| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 | |
| Rektör Düşünürler grubu ![]() | Tikky / Tiki Erkekleri ; - Dar Paça pantolon... - Elinde telefon içinde her türlü kro melodileri , Dj Erdem , Dj X türevi yaratıklar ve Halay Melodileri bulunan.. - Saçlarının arka tarafının yarıçapı 45cm2 uzunlugu 5 metre olup , ön tarafı yaprak gibi alna monteleyen.. - Ayağında her daim Converse ve türevleri olan - Elinde her daim tespih veya zincirvari bir cisim bulunduran ... İnsan türevine sokulan topluluklardır. Kendileri her daim göğüs kabarık ve dışarıda gezerler. Kendilerini bir bok sanıp her türlü kavgada baş roldedirler.. 2,8 gram beyinleriyle racon kesip , yeri gelir "emo" olduklarını iddia ederler.. Yeri gelir "gothic" oldugunu söylerler. Aslında özentinin önde gideni olan bu varlıklar ne yazık ki bunun farkında değildirler.. Tokio Hotel , İsmail YK , Kibariye , Hakan Peker , Dj Akman favori şarkıcılarıdır... MSN yazıları tamamen "Öküz Türkçesi" olan bu güruh dışarıda ise "Sokak Ağzı" adı verilen dille konuşurlar.. Ağızlarından küfür ve sakız eksik olmaz.. Yeri gelir hocalara saygısızlık yapıp "asi genç" olurlar , yeri gelir sokakta ona buna güçsüze sataşıp "delikanlı" olurlar.. Genelde kız meslek liselerinin önünü "mekan" edinip ulusal varlıkları zincir/tespih'i sallayarak hayallerindeki " motoru " orda bulma ümidiyle devasa bir kalabalık oluşturan bu bıçkın delikanlıların dişi versiyonunu inceliyoruz hep birlikte... Kızları; - Dar Paça pantolon.. - Karda kışta angut gibi ayakları dona dona Converse giyen.. - Çakma saatleri , çantalarıyla millete "marka" diye hava atan.. - Her mahallede her sokakta rastlayabileceğiniz teletubbies klonu ve üzerindeki bilimum giyim ürünleriyle 32 bit diyebileceğimiz bir renk değerine sahip dişilerdir.. Hayattaki tek misyonları ölüm pahasına olsa Converse giymektir. Artık onlar için Converse bir ayakkabı değil , organdır. Genelde üzerindeki elbiseler korsan/çakma olmasına rağmen , kendilerinin değerinin 2 katıdır. Bir amacı, hedefi, hayali olmayan hayatlar yaşarlar buna esasen tüketirler demek yerinde olur. Favori şarkıcıları Tokio Hotel , Serdar Ortaç ve Gökhan Özen'dir. Espiri yetenekleri sıfırdır. Samimiyetin s'sinden haberleri yoktur, hep gösteriş, özenti..Genelde "ay inanmıyorum, oha falan oldum" gibi abuk sabuk kıl laflar kullanırlar.. Alıntı:
Ödümüz patlıyor acı çekmekten! Oysa; Biraz da acıdır, Aşkın mayası. Kaçınamazsın!.. | |
|
| | #2 |
| storm_fatih Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.936
Forum Gücü: 208 Forum Puanı:82548 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Avrupa Yakası Selin Faktör Olmuştur Bu Durumlara (= Sadece Konusmasını Sevdiğim Karakterin Her Köşe Başında Bulunacak Bi Hale Gelmesi ![]() ![]() I'm Not SuperMan, He Is MyBrother! Gülünç Olmaya Başladı Burası (= Buyrun Buradan Yakın ; Destek Yok Köstek War (: |
|
| | #3 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.818
Forum Gücü: 174 Forum Puanı:73526 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Benden Uzak Dursunlardır.. Gözlerimi Açsam da Sen Çıksan Karşıma.. ![]() Gel Beni Azat Et, Kayboldum Karanlıkta.. Sönmüyor Ateşimiz.. Ama Alev Alev de Yanmıyor.. Ayrılık Zor Ama.. Beraberken de Olmuyor.. : )) |
|
| | #4 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 754
Forum Gücü: 43 Forum Puanı:15468 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Türk kızlarda çekilmediği gibi bu emo yani tikkyler yabancılarda da çekilmiyor ... iğğğ...
Ayrilik kolay degil Onu gel sen bana sor Günlerim yalniz sizi Aramakla geçiyor İhtarlı üye.... Türkiye Sevdalısı.... |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |