| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Yard. Doçent Kemalistler ![]() | tatar ramazan
kadirizmin başlangıcı gibidir.... tam bir karizma!kadir inanır da hayat bulmuş mert bir adam.... sözlerinden bazıları şöyledir ki yazmadan edemeyeceğim.... ""hapishane ne kadar dar da olsa koridorlar uzun olmalı,çünkü insan inanarak bir kere yürümeye başlarsa onu hiçbirşey durduramaz" bir de avluda şöyle bir olay vardır...tatar hapishane nin en kodaman adımını öldürür meydanda....jandarma komutanı gelir pencereden silahını çeker;mahkumların hepsi "ben yaptım,ben vurdum" deyip tatar ı korumaya çalışırlar... tatar da kanlı bıçağını kaldırıp şunu söyler jandarma komutanına hitaben: "burada vurulacak bir adam vardı onu da ben vurdum!benim adım tatar ramazan gücün yetiyorsa gelsene" birde idare ile münakaşasında hapishane ağalarının idare ile iş birliği yaptığını söyleyip müdüre şöyle der: "benim adım tatar ramazan ben bu oyunu bozarım" işte böyle de karizmadır... o ne asalettir.... David Smith --------------------------------------------------------------------------------------------------- "Zamanımı gerçekten boşa harcadım." Jeffrey Dahmer "my pain is self choosen" |
|
| Mesaja teşekkür eden: (4 Kişi) |
| | #2 |
| Rektör Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 2.551
Forum Gücü: 78 Forum Puanı:25429 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bin kerre verilsin binbir kere izlerim. ww2 sırasında hapisteki ağalık düzenine başkaldırıya başkaldırının en güzel örneği. 700 kasaba 70 vilayet ve 7 düvelde namı duyuldu... [Tuğrul Bey] İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz... Dinlemeyeceksiniz biliyorum, O yüzden susuyorum... |
|
| Mesaja teşekkür eden: | HANNİBAL (01-07-08) |
| | #3 |
| Grup Lideri Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 2.650
Forum Gücü: 78 Forum Puanı:31796 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | tatar ramazanlıktan şimdiki dizilerdeki haline bakıyorumda üzülüyorum... ![]() "Savaşın sonudur bitti sanırsınız Vatan ve bayrak Bir çocuk daha doğar Bir Mustafa Kemal daha." ηє мuтℓu тüяк'üм ∂iyєηє.. |
|
| Mesaja teşekkür eden: | HANNİBAL (01-07-08) |
| | #4 |
| Cezalı Üye
Teşekkür etti: 140
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:4792 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | "benim adım tatar ramazan, ben bu oyunu bozarım!" "vurulacak biri vardi onu da ben vurdum.adim da tatar ramazan" "merhaba yarenler,merhaba felaket arkadaslarim" "ben kopegi bile asagilamam,allah yaratmıs ama insanlarin kopeklesmesi beni cildirtiyor" "adamı yuzune karsi ovmezler" "bana saglam bir bıcak yaptır,hasmına vurulunca donmeyen cinsten.cunku ben adama bicagi 2 kere sallamam" "nasıl da adam oldunuz bicagi gorunce heaaytt" Replikleriyle ölümsüzleşen yapıt. |
|
| Mesaja teşekkür eden: | HANNİBAL (28-09-08) |
| | #5 |
| Profesör Figüranlar ![]()
Teşekkür etti: 1.434
Forum Gücü: 50 Forum Puanı:18418 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bırakın leynn kızı Nalcaklarr diye nara basan Kadir abi ![]() Severiz kendini .. Doğruyu bulmak zekâ ve bilgi meselesinden çok, kişilik ve ahlak sorunudur. Yalnız ben Yalnızlıklar komedisinin üçüncü perdesinde Figüran olmuşum geceye... |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |