| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
![]() Downloadiki | tipitip
1974 kent tarafından piyasaya sürülen şekerli sakız. Karikatür kahramanın yaratıcı Bülent Arabacıoğludur.eskiden daha bi çirkindi bu ya şimdi biraz daha renkli olmuş ![]() opeth ailesi - e-opeth =opeth![]() Yaşadıklarını kar sanma yanına... Yaşadığın kadar yakınsın sonuna Ne kadar yaşarsan yaşa Sevdiğin kadardır ömrün... Can YÜCEL |
|
| Mesaja teşekkür eden: (3 Kişi) |
| | #2 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 18.186
Forum Gücü: 203 Forum Puanı:82730 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Yüzüne kan gelmiş, daha yakışıklı olmuş ![]() Şekeri hemen bitiyordu bu sakızların, atıyor, yenisini alıyordum iNCELİKLER YÜZÜNDEN! |
|
| Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi) | Opeth (22-05-08), Sevda_Nehri (22-05-08) |
| | #3 | |
| Öğretim üyesi Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.404
Forum Gücü: 65 Forum Puanı:29913 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
...Ama Bıkmadan Alırdık ... ![]() | |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Opeth (22-05-08) |
| | #4 |
| Doçent Figüranlar ![]()
Teşekkür etti: 1.514
Forum Gücü: 64 Forum Puanı:24026 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bu sakız için kavga ederdik..Çıkan çıkartmaları icin Hey gidi günler heyy ![]() hiç unutmam benim sakızımdan söyle bi'şey çıkmıştı.... Tipitip Falcıya gider. Falcı hatun elini ac der. Tipitim acar. Falcı ablamız bakar şaşırır hayretle -Aman Allah'ım! Bu ne büle! der.. tipitip şaşırır korkar heycanla; -Ne oldu kötü bi'şey mi gördün ne var ne gördün? Yüzünü asmış,kaşlarını çatmış,kızgın bakışlarla tipitipe dönen falcı şöyle der; - Ne kötü bi'şeyi... Ellerin leş gibi hiç bi'şey görünmüyor! der Arşı geç,ferşi atla,sidreyi aş, Gör ne var maverada ibrethiz. Konu HaRuKa tarafından (22-05-08 Saat 18:00 ) de değiştirilmiştir.. |
|
| | #6 |
| Doçent Figüranlar ![]()
Teşekkür etti: 1.514
Forum Gücü: 64 Forum Puanı:24026 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Artemis paralarım seni! diye yazdığım konu başlığı Arşı geç,ferşi atla,sidreyi aş, Gör ne var maverada ibrethiz. |
|
| | #7 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 18.186
Forum Gücü: 203 Forum Puanı:82730 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sinan evlen benimle dediğim konu başlığı ![]() iNCELİKLER YÜZÜNDEN! |
|
| | #8 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 1.836
Forum Gücü: 75 Forum Puanı:31936 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | İsmini söyleyemezdim |
|
| | #9 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 15.205
Forum Gücü: 222 Forum Puanı:90174 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Çok sevdiğim ve piyasa da fazlasıyla var olduğu dönem de... ki ben o sıralar şort giymiyordum artık, çizgi filmini yapacaklar diye beklediğim ciklet markası. Hala bekliyorum! (Sakız'a da ilk defa ciklet dedim. Şenlendim. ) |
|
| | #10 |
| Rektör Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 2.551
Forum Gücü: 78 Forum Puanı:25429 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bende bunun tişörtü vardı bir ara. dayım marketçidirde...
[Tuğrul Bey] İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz... Dinlemeyeceksiniz biliyorum, O yüzden susuyorum... |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |