| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]() | Sinema tarihinde çığır açmış olan Terminator serisinin 4. ve şimdilik son halkası olan "Terminator Salvation" filminin ilk fragmanı yayınlandı. "Terminator Salvation: The Future Begins" 22 Mayıs 2009'da vizyona girmek üzere hazırlanıyor. GLoBaL Çingene GökiŞ (: Beni Çekemeyenler Anten Kullansın =) Ne KomiNizM,Ne FaŞiZM,YaŞaSıN ErotizM ![]() |
|
| Mesaja teşekkür eden: (3 Kişi) |
| | #2 |
| Öğretim üyesi Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 236
Forum Gücü: 9 Forum Puanı:2788 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bu film gerçekten çok müthiş (yani bence öyle) Temiz kalan tek yerdir devrim Kağıt bir gemidir devrim bütün gemiler hurdaya çıksa da sonunda taşıdığı özgürlük şiiriyle batmadan yüzer nicedir dünya sularında Kim bilir kaç yunus görmüş kaç DENİZ GEZMİŞ... ![]() |
|
| | #3 |
| Öğretim üyesi Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.075
Forum Gücü: 16 Forum Puanı:5322 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Arnold yok ama umarım eksikliği hissedilmez. ![]() ''Eğitimin pahalı olduğunu düşünüyorsanız bir de cehaletin bedelini hesaplayın'' (Socrates) |
|
| | #4 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 395
Forum Gücü: 14 Forum Puanı:6124 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | acaba yine eriyerek akıp gidecek mi bu terminoş.. ![]() ![]() |
|
| Mesaja teşekkür eden: | DR_GoKiSsS (19-07-08) |
| | #5 |
| Öğretim üyesi Ad grubu ![]()
Teşekkür etti: 169
Forum Gücü: 7 Forum Puanı:2044 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | 4.serinin geleceğini 3.seri sonrası söylemişlerdi. Arnold olmadan pek tat vermez gibi geliyor bana ama yine de izlenir. Ayrıca Arnold'un, 4.seride oynamasının zor olduğu ancak 5. ve son seri olarak bahsedilen filmde yer alabileceği belirtilmişti. Bir Girdap Gibi Bir Girdap Gib Bir Girdap Gi Bir Girdap G Bir Girdap Bir Girda Bir Gird Bir Gir Bir Gi Bir G Bir Bi B . |
|
| | #6 |
| Dekan Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 3.587
Forum Gücü: 54 Forum Puanı:15142 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Gerçekten sevindim ![]() Hoşuma giden bir film Arnold'un eksikliği sanki hissedilir gibi geliyor bana güzel olur ya ![]() "Senin Onurun Ka'be Değil ki Yıkılınca Kıyamet Kopsun" yolcunum.. ''''AnTi Sigara ßirLiği'''' |
|
| | #7 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.387
Forum Gücü: 67 Forum Puanı:18842 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ne bu ya 2 gıdım şey koymuşlar bide trailer olcak kendisi ![]() valla terminatör 2ydi sanırım...civa adam falan=)) onun gibi hiçbiri olamazzz... adın eksiLmesin diLimden...... bunun adı aşk... |
|
| | #8 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 2.335
Forum Gücü: 65 Forum Puanı:21228 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Yaklaşık 1 yıl var..... Çabuk geçsin zaman ![]() Ey Türk Beyleri , Milletim, İşitin! gök çökmedikçe,aşağıda yer delinmedikçe Türk Ulusu senin ülkeni kim alabilir? Töreni kim bozabilir? ![]() Allah onlara Türk adını verdi ve onları yeryüzüne hakim kıldı..! |
|
| | #9 | |
| Dekan Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 3.587
Forum Gücü: 54 Forum Puanı:15142 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() evet o cok güzeldi pasha ![]() "Senin Onurun Ka'be Değil ki Yıkılınca Kıyamet Kopsun" yolcunum.. ''''AnTi Sigara ßirLiği'''' | |
|
| | #10 |
| Dekan Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 1.462
Forum Gücü: 66 Forum Puanı:23493 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | BEnim Esin Kaynagım olan mükemmel bi film ![]() o minigun u kullanışına bayılıyorum ![]() Şahit olsun Kainat, Alemler şahit olsun . Titreyen sesin ile Yüregin şahit olsun. Çok Yakın Güzel Günler,Bir Kez Daha Ufka Bak, Hep Semaya Açtıgın,Ellerin Şahit Olsun. Ö(lürsem)S(ebebi)S(ensin) Deli Var YakalaYın ![]() |
|
| | #11 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 193
Forum Gücü: 18 Forum Puanı:2701 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Arnold'a teklif götürmüşler ama şimdi politikacı ya, işleri çok yoğunmuş ondan bu filmde oynamıyormuş... Christian Bale'in oynaması iyi.. bakalım bu seferki nasıl olacak?? Tek yapabileceğim kendim olmak-artık o da her kimse.. ![]() |
|
| | #12 |
| Yard. Doçent Ad grubu ![]()
Teşekkür etti: 441
Forum Gücü: 11 Forum Puanı:2099 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bir sonraki film "Karbüratör 5 :bujilerim meme yaptı" olur heralde ![]() Sana gitme demeyeceğim, Ama gitme, lavinia. Adını gizleyecegim Sen de bilme, lavinia. ![]() |
|
![]() |
| Tags |
| dr_gokisss |
| Konu Seçenekleri | |
| |