| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Yard. Doçent Sanatkârlar grubu ![]() | Kendisini telefon konuşmasına öyle bi kaptırmıştır ki arkadaşının telefonun ucunda değil bi anlık dalgınlıkla karşısında olduğunu düşünüp veda ederken yaptığı ve çevreden tanıdık biri tarafından görülürse fena halde dalga konusu olabilecek akıllara zarar eylem.. Bir mutluluk gemisiydim sanki; Mutluluk yüklü bir gemide Ama bu gemi ne kadar ilerlerse ilerlesin Mutluluk yerine hüzün saçıyordu etrafına Adı mutluluk gemisiydi... |
|
| Mesaja teşekkür eden: | bandobras (13-05-08) |
| | #2 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 769
Forum Gücü: 45 Forum Puanı:18363 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hiç yapmadım " Biz büyüdük ve kirlendi dünya " ..Tohumunda ayrilik varsa askin Mahsulü gözyasidir.. ".. Sözler toz pempeydi Susmalar uçuk mavi .." |
|
| | #3 |
| Rektör Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 1.105
Forum Gücü: 73 Forum Puanı:21906 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bnde hiç ypmadm yapana da rastlamadm BİZ HEP SENİNLEYİZ! Hayat Tek Bir 'N'Den İbaret... Karmaşık Return Of The Remuş |
|
| | #4 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 5.146
Forum Gücü: 246 Forum Puanı:90625 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | evet ben de yapmadım ![]() ama yapan olursa ve tanıdıksa en az bir hafta dalga geçerim ... |
|
| | #5 |
| Dekan ![]()
Teşekkür etti: 1.673
Forum Gücü: 47 Forum Puanı:13351 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
telefonda konuşurken elleri ile tarif edenleri gördüm ben çok hoş komik oluyor
Yazamam derim yazarım Ben acı ile doğdum Olsun yinede yaşarım Hayat buya Dolunca vadem Çeker giderim srknakr |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |