| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 | |||
| Profesör ![]() | The Forbidden Kingdom (Jet Li-Jackie Chan) ![]() http://www.imdb.com/title/tt0865556/ Oyuncular Director: Rob Minkoff Writer: John Fusco Jet Li : Monkey King / Lan Cai He Jackie Chan : Lu Yan Michael Angarano : Jason Williams Collin Chou : Jade War Lord Yifei Liu : Golden Sparrow Bingbing Li Morgan Benoit : Lupo Gösterim : 18 Mayıs 2007 Film Hakkında Chan yakın zamanda The Forbidden Kingdom isimli projeye katıldı. Jet Li ile Chan'ı buluşturan proje, kung fu meraklısı bir gencin Çin'e giderek dövüşçü bir gruba katılmasını konu ediniyor. ![]() Son yılların en iddialı Kungu Fu filmi iki ünlü yıldızı bir araya getiriyor. Kung Fu filmlerinin iki usta oyuncusu Jackie Chan ve Jet Li bu filmde karşılıklı oynayacaklar. İki ünlü oyuncu, Çin’de Hollywood yapımı "Yasak Krallık" (The Forbidden Kingdom) filmininde Bir Araya Geliyor. Chan, Çince internet günlüğünde, "Nihayet Li ile bugün ’dövüştüm’. Uzun yıllardır birbirimizi tanımamıza rağmen daha önce asla dövüşmemiştik" dedi. Bir tam gün sürmesi beklenen çekimleri birkaç saat içinde tamamladıklarını belirten Chan, Li ile çektikleri dövüş sahneleriyle ilgili duygularını ise şöyle anlatıyor: ![]() "Aynı dövüş sanatları okulundan bir kardeşimle kavga etmek gibiydi. Birkaç hareketten oluşan kısa çekim çok rahat geçti. İster bakış, ister bir ifade, isterse bir dönüş olsun, çok iyi koordine olduk. Şahaneydi" dedi. Chan, kendisi ve Li’nin koreografı Yuen Woo-pin’le de "sorunsuz biçimde çalıştıklarını" kaydetti. Yuen "Matrix" üçlemesinin hareketli sahnelerini tasarlamıştı. Chan, İngilizce internet günlüğünde ise film ekibinin Gobi çölündeki çekimleri tamamladığını ve Çin’in doğu eyaleti Fujian’daki Wuyi dağlarına hareket ettiğini yazdı. ![]() "Yasak Krallık", Amerikalı bir çocuğun, mitolojik bir Maymun Kral’ı kurtarmak için Antik Çin’e yaptığı fantastik yolculuğun öyküsünü anlatıyor. Film, klasik Çin romanı "Batıya Yolculuk"tan esinlendi. Batıya Yolculuk romanında, bir Maymun Kral, bir Domuz Adam ve bir keşişin dinsel metinleri arayan bir Budist rahibe yardım etmeleri anlatılıyor. Yasak Krallık filminde ise Jet Li Maymun Kral’ı ve sessiz bir rahibi oynarken, Chan, T’sa-Ho adlı başka bir rahibi canlandıracak.
paran varsa adamsın. paran yoksa bi b..yaramassın | |||
| ||||
| | #2 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.818
Forum Gücü: 174 Forum Puanı:73526 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Harika, Iki Ustayi Ayni Filmde Görebilecegiz Sonunda ![]() http://www.forbiddenkingdommovie.com/ Virane, Kaçirma Gözlerimi Açsam da Sen Çıksan Karşıma.. ![]() Gel Beni Azat Et, Kayboldum Karanlıkta.. Sönmüyor Ateşimiz.. Ama Alev Alev de Yanmıyor.. Ayrılık Zor Ama.. Beraberken de Olmuyor.. : )) |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Virane (19-03-08) |
| | #3 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 5.359
Forum Gücü: 173 Forum Puanı:69667 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
tam bir haftadir bu filmi takip ediyorum Coskun haberin yok ![]() Dün Thw Warlords u izledim, zihnimi Jet Li sanatina kapamamak icin Muhtusem filmci bu adam ya. Konu Virane tarafından (19-03-08 Saat 17:24 ) de değiştirilmiştir.. |
|
| Mesaja teşekkür eden: | CSKN (19-03-08) |
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |