Konu Seçenekleri
Eski 25-05-07, 00:28 Çevrimdışı   #1
Muhabir
Düşünürler grubu

GönüLçeLen` - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.758
Teşekkür etti: 3.019
RepForum Gücü: 112
Forum Puanı:46269
GönüLçeLen` tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGönüLçeLen` tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGönüLçeLen` tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGönüLçeLen` tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGönüLçeLen` tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGönüLçeLen` tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGönüLçeLen` tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGönüLçeLen` tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGönüLçeLen` tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGönüLçeLen` tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGönüLçeLen` tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
dikkat Teo'm-Bir Günde Yalnızlık

Aslında her şey bir günde olmadı
Sen bir günde terk etmedin beni
Bardak son damlayla taşmadı
Ben bir günde kirletmedim seni
Uyan artık bu rüyadan
Çok çok geç olmadan
Bir günde yalnızlık olmaz
Aslında duvarlar kalınlaşmadı
Sen zamanla duymaz oldun beni
Gözler karanlığa alışmadı
Ben zamanla görmez oldum seni
Uyan artık bu rüyadan
Çok çok geç olmadan
Bir günde yalnızlık olmaz

Yaz günü palto giyerim
Ceplerim dolu dolu şiir
Gören beni deli sanır
Adım kaçığa çıkar
keşke kaçsam
Keşke kaçabilsem şu dünyadan.

-Yağmur içen kız.-
Mesaja teşekkür eden: (7 Kişi)
KINALI_BEBEK (25-05-07), LaViNia (25-05-07), MrTcN1905 (25-05-07), Snorland (25-05-07), Tonks (25-05-07), ~Kardelen~ (25-05-07), ~sebofan_memo~ (25-05-07)
Eski 25-05-07, 00:29 Çevrimdışı   #2
Rektör

LaViNia - ait Avatar
Genel Mesajlar: 11.303
Teşekkür etti: 6.403
RepForum Gücü: 238
Forum Puanı:97193
LaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
..Sen zamanla duymaz oldun beni
Gözler karanlığa alışmadı
Ben zamanla görmez oldum seni
Uyan artık bu rüyadan..

tesekkürler

S E S S I Z C E

Eski 25-05-07, 00:32 Çevrimdışı   #3

Forumda uzman
Genel Mesajlar: 8.333
Teşekkür etti: 4.637
Forum Puanı:39278
MareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
bugünde herkes çalışma yapıyo bendemi yapsam ne eline sağlık hoş çalışma olmuş

" Kim ne derse desin, sözcükler ve düşünceler dünyayı değiştirebilir. "
Eski 25-05-07, 00:37 Çevrimiçi   #4

Tweety - ait Avatar
Genel Mesajlar: 30.512
Teşekkür etti: 12.900
RepForum Gücü: 500
Forum Puanı:136026
Tweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
1ci resim super

derin..
üf..

bugünlerde yeni hobim seni üzmek,
kendini buna alıştır zorum artık
Eski 25-05-07, 00:40 Çevrimdışı   #5
Öğretim üyesi
Kemalistler

delicesur - ait Avatar
Genel Mesajlar: 625
Teşekkür etti: 174
RepForum Gücü: 9
Forum Puanı:776
delicesur ara sıra gören oluyordelicesur ara sıra gören oluyordelicesur ara sıra gören oluyordelicesur ara sıra gören oluyordelicesur ara sıra gören oluyordelicesur ara sıra gören oluyordelicesur ara sıra gören oluyor
emeginize saglik
Eski 25-05-07, 00:57 Çevrimdışı   #6
Dekan

KINALI_BEBEK - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.166
Teşekkür etti: 1.820
RepForum Gücü: 45
Forum Puanı:10838
KINALI_BEBEK Rep olayını aşmışKINALI_BEBEK Rep olayını aşmışKINALI_BEBEK Rep olayını aşmışKINALI_BEBEK Rep olayını aşmışKINALI_BEBEK Rep olayını aşmışKINALI_BEBEK Rep olayını aşmışKINALI_BEBEK Rep olayını aşmışKINALI_BEBEK Rep olayını aşmışKINALI_BEBEK Rep olayını aşmışKINALI_BEBEK Rep olayını aşmışKINALI_BEBEK Rep olayını aşmış
Eline saglik cok hos resimler parca secimi dehset..
Teoya hayranliginin derecesi bi kac resime onun fotografini eklemenden anlasiliyo

BiR KoRKuLuK GiBi iÇiMe DiKiLDiN
BeNi DaHa BuLaŞMaDaN BiTiRDiN
BiR HaYaT aVCuMa ÇiZiLDiN
BeNi KeMiRDiN NeYe ÇeViRDiN SeN..
Eski 25-05-07, 01:00 Çevrimdışı   #7
Asistan
Sanatkârlar grubu

fibula - ait Avatar
Genel Mesajlar: 302
Teşekkür etti: 326
RepForum Gücü: 27
Forum Puanı:10048
fibula Rep olayını aşmışfibula Rep olayını aşmışfibula Rep olayını aşmışfibula Rep olayını aşmışfibula Rep olayını aşmışfibula Rep olayını aşmışfibula Rep olayını aşmışfibula Rep olayını aşmışfibula Rep olayını aşmışfibula Rep olayını aşmışfibula Rep olayını aşmış
Ödüller:
hiç sevmem teo yu.ama çalışmalar için ellerine sağlık.

Mutlu olmak için sevmek için görme, işitme
Mutlu olmak için sevmek için bilme, çok düşünme
Eski 25-05-07, 01:01 Çevrimdışı   #8
Muhabir
Düşünürler grubu

GönüLçeLen` - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.758
Teşekkür etti: 3.019
Forum Puanı:46269
GönüLçeLen` tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGönüLçeLen` tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGönüLçeLen` tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGönüLçeLen` tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGönüLçeLen` tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGönüLçeLen` tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGönüLçeLen` tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGönüLçeLen` tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGönüLçeLen` tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGönüLçeLen` tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGönüLçeLen` tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Alıntı:
KINALI_BEBEK´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Eline saglik cok hos resimler parca secimi dehset..
Teoya hayranliginin derecesi bi kac resime onun fotografini eklemenden anlasiliyo
Teo benim dünyam(=..üzüldüğümde,sevindiğimde,sıkıldığımda,bu naldığımda hep onu dinlerim..sesinin ayrı bir büyüsü var..ben günüme teo dinlemeden başlamam..başlayamam ki..(=

Yaz günü palto giyerim
Ceplerim dolu dolu şiir
Gören beni deli sanır
Adım kaçığa çıkar
keşke kaçsam
Keşke kaçabilsem şu dünyadan.

-Yağmur içen kız.-
Eski 25-05-07, 01:03 Çevrimdışı   #9

Forumda uzman

σℓα!!! - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.838
Teşekkür etti: 3.002
RepForum Gücü: 188
Forum Puanı:76700
σℓα!!! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazσℓα!!! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazσℓα!!! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazσℓα!!! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazσℓα!!! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazσℓα!!! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazσℓα!!! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazσℓα!!! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazσℓα!!! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazσℓα!!! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazσℓα!!! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
ilk resim çok hoş! ellerine sağlık liseli (:

et les larmes coulèrent
le long de ses joues!

Love is like war..
Easy To Start..
Difficult To End..
And..
Impossible To Forget..!!
Eski 25-05-07, 11:30 Çevrimdışı   #10
Rektör

~Kardelen~ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 14.566
Teşekkür etti: 4.997
RepForum Gücü: 176
Forum Puanı:61755
~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
emegine saglik güzel olmuslar hepsi

Yorgun...
Eski 19-08-08, 09:15 Çevrimdışı   #11
Öğrenci
Genel Mesajlar: 1
Teşekkür etti: 0
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:1
shadowws20 Herkese mesafeli
ya bu şarkı kimde var bana yollayabilirmi acabaaaa

Konu Seçenekleri