grubuna. |
|
| | #14 |
| Profesör Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 665
Forum Gücü: 27 Forum Puanı:4992 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Of bende Cagla, 15ime gircem yakinda, NLde yashiOm, babam annem abim ben we kardeshim, lise felan OkuOm galiba (bizim burdaki sistem deisik) lise 3 OluO galiba .. hObbylerim vOlleybOl, lak lak, fOrumlarda cadilik, arada kitap Okumak, we gezmek gezmek gezmek.. Oylee baska bijey bimek isteyen sOosun ha bide Alimi sefiOm . nononoo, imzami okuma ![]() |
|
| | #15 |
kııııs çağla sen ne zaman geldin buraya........ ![]() bu arada çağlayı bana sorun bide......... ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
| | #16 | |
| Profesör Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 665
Forum Gücü: 27 Forum Puanı:4992 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
geldim ishtee hatirlamiOM ne zaman geldigimi Pff.. hOjbulduq . nononoo, imzami okuma ![]() | |
|
| | #17 |
| Asistan Spor grubu ![]()
Teşekkür etti: 92
Forum Gücü: 4 Forum Puanı:262 ![]() ![]() ![]() |
KARSINIZDA CANSU202 (ÇOK DEGERLİYİMDİR) MRB ARKADASLAR ben geldm spor grubuna katkı olsun istedimçünkü bir tenis ve bir voleybollcu olarak sporu çok seviyorum.... |
|
| | #18 | |
Forum Gücü: 252 Forum Puanı:95336 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
ama olsun adet yerini ulsun tekrar hoş geldin aramıza... ![]() | |
|
| Mesaja teşekkür eden: | cansu202 (19-07-07) |
| | #19 |
| Stajyer Spor grubu ![]()
Teşekkür etti: 1
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:97 ![]() |
Yok daha ben varım herkese selam
![]() Sizin Marka Olduğunuz Yerde Etiketi Biz Belirleriz |
|
| | #20 |
sende hoş geldin.... ![]() |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |