| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Muhabir Düşünürler grubu ![]() | Teoman İzmir'de (: Sanatçı: Teoman ![]() Yer : Ooze Venue - Kazım Karabekir cad.no:46 Bornova Ata durağı Bornova / İzmir Tarih: 8 Ağustos 2008 Cuma 23:00 Fiyat : 25,00 YTL -Tüm danacıklaır bekliyoruz efem(: ![]() Yaz günü palto giyerim Ceplerim dolu dolu şiir Gören beni deli sanır Adım kaçığa çıkar keşke kaçsam Keşke kaçabilsem şu dünyadan. -Yağmur içen kız.- |
|
| Mesaja teşekkür eden: | disco fever (02-08-08) |
| | #2 |
| Rektör Spor grubu ![]()
Teşekkür etti: 6.704
Forum Gücü: 107 Forum Puanı:33294 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Biraz önce msn'de dediklerim geçerli ![]() ( Bırak Teo'n heyecanlansın ) ![]() "*[ Love is like war, easy to start,hard to end, and impossible to forget ]*" |
|
| Mesaja teşekkür eden: | GönüLçeLen` (02-08-08) |
| | #3 |
![]() ![]() Bölümünde deneyimli
Teşekkür etti: 2.054
Forum Gücü: 72 Forum Puanı:27885 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | 3 Lü Takılıyoruz Dimi Canan Sagoda Düet Yaparsa Gelirim Ama ![]() |Ř ayına Sokmak Zor da Olsa RaP'i |σ rtamı Bulmak Kolaydır Belki |σ lmasa da Bazen Yazma Fikri |κ arışık Gerçekleri Çözmek İçin Mi ? |ΐ syan Etmek Kolay , Dayanmak İse Dahi |₤ r Yada Geç Yaşatırım Ben İçimdekini |
|
| Mesaja teşekkür eden: | GönüLçeLen` (02-08-08) |
| | #4 |
| Muhabir Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.019
Forum Gücü: 112 Forum Puanı:46269 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sağol ANıl'cııım(: Gürki'm sen iste yahu,Sago'ya beste bile yaptırırz senin için Hehe,yakışır ![]() Yaz günü palto giyerim Ceplerim dolu dolu şiir Gören beni deli sanır Adım kaçığa çıkar keşke kaçsam Keşke kaçabilsem şu dünyadan. -Yağmur içen kız.- |
|
| Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi) | Řσσκΐ₤ (02-08-08), disco fever (02-08-08) |
| | #5 |
![]() ![]() Bölümünde deneyimli
Teşekkür etti: 2.054
Forum Gücü: 72 Forum Puanı:27885 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Anlaştık O Zaman |Ř ayına Sokmak Zor da Olsa RaP'i |σ rtamı Bulmak Kolaydır Belki |σ lmasa da Bazen Yazma Fikri |κ arışık Gerçekleri Çözmek İçin Mi ? |ΐ syan Etmek Kolay , Dayanmak İse Dahi |₤ r Yada Geç Yaşatırım Ben İçimdekini |
|
| | #6 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.054
Forum Gücü: 88 Forum Puanı:31089 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bizimkiler gider kesin...
![]() Tüm hainler diz çökecek bir gün TÜRK bayrağının altında... Ich Bin Heinrich Himmler |
|
| | #7 |
| Profesör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.528
Forum Gücü: 81 Forum Puanı:32249 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Çok isterimm yaa ![]() BakaLım,inş. izin koparabiLirim =S . Kurtar beni,kutsar qbi . . Kimler kırdı seni,yok et hepsini (!) ((: |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |