| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Öğretim üyesi Genç Kuvvet ![]() | Tembellİk yasasi
TEMBELLİK YASASI Madde 1 : İnsanlar yorgun doğar dinlenmek için yaşar. Madde 2 : Çalışmak yorar. Madde 3 : Gündüz dinlen ki gece rahat edesin. Madde 4 : Yatağını kendini sevdiğin gibi sev, içinden çıkamayacağın gibi yap. Madde 5 : Yarın yapabileceğin işi bugün yapma. Madde 6 : Bugünün işini yarına bırakma, erteleyebileceğin kadar ertele. Madde 7 : Dinlenen birini görünce otur ona yardım et. Madde 8 : Oturmak mümkünse ayakta durma, yatmak mümkünse oturma. Madde 9 : Tembellikten kimse ölmemiş. Madde 10 : Çalışma isteği duyunca biryere otur isteğin geçmesini bekle. K£NDiM£ SaRıLıR DoNaRıM..!! B£B£ĞİMD£N ÖNC£ VAZG£ÇTİM DÜNYADAN..!! ![]() |
|
| | #2 |
| Dekan ![]()
Teşekkür etti: 1.673
Forum Gücü: 47 Forum Puanı:13351 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
zaten bu yasa çıktı işsizlik arttığından bu yana
Yazamam derim yazarım Ben acı ile doğdum Olsun yinede yaşarım Hayat buya Dolunca vadem Çeker giderim srknakr |
|
| | #3 |
| Öğretim üyesi Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 598
Forum Gücü: 10 Forum Puanı:2935 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | K£NDiM£ SaRıLıR DoNaRıM..!! B£B£ĞİMD£N ÖNC£ VAZG£ÇTİM DÜNYADAN..!! ![]() |
|
| | #4 | |
| Haftanın Moderatörü ![]() ![]() Bölümünde uzman
Teşekkür etti: 4.159
Forum Gücü: 68 Forum Puanı:18371 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Aslanlar sahada tribünler ayakta 90 dakika taraftar arkanda Sarı kırmızıyla hiç bitmez bu sevda Şampiyon olunca coşalım çılgınca ![]() | |
|
| | #5 |
| Öğretim üyesi Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 598
Forum Gücü: 10 Forum Puanı:2935 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
tam senın ısın dıme K£NDiM£ SaRıLıR DoNaRıM..!! B£B£ĞİMD£N ÖNC£ VAZG£ÇTİM DÜNYADAN..!! ![]() |
|
| | #6 |
| Haftanın Moderatörü ![]() ![]() Bölümünde uzman
Teşekkür etti: 4.159
Forum Gücü: 68 Forum Puanı:18371 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Aslanlar sahada tribünler ayakta 90 dakika taraftar arkanda Sarı kırmızıyla hiç bitmez bu sevda Şampiyon olunca coşalım çılgınca ![]() |
|
| | #7 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 247
Forum Gücü: 11 Forum Puanı:2915 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Warlıqınla mı başlıyorum güne yoqsa yoqluğunla mı ? Adını duymak yetiyorsa bu kalbin alvlenmesine... O zaman warsın diyorum her saniye. |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |