| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
![]() ![]() Bölümünde deneyimli | Bana Göre Hiç Bir Amacı Olmayan , Tamamen Karşındakini Sinir Etmek İçin Konulmuş Msn Eklentisi ![]() Msnden Bana Titreşim Atmayın |Ř ayına Sokmak Zor da Olsa RaP'i |σ rtamı Bulmak Kolaydır Belki |σ lmasa da Bazen Yazma Fikri |κ arışık Gerçekleri Çözmek İçin Mi ? |ΐ syan Etmek Kolay , Dayanmak İse Dahi |₤ r Yada Geç Yaşatırım Ben İçimdekini |
|
| | #2 |
| Yard. Doçent Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 331
Forum Gücü: 16 Forum Puanı:5237 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ben çoook severim bunu
Ah bir tutsaydın ellerimi Biraz gözlerime inansaydın Biliyorsun yapamazdım Gitmezdim bu şehirden ![]() Bu forumda sigara içilmez. Cezası: 593 YTL |
|
| | #3 |
| Rektör Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 1.105
Forum Gücü: 73 Forum Puanı:21906 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | aha attım sna titreşim BİZ HEP SENİNLEYİZ! Hayat Tek Bir 'N'Den İbaret... Karmaşık Return Of The Remuş |
|
| | #4 |
![]() ![]() Bölümünde deneyimli
Teşekkür etti: 2.053
Forum Gücü: 72 Forum Puanı:27885 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |Ř ayına Sokmak Zor da Olsa RaP'i |σ rtamı Bulmak Kolaydır Belki |σ lmasa da Bazen Yazma Fikri |κ arışık Gerçekleri Çözmek İçin Mi ? |ΐ syan Etmek Kolay , Dayanmak İse Dahi |₤ r Yada Geç Yaşatırım Ben İçimdekini |
|
| | #5 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 3.081
Forum Gücü: 28 Forum Puanı:8156 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Samimi olduğum kişilerle selamlaşmadan falan önce bi titreşim atarım. O da karşılık verirse yazarım Çok hoşuma gider benim için oldukça manidardır |
|
| | #6 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 3.992
Forum Gücü: 112 Forum Puanı:43726 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bana Göre Hiç Bir Amacı Olmayan , Tamamen Karşındakini Sinir Etmek İçin Konulmuş Msn Eklentisi ![]() Msnden Bana Titreşim Atmayın Ödümüz patlıyor acı çekmekten! Oysa; Biraz da acıdır, Aşkın mayası. Kaçınamazsın!.. |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Řσσκΐ₤ (25-08-08) |
| | #7 |
| Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 1.230
Forum Gücü: 29 Forum Puanı:8904 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Faydalı bir olgu sinir etmeye birebir Beni seviyomuş hemde kocaman "O Ben" |
|
| | #8 |
![]() ![]() S.mod denetleyicisi
Teşekkür etti: 4.663
Forum Gücü: 252 Forum Puanı:95336 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ayar olduğum bişey heleki bide ses son ses açıksa ![]() |
|
| | #9 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.935
Forum Gücü: 208 Forum Puanı:82548 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bırı Bana Gonderınce Emektarımın Kılıtlenıp Kendını 2 Dakka Dewre Dısı Bıraktıgı We Yıllar Boyunca Sırf Tıtresım Etkılemesın Dıye Mesgul'de Durdugum Olay (= Ki Bunu Iptal Etmının Yolu Olmasına Ragmen Arada Bır Gonderdıgım Icın Iptal Etmediğim Zımbırtı =)) ![]() I'm Not SuperMan, He Is MyBrother! Gülünç Olmaya Başladı Burası (= Buyrun Buradan Yakın ; Destek Yok Köstek War (: |
|
| | #10 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 2.463
Forum Gücü: 84 Forum Puanı:35403 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Benimde uyuz oldugum birsey Bu sebebten dolayi ayarlardan titresimi kapadim yaklasik bir senedir titresim gonderiorum ama almiorum Geceler, ISIGIMI gömmeyin KARANLIGA |
|
| | #11 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.818
Forum Gücü: 174 Forum Puanı:73526 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Titreşim Kapalıdır Her Zaman.. Gözlerimi Açsam da Sen Çıksan Karşıma.. ![]() Gel Beni Azat Et, Kayboldum Karanlıkta.. Sönmüyor Ateşimiz.. Ama Alev Alev de Yanmıyor.. Ayrılık Zor Ama.. Beraberken de Olmuyor.. : )) |
|
| | #12 |
| Dekan Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 832
Forum Gücü: 49 Forum Puanı:13163 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
tıtresım genelde atmayı severım karsıdakıne ,ama bana gelınce uyuz olurum Büyük Dana Buluşması 64__ayna__64 ve charisma_06[/center] |
|
| | #13 |
| Profesör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.579
Forum Gücü: 80 Forum Puanı:32139 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
birini gıcık etmek istedigimde ard arda gönderiyorum onun dısında bi işe yaramıyor Bir gün Çok bunalırsan Denizin dibinde Yosunlara takılmış gibi soluksuz Sakın unutma gökyüzüne bakmayı Gökyüzü senindir Gökyüzü herkesindir ... |
|
| | #14 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 3.330
Forum Gücü: 93 Forum Puanı:34009 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
titreşim göndermek yerin gıpraşım yazmak gibi salakça bi davranışta bulunurum çoğu zaman ama beni tanımayanlara yapmıorum sonra anlatmak zor oluo ![]() MmMmMmMmMmMmm...! |
|
| | #15 |
| Stajyer Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 9
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:13 ![]() ![]() | Baskasına atmaktan ve atılmaktan nefret ederim oyüzden hep mesguldeyim ama ogün denedim baskasına atmak zevkliymiş ![]() Bugün sözcükler kusuyorum dün cümleler kuramazken... |
|
| | #16 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 694
Forum Gücü: 21 Forum Puanı:6249 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ard arda atıLınca uyuz oLDuğum şey ![]() iÇinDe Bir | KaÇak | VaRSa KüRTajLa aLDır ÇünKü MontajLa DüZeLMeyeN TeK $eY HaYaTTır ! |
|
| | #17 | |
| Öğretim üyesi Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 316
Forum Gücü: 7 Forum Puanı:2392 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
işte banada slm fln yazmadan titreşim atanlara cevap yazmam ![]() mikroorganizmalarcanımısıkarta ki o gelene kadar gökten yıldız toplayacağım... | |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |