Konu Seçenekleri
Eski 01-07-08, 22:13 Çevrimdışı   #1
Yard. Doçent
Kemalistler

HANNİBAL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.428
Teşekkür etti: 2.569
RepForum Gücü: 23
Forum Puanı:6686
HANNİBAL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHANNİBAL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHANNİBAL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHANNİBAL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHANNİBAL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHANNİBAL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHANNİBAL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHANNİBAL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHANNİBAL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHANNİBAL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHANNİBAL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
tatar ramazan

kadirizmin başlangıcı gibidir....
tam bir karizma!kadir inanır da hayat bulmuş mert bir adam....
sözlerinden bazıları şöyledir ki yazmadan edemeyeceğim....
""hapishane ne kadar dar da olsa koridorlar uzun olmalı,çünkü insan inanarak bir kere yürümeye başlarsa onu hiçbirşey durduramaz"

bir de avluda şöyle bir olay vardır...tatar hapishane nin en kodaman adımını öldürür meydanda....jandarma komutanı gelir pencereden silahını çeker;mahkumların hepsi
"ben yaptım,ben vurdum" deyip tatar ı korumaya çalışırlar...
tatar da kanlı bıçağını kaldırıp şunu söyler jandarma komutanına hitaben:
"burada vurulacak bir adam vardı onu da ben vurdum!benim adım tatar ramazan gücün yetiyorsa gelsene"

birde idare ile münakaşasında hapishane ağalarının idare ile iş birliği yaptığını söyleyip müdüre şöyle der:
"benim adım tatar ramazan ben bu oyunu bozarım"
işte böyle de karizmadır...
o ne asalettir....

"İnsanlar kurtçuklara benzer. Küçük, kör ve değersiz."
David Smith
---------------------------------------------------------------------------------------------------
"Zamanımı gerçekten boşa harcadım."
Jeffrey Dahmer
"my pain is self choosen"

Mesaja teşekkür eden: (4 Kişi)
artis (28-09-08), bEyAzLi (28-09-08), Scнiивея (01-07-08), Tuğrul Bey (01-07-08)
Eski 01-07-08, 22:17 Çevrimdışı   #2
Rektör
Huzur Pınarı

Tuğrul Bey - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.130
Teşekkür etti: 2.551
RepForum Gücü: 78
Forum Puanı:25429
Tuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
bin kerre verilsin binbir kere izlerim. ww2 sırasında hapisteki ağalık düzenine başkaldırıya başkaldırının en güzel örneği.

700 kasaba 70 vilayet ve 7 düvelde namı duyuldu...

[Tuğrul Bey]

İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz...

Dinlemeyeceksiniz biliyorum,
O yüzden susuyorum...
Mesaja teşekkür eden:
HANNİBAL (01-07-08)
Eski 01-07-08, 22:19 Çevrimdışı   #3
Grup Lideri
Kemalistler

Scнiивея - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.830
Teşekkür etti: 2.650
RepForum Gücü: 78
Forum Puanı:31796
Scнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
tatar ramazanlıktan şimdiki dizilerdeki haline bakıyorumda üzülüyorum...

"Savaşın sonudur bitti sanırsınız
Vatan ve bayrak
Bir çocuk daha doğar
Bir Mustafa Kemal daha."

ηє мuтℓu тüяк'üм ∂iyєηє..
Mesaja teşekkür eden:
HANNİBAL (01-07-08)
Eski 28-09-08, 19:17 Çevrimdışı   #4
Cezalı Üye
Genel Mesajlar: 186
Teşekkür etti: 140
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:4792
Dedi Ki Forumda Saygin ve popüler biriDedi Ki Forumda Saygin ve popüler biriDedi Ki Forumda Saygin ve popüler biriDedi Ki Forumda Saygin ve popüler biriDedi Ki Forumda Saygin ve popüler biriDedi Ki Forumda Saygin ve popüler biriDedi Ki Forumda Saygin ve popüler biriDedi Ki Forumda Saygin ve popüler biriDedi Ki Forumda Saygin ve popüler biriDedi Ki Forumda Saygin ve popüler biriDedi Ki Forumda Saygin ve popüler biri
"benim adım tatar ramazan, ben bu oyunu bozarım!"

"vurulacak biri vardi onu da ben vurdum.adim da tatar ramazan"

"merhaba yarenler,merhaba felaket arkadaslarim"

"ben kopegi bile asagilamam,allah yaratmıs ama insanlarin kopeklesmesi beni cildirtiyor"

"adamı yuzune karsi ovmezler"

"bana saglam bir bıcak yaptır,hasmına vurulunca donmeyen cinsten.cunku ben adama bicagi 2 kere sallamam"

"nasıl da adam oldunuz bicagi gorunce heaaytt"

Replikleriyle ölümsüzleşen yapıt.

Mesaja teşekkür eden:
HANNİBAL (28-09-08)
Eski 28-09-08, 19:46 Çevrimiçi   #5
Profesör
Figüranlar

bEyAzLi - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.680
Teşekkür etti: 1.434
RepForum Gücü: 50
Forum Puanı:18418
bEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Bırakın leynn kızı Nalcaklarr diye nara basan Kadir abi

Severiz kendini ..

Doğruyu bulmak zekâ ve bilgi meselesinden çok, kişilik ve ahlak sorunudur.

Yalnız ben
Yalnızlıklar komedisinin üçüncü perdesinde
Figüran olmuşum geceye...

Konu Seçenekleri