| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Doçent Huzur Pınarı ![]() | tavşanın duracağı geldiğinde tazının s.çacağı gelirmiş işime gelmeyen seyleri yapmadığımda babam der bana |
|
| Mesaja teşekkür eden: (3 Kişi) |
| | #2 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.935
Forum Gücü: 208 Forum Puanı:82548 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Af Buyur Baba ? ![]() I'm Not SuperMan, He Is MyBrother! Gülünç Olmaya Başladı Burası (= Buyrun Buradan Yakın ; Destek Yok Köstek War (: |
|
| | #5 | |
| Yard. Doçent Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 557
Forum Gücü: 16 Forum Puanı:4331 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
yane bu lafları hemde foruma koy die ne kafa bi baba ![]() ...Gündüzümde gecemdesin... | |
|
| | #6 |
| Doçent Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 1.389
Forum Gücü: 50 Forum Puanı:19982 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | 58 yaşında kafa bir adam ![]() bu adam benim babam ![]() canını yakanı üzeni üzerim üzdümde bu bir kız da olsa eş de olsa kardeşimde olsaa... ![]() ![]() hele bi gülüşü var yalancı gülüş ![]() ![]() neyse bırakın benim kadir inanırımı ala ala ![]() |
|
| | #7 |
| Yard. Doçent Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 557
Forum Gücü: 16 Forum Puanı:4331 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | güzel bi duygudur heralde babayı bu kadar sevp sahiplenmek...Allah sizi dünyada Ahiretde birarada eylesin... ![]() ...Gündüzümde gecemdesin... |
|
| Mesaja teşekkür eden: | ASAKİRİ (25-09-08) |
| | #8 |
Forum Gücü: 50 Forum Puanı:19982 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yorumlarınız için teşekkürler... ![]() (Oycan87 bu kişinin koruması ve sevgi şemsiyesi altındadır..) ---sen çekik gözlerimde büyüttüğüm çerkez düşümsün--- Yeşil Gözlüm Oya gibi, Nakış Nakış seni yüreğime işledim ışığım ![]() . |
|
| | #9 |
| Yard. Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 2.569
Forum Gücü: 23 Forum Puanı:6686 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
nerden buluyon böyle sözleri David Smith --------------------------------------------------------------------------------------------------- "Zamanımı gerçekten boşa harcadım." Jeffrey Dahmer "my pain is self choosen" |
|
| | #10 |
Forum Gücü: 50 Forum Puanı:19982 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | babam diyo bunu da yazım mi diyom bunu da yaz doğru söz diyor ![]() ![]() ama tam yerinde kullanıyor aslında cok var da aklımda tutamıyom ![]() (Oycan87 bu kişinin koruması ve sevgi şemsiyesi altındadır..) ---sen çekik gözlerimde büyüttüğüm çerkez düşümsün--- Yeşil Gözlüm Oya gibi, Nakış Nakış seni yüreğime işledim ışığım ![]() . |
|
| | #11 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 2.463
Forum Gücü: 84 Forum Puanı:35403 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bizim orda Popon yemedi ellaam derler Geceler, ISIGIMI gömmeyin KARANLIGA |
|
| | #12 |
Forum Gücü: 50 Forum Puanı:19982 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ilk baş anlayamadım hollandaca felan mı diye düşündüm ![]() ![]() popon u yabancı dilde kelime olarak algıladım sonra zor anladım ![]() ![]() ![]() ![]() (Oycan87 bu kişinin koruması ve sevgi şemsiyesi altındadır..) ---sen çekik gözlerimde büyüttüğüm çerkez düşümsün--- Yeşil Gözlüm Oya gibi, Nakış Nakış seni yüreğime işledim ışığım ![]() . |
|
| | #13 | |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 2.463
Forum Gücü: 84 Forum Puanı:35403 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
ya aslinda baska kelime kulanirlarda agzima almayim su mubarek günde dedim Geceler, ISIGIMI gömmeyin KARANLIGA | |
|
| | #14 | |
Forum Gücü: 50 Forum Puanı:19982 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
bilmem belkide sen den öle bişi beklmediğimden onu hiç aklıma getirmemişimdir ![]() ![]() anladım da söleme ..mübarek gün dışında da (Oycan87 bu kişinin koruması ve sevgi şemsiyesi altındadır..) ---sen çekik gözlerimde büyüttüğüm çerkez düşümsün--- Yeşil Gözlüm Oya gibi, Nakış Nakış seni yüreğime işledim ışığım ![]() . | |
|
| | #15 |
| Profesör Figüranlar ![]()
Teşekkür etti: 1.434
Forum Gücü: 50 Forum Puanı:18418 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ASAKİRİ Babanı tebrik ediyorum.. Doğruyu bulmak zekâ ve bilgi meselesinden çok, kişilik ve ahlak sorunudur. Yalnız ben Yalnızlıklar komedisinin üçüncü perdesinde Figüran olmuşum geceye... |
|
| Mesaja teşekkür eden: | ASAKİRİ (02-10-08) |
| | #16 |
| Grup Lideri Figüranlar ![]()
Teşekkür etti: 1.087
Forum Gücü: 23 Forum Puanı:8630 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yanliz degilsin asakiri hepimizin babasi bu tür deyimler kullaniyo benim babamin söyledigi altin sözleri yassak maydan larus olur 12 cilt ![]() ![]() ![]() ![]() ---جديد نانسي عجرم بتفكر في ايه--- FiGÜRANLAR... |
|
| Mesaja teşekkür eden: | ASAKİRİ (02-10-08) |
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |