| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Öğretim üyesi ![]() | Masaüstünüz' de heryer ikonlar, klasörler ve kısayollarla dolup taşıyorsa performans olarak fazla birşey beklemeyin. Masaüstü' nüzü açtığınızda ekranınız ikonlarla doluysa fazla birşey beklemeyin. Yapılan araştırmalara göre bu durum bilgisayarınızdaki birçok programın işleyişini, oyunları ve bilgisayarınızı oldukça yavaşlatıyor. Özellikle Ram' inizden büyük parça götürüyor. İsterseniz size Dolu masaüstü ve Boş sayılabilecek bir masaüstü arasındaki performans farkını rakamlarla verelim. Dolu masaüstü için; ![]() Açılma süresi : 99 Saniye Kapanma süresi :35 Saniye Explorer.exe' nin kullandığı Ram : 22.8 MB Genel Ram kullanımı :429 MB Bir de Boş masaüstü için; ![]() Açılma süresi : 73 Saniye Kapanma süresi: 33 Saniye Explorer.exe' nin kullandığı Ram :21 MB Genel Ram kullanımı :370 MB Gördüğünüz gibi arada oldukça fark var. Dolu masaüstü' nün kullandığı Ram 429 MB iken Boş masaüstü' nün kullandığı Ram miktarı 370MB. Aradaki fark sayısal olarak fazla gözükmesede 512 MB Ram sahipleri için önemi çok büyük. |
|
| Mesaja teşekkür eden: (5 Kişi) |
| | #2 |
| Doçent Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 1.078
Forum Gücü: 36 Forum Puanı:11314 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
benim masaüstü şimdilik iyi ancak biriktikçe boşaltıyorum.Fazla olması beni rahatsız ediyor.Eline sağlık.Kolay gelsin
... |
|
| | #3 |
| Asistan Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 58
Forum Gücü: 7 Forum Puanı:533 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
şu geri dönüşümü de kaldırabilsem süper olacak (: bi tane o var bende bilgi için teşekkürler ne etsem berebare bitmedi o yılgın maç,, herkes bende kalanı küçük bi sıyrık sanır... biri aklıma düştükçe için nasıl izdiham,, terkedilmiş bi evin ilk günü kadar ağır... |
|
| | #4 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 53
Forum Gücü: 7 Forum Puanı:232 ![]() ![]() ![]() | biilgiler için teşekkürler... |
|
| | #5 |
| Öğrenci ![]()
Teşekkür etti: 14
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:-21 ![]() |
arkadaşlar blbs.nızın masa üstüne bir adet yeni klasör açın adını da masaüstü yapın.bunun içine masaüstündeki bütün ikonları atın sonra bu klasörü kes...işletim sisteminin olmadığı bölüme yapıştırın.benimki (D)'de.. kısa yolunu masa üstüne gönderin.alın size masaüstünde bir adet ikon.
|
|
| | #6 |
| Stajyer Müzik grubu ![]()
Teşekkür etti: 16
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:337 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bilgisayarim temiz masaustuyle 73 saniyede acilsa sanirim camdan assagi atarim yaklasik 40 iconla 20 sn ciwari gibi tabi bide hizli acilma kapanma w.s. konusunda isletim sisteminin performansi da onemli. en kolay yapilabilecek sey bilgisayarim ozellikler denip gelismis de performans sekmesi altindaki ayarlari acip en iyi performans icin ayarlamaktir. uzaktan yardim sistem geri yukleme vs. leri kaldirmak ms config acip icindeki baslangic ogelerini sadece antiviruse ayarlamak buyuk sn kazanclarina buyuk hiz artislarina yarayacaktir.
Nick : gandalfwhite LeveL : 80 %05.XX Time To PK Np : 6xx.xxx Clan : Philadelphia ((Sometimes Founder Sometimes Member)) Server : Olympia Race : Human Char : Mage and gandalfwhite has left ko |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |