| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
![]() ![]() Bölümünde deneyimli | Texture Efekt Kullanimi 1-Öncelikle 400/312 boyutunda ve Canvas rengimiz beyaz olacak şekilde yeni bir çalışma sayfası açıyoruz. ![]() 2-İstediğimiz bir resmi import edelim. ![]() 3-Ben çalışmamda bir yaprak resmi kullanacağım. ![]() 4- Tools panelindeki vector kısmı altında bulunan Rectangle Tool u seçin.Eğer başka bir araç seçili ise o an.Bu aracın üzerinde mouseunuzu basılı tutun ve diğer araçları seçmek için açılan alt menüden Rectangle Toolsu seçin. ![]() 5-Ardından resmimizi kaplayacak şekilde bir kare çizelim. #336633 renk değerinide girelim. ![]() 6- Properties panelinden resimde görülen değerleri girelim.Özellikle transparan ayarını seçelim ve transparan değerini 100 e çıkaralım. ![]() 7-Çalışmamızın so şekli resimdeki gibi olacaktır. İmtisal-i Câhidû-Fillah Oluptur Niyyetim. Dîn-i İslâmın Mücerred Gayretidir Gayretim Fatih Sultan Mehmet ![]() "Ölümümüz Bizi Allah'a Kavuşturacağı İçin Kutludur. Dünyaya Geldik, Hakk'ın Eserlerini Gördük, Gönülden Vurulduk; Emirlerindeki Hikmete İnandık. Hakk'a Kavuşmamız Olan Ölümü de Gönülden Özlemeliyiz. Müslüman İçin Bir Vuslat Ve Mutluluk Anı Olan Ölüm Ancak Kâfirler İçin Gerçek Bir Azaptır." Şeyh Şamil |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |