| |
| |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Stajyer ![]() | Test Mod.
Adminlerim ,Co ADminlerim ,MOD ,co,mod ,ve özel normal üyeler beni full oyun bölümünde the_x abimi(yaş için söylemiom) yaptınız gibi benide test modu yaparsanız çok mutlu olurum size söz veriom en az 100 oyunluk dev oyun full arşıiv yapıcam ve linkleri sağlam olucak full oyunlar bölümde aktifliğime bakarsaniz nasıl çalıştımı bilirsiniz!
|
| | #2 |
| Profesör ![]()
Teşekkür etti: 54
Forum Gücü: 28 Forum Puanı:3867 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Test moderatoru adında bir kullanıcı grubumuz malesefki şuan yok ancak paylaşımların ve aldıgın uyarılar göz önünde bulundurularak talebin Yöneticilerimiz tarafından gözden geçirilecektir iyi forumlar
|
| | #3 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 0
Forum Gücü: 6 Forum Puanı:61 ![]() |
saol bilgilendirdiğin için cicibici ama inşallah olur
|
| | #4 |
| Yard. Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 391
Forum Gücü: 16 Forum Puanı:3203 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
evet bnde farkettim bütün forumlarda var burda yok
|
| | #5 |
| Profesör Sanatkârlar grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.016
Forum Gücü: 42 Forum Puanı:11433 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
mod yardımcıları = test mod aynısı diyebiliyorum ben ama olur sanırım "Kardeşim sen düşünceden ibaretsin. Geriye kalan et ve kemiksin. Gül düşünür gülistan olursun. Diken düşünür dikenlik olursun." |
| Konu Seçenekleri | |
| |