| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 | |||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
nereye acicagimi bilmiyordum buruya actim ![]() sizce 2 cikmalimi cikmamalimi ? * bana gore 1de kalmalilar , filmle oynamamalari lazim . filmin tadini kacircaklar ![]() derin.. ![]() bugünlerde yeni hobim seni üzmek, kendini buna alıştır zorum artık ![]() | |||
| ||||
| Mesaja teşekkür eden: | Artemis (16-09-07) |
| | #2 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 5.146
Forum Gücü: 246 Forum Puanı:90625 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | tabikide çıkmamalı videoyu izlemedim nasıl yapmışlar bilmiyorum ama çıkmamalı yalnız çıkarsa eğer gişede güzel şeylerr yapar meraktan gider millet ... |
|
| | #3 |
| Profesör ![]()
Teşekkür etti: 1.957
Forum Gücü: 83 Forum Puanı:32226 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bunun devamı olarak çıkmaz fakat başka titanic filmleri yapılır bundan önce yapıldığı gibi paran varsa adamsın. paran yoksa bi b..yaramassın |
|
| | #4 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 18.186
Forum Gücü: 203 Forum Puanı:82730 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Merak uyandırıcı bir tanıtım olmuş ama korku filmi gibi, ilk filmin etkisini sıfırlar iNCELİKLER YÜZÜNDEN! |
|
| | #5 |
| Öğretim üyesi Müzik grubu ![]()
Teşekkür etti: 230
Forum Gücü: 12 Forum Puanı:1082 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bildiğim kadarıyla bu di caprionun değişik filmlerinden sahnelerinin birleştirilerek yapılmış sahte bişey. ama çok inandırıcı yapmış helal olsun Gözlerinden düştüm, yerlerde yuvarlandım Belki o final aşkının kadehlerinde yudumlandım Belki de bir son dakika fotoğrafı olup Duvarlarına asıldım Gerçek olan tek şey vardı Hüzünlü bir öyküde Yanlış bir adrese postalanmıştım ben |
|
| | #6 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 4.399
Forum Gücü: 181 Forum Puanı:77698 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ilk fılm e benzerse cıksın yoksa cıkmasın kalsın
|
|
| Mesaja teşekkür eden: | akapuntur3 (04-10-07) |
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |