| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Öğretim üyesi Düşünürler grubu ![]() | TESTERE 5 (SAW V) Geliyor! ![]() Yeni karakterler ile tanışacağımız ‘Testere 5’te, Jigsaw'un ölümcül oyunlarından kurtulmayı başaran Hoffman'ın, sırrı ortaya çıkınca önüne çıkan tüm engelleri yok etmek için elinden geleni yapacağı söyleniyor. saw 5, abd ve bir çok ülkede 24 ekim'de gösterime girecek. [trailer] [imdb] [fotoğraflar] ![]() sorma neden, niçin? herşey yalnızlıktan yalnızlık ömür boyu! |
|
| Mesaja teşekkür eden: (6 Kişi) | Řσσκΐ₤ (05-08-08), Galiyev (19-08-08), RebeL (05-08-08), SaKaRiN..! (19-08-08), SessizSeyirci (05-08-08), srknakr (05-08-08) |
| | #3 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.131
Forum Gücü: 210 Forum Puanı:90061 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
nedense bende tersine korkuyorum GLoBaL Çingene GökiŞ (: ![]() Beni Çekemeyenler Anten Kullansın =) Ne KomiNizM,Ne FaŞiZM,YaŞaSıN ErotizM |
|
| | #4 |
| Dekan ![]()
Teşekkür etti: 1.673
Forum Gücü: 47 Forum Puanı:13351 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | süper
Yazamam derim yazarım Ben acı ile doğdum Olsun yinede yaşarım Hayat buya Dolunca vadem Çeker giderim srknakr |
|
| | #5 |
![]() ![]() Bölümünde deneyimli
Teşekkür etti: 2.054
Forum Gücü: 72 Forum Puanı:27885 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Let The Game Begin ![]() Seriye Devam , Kaçmaz |Ř ayına Sokmak Zor da Olsa RaP'i |σ rtamı Bulmak Kolaydır Belki |σ lmasa da Bazen Yazma Fikri |κ arışık Gerçekleri Çözmek İçin Mi ? |ΐ syan Etmek Kolay , Dayanmak İse Dahi |₤ r Yada Geç Yaşatırım Ben İçimdekini |
|
| | #6 |
| Öğretim üyesi Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 396
Forum Gücü: 11 Forum Puanı:3605 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sanki biraz klışe olmaya başladı. Sıkılmaya başladım gibi sanki Susarız...Her susku içinde pek çok sesi hapseden sessiz bir eylemdir... |
|
| Mesaja teşekkür eden: | SaKaRiN..! (19-08-08) |
| | #7 |
| Öğretim üyesi Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 598
Forum Gücü: 10 Forum Puanı:2935 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
filmin iğrenci İÇERDE isimli film
K£NDiM£ SaRıLıR DoNaRıM..!! B£B£ĞİMD£N ÖNC£ VAZG£ÇTİM DÜNYADAN..!! ![]() |
|
| | #8 |
| Doçent Figüranlar ![]()
Teşekkür etti: 1.514
Forum Gücü: 64 Forum Puanı:24026 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Tobin amcamda Kedileri geçti. Adama kaç tane hayat bağışlanmış böyle. vuruyorlar vuruyorlar gebermek bilmiyor bu defa kesin eminim 4.seride öldü. 5.si umarım final olur. Yoksa suyunu çıkartmış olurlar. Bakalım. Arşı geç,ferşi atla,sidreyi aş, Gör ne var maverada ibrethiz. |
|
| Mesaja teşekkür eden: | SaKaRiN..! (19-08-08) |
| | #9 |
| Öğretim üyesi Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 228
Forum Gücü: 14 Forum Puanı:4717 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
6. bölüm de yolda resmi sitesinde duyuruldu
Bir insanın akıllı olmasına birşey dediğimiz yok. Yeter ki; aklını başkalarına kabul ettirmeye çalışmasın. Eflatun |
|
| | #10 |
| Profesör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.579
Forum Gücü: 80 Forum Puanı:32323 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
9 a kadar sürecegini duymustum Bir gün Çok bunalırsan Denizin dibinde Yosunlara takılmış gibi soluksuz Sakın unutma gökyüzüne bakmayı Gökyüzü senindir Gökyüzü herkesindir ... |
|
| | #11 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.853
Forum Gücü: 91 Forum Puanı:37615 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bu korku filmleri çok gereksiz geliyo bana yaa biliyorum artık çok zor çok. kuracak yeni bir hikayem yok. yine de uğraşıyorum rastgele bu eskimiş kelimelerle... ![]() |
|
| | #12 |
| Rektör Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 2.147
Forum Gücü: 100 Forum Puanı:37772 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | iyi adam kesemio ama bazı taktıklerini çok sevdim kadının kaburgasını ayırmıştı bi bölümde Ö(lürsem)S(ebebi)S(ensin) Sanmam Kurt Adam Angolosakson Rüyasi Gidin Sorun Belki De Kendisi Akinci Dölü TÜRK Oglu Türktür |
|
| | #13 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 3.081
Forum Gücü: 28 Forum Puanı:8156 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Merakla bekliyoruz... |
|
| | #14 |
| Doçent Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 628
Forum Gücü: 23 Forum Puanı:6918 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | geLsin geLsiiin ![]() bekLiyoz berabercek Geri Dönüşü oLmayan ßir TüneLdeyim |
|
| | #15 | |
| Yard. Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.149
Forum Gücü: 28 Forum Puanı:9740 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() iyi ki hiçbirini seyretmemişim | |
|
| | #16 |
Teşekkür etti: 5.359
Forum Gücü: 173 Forum Puanı:69667 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Suyu cikti.
"Her gün bir yerden göçmek ne iyi, Her gün bir yere konmak ne güzel Bulanmadan, donmadan akmak ne hos, Dünle beraber gitti cancagizim; Ne kadar söz varsa düne ait, Simdi yeni seyler söylemek lazim." - Mevlana - |
|
| | #17 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 2.463
Forum Gücü: 84 Forum Puanı:35403 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bu gıdıste 50 ci bölümünü torunlarımla birlikte ızlerım Geceler, ISIGIMI gömmeyin KARANLIGA |
|
| | #18 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 694
Forum Gücü: 21 Forum Puanı:6249 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | 5 tane çıkardı ßari ßirini izLim aıp oLmaSın ![]() ![]() iÇinDe Bir | KaÇak | VaRSa KüRTajLa aLDır ÇünKü MontajLa DüZeLMeyeN TeK $eY HaYaTTır ! |
|
| | #19 |
Teşekkür etti: 3.054
Forum Gücü: 88 Forum Puanı:31089 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Manyak bir film... İzlerken kendimi buluyorum. ![]() Tüm hainler diz çökecek bir gün TÜRK bayrağının altında... Ich Bin Heinrich Himmler |
|
| | #20 |
| Öğretim üyesi Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 259
Forum Gücü: 8 Forum Puanı:2616 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | 1.'si gibi etki bırakmadı hiç biri ama her zaman izlenir, artık efsane oldu Testere (: Bir Girdap Gibi Bir Girdap Gib Bir Girdap Gi Bir Girdap G Bir Girdap Bir Girda Bir Gird Bir Gir Bir Gi Bir G Bir Bi B . |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |