Konu Seçenekleri
Eski 27-08-08, 13:21 Çevrimdışı   #1
Doçent
Sanatkârlar grubu

AяiηηA - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.401
Teşekkür etti: 1.655
RepForum Gücü: 52
Forum Puanı:20732
AяiηηA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAяiηηA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAяiηηA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAяiηηA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAяiηηA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAяiηηA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAяiηηA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAяiηηA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAяiηηA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAяiηηA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAяiηηA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
havali Teoman - Rapsodi İstanbul ( Cansu - Maça )

Al tüm param bu dedim , boşver dedi sende kalsın
Bir parça yeter , ufak . Kopar ve yiyeceğinden
Etrafına bak , Onlardan olma '' sakın ''
Yola koyul küçük küçük , git buralardan

Sokaklarda sapsarı yapraklar
Mazgallarda yağmurlar
Hangi kentte bu denli acı var
Başka nerde İstanbul kadar...

Git , yapraklar yatağın olsun
Kırlangıçlar arkadaşların
Yıldızlar yorganın olsun
Hem zaten gökte işsiz güçsüz duruyorlar

Benden geçti ama sen yap , git buralardan
Bitene kadar bitmez hayat , Bitti mi de biter ama
İçtim tüm şaraplarını , bu dunyanın
Kay ıslak güvertelerinde , bütün güzel kadınların

'' BÜYÜK AŞKLAR HEP SENIN OLSUN ''
Hem zaten boşu boşuna başkalarında duruyorlar ...

UYAN...Dostum Uyan...

Mesaja teşekkür eden: (23 Kişi)
Язшμ§™ (27-08-08), иỉℓαу (27-08-08), ρяєηѕєѕ (27-08-08), alaskalı_eren (27-08-08), ArKaNtoS (27-08-08), Bir Ben Eksiktim (27-08-08), biTsEdE_giTsEk (27-08-08), charisma_06 (28-08-08), DR_GoKiSsS (27-08-08), DüşüM (28-08-08), GuZeLBeLa (27-08-08), hareketli (27-08-08), Maçakızı (27-08-08), mervis (28-08-08), n!da (27-08-08), Riyanka (04-09-08), RüyaM (27-08-08), SaKaRiN..! (27-08-08), Tweety (27-08-08), _canözüm_ (28-08-08), _ŞizofreN_ (29-08-08), `Hiperaktif (27-08-08), ~C@dY~ (27-08-08)
Eski 27-08-08, 13:22 Çevrimdışı   #2
Doçent
Düşünürler grubu

Maçakızı - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.470
Teşekkür etti: 3.853
RepForum Gücü: 91
Forum Puanı:37615
Maçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
havali

allam allam sonunda açtık konuyu
bitmicek sandım ama bitti
güzel oldu behhhh
bitanem benim seninle çalışmak süper keyifliydi ya
netin kopmasına, pc lerin defalarca kapanmasına aldırmadık
azmin zaferi
seni çoooooooook seviyorum bitanem

.

biliyorum artık çok zor çok.

kuracak yeni bir hikayem yok.

yine de uğraşıyorum rastgele bu eskimiş kelimelerle...

Mesaja teşekkür eden: (16 Kişi)
Язшμ§™ (27-08-08), иỉℓαу (27-08-08), ρяєηѕєѕ (27-08-08), AяiηηA (27-08-08), ArKaNtoS (27-08-08), Bir Ben Eksiktim (27-08-08), biTsEdE_giTsEk (27-08-08), DR_GoKiSsS (27-08-08), GuZeLBeLa (27-08-08), n!da (27-08-08), RüyaM (27-08-08), SaKaRiN..! (27-08-08), Tweety (27-08-08), _canözüm_ (28-08-08), _ŞizofreN_ (29-08-08), ~C@dY~ (27-08-08)
Eski 27-08-08, 13:23 Çevrimdışı   #3
Rektör
Düşünürler grubu

DR_GoKiSsS - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.991
Teşekkür etti: 3.131
RepForum Gücü: 210
Forum Puanı:90061
DR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Çok GüzeL olmuşlar Yüreciklerinze saglık

GLoBaL Çingene GökiŞ
(:

http://www.zamansiz.com/signaturepics/sigpic22569_5.gif

Beni Çekemeyenler Anten Kullansın =)
Ne KomiNizM,Ne FaŞiZM,YaŞaSıN ErotizM

Konu DR_GoKiSsS tarafından (27-08-08 Saat 13:25 ) de değiştirilmiştir..
Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi)
AяiηηA (27-08-08), Maçakızı (27-08-08)
Eski 27-08-08, 13:23 Çevrimiçi   #4
Rektör
Genç Kuvvet
Genel Mesajlar: 7.357
Teşekkür etti: 1.105
RepForum Gücü: 73
Forum Puanı:21906
Язшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
tebrikler vlla çok qüzel olmş

Ölüm olsa da bu sevdanın ucunda
BİZ HEP SENİNLEYİZ!

Hayat Tek Bir 'N'Den İbaret...

Karmaşık
Return Of The Remuş
Eski 27-08-08, 13:24 Çevrimdışı   #5
Rektör
Genç Kuvvet

ρяєηѕєѕ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.945
Teşekkür etti: 3.099
RepForum Gücü: 93
Forum Puanı:33477
ρяєηѕєѕ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazρяєηѕєѕ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazρяєηѕєѕ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazρяєηѕєѕ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazρяєηѕєѕ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazρяєηѕєѕ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazρяєηѕєѕ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazρяєηѕєѕ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazρяєηѕєѕ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazρяєηѕєѕ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazρяєηѕєѕ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Süpersiniz Kızlaaar

Ellerinize Sağlık Harika Bir Çalı$ma oLmu$

.

-
Aşkın ve Herşeyin "G" Hali (=

,
Gökyüzü gibi birşey bu çocukluk / Hiçbir yere gitmiyor...
Eski 27-08-08, 13:24 Çevrimdışı   #6
Yard. Doçent
Düşünürler grubu

RüyaM - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.652
Teşekkür etti: 2.284
RepForum Gücü: 77
Forum Puanı:35210
RüyaM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRüyaM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRüyaM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRüyaM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRüyaM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRüyaM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRüyaM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRüyaM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRüyaM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRüyaM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRüyaM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
emeginize saglık güzellikler

prensesim

Tuhaf bir umuttum sadece..

Her gece yastık aLtı ağLayan
Masum bir buLuttum öyLece..

Şehrin pisLiğinde maviLiğini beyazLığını unutan
Suskun bir sorundum sadece
Beyazın her tonunu siyahLara boyayan...

Ve adına "HAYAT" dediler bunun
Eski 27-08-08, 13:27 Çevrimdışı   #7
Doçent
Huzur Pınarı

vivace - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.980
Teşekkür etti: 704
RepForum Gücü: 29
Forum Puanı:9463
vivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayran
Ruhsal Durumum:
emeğinize sağlık ikinizinde =)

siz hep çalışma yapında böyle güzel olsun =):p

...

....Sıyrıldım rollerimden mutluyum çünkü artık YOKUM bugün...

....
Eski 27-08-08, 13:27 Çevrimiçi   #8

Tweety - ait Avatar
Genel Mesajlar: 30.512
Teşekkür etti: 12.900
RepForum Gücü: 500
Forum Puanı:136026
Tweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
yüreginize sağlık cıtırlar :p

derin..
üf..

bugünlerde yeni hobim seni üzmek,
kendini buna alıştır zorum artık
Eski 27-08-08, 13:28 Çevrimiçi   #9
Doçent

hareketli - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.772
Teşekkür etti: 630
RepForum Gücü: 29
Forum Puanı:8424
hareketli buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdahareketli buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdahareketli buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdahareketli buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdahareketli buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdahareketli buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdahareketli buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdahareketli buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdahareketli buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdahareketli buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdahareketli buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda
hepside harika olmuşlar
emeğinize sağlık=)

Everything

is

Changed
Eski 27-08-08, 13:28 Çevrimiçi   #10
Profesör
Düşünürler grubu

иỉℓαу - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.761
Teşekkür etti: 1.528
RepForum Gücü: 81
Forum Puanı:32249
иỉℓαу tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazиỉℓαу tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazиỉℓαу tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazиỉℓαу tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazиỉℓαу tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazиỉℓαу tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazиỉℓαу tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazиỉℓαу tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazиỉℓαу tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazиỉℓαу tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazиỉℓαу tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Uğraşmışsınız beLLi ((:
Emeklerinize sağLık,hepsi çok güzeL görünüyor =)
Öpüyorum kocaman yüreklerinizden

Cansu'm bide sana ayrıca

.

.

Kurtar beni,kutsar qbi . .

Kimler kırdı seni,yok et hepsini (!) ((:
Eski 27-08-08, 15:05 Çevrimdışı   #11
Profesör
Düşünürler grubu

Bir Ben Eksiktim - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.096
Teşekkür etti: 1.579
RepForum Gücü: 80
Forum Puanı:32323
Bir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
cok güzel olmuslar

ellerinize saglık

Bir gün
Çok bunalırsan
Denizin dibinde
Yosunlara takılmış gibi soluksuz
Sakın unutma gökyüzüne bakmayı
Gökyüzü senindir
Gökyüzü herkesindir
...
Eski 27-08-08, 15:20 Çevrimdışı   #12
Öğretim üyesi

Pose - ait Avatar
Genel Mesajlar: 786
Teşekkür etti: 1.173
RepForum Gücü: 59
Forum Puanı:27735
Pose tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazPose tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazPose tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazPose tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazPose tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazPose tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazPose tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazPose tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazPose tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazPose tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazPose tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Elinize Sağlık..

Çok Hoş Olmuş Hepsi

Kuzu

...
..
.

uA Pamukkale

!! " Esra'm " !!

PoseidoN

Galatasaray Terbiyesi..
Eski 27-08-08, 15:31 Çevrimdışı   #13

Mod. denetleyicisi

n!da - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.119
Teşekkür etti: 9.183
RepForum Gücü: 249
Forum Puanı:111018
n!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Ellerinize sağlık kızlar çok hoş hepsi

``. . .´´
Kör cehalet çirkefleştirir insanları..
Suskunluğum asaletimdendir...
Her lafa verecek bir cevabım var..
Lakin bir lafa bakarım laf mı diye,
Bir de söyleyene bakarım adam mı diye..
(Mevlana)

Eski 27-08-08, 15:54 Çevrimiçi   #14
Profesör
Düşünürler grubu

~C@dY~ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.205
Teşekkür etti: 3.548
RepForum Gücü: 144
Forum Puanı:63025
~C@dY~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~C@dY~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~C@dY~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~C@dY~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~C@dY~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~C@dY~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~C@dY~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~C@dY~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~C@dY~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~C@dY~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~C@dY~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
kızlar hepsi çok güzel olmuş

emeklerinize sağlık

selma'ma extra

cebimde yaralı bir umut
dilim bayram içim hazan
yalnızlığa hınç biriktiriyorum!
Eski 27-08-08, 16:51 Çevrimiçi   #15
Yard. Doçent
Genç Kuvvet

Karmaşık - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.898
Teşekkür etti: 557
RepForum Gücü: 16
Forum Puanı:4331
Karmaşık Forumda Saygin ve popüler biriKarmaşık Forumda Saygin ve popüler biriKarmaşık Forumda Saygin ve popüler biriKarmaşık Forumda Saygin ve popüler biriKarmaşık Forumda Saygin ve popüler biriKarmaşık Forumda Saygin ve popüler biriKarmaşık Forumda Saygin ve popüler biriKarmaşık Forumda Saygin ve popüler biriKarmaşık Forumda Saygin ve popüler biriKarmaşık Forumda Saygin ve popüler biriKarmaşık Forumda Saygin ve popüler biri
Ruhsal Durumum:
çok güzel olmuş, emeğinize sağlık =)

ßir Deli Remüşe Sevdalandım:

...Gündüzümde gecemdesin...
Eski 27-08-08, 18:06 Çevrimdışı   #16
Rektör

ArKaNtoS - ait Avatar
Genel Mesajlar: 12.049
Teşekkür etti: 2.432
RepForum Gücü: 124
Forum Puanı:39306
ArKaNtoS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArKaNtoS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArKaNtoS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArKaNtoS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArKaNtoS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArKaNtoS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArKaNtoS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArKaNtoS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArKaNtoS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArKaNtoS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArKaNtoS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
ellerinize sağlık bayanlar hepside harika çalışmaların

resimleri ayrı ayrı değerlendirmek zor hepsinde ayrı emek var

çok güzel olmuş

Eski 27-08-08, 18:48 Çevrimdışı   #17

S.mod denetleyicisi

`Hiperaktif - ait Avatar
Genel Mesajlar: 17.170
Teşekkür etti: 4.663
RepForum Gücü: 252
Forum Puanı:95336
`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
resimlerde tek eksik font kullanımı (= ve biraz daha büyük olmalı yazılar (=

yüreğinize sağlık güzel bir çalışma olmuş (=

Eski 27-08-08, 18:49 Çevrimdışı   #18
Dekan
Figüranlar

alaskalı_eren - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.926
Teşekkür etti: 4.123
RepForum Gücü: 57
Forum Puanı:17981
alaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
çoook güsel yaaa duygulandım walla

yüreğinize sağlık

"bir merdiwen dayadım göğe
bulutlara tırmandım
yıldızlar koydum cebime
tek tabancayımmmm"
Eski 27-08-08, 21:35 Çevrimdışı   #19
Yard. Doçent
Düşünürler grubu

SaKaRiN..! - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.800
Teşekkür etti: 2.393
RepForum Gücü: 93
Forum Puanı:42368
SaKaRiN..! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSaKaRiN..! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSaKaRiN..! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSaKaRiN..! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSaKaRiN..! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSaKaRiN..! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSaKaRiN..! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSaKaRiN..! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSaKaRiN..! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSaKaRiN..! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSaKaRiN..! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ellerinize saglik cok güzel olmus calismalar

.
.
.
.

.
.

"Daha güçlü, daha sakin
Daha mutlu, daha suskun..

Daha olgun, daha kırgın
Daha yalnız, daha yorgun."