Konu Seçenekleri
Eski 16-09-07, 20:44 Çevrimiçi   #1

Tweety - ait Avatar
Genel Mesajlar: 30.512
Teşekkür etti: 12.900
RepForum Gücü: 500
Forum Puanı:136026
Tweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
dikkat Titanic 2

YouTube Video
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

nereye acicagimi bilmiyordum buruya actim
sizce 2 cikmalimi cikmamalimi ?

* bana gore 1de kalmalilar , filmle oynamamalari lazim . filmin tadini kacircaklar

derin..
üf..

bugünlerde yeni hobim seni üzmek,
kendini buna alıştır zorum artık
Mesaja teşekkür eden:
Artemis (16-09-07)
Eski 16-09-07, 20:47 Çevrimdışı   #2

Mod. denetleyicisi

RebeL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 17.576
Teşekkür etti: 5.146
RepForum Gücü: 246
Forum Puanı:90625
RebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
tabikide çıkmamalı
videoyu izlemedim nasıl yapmışlar bilmiyorum ama çıkmamalı
yalnız çıkarsa eğer gişede güzel şeylerr yapar meraktan gider millet

...
Eski 16-09-07, 20:52 Çevrimdışı   #3
Profesör

selucreh - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.660
Teşekkür etti: 1.957
RepForum Gücü: 83
Forum Puanı:32226
selucreh tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazselucreh tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazselucreh tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazselucreh tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazselucreh tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazselucreh tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazselucreh tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazselucreh tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazselucreh tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazselucreh tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazselucreh tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
bunun devamı olarak çıkmaz
fakat başka titanic filmleri yapılır
bundan önce yapıldığı gibi

paran varsa adamsın.
paran yoksa bi b..yaramassın
Eski 16-09-07, 20:57 Çevrimdışı   #4
Rektör
Düşünürler grubu
Genel Mesajlar: 10.040
Teşekkür etti: 18.186
RepForum Gücü: 203
Forum Puanı:82730
Artemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Merak uyandırıcı bir tanıtım olmuş ama korku filmi gibi, ilk filmin etkisini sıfırlar

iNCELİKLER YÜZÜNDEN!
Eski 16-09-07, 21:52 Çevrimdışı   #5
Öğretim üyesi
Müzik grubu

Mes-uT - ait Avatar
Genel Mesajlar: 922
Teşekkür etti: 230
RepForum Gücü: 12
Forum Puanı:1082
Mes-uT üç beş tanıdığı olmuşMes-uT üç beş tanıdığı olmuşMes-uT üç beş tanıdığı olmuşMes-uT üç beş tanıdığı olmuşMes-uT üç beş tanıdığı olmuşMes-uT üç beş tanıdığı olmuşMes-uT üç beş tanıdığı olmuşMes-uT üç beş tanıdığı olmuş
bildiğim kadarıyla bu di caprionun değişik filmlerinden sahnelerinin birleştirilerek yapılmış sahte bişey.
ama çok inandırıcı yapmış helal olsun

Gözlerinden düştüm, yerlerde yuvarlandım
Belki o final aşkının kadehlerinde yudumlandım
Belki de bir son dakika fotoğrafı olup
Duvarlarına asıldım
Gerçek olan tek şey vardı
Hüzünlü bir öyküde
Yanlış bir adrese postalanmıştım ben
Eski 04-10-07, 15:57 Çevrimdışı   #6
Rektör
Düşünürler grubu

HeLL's AnGeL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.023
Teşekkür etti: 4.399
RepForum Gücü: 181
Forum Puanı:77698
HeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
ilk fılm e benzerse cıksın yoksa cıkmasın kalsın
Mesaja teşekkür eden:
akapuntur3 (04-10-07)

Konu Seçenekleri