| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]() | Tellcom’dan ayda 9.99 YTL’ye ADSL Tellcom, Superonline işbirliği ile ADSL bağlantısında bir kampanya başlattı. Tellcom, bugün başlayan yeni kampanyası kapsamında, Superonline ADSL hizmetini ayda 9.99 YTL’ye sunacak Turkcell grup şirketi Tellcom, Superonline işbirliği ile ADSL bağlantısında bir kampanya başlattı. Tellcom, bugün başlayan yeni kampanyası kapsamında, Superonline ADSL hizmetini ayda 9.99 YTL’ye sunacak. Şirket’ten yapılan açıklamaya göre 9 Ekim 2008 tarihine kadar süreceği bildirilen kampanyada abone başına 29.00 YTL olan bağlantı ücreti alınmayacak. Ayrıca talep eden müşterilere, istendiği takdirde kablosuz ya da kablolu modem de ücretsiz olarak hediye edilecek. Kampanyadan yararlanarak ADSL abonesi olmak isteyenlerin www.tellcom.com.tr veya www.dokuzdoksandokuz.com web adreslerini ziyaret etmeleri, Turkcell İletişim Merkezleri, Turkcell Extralar, Tellcom ve Superonline satış noktalarına başvurmaları ya da 444 222 0 numaralı Tellcom Çağrı Merkezini aramaları yeterli olacak. ![]() I'm Not SuperMan, He Is MyBrother! Gülünç Olmaya Başladı Burası (= Buyrun Buradan Yakın ; Destek Yok Köstek War (: |
|
| | #2 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.131
Forum Gücü: 210 Forum Puanı:90061 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
turkcelli telcom hızlı bir giriş yaptı bakalım ttnet ne yapacak GLoBaL Çingene GökiŞ (: ![]() Beni Çekemeyenler Anten Kullansın =) Ne KomiNizM,Ne FaŞiZM,YaŞaSıN ErotizM |
|
| | #3 |
| Öğretim üyesi Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 228
Forum Gücü: 14 Forum Puanı:4717 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
işte özelleştirmenin nimetlerinden biri daha Bir insanın akıllı olmasına birşey dediğimiz yok. Yeter ki; aklını başkalarına kabul ettirmeye çalışmasın. Eflatun |
|
| | #4 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.131
Forum Gücü: 210 Forum Puanı:90061 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | sanırım iktisat okuyacaktın hiç bir mali bilgide bilmeme ragmen sana bir sey demek istiyorum dilerim faydalı olur...Turk Telekom özelleştirilmeden oncede superonline turk telekomun alt yapısını kullanıyordu tellcom,superonline vb. internet sağlayıcıları özelleştirme ornegi degil sermayesi olan ve özel sektör diye adlandırdığımız [u]özel şirketler[/U] grubudur yani bu ve bunun gibi şirketler özelleştirilmiş şirketler degildir ...ve tellcom turkcellin yan kuruluşudur GLoBaL Çingene GökiŞ (: ![]() Beni Çekemeyenler Anten Kullansın =) Ne KomiNizM,Ne FaŞiZM,YaŞaSıN ErotizM |
|
| | #5 |
| Öğretim üyesi Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 228
Forum Gücü: 14 Forum Puanı:4717 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ya onu biliyorum ama özelleşmeden sadece devlet tekelindeydi adsl hatlar bu sayede özel kurumlar da telekomun ağını kullanma hakkı elde etti ve rekabetten doğan indirimler başladı bakın asla yeterli demiyorum ama özelleşmeden önce adsl in aylık fiyatı kota sınırı ve bağlantı hızı neydi şimdi ne buna bi dikkat edelim bu saydığın firmalar adls kullanamıyordu anca paket internetle çevirmeli internet sağlayabiliyorlardı ama artık adsl de sağlayabiliyorlar Bir insanın akıllı olmasına birşey dediğimiz yok. Yeter ki; aklını başkalarına kabul ettirmeye çalışmasın. Eflatun |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |