Konu Seçenekleri
Eski 16-09-08, 10:17 Çevrimdışı   #1
Öğrenci

TARANNTINO - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7
Teşekkür etti: 3
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:1
TARANNTINO Herkese mesafeli
Tetris

ilk olarak Haziran 1985'de Rus bilgisayar mühendisi Alexey Pajitnov tarafından bulunan zekaya yönelik bir platform oyunu

okulda sıra altlarında gizliden gizliye oynadağımız aksiyon dolu bir oyun (:
Mesaja teşekkür eden:
RebeL (16-09-08)
Eski 16-09-08, 10:48 Çevrimdışı   #2
Grup Lideri
Figüranlar

samira_prensess - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.725
Teşekkür etti: 1.087
RepForum Gücü: 23
Forum Puanı:8630
samira_prensess buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdasamira_prensess buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdasamira_prensess buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdasamira_prensess buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdasamira_prensess buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdasamira_prensess buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdasamira_prensess buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdasamira_prensess buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdasamira_prensess buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdasamira_prensess buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdasamira_prensess buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda
Ruhsal Durumum:
almak icin zamaninda ablamla birlikte 4 ay kadar para biriktirdigimiz bir oyun olmakla birlikte,iki gün icinde bunalip bir kenara attigim bir oyun
ayrica hala daha oynamayi tam beceremedigim sinir bi oyun iste

---جديد نانسي عجرم بتفكر في ايه---

FiGÜRANLAR...
Eski 16-09-08, 10:49 Çevrimdışı   #3
Yard. Doçent

Sp@vVn - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.361
Teşekkür etti: 247
RepForum Gücü: 11
Forum Puanı:2915
Sp@vVn çevresinde seviliyorSp@vVn çevresinde seviliyorSp@vVn çevresinde seviliyorSp@vVn çevresinde seviliyorSp@vVn çevresinde seviliyorSp@vVn çevresinde seviliyorSp@vVn çevresinde seviliyorSp@vVn çevresinde seviliyorSp@vVn çevresinde seviliyorSp@vVn çevresinde seviliyorSp@vVn çevresinde seviliyor
Ruhsal Durumum:
kaç kere oyun kapattım acaba..

Warlıqınla mı başlıyorum güne yoqsa yoqluğunla mı ?
Adını duymak yetiyorsa bu kalbin alvlenmesine...

O zaman warsın diyorum her saniye.
Eski 16-09-08, 10:51 Çevrimdışı   #4
Grup Lideri
Figüranlar

samira_prensess - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.725
Teşekkür etti: 1.087
RepForum Gücü: 23
Forum Puanı:8630
samira_prensess buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdasamira_prensess buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdasamira_prensess buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdasamira_prensess buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdasamira_prensess buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdasamira_prensess buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdasamira_prensess buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdasamira_prensess buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdasamira_prensess buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdasamira_prensess buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdasamira_prensess buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
Sp@vVn´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
kaç kere oyun kapattım acaba..
ee akilli insanin hali baska oluyo

---جديد نانسي عجرم بتفكر في ايه---

FiGÜRANLAR...
Eski 16-09-08, 10:52 Çevrimdışı   #5
Yard. Doçent

Sp@vVn - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.361
Teşekkür etti: 247
Forum Puanı:2915
Sp@vVn çevresinde seviliyorSp@vVn çevresinde seviliyorSp@vVn çevresinde seviliyorSp@vVn çevresinde seviliyorSp@vVn çevresinde seviliyorSp@vVn çevresinde seviliyorSp@vVn çevresinde seviliyorSp@vVn çevresinde seviliyorSp@vVn çevresinde seviliyorSp@vVn çevresinde seviliyorSp@vVn çevresinde seviliyor
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
samira_prensess´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
ee akilli insanin hali baska oluyo
napalım

Warlıqınla mı başlıyorum güne yoqsa yoqluğunla mı ?
Adını duymak yetiyorsa bu kalbin alvlenmesine...

O zaman warsın diyorum her saniye.
Eski 16-09-08, 14:00 Çevrimdışı   #6
Profesör
Düşünürler grubu

Bir Ben Eksiktim - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.096
Teşekkür etti: 1.579
RepForum Gücü: 80
Forum Puanı:32323
Bir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
2 tane olmustu bundan benim birini aldıktan 1 gün sonra kırmıstım.. digerini de babam bozmustu ne günlerdi beee

Bir gün
Çok bunalırsan
Denizin dibinde
Yosunlara takılmış gibi soluksuz
Sakın unutma gökyüzüne bakmayı
Gökyüzü senindir
Gökyüzü herkesindir
...
Eski 16-09-08, 15:24 Çevrimiçi   #7
Doçent
Düşünürler grubu

charisma_06 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.526
Teşekkür etti: 245
RepForum Gücü: 32
Forum Puanı:11305
charisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
999 in 1 gibi versiyonları vardı

Jandarma Ulaştırma Er Eğitim Tabur Komutanlığı Söğüt Bilecik

ŞAFAK:460

11 ARALIK GECESİ VEDAMDIR SİZLERE

Eski 16-09-08, 15:47 Çevrimiçi   #8
Yard. Doçent
Düşünürler grubu

_ŞizofreN_ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.632
Teşekkür etti: 820
RepForum Gücü: 28
Forum Puanı:10741
_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
hiç sewmezdim ha

''eğer 8 yaşındaysanız ve aşıksanız hayat çok güzel=)''

keşke hep 8 yaşında kalsak..
Eski 16-09-08, 16:08 Çevrimdışı   #9
Doçent
Huzur Pınarı

Sk8er Boi - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.634
Teşekkür etti: 1.078
RepForum Gücü: 36
Forum Puanı:11314
Sk8er Boi Rep olayını aşmışSk8er Boi Rep olayını aşmışSk8er Boi Rep olayını aşmışSk8er Boi Rep olayını aşmışSk8er Boi Rep olayını aşmışSk8er Boi Rep olayını aşmışSk8er Boi Rep olayını aşmışSk8er Boi Rep olayını aşmışSk8er Boi Rep olayını aşmışSk8er Boi Rep olayını aşmışSk8er Boi Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
Küçük Büyük her yaştan insanların oynadığı sonu gelmeyen zevkli bir oyun.Eskiden ailecek oynardık.Hi-scor meselesi ayrı bir zevk katıyor oyuna.

...
Eski 16-09-08, 16:49 Çevrimdışı   #10
Doçent

ẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.187
Teşekkür etti: 3.599
RepForum Gücü: 51
Forum Puanı:17400
ẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
eskiden vardı kırıldı sonra şimdi nerde bilmiyorum.ama artık tvde ve nette oynuyorum bunu.kocaman kız oldum hala bıkmadan usanmadan nasıl oynarım bilmem.

(:

Geçmişten adam hisse kaparmış...Ne masal şey!
Beş bin senelik kıssa yarım hisse mi verdi?
Tarih'i "tekerrür" diye tarif ediyorlar;
Hiç ibret alınsaydı,tekerrür mü ederdi?

MEHMET AKİF ERSOY

Eski 28-09-08, 20:45 Çevrimdışı   #11
Öğretim üyesi
Kemalistler

peris - ait Avatar
Genel Mesajlar: 896
Teşekkür etti: 316
RepForum Gücü: 7
Forum Puanı:2392
peris çevresinde seviliyorperis çevresinde seviliyorperis çevresinde seviliyorperis çevresinde seviliyorperis çevresinde seviliyorperis çevresinde seviliyorperis çevresinde seviliyorperis çevresinde seviliyorperis çevresinde seviliyorperis çevresinde seviliyorperis çevresinde seviliyor
Ruhsal Durumum:
resimdekinin grisinden daha 2 hafta önce aldım yolculuklarda veya uyku tutmadığında iyi olur

ja wohl!!!

mikroorganizmalarcanımısıkarta ki o gelene kadar gökten yıldız toplayacağım...
Eski 28-09-08, 21:02 Çevrimiçi   #12
Yard. Doçent

$.<3.M.!.N - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.541
Teşekkür etti: 446
RepForum Gücü: 18
Forum Puanı:5932
$.<3.M.!.N Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor$.<3.M.!.N Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor$.<3.M.!.N Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor$.<3.M.!.N Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor$.<3.M.!.N Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor$.<3.M.!.N Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor$.<3.M.!.N Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor$.<3.M.!.N Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor$.<3.M.!.N Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor$.<3.M.!.N Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor$.<3.M.!.N Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
Ruhsal Durumum:
bnmdee vardı

Korkutmaz ßeni en korkunçh kabusLar.
ßenim kaßusLardan daha korkunçh gerChekLerim war!
ü$ütmez ßeni iLikLerime i$Leyen sogukLar.
ßenim $imdi ßuzLardan daha soquk ßir kaLßim war..!!
Eski 28-09-08, 23:30 Çevrimdışı   #13
Öğretim üyesi
Düşünürler grubu

Bυя¢U - ait Avatar
Genel Mesajlar: 563
Teşekkür etti: 606
Forum Puanı:3943
Bυя¢U Forumda Saygin ve popüler biriBυя¢U Forumda Saygin ve popüler biriBυя¢U Forumda Saygin ve popüler biriBυя¢U Forumda Saygin ve popüler biriBυя¢U Forumda Saygin ve popüler biriBυя¢U Forumda Saygin ve popüler biriBυя¢U Forumda Saygin ve popüler biriBυя¢U Forumda Saygin ve popüler biriBυя¢U Forumda Saygin ve popüler biriBυя¢U Forumda Saygin ve popüler biriBυя¢U Forumda Saygin ve popüler biri
Ruhsal Durumum:
12 yasındayken zırlayarak aldırmıştım.hala saglam bu yaz kuzenlerime miras bıraktım =)

Herşey Bir Rüya Olsa
Unutarak Uyansam...

>>>Öss<<<

Konu Seçenekleri