| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Muhabir Düşünürler grubu ![]() | ![]() Aslında her şey bir günde olmadı Sen bir günde terk etmedin beni Bardak son damlayla taşmadı Ben bir günde kirletmedim seni Uyan artık bu rüyadan Çok çok geç olmadan Bir günde yalnızlık olmaz Aslında duvarlar kalınlaşmadı Sen zamanla duymaz oldun beni Gözler karanlığa alışmadı Ben zamanla görmez oldum seni Uyan artık bu rüyadan Çok çok geç olmadan Bir günde yalnızlık olmaz ![]() ![]() ![]() Yaz günü palto giyerim Ceplerim dolu dolu şiir Gören beni deli sanır Adım kaçığa çıkar keşke kaçsam Keşke kaçabilsem şu dünyadan. -Yağmur içen kız.- |
|
| Mesaja teşekkür eden: (7 Kişi) | KINALI_BEBEK (25-05-07), LaViNia (25-05-07), MrTcN1905 (25-05-07), Snorland (25-05-07), Tonks (25-05-07), ~Kardelen~ (25-05-07), ~sebofan_memo~ (25-05-07) |
| | #2 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 6.403
Forum Gücü: 238 Forum Puanı:97193 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ..Sen zamanla duymaz oldun beni Gözler karanlığa alışmadı Ben zamanla görmez oldum seni Uyan artık bu rüyadan.. tesekkürler S E S S I Z C E ![]() |
|
| | #3 |
![]() ![]() Forumda uzman
Teşekkür etti: 4.637
Forum Gücü: 112 Forum Puanı:39278 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bugünde herkes çalışma yapıyo bendemi yapsam ne eline sağlık hoş çalışma olmuş
" Kim ne derse desin, sözcükler ve düşünceler dünyayı değiştirebilir. " |
|
| | #4 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Teşekkür etti: 12.900
Forum Gücü: 500 Forum Puanı:136026 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | 1ci resim super derin.. ![]() bugünlerde yeni hobim seni üzmek, kendini buna alıştır zorum artık ![]() |
|
| | #5 |
| Öğretim üyesi Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 174
Forum Gücü: 9 Forum Puanı:776 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
emeginize saglik
|
|
| | #6 |
| Dekan ![]()
Teşekkür etti: 1.820
Forum Gücü: 45 Forum Puanı:10838 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Eline saglik cok hos resimler parca secimi dehset.. Teoya hayranliginin derecesi bi kac resime onun fotografini eklemenden anlasiliyo BiR KoRKuLuK GiBi iÇiMe DiKiLDiN BeNi DaHa BuLaŞMaDaN BiTiRDiN BiR HaYaT aVCuMa ÇiZiLDiN BeNi KeMiRDiN NeYe ÇeViRDiN SeN.. |
|
| | #7 |
| Asistan Sanatkârlar grubu ![]()
Teşekkür etti: 326
Forum Gücü: 27 Forum Puanı:10048 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hiç sevmem teo yu.ama çalışmalar için ellerine sağlık.
Mutlu olmak için sevmek için görme, işitme Mutlu olmak için sevmek için bilme, çok düşünme |
|
| | #8 | |
| Muhabir Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.019
Forum Gücü: 112 Forum Puanı:46269 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Teo benim dünyam(=..üzüldüğümde,sevindiğimde,sıkıldığımda,bu naldığımda hep onu dinlerim..sesinin ayrı bir büyüsü var..ben günüme teo dinlemeden başlamam..başlayamam ki..(= ![]() Yaz günü palto giyerim Ceplerim dolu dolu şiir Gören beni deli sanır Adım kaçığa çıkar keşke kaçsam Keşke kaçabilsem şu dünyadan. -Yağmur içen kız.- | |
|
| | #9 |
![]() ![]() Forumda uzman
Teşekkür etti: 3.002
Forum Gücü: 188 Forum Puanı:76700 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ilk resim çok hoş! ellerine sağlık liseli (: ![]() et les larmes coulèrent le long de ses joues! Love is like war.. Easy To Start.. Difficult To End.. And.. Impossible To Forget..!! |
|
| | #10 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 4.997
Forum Gücü: 176 Forum Puanı:61755 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
emegine saglik güzel olmuslar hepsi Yorgun... |
|
| | #11 |
| Öğrenci ![]()
Teşekkür etti: 0
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:1 ![]() |
ya bu şarkı kimde var bana yollayabilirmi acabaaaa
|
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |