| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi | Ayşecik dizisinin müziğiydi bu. Hatırlar mısınız bilmem ama ben çok severdim ![]() ebesi dedesiyle kalıyordu ayşecik. cepleri büyük bi kotu vardı ![]() Bir de çatal niyazi vardı ![]() ![]() Her gün izlerdim ![]() A bi de fıs fıs necati vardı sanırım ![]() tin tin tini mini hanim ![]() tin tin tin tini mini hanim seni istiyor canım seni seviyor canım ![]() ![]() ... |
|
| Mesaja teşekkür eden: (3 Kişi) |
| | #2 |
| Yard. Doçent Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 557
Forum Gücü: 16 Forum Puanı:4331 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ya nerden gelio bunlar aklına benimde eski saçmalıklarım gelio aklıma böle konularda ![]() ...Gündüzümde gecemdesin... |
|
| | #3 |
![]() Downloadiki
Teşekkür etti: 6.325
Forum Gücü: 307 Forum Puanı:140676 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | arada anneme sevimli görünmek amacıynan söylediğim cicili şarkı opeth ailesi - e-opeth =opeth![]() Yaşadıklarını kar sanma yanına... Yaşadığın kadar yakınsın sonuna Ne kadar yaşarsan yaşa Sevdiğin kadardır ömrün... Can YÜCEL |
|
| | #4 |
| Profesör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.475
Forum Gücü: 54 Forum Puanı:19754 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | mahallenin çiçeği sanki cırcır böceği ![]() ben de böyle saçma sapan şeyleri hatırlayan bir ben miyim diye merak ederdim yalnız değilmişim |
|
| | #5 |
| Dekan Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 4.638
Forum Gücü: 162 Forum Puanı:69964 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cok severdim bunu Bu aralar kankimi sinir etmek icin de cok sölediim bi sarki Bide aklima sey gelio, söleyince bunu Kücük kurbaga.. [...] |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |