| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]() | Terörün Avukatı NTV Belgesel Kuşağı’nda Fransız yönetmen Schroeder’in bol ödüllü filmi “Terörün Avukatı” bugün ekrana geliyor. Terörün Avukatı Pol Pot, Mao, Milosevic ve Saddam Hüseyin gibi kötü şöhretli liderlerin arkadaşı ve avukatı olan Vergès’i anlatıyor. İstanbul Film Festivali “NTV Belgesel Kuşağı”nda ilgiyle takip edilen filmler NTV’de yayınlanıyor. Festivalden ekrana yansıyan ve yarın akşam ekrana gelecek olan belgesel “Terörün Avukatı” (De La Terreur). Cannes’da, “Belirli Bir Bakış” bölümünde gösterilen belgesel film, Pol Pot, Mao, Slobodan Milosevic ve Saddam Hüseyin gibi İkinci Dünya Savaşı sonrası dönemin en kötü şöhretli figürlerinden bazılarıyla arkadaşlık etmiş ve onları müdafaa etmiş “Vergès”in kışkırtıcı bir portresini gözler önüne seriyor. Belgeselde Çakal Carlos ve Magdalena Kopp gibi tanınmış teröristlerin yanı sıra Nazi canavarı Klaus Barbie’yi müdafaa eden ve sıradışı bir ceza avukatı olan Jacques Vergès insani sefaleti istismar eden ahlâksız bir çıkarcı mı, yoksa insanlık onurunun cesur bir savunucusu mu? sorularına yanıt aranıyor. Bugüne dek farklı türlerde filmlerini izlediğimiz Barbet Schroeder’in yönettiği belgesel 2007’de Fransa’nın Oscar’ı olarak bilinen César Ödülü’nü ve 2008’de Étoile d’Or ödülünü almıştı. İstanbul Film Festivali “NTV Belgesel Kuşağı” “TERÖRÜN AVUKATI” (DE LA TERREUR) Bugün 21.00 Yönetmen: Barbet Schroeder Yapım: 2007- Fransa ![]() Tüm hainler diz çökecek bir gün TÜRK bayrağının altında... Ich Bin Heinrich Himmler |
|
| Mesaja teşekkür eden: | bEyAzLi (01-06-08) |
| | #2 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.054
Forum Gücü: 88 Forum Puanı:31089 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Güzel bir belgesele benziyor. Maalesef izleyemeyeceğim, inşallah tekrarı olur...
![]() Tüm hainler diz çökecek bir gün TÜRK bayrağının altında... Ich Bin Heinrich Himmler |
|
| | #3 |
| Profesör Figüranlar ![]()
Teşekkür etti: 1.434
Forum Gücü: 50 Forum Puanı:18418 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Paylasım için tesekkurler....
Doğruyu bulmak zekâ ve bilgi meselesinden çok, kişilik ve ahlak sorunudur. Yalnız ben Yalnızlıklar komedisinin üçüncü perdesinde Figüran olmuşum geceye... |
|
| Mesaja teşekkür eden: | J.Mengele (01-06-08) |
| | #4 |
| Öğretim üyesi Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 1.285
Forum Gücü: 21 Forum Puanı:7882 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | evet terörün avukatı hitleri bile savunabilecek bir insanı anlatıyor...kanı zulümü savunanı...bu kadar beğenmene şaşmadım...![]() Kardeşlerim ben Türküm,Arabım,İrlandalı,Yahudi,Kızılderili, Kürdüm ben yakın beni salın küllerimi Ağrı doruklarından Anadolu ya soysuzluğun bir daha asla yeşermeyeceği geleceğe taşıyın beni... ÇEVRİMDIŞI |
|
| | #5 | |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.054
Forum Gücü: 88 Forum Puanı:31089 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() Tüm hainler diz çökecek bir gün TÜRK bayrağının altında... Ich Bin Heinrich Himmler | |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |