| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi | ![]() Gece kulübüne, tipsiz olduğu için alınmadı. Tazminat davası açtı... Gece kulübünden, "dış görünüşü kritere uymadığı" gerekçesiyle kovuldu, tazminat kazandı. İrlanda'nın başkenti Belfast'taki bir gece kulübünden, "dış görünüşü kritere uymadığı" gerekçesiyle kovulan Raymand Crow, mekânı hem İrlanda Eşitlik Komisyonu'na hem de mahkemeye şikâyet etti. Hâkim, çirkin olduğu için kovulan adama iki bin 500 sterlin tazminat ödenmesine karar verdi. İrlanda Eşitlik Komisyonu Başkanı ise dünyanın hiçbir yerinde böyle bir ayrımcılığa izin verilmemesi gerektiğini dile getirdi. Crow, "Hiç bu kadar aşağılanmadım" dedi. ![]() MmMmMmMmMmMmm...! |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Redkid (09-10-08) |
| | #2 |
| Dekan Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 2.401
Forum Gücü: 117 Forum Puanı:47162 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Miss yaa Niye acikliyosun ki burda ![]() Simdi noolcak Kimse tanimaz artik bizi forumda ![]() Sen Hic Ay Isiginda Seytanla Raks Ettin Mi? Organize isler..... Bunlar.. |
|
| | #3 |
| Rektör Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 2.147
Forum Gücü: 100 Forum Puanı:37772 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Baba ama gerçekten tipsiz ![]() ben olsam o sterlinlerle estetik olurdum ![]() Ö(lürsem)S(ebebi)S(ensin) Sanmam Kurt Adam Angolosakson Rüyasi Gidin Sorun Belki De Kendisi Akinci Dölü TÜRK Oglu Türktür |
|
| | #4 | |
| Dekan Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 2.401
Forum Gücü: 117 Forum Puanı:47162 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() Bazilarina o adam cok bile Sen Hic Ay Isiginda Seytanla Raks Ettin Mi? Organize isler..... Bunlar.. | |
|
| | #5 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 5.146
Forum Gücü: 246 Forum Puanı:90625 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Tipsizlikten içeri atıcaklar ... |
|
| | #6 |
| Rektör Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 3.099
Forum Gücü: 93 Forum Puanı:33477 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Yazık yaa :S . ![]() - Aşkın ve Herşeyin "G" Hali (= , Gökyüzü gibi birşey bu çocukluk / Hiçbir yere gitmiyor... |
|
| | #7 |
| Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 541
Forum Gücü: 24 Forum Puanı:3320 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sana uzanacak kadar boyum yok Allahım... Burası TÜRKİYE Konuşamıyorum Özgürce... |
|
| | #8 | |
![]() ![]() Bölümünde deneyimli
Teşekkür etti: 454
Forum Gücü: 44 Forum Puanı:16716 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
İmtisal-i Câhidû-Fillah Oluptur Niyyetim. Dîn-i İslâmın Mücerred Gayretidir Gayretim Fatih Sultan Mehmet ![]() "Ölümümüz Bizi Allah'a Kavuşturacağı İçin Kutludur. Dünyaya Geldik, Hakk'ın Eserlerini Gördük, Gönülden Vurulduk; Emirlerindeki Hikmete İnandık. Hakk'a Kavuşmamız Olan Ölümü de Gönülden Özlemeliyiz. Müslüman İçin Bir Vuslat Ve Mutluluk Anı Olan Ölüm Ancak Kâfirler İçin Gerçek Bir Azaptır." Şeyh Şamil | |
|
| | #9 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 3.330
Forum Gücü: 93 Forum Puanı:34009 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() MmMmMmMmMmMmm...! |
|
| | #10 |
| Profesör Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 1.576
Forum Gücü: 34 Forum Puanı:8212 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
dalga gecmesın yaaaa Sevda dünü siLmek, Yarını istememek, Şimdiyi yaşamaktır...Bak şimdi rüzgara karşı koyan yaprağa,O da bir zamanlar yukarıdan bakardı şimdi altında olan toprağa...! C'est la vie... |
|
| | #11 |
| Öğretim üyesi Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 66
Forum Gücü: 5 Forum Puanı:1273 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ama biliyoz ki tipsiz demek ALLAH'a söylenen bir laf onu Allah yarattı ve en güzel şekilde yarattı.
![]() Elimde E-dana'dan başka ne kaldı ki? |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |