DownLoaduc
Zamansız Tartışma Platform  Meydan  İnanç tartışmaları

Konu Seçenekleri
Eski 16-03-07, 17:42 Çevrimdışı   #1
Yard. Doçent
Antikapitalistler

tragonya - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.694
Teşekkür etti: 1.880
RepForum Gücü: 21
Forum Puanı:5566
tragonya Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyortragonya Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyortragonya Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyortragonya Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyortragonya Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyortragonya Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyortragonya Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyortragonya Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyortragonya Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyortragonya Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyortragonya Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
Ruhsal Durumum:
Tanrinin Yapamayacagi Seyler Varmidir ?

TANRININ YAPAMICAĞI SEYLER WAR MIDIR?GENELDE BU SORUNUN SORULMASINA GÜNAH DENİR.AMA HANGİ İNSAN EWLADI DÜŞÜNMEMİŞTİR Kİ BUNU ?HERKES DÜŞÜNÜR.HEP KENDİNDEN BÜYÜK Bİ TAŞ YARATABİLİR Mİ ?SORUSU SORULMUSTUR.BENDE BİGÜN LİSEDEYKEN OTURDUM WE DÜŞÜNDÜM SAATLERCE WE TANRININ YAPAMICAĞI BİŞEY BULDUM!TANRI BANA HİÇLİĞİ HİSSETTİREMEZ SANIRIM!Bİ AN DURDUM WE NE DİOM LAN BEN DEDİM TÖBE TÖBE!AMA GERCEKTENDE ÖLE ARKDASLAR BU MÜMKÜN DİİL ÇÜNKÜ EGER BİŞEY HİSSETMİŞ OLURSAK HİÇ OLMAMIŞ OLURUZ!HERNESE UZATTIM GÖRÜŞLERİNİZİ YAZABİLİRSİNİZ..
Mesaja teşekkür eden: (5 Kişi)
alanyali (01-10-08), MissCrow (18-03-07), roza (17-03-07), sonsuus (08-08-08), troçki (18-03-07)
Eski 17-03-07, 09:58 Çevrimdışı   #2
Doçent

The.`KinG - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.399
Teşekkür etti: 1.599
RepForum Gücü: 41
Forum Puanı:12169
The.`KinG Rep olayını aşmışThe.`KinG Rep olayını aşmışThe.`KinG Rep olayını aşmışThe.`KinG Rep olayını aşmışThe.`KinG Rep olayını aşmışThe.`KinG Rep olayını aşmışThe.`KinG Rep olayını aşmışThe.`KinG Rep olayını aşmışThe.`KinG Rep olayını aşmışThe.`KinG Rep olayını aşmışThe.`KinG Rep olayını aşmış
Konunuz onaylanmıştır. Bundan sonraki cümlelerinizde küçük harflerle yazmanı rica ederim .

Yoruma Açık .

Gözlerim , Sende Kaldı Sevdalım , Hiçkimseleri Göremiyorum ...
Mesaja teşekkür eden:
troçki (18-03-07)
Eski 17-03-07, 11:28 Çevrimdışı   #3
Öğretim üyesi
Spor grubu

haSAGO - ait Avatar
Genel Mesajlar: 796
Teşekkür etti: 428
RepForum Gücü: 8
Forum Puanı:383
haSAGO ara sıra gören oluyorhaSAGO ara sıra gören oluyorhaSAGO ara sıra gören oluyorhaSAGO ara sıra gören oluyor
YUCE YARATİCİ bence kusursuzdur o istedigi herseye gucu yetendir.. bu kadar...

BENİ BİRAKİN KENDİ HALİME COK BİTKİN WEDE YORGUNUM TERAPİ ORDULARİNİZİ GERİ CEKİN ARTIK
Mesaja teşekkür eden: (7 Kişi)
agbar (19-11-08), billall (18-03-07), düş sokağı (01-07-07), mavi_element (02-04-07), n!da (18-05-07), SerseriKursun (22-05-07), thorn (18-03-07)
Eski 17-03-07, 11:35 Çevrimdışı   #4
Yard. Doçent
Spor grubu

KÜBÜŞ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.043
Teşekkür etti: 789
RepForum Gücü: 25
Forum Puanı:7381
KÜBÜŞ yememiş içmemiş konu açmışKÜBÜŞ yememiş içmemiş konu açmışKÜBÜŞ yememiş içmemiş konu açmışKÜBÜŞ yememiş içmemiş konu açmışKÜBÜŞ yememiş içmemiş konu açmışKÜBÜŞ yememiş içmemiş konu açmışKÜBÜŞ yememiş içmemiş konu açmışKÜBÜŞ yememiş içmemiş konu açmışKÜBÜŞ yememiş içmemiş konu açmışKÜBÜŞ yememiş içmemiş konu açmışKÜBÜŞ yememiş içmemiş konu açmış
Ruhsal Durumum:
"O"yapamayacağı hiç birşey yoktur!!!

....
Ben sende seni sevdim
Avuçlarken yüzümü
Yahut dokunurken sessiz yar...

Ne yeminler bozdum
Geceler büyürken sensiz
Ne yeminler bozdum
Yıllar geçerken sitemsiz
Ne yeminler bozdum
Tarifi bile imkansız
Senin için ey karagül
Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi)
n!da (18-05-07), SerseriKursun (22-05-07)
Eski 17-03-07, 13:01 Çevrimdışı   #5
Doçent
Kemalistler

KartofeL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.785
Teşekkür etti: 2.649
RepForum Gücü: 38
Forum Puanı:12486
KartofeL Rep olayını aşmışKartofeL Rep olayını aşmışKartofeL Rep olayını aşmışKartofeL Rep olayını aşmışKartofeL Rep olayını aşmışKartofeL Rep olayını aşmışKartofeL Rep olayını aşmışKartofeL Rep olayını aşmışKartofeL Rep olayını aşmışKartofeL Rep olayını aşmışKartofeL Rep olayını aşmış
Bence Tanrı'nın yapamayacağı şey değil YAPMAYACAĞI şeyler vardır.

Başar Demirsoy.
Mesaja teşekkür eden: (13 Kişi)
ℓєαяѕιση (19-05-07), agbar (19-11-08), antiterorES (30-09-08), düş sokağı (01-07-07), J.Mengele (12-09-08), mavi_element (02-04-07), n!da (18-05-07), poor_youth (11-08-08), RebeL (12-09-08), SerseriKursun (22-05-07), sfanky (22-05-07), Virane (21-05-07), zerda81 (23-10-07)
Eski 17-03-07, 13:09 Çevrimdışı   #6
Dekan
Antikapitalistler

roza - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.304
Teşekkür etti: 6.408
RepForum Gücü: 75
Forum Puanı:26087
roza tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazroza tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazroza tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazroza tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazroza tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazroza tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazroza tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazroza tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazroza tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazroza tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazroza tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
....no comment....

Hiçbir fotografımızda bu kadar içten gülemeyecegiz.
hiç bir zaman $imdiki gibi içten agLamadık
canımız hiç bu kadar yanmadı
tanrım
ne darbeler ne yangınlar kentlerde
biz soluk soluk
her satır boslugunda sevdamız
biz vardık
varız.
Eski 18-03-07, 01:20 Çevrimdışı   #7
Rektör
Antikapitalistler
Genel Mesajlar: 8.382
Teşekkür etti: 6.488
RepForum Gücü: 64
Forum Puanı:16138
troçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
...

tanrının yapamayacağı ya da yapmayacağı ya da yapmadığı ya da bizzat onun yaptığı şeyler ::

1.türkiyenin gelir seviyesinin yükselmesi ..
2.amerikan emperyalizmi
3.ırakta ölen insanlar .
4.filistinde ölen müslüman çocuklar ..
5.almanyada ölen yahudi çocuklar ..
6.mezhep çatışmaları ...
7.afrikada açlıktan ölen çocuklar ..
8.sosyal adaletsizlik ..
9.töre cinayetleri ..
10.japonyada depremden yıkılmayan binalar
11.türkiyede depremde göçük altında kalan 50 bin insan .

daha sayayım mı berhan yoldaş
Mesaja teşekkür eden: (3 Kişi)
αηтιкαριтαℓιѕт (11-08-08), Galiyev (11-08-08), tragonya (18-03-07)
Eski 18-03-07, 02:21 Çevrimdışı   #8
Asistan
Smd

Smd - ait Avatar
Genel Mesajlar: 248
Teşekkür etti: 30
RepForum Gücü: 6
Forum Puanı:179
Smd ara sıra gören oluyorSmd ara sıra gören oluyor
Alıntı:
troçki´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
tanrının yapamayacağı ya da yapmayacağı ya da yapmadığı ya da bizzat onun yaptığı şeyler ::
1.türkiyenin gelir seviyesinin yükselmesi ..
2.amerikan emperyalizmi
3.ırakta ölen insanlar .
4.filistinde ölen müslüman çocuklar ..
5.almanyada ölen yahudi çocuklar ..
6.mezhep çatışmaları ...
7.afrikada açlıktan ölen çocuklar ..
8.sosyal adaletsizlik ..
9.töre cinayetleri ..
10.japonyada depremden yıkılmayan binalar
11.türkiyede depremde göçük altında kalan 50 bin insan .
daha sayayım mı berhan yoldaş
trokçi bence bunların çoğunu Allah değilde biz kendi elimizle yapıyor gibiyiz. düşündüklerimi söylüyeyim söylediklerimi senin maddelerinde aynı maddeliyeceğim.

1.si Türkiyenin gelir seviyesi devletin hazinesinin gelirinin artmasıyla olmuştur bunun büyük bölümüde turizim vergi verilmesi vs.dir.
2. salla
3.Irak'ta ölen insalarda ABD'nin yaptığı şerefsizlik olarak yorumluyorum çünkü onları iç savaşa ABD sürükledi.
4.,5. ve 6. bunları da geç
7.Afrika'nin büyük çoğunun Avrupa tarafından sömürülmesi yüzünden. Örnek olarak :
Afrikada bir köyde 100 kişi (D)İngiltere'nin aldığı sömürgeyi ekip biçiyorlar ve elma elde ediyorlar (D)İngiltere bu elmalardan 100 tane yapıldıysa 99unu alıyor ve 1 ini o 100 kişiye veriyor...

8.bunun devletle alakası olduğu kanaatindeyim.
9.töre cinayetleri ilk çağlardan beri süren saçma töre kanunlarının hala sürmesinden kaynaklanıyor.
10.Japonlar'ın depreme dayanıklı binalar yapması
11.Türkiye'nin önceden depremi hiç kaale almaması..

tabi istese Allah bu durumlerı değiştirebilir.
atıyorum Japonlar 10 şiddetinde yıkılmıyacak ev yaparlar Allah yaparsa onu 5 şiddetinde depremde yıkabilir..

çok yazdım gibi geldi

Bu dünya kimin insanlar yalnız diğerleri maket mi?

Acaba kazanan kim?

Kan Revan İçinde Hep Kanamaz Denen Yerlerim...

Hayat Denen Bu Sahneden Bir Rol Seçip İlerle...

Karanlık Rüzgarı İçime Çekmişim, savruluyorum..

Dokunma Bana!..
billall (18-03-07), n!da (18-05-07)
Eski 18-03-07, 02:29 Çevrimdışı   #9
Rektör
Antikapitalistler
troçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Alıntı:
Smd´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
trokçi bence bunların çoğunu Allah değilde biz kendi elimizle yapıyor gibiyiz. düşündüklerimi söylüyeyim söylediklerimi senin maddelerinde aynı maddeliyeceğim.
1.si Türkiyenin gelir seviyesi devletin hazinesinin gelirinin artmasıyla olmuştur bunun büyük bölümüde turizim vergi verilmesi vs.dir.
2. salla
3.Irak'ta ölen insalarda ABD'nin yaptığı şerefsizlik olarak yorumluyorum çünkü onları iç savaşa ABD sürükledi.
4.,5. ve 6. bunları da geç
7.Afrika'nin büyük çoğunun Avrupa tarafından sömürülmesi yüzünden. Örnek olarak :
Afrikada bir köyde 100 kişi (D)İngiltere'nin aldığı sömürgeyi ekip biçiyorlar ve elma elde ediyorlar (D)İngiltere bu elmalardan 100 tane yapıldıysa 99unu alıyor ve 1 ini o 100 kişiye veriyor...
8.bunun devletle alakası olduğu kanaatindeyim.
9.töre cinayetleri ilk çağlardan beri süren saçma töre kanunlarının hala sürmesinden kaynaklanıyor.
10.Japonlar'ın depreme dayanıklı binalar yapması
11.Türkiye'nin önceden depremi hiç kaale almaması..
tabi istese Allah bu durumlerı değiştirebilir.
atıyorum Japonlar 10 şiddetinde yıkılmıyacak ev yaparlar Allah yaparsa onu 5 şiddetinde depremde yıkabilir..
çok yazdım gibi geldi

benim yazdıklarımı anlayan anladı ..sen anlamasan da olur ...burada olanların çoğu dikkat ettiysen insanlar tarafında yapılan şeyler !!ben burada ; olmayan tanrıyı suçlayacak ya da savunacak durumda değilim ...benim eleştirim yine kapitalizm ve insanların cahilliği üzerinedir ....

ya sanırım ben yazdığım her mesajı ...bazılarının anlamasında yardımcı olmak için ; attila ilhan gibi
,kitaplarının arkasına yazdığı notlar yazmak zorunda kalacağım burada
Mesaja teşekkür eden:
tragonya (18-03-07)
Eski 18-03-07, 08:32 Çevrimdışı   #10
Asistan
Müzik grubu

billall - ait Avatar
Genel Mesajlar: 256
Teşekkür etti: 301
Forum Puanı:289
billall ara sıra gören oluyorbillall ara sıra gören oluyorbillall ara sıra gören oluyor
Alıntı:
troçki´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
benim yazdıklarımı anlayan anladı ..sen anlamasan da olur ...burada olanların çoğu dikkat ettiysen insanlar tarafında yapılan şeyler !!ben burada ; olmayan tanrıyı suçlayacak ya da savunacak durumda değilim ...benim eleştirim yine kapitalizm ve insanların cahilliği üzerinedir ....
ya sanırım ben yazdığım her mesajı ...bazılarının anlamasında yardımcı olmak için ; attila ilhan gibi
,kitaplarının arkasına yazdığı notlar yazmak zorunda kalacağım burada

konunun dışına çıkmaman gerektiğini biliyorsun...heryerde siyasi fikirlerini bulaştırma lütfen...

Türk çocuğu ecdadını tanıdıkça daha büyük işler yapmak için kendinde kuvvet bulacaktır...

M.Kemal ATATÜRK
Redkid (18-03-07), Smd (18-03-07)
Eski 18-03-07, 16:13 Çevrimdışı   #11
Rektör
Antikapitalistler
Ödüller:
....

yani bu konunun dışına çıkmak değil ki !..ben burada kapitalizmin yarattığı şeylerin tanrı denen varlığın üzerine yıkılmasına karşıyım !!!

sakaryada deprem oluyor ..neymiş efendim ..yaa işte tanrının hikmeti ..falan flan ..bu nasıl bir mantık ...oradaki evleri yapan müteahhitleri bir bir bulup yargılamak gerek bence !!!!!

kapitalizmin pisliğini tanrıyla örtüyorlar ...ne de olsa tanrının sesi çıkmıyor dimi ..herşeyi ona yükleyin bakalım

Konu troçki tarafından (18-03-07 Saat 16:34 ) de değiştirilmiştir..
Eski 18-03-07, 16:18 Çevrimdışı   #12
Yard. Doçent
Düşünürler grubu

thorn - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.984
Teşekkür etti: 1.479
RepForum Gücü: 23
Forum Puanı:5999
thorn Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorthorn Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorthorn Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorthorn Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorthorn Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorthorn Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorthorn Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorthorn Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorthorn Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorthorn Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorthorn Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
Troçki burayıda zehirlemişsin.Tanrı savunucusu seniii.
Mesaja teşekkür eden:
Redkid (18-03-07)
Eski 18-03-07, 16:35 Çevrimdışı   #13
Rektör
Antikapitalistler
Ödüller:
ne yapayım thorn ..temizliyorum işte meydanı ben elimde değil susamıyorum

yani evet yazık değil mi tanrıya ; herşeyi onun üstüne atıyorlar ...vicdanım elvermedi onu da savundum ...
Eski 18-03-07, 16:42 Çevrimdışı   #14
Dekan

KINALI_BEBEK - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.166
Teşekkür etti: 1.820
RepForum Gücü: 45
Forum Puanı:10838
KINALI_BEBEK Rep olayını aşmışKINALI_BEBEK Rep olayını aşmışKINALI_BEBEK Rep olayını aşmışKINALI_BEBEK Rep olayını aşmışKINALI_BEBEK Rep olayını aşmışKINALI_BEBEK Rep olayını aşmışKINALI_BEBEK Rep olayını aşmışKINALI_BEBEK Rep olayını aşmışKINALI_BEBEK Rep olayını aşmışKINALI_BEBEK Rep olayını aşmışKINALI_BEBEK Rep olayını aşmış
Uzun lafin kisasi = YOKTUR!

ALLAH akil vermis kullanmayan insanlar biziz..

BiR KoRKuLuK GiBi iÇiMe DiKiLDiN
BeNi DaHa BuLaŞMaDaN BiTiRDiN
BiR HaYaT aVCuMa ÇiZiLDiN
BeNi KeMiRDiN NeYe ÇeViRDiN SeN..
ℓєαяѕιση (21-05-07), SerseriKursun (22-05-07)
Eski 18-03-07, 18:45 Çevrimdışı   #15
Stajyer

sertel - ait Avatar
Genel Mesajlar: 102
Teşekkür etti: 32
Forum Puanı:104
sertel ara sıra gören oluyorsertel ara sıra gören oluyor
Tanrının yapamıyca şey yoktur,Çünkü bişey olsa da olmasada tanrı yapmıştır.En güzelinide insanlar yapmıştır herşeyi tanrının üzerine atmışlar

KÖRLERİN KIBLESİNDE DARALAN YAŞAM
GENİŞLER GÖKYÜZÜNÜ HESAPLADIKÇA
Mesaja teşekkür eden:
troçki (18-03-07)
Eski 18-03-07, 18:48 Çevrimdışı   #16
Rektör
Antikapitalistler
Ödüller:
Alıntı:
sertel´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
En güzelinide insanlar yapmıştır herşeyi tanrının üzerine atmışlar

evet
Eski 18-03-07, 19:20 Çevrimdışı   #17

Mod. denetleyicisi

MissCrow - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.065
Teşekkür etti: 3.330
RepForum Gücü: 93
Forum Puanı:34009
MissCrow tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMissCrow tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMissCrow tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMissCrow tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMissCrow tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMissCrow tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMissCrow tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMissCrow tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMissCrow tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMissCrow tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMissCrow tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
tanrının eğr her şei yapmaya gücü yetiorsa kaldıramayacağı bi taş yapabilrmi?? bunun cewabını istiorum
Eski 18-03-07, 19:21 Çevrimdışı   #18
Rektör

CnRaLpEr - ait Avatar
Genel Mesajlar: 11.302
Teşekkür etti: 15.205
RepForum Gücü: 222
Forum Puanı:90174
CnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Yoktur !!!
Eski 18-03-07, 22:08 Çevrimdışı   #19
Doçent
Düşünürler grubu
Genel Mesajlar: 2.606
Teşekkür etti: 3.115
RepForum Gücü: 48
Forum Puanı:17546
tuanaa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztuanaa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztuanaa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztuanaa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztuanaa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztuanaa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztuanaa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztuanaa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztuanaa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztuanaa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztuanaa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Alıntı:
miss_crow´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
tanrının eğr her şei yapmaya gücü yetiorsa kaldıramayacağı bi taş yapabilrmi?? bunun cewabını istiorum
paradoks gibi görünüyor arkadaşın dediği ama değil...ayrıca çok talıihsiz bi yazı..cevap veriyorum ama estağfurullah çekerek yazıyorum yazdıklarımı..
bide şu tanrı lafını bırakın tanrı yoktur ALLAH vardır..

(şimdi tanrı lafını kullanacağım çnk arkadaşın yazdığı metnin üzerinden fikir yürütücem)
şimdi eğer tanrının herşeyi yapmaya gücü yetiyosa..kaldıramayacağı bi şey olur mu olamaz!! ister büyük bi kaya isterse ne olursa olsun..herşeyi kaldırırmaya gücü yeter..
eğer kaldıramayacağı bi kaya yapabiliyosa tanrı o zmn her şeyi yapmaya gücü yetmiyor demektir..

saygılar
Mesaja teşekkür eden: (5 Kişi)
ℓєαяѕιση (21-05-07), Junior_Muftu (19-05-07), mit2017 (05-09-08), SerseriKursun (22-05-07), Volvox (26-08-07)
Eski 19-03-07, 02:13 Çevrimdışı   #20

Mod. denetleyicisi

MissCrow - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.065
Teşekkür etti: 3.330
RepForum Gücü: 93
Forum Puanı:34009
MissCrow tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMissCrow tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMissCrow tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMissCrow tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMissCrow tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMissCrow tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMissCrow tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMissCrow tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMissCrow tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMissCrow tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMissCrow tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
tuanaa´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
paradoks gibi görünüyor arkadaşın dediği ama değil...ayrıca çok talıihsiz bi yazı..cevap veriyorum ama estağfurullah çekerek yazıyorum yazdıklarımı..
bide şu tanrı lafını bırakın tanrı yoktur ALLAH vardır..
(şimdi tanrı lafını kullanacağım çnk arkadaşın yazdığı metnin üzerinden fikir yürütücem)
şimdi eğer tanrının herşeyi yapmaya gücü yetiyosa..kaldıramayacağı bi şey olur mu olamaz!! ister büyük bi kaya isterse ne olursa olsun..herşeyi kaldırırmaya gücü yeter..
eğer kaldıramayacağı bi kaya yapabiliyosa tanrı o zmn her şeyi yapmaya gücü yetmiyor demektir..
saygılar
tanrı kelimesi öz be öz türkçedir sen bilmezsin ama bizim dilimiz aslında türkçe yani noluo senin yazdığın tanrı yokturdan allah yoktur anlamı çıkıo istersen düzelt ayrıca soruma pek bi yant olmamış demekki tanrının her şeye pek de gücü yetmio
Mesaja teşekkür eden: (3 Kişi)
birikim (27-08-07), tragonya (19-03-07), troçki (19-03-07)

Konu Seçenekleri