| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Yard. Doçent Düşünürler grubu ![]() | ![]() Safra kesesinden 2 bin 890 taş çıktı .Malatya'da ameliyat olan bir kadının safra kesesinde 2 bin 890 tane taş çıktı. Malatya Özel Müjde Hastanesi'nde Genel Cerrahi Uzamın Operatör Doktor Mehmet Şehitoğlu tarafından yapılan ameliyat sonrasında, 51 yaşındaki Meryem Aslan'ın safra kesesinden 2 bin 890 adet taş çıkartıldı. Ameliyatla ilgili bilgi veren Dr. Şehitoğlu, ameliyatın kapalı yöntem denilen laparoskopi yöntemiyle yapıldığını ifade etti. 12 yıldan beri ameliyat yaptığını ancak ilk defa bu kadar taş çıktığını gördüğünü belirten Dr. Şehitoğlu, "Bu kadar çok taş olan bir hastanın bu tür ameliyatları çok güçtür. Bu taşlardan biri 4 santimetre büyüklüğündeydi, kırarak çıkarabildik. Safra kesesindeki taşları bir saatlik ameliyat sonrasında çıkardık. Taş sayısı 2 bin 890 adettir. Hastamızın sağlık durumu gayet iyi" dedi ![]() Ameliyatın gecikmesi nedeniyle bu kadar taşın çoğaldığını aktaran Şehitoğlu, "Bir yıl önce bize başvurmuştu, ancak ameliyat olmadı. Şikayetleri artınca ameliyatı yaptık" diye konuştu. Adıyaman'ın Gölbaşı İlçesi'nde ikamet eden Meryem Aslan, sağlığına kavuşmasından dolayı duyduğu sevinci dile getirdi. Basın mensuplarının "Bu kadar taşı ne yapacaksınız?" sorusuna karşılık Arslan, "Ev yapacağım" cevabını verdi. '' Ülkeniz sizindir, TÜRK'lerindir. Bu ülke, tarihte TÜRK' tü bugün de TÜRK' tür ve sonsuza dek Türk olarak yasayakcaktir..'' M.KemaL ATATÜRK. ![]() |
|
| Mesaja teşekkür eden: (4 Kişi) |
| | #2 |
| Profesör ![]()
Teşekkür etti: 795
Forum Gücü: 31 Forum Puanı:7413 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | şaka di mi Beni Ezmeniz İçin Tanrı Olmanız Lazım |
|
| | #3 |
| Dekan Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 6.408
Forum Gücü: 75 Forum Puanı:26087 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() ![]() ![]() yok artk yaaaaaaaaaaaa ![]() Hiçbir fotografımızda bu kadar içten gülemeyecegiz. hiç bir zaman $imdiki gibi içten agLamadık canımız hiç bu kadar yanmadı tanrım ne darbeler ne yangınlar kentlerde biz soluk soluk her satır boslugunda sevdamız biz vardık varız. |
|
| | #4 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 3
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:56 ![]() |
harbidende tashh gibi hatunmuşş (: (:
|
|
| | #5 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 1.548
Forum Gücü: 52 Forum Puanı:17537 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ''Adıyaman'ın Gölbaşı İlçesi'nde ikamet eden Meryem Aslan, sağlığına kavuşmasından dolayı duyduğu sevinci dile getirdi. Basın mensuplarının "Bu kadar taşı ne yapacaksınız?" sorusuna karşılık Arslan, "Ev yapacağım" cevabını verdi.'' Espiriyide patlatmış teyze valla ev yapıcam ![]() ![]() Tşk haber için.. пьяный '' Ölüm Bize Tutsak Biz Sevdana Karşıyakam '' |
|
| | #6 |
| Yard. Doçent Spor grubu ![]()
Teşekkür etti: 789
Forum Gücü: 25 Forum Puanı:7381 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
höhhh daha neler![]() .... Ben sende seni sevdim Avuçlarken yüzümü Yahut dokunurken sessiz yar... Ne yeminler bozdum Geceler büyürken sensiz Ne yeminler bozdum Yıllar geçerken sitemsiz Ne yeminler bozdum Tarifi bile imkansız Senin için ey karagül |
|
| | #7 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 576
Forum Gücü: 13 Forum Puanı:2284 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | nasıl o kadar taşla yaşayabilmiş acep |
|
| | #8 |
Teşekkür etti: 300
Forum Gücü: 15 Forum Puanı:1550 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
helal olsun teyzemee taş gibi kadın hakketten. bir alkış istiyorum hemde tkocaman ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() :
![]() Spor Grubu |
|
| | #9 |
| Stajyer Müzik grubu ![]()
Teşekkür etti: 2
Forum Gücü: 7 Forum Puanı:86 ![]() | ne kadar enteresan bişey ya M e M o O Seni ben kendime güzelim canımdan geçip seçtim, Sana ben kendimi güzelim ödünç vermedim. |
|
| | #10 |
| Asistan Sanatkârlar grubu ![]()
Teşekkür etti: 237
Forum Gücü: 6 Forum Puanı:946 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | o kdar taşın verdii acıyı nsl çekmiş hayrett...amel.tan sonra bi 10 kilo vermiştir kadın herhalde HAYATTA HERŞEYİ TÜKET!AMA... KENDİNİ ASLA!!!!! |
|
| | #11 |
| Dekan ![]()
Teşekkür etti: 1.820
Forum Gücü: 45 Forum Puanı:10838 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | "Bu kadar taşı ne yapacaksınız?" sorusuna karşılık Arslan, "Ev yapacağım" cevabını verdi..... Koptum buraya yaaa ![]() ![]() super cevap helal olsun teyzeme ![]() ![]() BiR KoRKuLuK GiBi iÇiMe DiKiLDiN BeNi DaHa BuLaŞMaDaN BiTiRDiN BiR HaYaT aVCuMa ÇiZiLDiN BeNi KeMiRDiN NeYe ÇeViRDiN SeN.. |
|
| | #12 |
| Öğretim üyesi Sanatkârlar grubu ![]()
Teşekkür etti: 526
Forum Gücü: 11 Forum Puanı:1646 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
vayyttttt beaa nekadar cok tas cıkmıs agırlıgı nekadar toplamda o taslarınn
|
|
| | #13 |
| Öğrenci ![]()
Teşekkür etti: 0
1 Mesaja 1 kere teşekkür edildi
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:4 ![]() |
yok yaaaa şaka gibi gerçekmi bu haber )
|
|
| | #14 |
![]() ![]() S.mod denetleyicisi
Teşekkür etti: 4.663
Forum Gücü: 252 Forum Puanı:95336 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kadınında maşallah taş ocağı gibiymiş........... ![]() |
|
| | #15 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 1.800
Forum Gücü: 71 Forum Puanı:26603 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yok artık yaa nasıl bu kadar taşı bi insan vücudu barındırabiliyor.. daha neler göreceğiz kim bilir....... ![]() - "Ölüm bile olsa, 'biz' hiç ayrılmasak.. " (: - [ArKaNtoS & T-Mac & İnCi ÇiÇéKi ] Anti-Aşk Aşk=Yalan&Acı |
|
| | #16 |
Teşekkür etti: 422
Forum Gücü: 11 Forum Puanı:884 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
çüşşş artık yaaa o kadar taş
|
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |