Konu Seçenekleri
Eski 26-09-08, 01:36 Çevrimdışı   #1

Mod. denetleyicisi

RebeL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 17.576
Teşekkür etti: 5.146
RepForum Gücü: 246
Forum Puanı:90625
RebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
kahkaha Tin tin tini mini hanım

Ayşecik dizisinin müziğiydi bu. Hatırlar mısınız bilmem ama ben çok severdim
ebesi dedesiyle kalıyordu ayşecik. cepleri büyük bi kotu vardı
Bir de çatal niyazi vardı
Her gün izlerdim

A bi de fıs fıs necati vardı sanırım
tin tin tini mini hanim
tin tin tin tini mini hanim
seni istiyor canım
seni seviyor canım

...
Mesaja teşekkür eden: (3 Kişi)
MareNostrum (26-09-08), Opeth (26-09-08), _osiris_ (26-09-08)
Eski 26-09-08, 08:11 Çevrimiçi   #2
Yard. Doçent
Genç Kuvvet

Karmaşık - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.898
Teşekkür etti: 557
RepForum Gücü: 16
Forum Puanı:4331
Karmaşık Forumda Saygin ve popüler biriKarmaşık Forumda Saygin ve popüler biriKarmaşık Forumda Saygin ve popüler biriKarmaşık Forumda Saygin ve popüler biriKarmaşık Forumda Saygin ve popüler biriKarmaşık Forumda Saygin ve popüler biriKarmaşık Forumda Saygin ve popüler biriKarmaşık Forumda Saygin ve popüler biriKarmaşık Forumda Saygin ve popüler biriKarmaşık Forumda Saygin ve popüler biriKarmaşık Forumda Saygin ve popüler biri
Ruhsal Durumum:
ya nerden gelio bunlar aklınabenimde eski saçmalıklarım gelio aklıma böle konularda

ßir Deli Remüşe Sevdalandım:

...Gündüzümde gecemdesin...
Eski 26-09-08, 09:59 Çevrimdışı   #3

Downloadiki

Opeth - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.795
Teşekkür etti: 6.325
RepForum Gücü: 307
Forum Puanı:140676
Opeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
arada anneme sevimli görünmek amacıynan söylediğim cicili şarkı

opeth ailesi - e-opeth =opeth

Yaşadıklarını kar sanma yanına...

Yaşadığın kadar yakınsın sonuna

Ne kadar yaşarsan yaşa

Sevdiğin kadardır ömrün...

Can YÜCEL
Eski 26-09-08, 16:27 Çevrimdışı   #4
Profesör
Düşünürler grubu

aLadea - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.567
Teşekkür etti: 1.475
RepForum Gücü: 54
Forum Puanı:19754
aLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
mahallenin çiçeği
sanki cırcır böceği

ben de böyle saçma sapan şeyleri hatırlayan bir ben miyim diye merak ederdim yalnız değilmişim
Eski 26-09-08, 16:43 Çevrimdışı   #5
Dekan
Düşünürler grubu

^ChErRy^ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.311
Teşekkür etti: 4.638
RepForum Gücü: 162
Forum Puanı:69964
^ChErRy^ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz^ChErRy^ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz^ChErRy^ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz^ChErRy^ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz^ChErRy^ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz^ChErRy^ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz^ChErRy^ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz^ChErRy^ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz^ChErRy^ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz^ChErRy^ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz^ChErRy^ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz

Cok severdim bunu
Bu aralar kankimi sinir etmek icin de cok sölediim bi sarki
Bide aklima sey gelio, söleyince bunu Kücük kurbaga..

[...]

Konu Seçenekleri