| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Yard. Doçent ![]() | Temel Japonca
Cok keyifli bir metodla Japonca ogrenmek istermisiniz? 106 sayfalik rengarenk ve eglenceli bir kitap (10.2 MB lik bir pdf) sizi bekliyor. Iyi calismalar. http://rapidshare.com/files/1229873/TemelJaponca.rar rar sifresi: www.e-dana.com 26 Subat 2009 Hocalı Katliamının 17. Yıldönümü. |
|
| | #2 |
| Dekan ![]()
Teşekkür etti: 386
Forum Gücü: 26 Forum Puanı:1566 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | dursun lazım olur sonra Seni Sevdimde Noldu? Efes, Telsim Zengin Oldu! çok yoğunum gelemiyorum buralara... |
|
| | #3 |
| Profesör ![]()
Teşekkür etti: 4.091
Forum Gücü: 107 Forum Puanı:44371 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
walla yapacak baska sey yok, deneyelim bi ![]() Atatürk'ü sevmeyebilirsiniz, Fikirlerini benimsemeyebilirsiniz, Ama ona asla saldıramazsınız, Saldırırsanız ya kanınız, ya sütünüz bozuktur Y.G.ÖZDEN |
|
| | #4 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 54
Forum Gücü: 4 Forum Puanı:302 ![]() ![]() ![]() ![]() |
kesin öörenmem lazım teşekkürler mastırı japonyada yapıcam işallah mimari için mütiş bi yer teşekkürler tekrar
(yar bana bir westfalia )
|
|
| | #5 |
| Yard. Doçent Spor grubu ![]()
Teşekkür etti: 422
Forum Gücü: 11 Forum Puanı:884 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
saol ingilizceyi ögrenemedim belki japoncayı ögrenirim
|
|
| | #6 |
| Profesör ![]()
Teşekkür etti: 795
Forum Gücü: 31 Forum Puanı:7413 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() ![]() ![]() ![]() ben de temel japonya diyince yine temelin japonyayla ilgili bir fıkrası fln sandım ![]() ![]() ne yani burda şimdi katakana mı öğretiyo ben biliyorum biraz Beni Ezmeniz İçin Tanrı Olmanız Lazım |
|
| | #7 |
| Öğrenci ![]()
Teşekkür etti: 0
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:1 ![]() |
ben indirdim ama şifre soruyor
|
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |