| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #2 |
| Grup Lideri Figüranlar ![]()
Teşekkür etti: 1.087
Forum Gücü: 23 Forum Puanı:8630 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
almak icin zamaninda ablamla birlikte 4 ay kadar para biriktirdigimiz bir oyun olmakla birlikte,iki gün icinde bunalip bir kenara attigim bir oyun ![]() ayrica hala daha oynamayi tam beceremedigim sinir bi oyun iste ![]() ---جديد نانسي عجرم بتفكر في ايه--- FiGÜRANLAR... |
|
| | #3 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 247
Forum Gücü: 11 Forum Puanı:2915 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | kaç kere oyun kapattım acaba.. Warlıqınla mı başlıyorum güne yoqsa yoqluğunla mı ? Adını duymak yetiyorsa bu kalbin alvlenmesine... O zaman warsın diyorum her saniye. |
|
| | #4 |
| Grup Lideri Figüranlar ![]()
Teşekkür etti: 1.087
Forum Gücü: 23 Forum Puanı:8630 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ee akilli insanin hali baska oluyo ![]() ---جديد نانسي عجرم بتفكر في ايه--- FiGÜRANLAR... |
|
| | #5 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 247
Forum Gücü: 11 Forum Puanı:2915 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Warlıqınla mı başlıyorum güne yoqsa yoqluğunla mı ? Adını duymak yetiyorsa bu kalbin alvlenmesine... O zaman warsın diyorum her saniye. |
|
| | #6 |
| Profesör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.579
Forum Gücü: 80 Forum Puanı:32323 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
2 tane olmustu bundan benim birini aldıktan 1 gün sonra kırmıstım.. digerini de babam bozmustu ne günlerdi beee
Bir gün Çok bunalırsan Denizin dibinde Yosunlara takılmış gibi soluksuz Sakın unutma gökyüzüne bakmayı Gökyüzü senindir Gökyüzü herkesindir ... |
|
| | #7 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 245
Forum Gücü: 32 Forum Puanı:11305 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
999 in 1 gibi versiyonları vardı
Jandarma Ulaştırma Er Eğitim Tabur Komutanlığı Söğüt Bilecik ŞAFAK:460 11 ARALIK GECESİ VEDAMDIR SİZLERE ![]() |
|
| | #8 |
| Yard. Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 820
Forum Gücü: 28 Forum Puanı:10741 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hiç sewmezdim ha
''eğer 8 yaşındaysanız ve aşıksanız hayat çok güzel=)'' keşke hep 8 yaşında kalsak.. |
|
| | #9 |
| Doçent Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 1.078
Forum Gücü: 36 Forum Puanı:11314 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Küçük Büyük her yaştan insanların oynadığı sonu gelmeyen zevkli bir oyun.Eskiden ailecek oynardık.Hi-scor meselesi ayrı bir zevk katıyor oyuna. ... |
|
| | #10 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 3.599
Forum Gücü: 51 Forum Puanı:17400 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | eskiden vardı kırıldı sonra şimdi nerde bilmiyorum.ama artık tvde ve nette oynuyorum bunu.kocaman kız oldum hala bıkmadan usanmadan nasıl oynarım bilmem. (: Geçmişten adam hisse kaparmış...Ne masal şey! Beş bin senelik kıssa yarım hisse mi verdi? Tarih'i "tekerrür" diye tarif ediyorlar; Hiç ibret alınsaydı,tekerrür mü ederdi? MEHMET AKİF ERSOY |
|
| | #11 |
| Öğretim üyesi Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 316
Forum Gücü: 7 Forum Puanı:2392 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | resimdekinin grisinden daha 2 hafta önce aldım yolculuklarda veya uyku tutmadığında iyi olur ![]() mikroorganizmalarcanımısıkarta ki o gelene kadar gökten yıldız toplayacağım... |
|
| | #12 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 446
Forum Gücü: 18 Forum Puanı:5932 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bnmdee vardı Korkutmaz ßeni en korkunçh kabusLar. ßenim kaßusLardan daha korkunçh gerChekLerim war! ü$ütmez ßeni iLikLerime i$Leyen sogukLar. ßenim $imdi ßuzLardan daha soquk ßir kaLßim war..!! ![]() |
|
| | #13 |
| Öğretim üyesi Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 606
Forum Gücü: 11 Forum Puanı:3943 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
12 yasındayken zırlayarak aldırmıştım.hala saglam bu yaz kuzenlerime miras bıraktım =)
Herşey Bir Rüya Olsa Unutarak Uyansam... >>>Öss<<< |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |