| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Öğretim üyesi Genç Kuvvet ![]() | Teknoloji savasi
> >Bir Türk, bir Amerikalı ve bir Alman birlikte saunaya gitmişler. > >Bellerinde birer havlu saunada oturmuşlar ter atarlarken, > >bip bip bip diye ses duyulmuş > > > >Amerikalı, sağ eliyle sol koluna dokunup, 'Çağrı cihazım çaldı. derimin > >altında elektronik devre var da...' demis. > >Aradan biraz zaman geçmiş, bu sefer bir cep telefonu çalmaya başlamış. > > > >Bunun üzerine Alman, sol avuç içini kulağına gotürmüş ve konuşmaya > >baslamiş. > > > >Görüşmesi bitince, Türk'e ve Amerikalıya dönüp, > >Avcumun içinde cep telefonu devresi var da...' demiş. > > > > > >Teknolojik olarak geri kalmayı gururuna yediremiyen Türk, > > > >Bana bir dakika izin verin'demiş ve dişarı çikmış.Birkaç dakika sonra > >döndüğünde poposunun arasına sıkışmış tuvalet kağıdı sarkıyormuş. > >Amerikalı ve Alman'ın kendisine garip garip baktığını görünce, > > > >-Faks geliyo .. demiş Geldi bir gun hayatima.... Sesimi tek o duydu karanlikta.... Elimi tutup cekti o anda... Yalniz hayatin sinirlarinda..... tesekkurler Gunim 1KERE YUKSELEN BAYRAK 1DAHA ENMEZ!!!-----M.E.Resulzade ![]() Doctors & Others |
|
| | #4 |
| Profesör Figüranlar ![]()
Teşekkür etti: 1.434
Forum Gücü: 50 Forum Puanı:18418 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Yuh yanii Doğruyu bulmak zekâ ve bilgi meselesinden çok, kişilik ve ahlak sorunudur. Yalnız ben Yalnızlıklar komedisinin üçüncü perdesinde Figüran olmuşum geceye... |
|
| Mesaja teşekkür eden: | G-peyki (12-08-08) |
| | #7 |
| Öğretim üyesi Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 518
Forum Gücü: 11 Forum Puanı:3920 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hem ilk hem sonmuş gibi En güzeli oymuş gibi Bunca yıl beklemiş gibi Beklediğime değmiş gibi Ben ona resmen... |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |