| |
| |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Rektör Huzur Pınarı ![]() | Tarladan oy pusulaları çıktı! CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Bihlun Tamaylıgil, oy pusulalarının bulunduğu Yeni Sahra'daki arsada basın mensuplarına yaptığı açıklamada, partisinin İstanbul İl Başkanlığına gelen bir ihbar üzerine durum tespiti için buraya geldiklerini söyledi. Tamaylıgil, olay yerinde 22 Temmuz seçimlerine ait bir kısmı yanmış, kullanılmış oy pusulalara bulunduğunu belirterek, ''Birileri, halkın namuslu oylarının gerçek sonuçlarının ortaya çıkmasını istemiyor. Seçim sonuçları halen tartışılırken kullanılmış oy pusularının burada bulunması gerekmiyordu. Oy pusulaları gerektiği yerde bulunmalıydı. Seçim sonuçlarından rahatsızlık duyan ve korkanlar bu tür yollara başvuruyorlar. Burada tespitleri yapıp tutanak tuttuktan sonra Cumhuriyet Savcılığına başvuracağız'' dedi. CHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Uğur Afacan da AK Parti'nin oylarının yüzde 46 olmadığının bir kez daha ortaya çıktığını savunarak, ''Boş arazide bulunan oy pusulalarındaki oyların yüzde 98, hatta 99 CHP'ye ait'' iddiasında bulundu. Afacan, ihbarı yapan kişinin çok sayıda oy pusulası bulduğunu, ancak kimsenin ilgilenmemesi nedeniyle birçoğunu geri dönüşüm kutusuna attığını söylediğini ifade ederek, çevrede 3 bine yakın oy pusulası bulunduğunu öne sürdü. İnternet Haber [Tuğrul Bey] İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz... Dinlemeyeceksiniz biliyorum, O yüzden susuyorum... |
| | #2 |
| Öğretim üyesi Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 1.285
Forum Gücü: 21 Forum Puanı:7882 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | görülen o ki sahtekarlıkları her geçen gün daha da belli oluyor...tabi hazine ellerinde...altınları yandaşlarına dağıttımı...oyları lüpür lüpür yutarlar... ![]() Kardeşlerim ben Türküm,Arabım,İrlandalı,Yahudi,Kızılderili, Kürdüm ben yakın beni salın küllerimi Ağrı doruklarından Anadolu ya soysuzluğun bir daha asla yeşermeyeceği geleceğe taşıyın beni... ÇEVRİMDIŞI |
| | #3 |
| Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 1.230
Forum Gücü: 29 Forum Puanı:8904 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Nedense hiç şaşırmadım sahtekarlık kanlarına işlemiş bunların ahlak namus haysiyet kim bunlar kim Beni seviyomuş hemde kocaman "O Ben" |
| | #4 |
| Dekan Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 2.401
Forum Gücü: 117 Forum Puanı:47162 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Avunmak icin basvurulan yöntemlere bak yaaa Sen Hic Ay Isiginda Seytanla Raks Ettin Mi? Organize isler..... Bunlar.. |
| | #5 | |
| Öğretim üyesi Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 228
Forum Gücü: 14 Forum Puanı:4717 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
kötü söz sahibinindir namus haysiyetmiş çoğu yanmış oy pusulalarının % 98 99 unun chp ye ait olduğu nasıl anlaşılmış acaba yada bana Türkiye'de tek bir mahalle gösterir misiniz bir partnin ya da chp nin % 99 oy aldığı Bir insanın akıllı olmasına birşey dediğimiz yok. Yeter ki; aklını başkalarına kabul ettirmeye çalışmasın. Eflatun | |
| | #6 | ||
Forum Gücü: 29 Forum Puanı:8904 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Çalınmış pusulaları açıp bakarsan o oranı bulursun Çalınmış oy pusulalarının %99 u chp mühürlü diyor Adam saymış ki konuşuyor.Ha diyorsan o çalınan oy pusulalarının oranı farklı gider sayarsın bizde gerçeği bire bir senden öğrenmiş oluruz.Alıntı:
Beni seviyomuş hemde kocaman "O Ben" | ||
| | #7 |
| Öğretim üyesi Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 228
Forum Gücü: 14 Forum Puanı:4717 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
iyide iddia edildi diyor ve Türkyede hiç bir mahallede chp nin % 99 luk üstünlüğü yok br de mynette birisinin yorumunu gördüm hoşuma gtti buraya taşımak istedim ; timuryetkin - 05.09.2008 18:59yine güzel bir chp yalanı izlemekteyiz.Haberin tamamını okuyunca gülmeye başladım. 2007 den oy pusulaları kalacak, hepsi CHP mühürlü olacak, boş arsada bulunacak, olay yerine gazeteciler çağrılacak, burada basın açıklaması yapılacak, ve bundan sadece CHP lilerin haberi olacak. Heyyy yavrum heyyy... Ne komedi yaaa. Kürt Türk dediler tutmadı, Vay Ergenekon dediler tutmadı, en son işi Alevi Sünni çatışmasına döktüler o da tutmadı, şimdi en son koz Çalıntı Oy pusulaları oldu. Kendinize gelin beyler, elinizdekiler bir kağıt parçası. Bunu eğer biri gerçekten yapmış olsuydı, mahiyeti kağıt olan o pusulalarını öyle sözüm ona CHPLİLER GÖRSÜN DİYE ortalığa bırakmazdı. En basit çözümü YAKARDI. Bakıyorum millete UYAN ARTIK demekten kendini alamayan CHP li kardeşlerim, SİZ UYANIN ARTIK... Zira MİLLET ÇOKTAAAN UYANDI sizin haricinizde! Bir insanın akıllı olmasına birşey dediğimiz yok. Yeter ki; aklını başkalarına kabul ettirmeye çalışmasın. Eflatun |
| | #8 | |
Forum Gücü: 29 Forum Puanı:8904 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Lafı ters anlıyorsun.İyi oku lütfenYani:pek çok oy sandığından oy çalınmış bu çalınmış oyların içerisindeki oyların %99 u. Ha o arkadaşın yorumuna gelecek olursak bence uyanması gereken o arkadaş ve ona iyi uykular dilerim ... Beni seviyomuş hemde kocaman "O Ben" | |
| | #9 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.131
Forum Gücü: 210 Forum Puanı:90061 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Kadıköy'de boş bir arsada, 22 Temmuz 2007 genel seçimlerinde kullanılmış oy pusulaları bulundu. CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Bihlun Tamaylıgil, oy pusulalarının bulunduğu Yeni Sahra'daki arsada basın mensuplarına yaptığı açıklamada, partisinin İstanbul İl Başkanlığına gelen bir ihbar üzerine durum tespiti için buraya geldiklerini söyledi. ![]() Tamaylıgil, olay yerinde 22 Temmuz seçimlerine ait bir kısmı yanmış, kullanılmış oy pusulalara bulunduğunu belirterek, ''Birileri, halkın namuslu oylarının gerçek sonuçlarının ortaya çıkmasını istemiyor. Seçim sonuçları halen tartışılırken kullanılmış oy pusularının burada bulunması gerekmiyordu. Oy pusulaları gerektiği yerde bulunmalıydı. Seçim sonuçlarından rahatsızlık duyan ve korkanlar bu tür yollara başvuruyorlar. Burada tespitleri yapıp tutanak tuttuktan sonra Cumhuriyet Savcılığına başvuracağız'' dedi. ![]() CHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Uğur Afacan da AK Parti'nin oylarının yüzde 46 olmadığının bir kez daha ortaya çıktığını savunarak, ''Boş arazide bulunan oy pusulalarındaki oyların yüzde 98, hatta 99 CHP'ye ait'' iddiasında bulundu. Afacan, ihbarı yapan kişinin çok sayıda oy pusulası bulduğunu, ancak kimsenin ilgilenmemesi nedeniyle birçoğunu geri dönüşüm kutusuna attığını söylediğini ifade ederek, çevrede 3 bine yakın oy pusulası bulunduğunu öne sürdü. ![]() Kaynak: Mynet Haber & AA GLoBaL Çingene GökiŞ (: ![]() Beni Çekemeyenler Anten Kullansın =) Ne KomiNizM,Ne FaŞiZM,YaŞaSıN ErotizM |
| | #10 |
| Rektör Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 2.551
Forum Gücü: 78 Forum Puanı:25429 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | [Tuğrul Bey] İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz... Dinlemeyeceksiniz biliyorum, O yüzden susuyorum... |
| | #11 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.131
Forum Gücü: 210 Forum Puanı:90061 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | benimkiler resimli ve daha özenli haber acarken resimde koyun üşenmeyin ve birde link atmayın bana actıgınız haberleri goruyorum GLoBaL Çingene GökiŞ (: ![]() Beni Çekemeyenler Anten Kullansın =) Ne KomiNizM,Ne FaŞiZM,YaŞaSıN ErotizM |
| Mesaja teşekkür eden: | sonsuus (06-09-08) |
| Tags |
| dr_gokisss, tuğrul bey |
| Konu Seçenekleri | |
| |