| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
![]() Downloadiki | tebeşir tozu yemek Ne zaman ortaya çıktığı bilinmeyen gayri meşur ateş çıkarma çeşidi. Özellikle okula gitmek istemeyen fantazi sahibi güççük çocukların denediği bir yöntemdir.Ateşi çıkarmaya bire birdir.Fakat fazla doşaj aşımında çocuklarda hafif sıyırma aktifitesi başlamaktadır.o yüzden uzak tutunuz.örnek ben ![]() ![]() opeth ailesi - e-opeth =opeth![]() Yaşadıklarını kar sanma yanına... Yaşadığın kadar yakınsın sonuna Ne kadar yaşarsan yaşa Sevdiğin kadardır ömrün... Can YÜCEL |
|
| Mesaja teşekkür eden: | CnRaLpEr (08-05-08) |
| | #2 |
| Profesör ![]()
Teşekkür etti: 2.508
Forum Gücü: 66 Forum Puanı:24347 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | külliyen yalandır... okuldan çalıp çalıp yediğim tebeşirlere yazık hiç işe yaramamıştır [IMG]http://img256.imageshack.us/img256/3854/banev5.jpg [/IMG] |
|
| | #3 | |
![]() Downloadiki
Teşekkür etti: 6.325
Forum Gücü: 307 Forum Puanı:140676 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() ![]() ne yalanı ben denedim oluyor sen bence beyaz tebeşir yemişssin ondan böyle olmuştur. kırmızı en iyisi opeth ailesi - e-opeth =opeth![]() Yaşadıklarını kar sanma yanına... Yaşadığın kadar yakınsın sonuna Ne kadar yaşarsan yaşa Sevdiğin kadardır ömrün... Can YÜCEL | |
|
| | #4 |
| Doçent Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 704
Forum Gücü: 29 Forum Puanı:9463 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ya cidden hiç işe yaramazdı benim ateşimi hiç çıkarmadı ben gitmemek için kullanırdım o bahaneyi ama adi tebeşir bi kere bile işe yaramadı ....Sıyrıldım rollerimden mutluyum çünkü artık YOKUM bugün... .... |
|
| | #5 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 18.186
Forum Gücü: 203 Forum Puanı:82730 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bi kere denedim ateşim çıkmadı ama kustum, anam kustum diye okula yollamadıydı iNCELİKLER YÜZÜNDEN! |
|
| | #6 |
| Doçent Figüranlar ![]()
Teşekkür etti: 1.514
Forum Gücü: 64 Forum Puanı:24026 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Yenilmeyen,içilen madde Arşı geç,ferşi atla,sidreyi aş, Gör ne var maverada ibrethiz. |
|
| | #7 | |
| Rektör Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 2.147
Forum Gücü: 100 Forum Puanı:37772 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() ben mavi yedim bişi olmadı bende kustum hoca eve yolladı Ö(lürsem)S(ebebi)S(ensin) Sanmam Kurt Adam Angolosakson Rüyasi Gidin Sorun Belki De Kendisi Akinci Dölü TÜRK Oglu Türktür | |
|
| | #8 |
| Dekan Sanatkârlar grubu ![]()
Teşekkür etti: 4.200
Forum Gücü: 71 Forum Puanı:26261 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hiç denemediğim bi$ey (: "çalınmış şiirlerim gibisin isyanlarım bitmedi hala... " ![]() |
|
| | #9 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 4.399
Forum Gücü: 181 Forum Puanı:77698 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Çok Siklikla Denerdim (: Özellikle Mor ve Sari İşe Yariyor Ödümüz patlıyor acı çekmekten! Oysa; Biraz da acıdır, Aşkın mayası. Kaçınamazsın!.. |
|
| | #10 |
| Cezalı Üye
Teşekkür etti: 171
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:2883 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | işe yaramasının veya yaramamasının tebeşirin rengiyle hiç mi hiç alakası olmadığını düşündüğüm olay. |
|
| | #11 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 15.205
Forum Gücü: 222 Forum Puanı:90174 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sadece Kemal Sunal'ın bir filminde duyduğum, okul hayatımın hiçbir döneminde ben ve diğer arkadaşlarım arasında espiri malzemesi dahi olmayan konu. |
|
| | #12 |
| Rektör Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 3.919
Forum Gücü: 107 Forum Puanı:37574 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hiç denemediğim deneme ihtiyacında duymadıgım ve yemek içmek herneyse isteyecegim en son madde düşünüyorum, tükürüyorum, arasırada olsa gülüyorum, ağlıyorum, hasta oluyorum, çaresiz kalıyorum, batıyorum, bazen çıkıyorum, çabalıyorum, yazıyorum, çiziyorum, okuyorum... öyleyse var olmayı hak ediyorum (: |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |