| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi | teoman akorlari Istanbulda Sonbahar Am ----------0-----------0----- -------1-----1-----1-------- ----2-----------2----------- ---------------------------- --0------------------------- ---------------------------- Am Dm Am Mevsim rüzgarlari ne zaman eserse o zaman hatirlarim G Am Çocukluk rüyalarim, seytan uçurtmalarim Am Dm Am Öper beni annem yanaklarimdan güzel bir rüyada G Am Sanki sevdiklerim hayattalarken hala (nakarata geçis: g/c) ----------3--------------0--- -------0--------------1------ ----0--------------0--------- ----------------------------- ----------------3------------ -3--------------------------- Dm Am Dm Am aksama dogru azalirsa yagmur, kizkulesi ve adalar ) Dm Am E Am Nakarat ah burda olsan çok güzel hala istanbul'da sonbahar ) Am Dm Herzaman kolay degil sevmeden sevismek Am G Am Tanimak bir vücudu yavasça ögrenmek alismak ve kaybetmek Am Dm Am Istanbul bugün yorgun üzgün ve yaslanmis biraz kilo almis G Am Aglamis yine, rimelleri akiyor Solo: Dm Am ---5---7---5----------5------- ------------------ ---------------6----------8-------5-------------- ------------------------------7------------------ ------------------------------------------------- ------------------------------------------------- ![]() MmMmMmMmMmMmm...! |
|
| | #2 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 3.330
Forum Gücü: 93 Forum Puanı:34009 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | iki yabanci Am E am E Yazdan kalma bir günden yada cölde cay filminden dm am Bir sahne var aklımda oyuncular sanki biziz E am Mutsuzuz ikimiziz dm am Kimi asklar hic bitmezmis bizimkisi bitenlerden E Sevmeye yeteneksiziz ( am E am E ( İki yabancı iki yabancı birlikte ama yalnız ( am dm E dm am E ( İki yabancı, iki yabancı iki yabancı birlikte ama yalnız ( am ( İki yabancı Am E am hani o günesin batısı bizi tanrıya inandırısı Dm am E Şu an o aksam aklımda ama cok zaman önceydi am Yaralarımız agır degildi Dm Yinede bagısladım ben hepsini am E am Hem seni hemde kendimi o kadar yoktunki sebnem ferah: Am E am A Yazdan kalma bir günden yada cölde cay filminden dm am E Benimde sahneler aklımda seninkilerden farklı ama am dm am Sen kendini kandırma,yoktur üstüne senin güzeli cirkin E am Yapmakta sucuysa dünyaya atmakta, dm am Neyin bildinki degerini benimkini bileceksin E am Tabi bunu da mahvedeceksin ![]() MmMmMmMmMmMmm...! |
|
| | #3 |
Forum Gücü: 93 Forum Puanı:34009 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Anlıyorsun Değilmi Am G Am Hava ayaz mi ayaz ellerim ceplerimde F Am F E Am Bir türkü tutturmusum duyuyorsun degil mi G Am Çalacak bir kapim yok mutluluga hasretim F Am F E Am Artik sokaklar benim görüyorsun degil mi ( F Am F Am ( Zaman akmiyor sanki saatler durmus bugün ( F Am F E Am ( Sonsuz yalnizligimda bir tek sen varsin bugün A ( Am E Am E Am ( Ya dön bana artik duyuyor musun beni ( Am E Am E Am ( Ya çik git dünyamdan anliyorsun degil mi Am G Am Bir resmin kalmis bende tam ortadan yirtilmis F Am F E Am Hani siyah kazakli biliyorsun degil mi G Am Gözlerimden süzülen birkaç damla anida F Am F E Am Senin sicakligin var anliyorsun degil mi TEKRAR A ![]() MmMmMmMmMmMmm...! |
|
| | #4 |
Forum Gücü: 93 Forum Puanı:34009 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bir Damla Gözyaşı Dm Am Dm Tüm kaybolanlar kaybolmuslara rastlarsa zamanın birinde Am Dm Tek bir damla gözyasım göle düserse ellerimden kayıp gidince C Dm C A Bir uyansam uyansam uyansam uykumdan Dm C B A Dm C Bir damla gözyası bir damala var elimde bir damal gözyası B A Bir damla ellerimde Dm Am Sonunda görürüz belki sende ,bende ucsuz bucaksızız Dm Bu yalnız sehirde,yasam sevincin duruyor mu?hala icinde Am Dm Sustun konusmadın sözcüler bitince ![]() MmMmMmMmMmMmm...! |
|
| | #5 |
Forum Gücü: 93 Forum Puanı:34009 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Gemiler EM Am Bir an için çıksam hayatımdan, Bm Em Yanık tenli omuzunda Em Am Bm7 B7 Haykırsam maziden uzaklarda, şu anda yanında, C D7 Deniz rüzgara karışmış güneşte Em C D7 B7 Dalga sesleri vardı gülüşlerde, gülüşlerde, gülüşlerde... Em Bm Sen geçerken sahilden sessizce, C Bm7 Gemiler kalkar yüreğimden gizlice ![]() MmMmMmMmMmMmm...! |
|
| | #6 |
Forum Gücü: 93 Forum Puanı:34009 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | kupa kizi sinek valesi Em Am Em Bir iskambil falında çıkmıştık birbirimize G Em O güzel kupa kızıydı sinek valesiydim bense Am Em Gece yarısı o Perşembe rastladım köprü üstünde G Em Ağlama dedim o ağladı trabzanlardan indiğinde ---------------------NAKARAT--------------------- G D Em Saçların mı ıslak yoksa ıslak mı yaşamak dedim D Senin için rüzgarda hep yağmur mu var G D Em Gözlerin mi daldı yoksa sıkıldın mı sorulardan D Hiç geçmez mi gözlerinden bu sonbahar - - - - - - - - - Em G Bir kar tanesi ol,kon dilimin ucuna D Em 2 Bir kar tanesi ol,eri ağzımda --------------------------------------------------- Em Am Em Sırılsıklam soyundu,vücuduma dokundu G Em Biraz pürüzlü tenimde,yaşam hücrelerimi buldu Am Em Mutluydum o uyudu sarıldım sayıklarken G Em Tanımadığım o adları yanımda çırılçıplak --NAKARAT-- Em Am Em Rüyamda gururluydum,biliyordum diyordum G Em İnanmak lazımmış meğer iskambil fallarına Am Em Uyandım bakakaldım,hayali bir parmağın G Em Bıraktığı yazıya,pencere camının buğusuna hoşçakal --NAKARAT-- ![]() MmMmMmMmMmMmm...! |
|
| | #7 |
Forum Gücü: 93 Forum Puanı:34009 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Motosikletli Kız EM Motosikletli kiz EM Günlerdir seni bulmak için C EM Buralardayim sen yoksun Motosikletli çatladi mi C Dudagin avucun yüzün yüregin EM Üsüyor musun B7 Kirik bir kalp elinde kala kala kala kala EM AM Bir karamel tadiysa dünya senin agzinda D EM Gittikçe azalan her nefes aldiginda EM AM Bir karamel tadiysa dünya senin agzinda D EM Gittikçe azalan her kalbin atisinda C EM Sanki seni benim içinyapmislar C EM Sanki seni benim için yaratmislar motosikletli kiz...C-EM-C-EM-C-EM-EM ![]() MmMmMmMmMmMmm...! |
|
| | #8 |
Forum Gücü: 93 Forum Puanı:34009 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | o yaz E B E Nasılda geçmişti bütün bir yaz E A E Başımda kavak yelleri esen o yaş {G#m C#m A A {Sense hanımeli kadar beyaz 2 {E B E {Çalmıştınız kalbimi bilmeden biraz E B E Na Nanın... E A E Nasıl da koşuşurduk bahçelerde E A E Şarkı söylerdik mehtaplı gecelerde { C#m G#m A B { Sen bana ben sana komşu evlerde 2 { E B E { Kök sarmaşıklar gibi sarıldık o yaz E B E Na Nanın... G#m C#m G#m Elimde değerli safça elin G#m C#m D#m Benimse arardı seni gözlerim A > Öpüşürken korkusu birşeylerin > 2 E B E > Aşkımıza ilk hüznü getirdi biraz > E B E Na Nanın... E B E Çocuk kalbimize dolan gamla E A E Oturup ağlamıştık sessiz çardakta {C#m G#m C#m A C {Çaresiz erken inen akşamla 2 {E B E {Veda edip ayrıldık biterken o yaz * Sıra ile B-A-C çalınacak... E B E Na Nanın... ![]() MmMmMmMmMmMmm...! |
|
| | #9 |
Forum Gücü: 93 Forum Puanı:34009 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Papatya Am G Bizi taniyan herkes bilir, senle ben eskiden beri F E Hiç derdimiz olmadan büyümüstük yan yana Am G Hani çok sevdigin o filmi, gördükten sonra F E Kisacik kestirip saçlarini içtin ilk sigarani ( A ( Oh papatya ( D ( Yüzümün haline bak ( A ( Seninle kim kalacak ( E C B A A ( Isiklar kapaninca, benden çok uzakta ( A ( Oh papatya ( D ( Son bir defa bana bak ( A ( Seninle kim kalacak ( E C B A ( Isiklar kapaninca, buradan çok uzakta Am Zaman mi degisti yoksa ben mi G Geride kaldi o günler F E Aklim belli karismis, yüzümde gölgeler Am G Senin için saklayip, sana getirip anlattigim her sey F E Artik çok bos geliyor, yalan tüm kelimeler TEKRAR A Am G Simdi o günlere dönüp seni düsündügüm anlarda F Hala üstümde kokun E Sesin kulaklarimda TEKRAR A ![]() MmMmMmMmMmMmm...! |
|
| | #10 |
Forum Gücü: 93 Forum Puanı:34009 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | paramparca Em Saatim yok tam olarak bilemem Am Biraz bira biraz sarap önceydi Em Nasil oluyor vakit bir türlü geçmezken B Em Yillar hayatlar geçiyor Em Kayip bir bavul gibiyim hava alaninda Am Ya da bos bir yüzme havuzu son baharda Em Çok mu ayip hala mutluluk istemek? B Em Neyse zaten hiç halim yok Am Bugün benim dogum günüm (nac.) Em Hem sarhosum hem yastayim B Bir bar taburesi üstünde Em Babamin öldügü yastayim Am Bugün benim dogum günüm Em Kelimeler büyüyor agzimda B Em Bildigim tüm hayatlar Em B Em Paramparça ooooo paramparça Em Takatim yok yine de telefona sarildim Am Son bir özür için tüm sevdigim kadinlardan Em Aradim mesajlar cikti kapattim B Em Telesekretere konusamayanlardanim TEKRAR (nac.) ![]() MmMmMmMmMmMmm...! |
|
| | #11 |
Forum Gücü: 93 Forum Puanı:34009 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ruzgar gulu Dm Bb Kır evinin verandasında bir rüzgar gülüne rastladım F E İnsanmışcasına konuşma başladım Dm Bb Dedim benim kadar yalnızsan tek gecelik bir aşksan F E Omuzlarına abanan bir anıdan kaçıyorsan Am Dibe vurduysan ya da hala düşüyorsan Dm C Dm Bir yaz günü bir yaz günü Dm C Dm Hiç bu kadar üşüdün mü Dm C Dm Rüzgar gülü rüzgar gülü Dm C Dm Hiç ölümü düşündün mü Dm Bb Hayalimdeki adsız kadın sanki ağzımda tadın F E Eminimki sende hep kendini aradın Dm Bb Evimin yolu beni unutmuş otellerin soğukluğunda F F Tüm bu garip duygular bir tür iç kanama Am Dibe vurduysan ya da hala düşüyorsan Dm C Dm Bir yaz günü bir yaz günü Dm C Dm Hiç bu kadar üşüdün mü Dm C Dm Rüzgar gülü rüzgar gülü Dm C Dm Hiç ölümü düşündün mü ![]() MmMmMmMmMmMmm...! |
|
| | #12 |
Forum Gücü: 93 Forum Puanı:34009 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | senden once senden sonra İNTRO - Em D Em D Em Bu çığlık çığlığa dalgalar D ve hüzünlü güzel martılar Em Rüzgara çarpıp çarpıp D gelip doluyorlar kalbime Em Yalnızım uçurum kıyısında D Hayat ve ölüm arasında Em Tüm hayatım akıp geçiyor D Ayaklarımın altında B7 Daha kaç vücut gerekli Em Benim seni unutmama Em B7 ) Senden önce senden sonra ) Am Em ) Senden önce senden sonra ) Em D ) 2 kere Daha kaç vücut gerek bana ) B7 Em ) Benim seni unutmama ) solo... Em D Am B7-Em Em D Am B7-Em TEKRAR... ![]() MmMmMmMmMmMmm...! |
|
| | #13 |
Forum Gücü: 93 Forum Puanı:34009 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | doktor Am D7 G C F Öyle büyük ki inan doktor içimdeki boşluğum Dm E Ne koyarsam koyayım hiç dolmuyor Am D7 G C F Eğer böyle yaşarsam hep aynı acıyı Dm E Bu sıcaklar bile beni donduruyor Am D7 G C F Kör bir dilenci vücudunda sigara yanıklarıyla Dm E İlkbahardan bana bahsediyor Am D7 G C F Sardunyalar açıyor diyor ama ben görmiyeceğim Dm E Ve sizin gibi sevinmeyeceğim D7 Am Bekleme salonunda günü geçmiş dergiler D7 E Saçım başım dağılmış sanki bana benzerler Am D7 G F Doktor doktor insanlar hiç bilmiyor Am D7 G F Doktor doktor insanlar hiç duymuyor Am D7 G F Doktor doktor insanlar hissetmiyor Am D7 G F Am Doktor doktor kimse beni sevmiyor doktor Am D7 G C F Gerginsin rahatla dedi çabucak soyunurken kadın Dm E Paramı ver yeter hiç farketmez adın Am D7 G C F Soyunmana gerek yok bana bir keç tatlı söz lazım Dm E Uyuyana kadar kal yeter bitmiş uyku haplarım ![]() MmMmMmMmMmMmm...! |
|
| | #14 |
Forum Gücü: 93 Forum Puanı:34009 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Dunya Em D C Herkes gibi Em D C Olmayan hayaller peşinde Em D C Yalnızım Em D C Kelimeler acıtır canımızı Em D C Bilmeden Em D C El yordamıyla yaşarken B Dinle artık duymuyoruz C D Yalama hayaller sonunda Em D C Dünya dünya X2 Em D C B A B Dünya az dön yanıbaşımızda ![]() MmMmMmMmMmMmm...! |
|
| | #15 |
Forum Gücü: 93 Forum Puanı:34009 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | En güzel Hikâyem Em Cmaj7 Em Bm Em Bm Kulaklarım patlıyor sessizliğinden yorgunluğundan ölüyorum Em Bm Cmaj7 Sinekler yapışıyor vücuduma gitmiyorlar Em Bm Em Yayılıyor kanları vurduğumda Em Deniz araladım geçtim bir aşktan attım kum torbalarımı Döktüm yaprakları ama sanki uzandım tenime hissettim Terim aktı parmak aralarından ( Em Bm Em Bm Em Bm ( Bazen ne yaparsan yap olmuyor bazen Em Cmaj7 Kanım hızlanıyor bazen damarlarımda Em Bm Em Kan çanakları aynada levham boynumda Em Bm Cmaj7 Yapbozu tamamlarken bakıyorum Em Bm Em Büyük parçam eksik kalbin olduğu Em Bm Cmaj7 C Bazen bir vücudu sarıyorum banıp parmağımı Em Bm Em Tadına bakıp gözümü sevmeye karartıp yapamıyorum ( Em Bm Em Bm Em Bm ( Bazen ne yaparsan yap olmuyor bazen Em Cmaj7 Derimin altında başarılı ayrılık notları Em Bm Em Yazılmış çöpe atılmış intihar Mektupları Em Bm Cmaj7 Em Bm Em Vuruyorum sokaklara Bedenimi hayallere hayatımı yine omuzlarıma Em Bm Cmaj7 C Bm Em Acımı alsınlar diye sığınıp kurtaracak kadınlara onbeş dakikalık ( Em Bm Em Bm Em Bm ( Bazen ne yaparsan yap olmuyor bazen Em D Em D Acı bir tat kalıyor ağzımda bazen yutup unutup Em Bm Em Bm Em Bazen tükürüyorum bazen ayılıp uyanıp bir nefesle Bm Em Bm Yanımda adı yok sırtı var bana dönük dökük Em Bm Em Soğuğa çeviriyorum suyu ağlıyorum bakıp içime ayılamayıp anlayamıyorum ( Em Bm Em Bm Em Bm ( Bazen ne yaparsan yap olmuyor bazen Şebnem Ferah: Em C Em Bm Em Bitti zor oldu ama bitti yapamadım benim başka bir kalbi bedenim zayıftı C Em F Em C Kalbim güçlüydü belki haritası ama çok silikti sert bir şeydi iliklerimde Em C Em Aşk dayandım ittim sığmadı kanırmadı girmedi ama sıktım pis kanı akıttım C Em C Em Bm Yaramdan iyileştirmeye yaladım geçmişte sanki soktum neşteri göğsüme C Em Bm Em İnanmaya halim kalmadı diye bitti zor oldu ama bitti ( Em Bm Em Bm Em Bm ) ( Bazen ne yaparsan yap olmuyor bazen )2 Teoman: Em Bm Cmaj7 Em Bm7 Em Korkma bilirim acıyı tedaviyi imkânsızlığın kekremsi tadını Em7 Cmaj7 Dün insanlara baktım kendi kirli camımdan Em Bm Em Bm Terkedilmişler çoktan yaradan tarafından Şebnem Ferah: Em Bm Em C Ben kesilene kadar yüzdüm ama görünmeyince karan Em Em7 Em Bıraktım kendimi battım bir taş gibi Em Bm Em Cmaj7 C E Em Yanmıştı çizilmişti ama seyrettim ağlayarak sabredip çok sevdiğim bir filmi D Em D Em Artık yalnız senin için üzülüyorum bitti, bitti zor oldu ama bitti Teoman: Em D Em Em Benimde zaten hiç gücüm yok yüzüm yok hiç umudum yok Bm C Em Bm Em Ama bil ki farklı bir hayaldi işkenceydi bazen, bazen çok güzeldi C Em Ama anlıyorum sesinden Kurtulmuşsun sen C Em D Em Nokta konmuş bitmiş en güzel hikâyem ![]() MmMmMmMmMmMmm...! |
|
| | #16 |
Forum Gücü: 93 Forum Puanı:34009 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Gonulcelen Am Dm Kırıklarını aldırdım kalbimin G C Zırhımı çıkarttım astım portmantoya F Dm Güzel vücutlar boş suratlar G Am Benimse yenmiş tırnaklarım titrek ellerim var Dm G C Evet dedi bende seni aldattım bir kez de değil üstelik F Dm G Am Çünkü beni çok kanattın çok sevdiğim bir yalandın Am Dm G C Gönülçelen gönülçelen aynı anda utanmadan F Dm G Am Hem kırıcı hem kırılgan yordun beni gönülçelen Am Dm Gönülçelen gönülçelen G C Biraz gerçek biraz yalan F Dm G Am Hem yarabandım hem yaram bitsin artık gönülçelen ![]() MmMmMmMmMmMmm...! |
|
| | #17 |
Forum Gücü: 93 Forum Puanı:34009 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Gunduz tarifesi E A Biraz uyusam geçer belki bir kalp atışı uzağımda E istemezsen hemen giderim gerçi A taksi gündüz tarifesi açarsa E Tuttuğum balıkları denize attım A açlıktan ölüyorum E bana gülmeyi armağan ettin A D ama nereye koydum bulamıyorum G E A D soy beni yatır uykuya şu an sanki Evimdeyim G E A D Bul beni aramana gerek yok beni koyduğun Yerdeyim... ![]() MmMmMmMmMmMmm...! |
|
| | #18 |
Forum Gücü: 93 Forum Puanı:34009 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Istasyon insanlari A (A6) A A (A6) A ) Ruhidir benim adım hiç çıkamam evimden ) E7 E E7 E A ) Dostlar uydururum hayali mutluyumdur bu yüzden ) A (A6) A ) Bir çiçek dürbününden insanlara bakarken ) E7 E E7 E A )A Birgün bir istasyon gördüm trenleri geciken ) A ) Yolcular ellerinde tek gidişlik bir bilet ) E7 E A ) Henüz bilmeselerde hayat bundan ibaret ) (A) A E A ) İstasyon insanları burdalar tesadüfen ) E E7 E A ) N Aynı rüyayı görüp ayrı yerlere giden ) Eskiden çok eskiden ben daha çok küçükken ) Henüz cennet plajı otopark olmamışken ) Mercanların arasında küçük balıklar vardı ) En güzelleri el boyunda kavuniçi olanlardı )A Bir gün bir rüya gördüm o kavuniçi balık benmişim ) Büyümem beklenmeden afiyetle yenmişim ) İstasyon insanları burdalar tesadüfen ) Aynı rüyayı görüp ayrı yerlere giden ) N Ruhidir benim adım Bir sırrım var saklarım Ama görünce anlarsınız Yalnız dikkat acımayın acınmak canımı en çok acıtandır İstasyon insanları... ![]() MmMmMmMmMmMmm...! |
|
| | #19 |
Forum Gücü: 93 Forum Puanı:34009 ![]() ![]() |