| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Rektör Antikapitalistler ![]() | tarih ve saat şekli ile ilgili.. mesajaların yazıldığı zamanı belirten saat ve tarihin eski yerinde olması daha iyiydi bence ..şimdi garip bir boşuk var orada ..hoş olmamış parasız eğitim , parasız sağlık ve parasız aşk istiyoruz ! ![]() |
|
| Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi) | Artemis (26-03-08), İnCi ÇiÇéKi (27-03-08) |
| | #2 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 18.186
Forum Gücü: 203 Forum Puanı:82730 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ve hatta bu foruma ne olmuş böyle ![]() Ben olayı dünden beri çözemedim, valla billa iNCELİKLER YÜZÜNDEN! |
|
| | #3 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 1.371
Forum Gücü: 40 Forum Puanı:13141 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
çok karışmış herşey ![]() hele profil anlamadım bişe ![]() |
|
| | #4 |
![]() ![]() S.mod denetleyicisi
Teşekkür etti: 2.630
Forum Gücü: 209 Forum Puanı:83033 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | http://www.zamansiz.com/profildeki-t...e-t203320.html Konu ile ilgili açıklama burada var. Güncellemeler ve Değişiklikler tam olarak yapılsın, duyurulsun önerilerinizi ve görüşlerinizi yazabilirsiniz. ilginiz için teşekkürler. Sınırsız DownLoaD... Müzik & Film & Oyun & Program ![]() " Beklemeyiniz... / Yönlendirmeyiniz... / Eleştirmeyiniz..." ![]() |
|
| | #5 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 2.802
Forum Gücü: 104 Forum Puanı:45037 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
açıkcası belki gereklilikten yapıldı bazı şeyler ama forumumuza alışmıştık ve eski halini istiyorum ben |
|
| | #6 |
| Yard. Doçent Müzik grubu ![]()
Teşekkür etti: 821
Forum Gücü: 48 Forum Puanı:19167 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | versiyon 3.70 a yükseltilmiş herşey sizler için (: gerçi tema icon ve bu versiyon çok uğraş demek kolay gelsin lethe. "Bizi aptal sananların dikkatine çok kötü giydiririz Kalıp üstünüze oturmazsa dert etmeyin Bir beden büyüğünü veririz" |
|
| | #7 |
| Rektör Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 2.147
Forum Gücü: 100 Forum Puanı:37772 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | benje dehşet olmuş çoq güzel resim felan eklme tşkler yapana Ö(lürsem)S(ebebi)S(ensin) Sanmam Kurt Adam Angolosakson Rüyasi Gidin Sorun Belki De Kendisi Akinci Dölü TÜRK Oglu Türktür |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |